Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

vasdeli μου ούτε εγώ τα βλέπω :(

εμένα για την γέννα λίγο με έχουν μπερδέψει γιατί διάβασα στο forum ότι αν κάνεις ενέσεις δεν μπορείς να γεννήσεις φυσιολογικά, άλλες γράφουν ότι δεν κάνει να σου σπάσουν τα νέρα :confused::confused::confused:

δεν ξέρω τι να πω υπομονή μέχρι την άλλη βδομάδα να πάω στο γιατρούλη μου να μου πει!! :wink:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου γεια σας!!

ξεκιναω απο το τελος..

vasdeli μου εχουν μπει τα λινκ κανονικα, αλλα εγω τα ανοιγω και η σελιδα που εμφανιζεται ειναι κενη..:confused::confused:

μηπως κανω εγω κατι λαθος?

μαριαεφη τελεια τα αποτελεσμτα της καμπυλης!!

μπραβο τυχερουλα, οι γλυκες αμαρτιες δε θα τελειωσουν για σενα!!

ελπιζω να εχω και εγω την ιδια τυχη την αλλη εβδομαδα!!

εγω παλι, ουτε αυπνοιες εχω-και για να πω την αληθεις η σχεση μου με τον υπνο ειναι μαλλον σχεση εξαρτησης:oops:

ουτε υγρα εχω ιδιαιτερα και ευτυχως ακομα δεν εχω και πρηξιματα στα ποδια και στα χερια....

αυτο που εχω φοβερα ειναι, πονοι στη μεση και ΣΥΧΝΟΟΥΡΙΑ-κοριτσια δεν παλευεται..3 φορες σηκωνομαι μεσα στη νυχτα..

νομιζω ειμαι η μονη που δεν εχω κανει τπτ για την προετοιμασια του δωματιου του μωρου..

το σαββατο θα αρχισω εντατικα, δεν παει αλλο, δεν παει αλλο!!:D

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

οσο για την αποσταση απο τη δουλεια...

δουλευω στον πειραια και μενω στο χολαργο...

και...σπαστο ωραριο....το οποιο σημαινει...φευγω το πρωι στις 7 και γυρναω το βραδυ στις 9!!

τελειο??

ευτυχως οδηγω!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

πόσο καιρό θέλεις για να πάρεις άδεια may?? γιατί αυτό και αν είναι πακέτο!! μη μου πεις ότι το κάνεις με μέσα γιατί θα πάθω υπερκόπωση!!!:wink::wink:

οχι, ευτυχως οδηγω, αλλα και παλι, μεχρι ποτε?

ξερω γω, ευτυχως λεω πολλες φορες,ειμαι γενικα οκ και τη βγαζω καθαρη και με την οδηγηση και με τη δουλεια, αλλα ανησυχω..

η δουλεια ειναι δικη μου, εχω καταστημα-κληρονομικο απο τη μητερα μου, και οπως καταλαβαινεις τα της αδειας δεν ειναι καθολου σαφη με εμενα...δυστυχως...οσο αντεχουμε δουλευουμε και μετα βλεπουμε...

78xyp2.png

RUAmp3.png

Να μαι κι εγώ!Πήγα μια βολτίτσα και μόλις γύρισα...ήθελα να ξερα τι θα κάνω όταν θα μεγαλώσει κι άλλο η κοιλιά και δεν θα μπορώ να οδηγώ...Θα χαζέψω μέσα στο σπίτι...:?

Τον έχω κι εγώ αυτόν τον πόνο στα πλευρά :( χτές δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ξύπνησα τον καλό μου για να με τρίψει και να ηρεμήσω λίγο από τον πόνο...

Καλά τα υγρά είναι άλλη πονομένη ιστορία...πλένομαι δυό φορές την ημέρα αφού αποφεύγω να φοράω παντελόνια γιατί νιώθω συνέχεια σαν κατουρημένη :tongue::tongue::tongue: σκέφτομαι να αρχίσω να φοράω σερβιετάκι και την ώρα του ύπνου...Υπομονή τρείς μήνες μείνανε που θα πάνε θα περάσουνε...:)

Vasdeli μου δεν φαίνεται τίποτα...:rolleyes:

I3hdp3.png

SOS

κορίτσια χάλια έκανα εξετάσεις σήμερα και έχω αιμοτοκριτη 24,6!!!!!

Πήρα τον γιατρουλη μου και μου είπε να οαω σήμερα να με δει

μάλλον θα κάνω θεραπεία με ενέσεις :(

τα έχω κάνει πάνω μου...

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εύα, είναι αναιμία....

Μην ανησυχείς, με την κατάλληλη λήψη σιδήρου και διατροφής θα ανακάμψεις...

Έκανα μια τροποποίηση στις φωτό, αν θέλετε δοκιμάστε ξανά στα πιο πάνω λινκ και πείτε μου...

Διαφορετικά...παραιτούμαι!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Στα γρηγορα γιατι διαβαζουμε..vasdeli Μου εγω τις φωτογραφιες τις βλεπω αλλα μαλλον δεν εχεις φιλες στο προφιλ σου τα κοριτσια και το εχεις κανει Private και για αυτο δεν το βλεπουν.καντο κοινο για ολους...

ειναι απλα φοβερες!!! τι ωραια τα κοτοπουλακια!!

αντε θα βγαλω και τα δικα μου κεντημενα να δειτε !

οταν τα βγαλω φυσικα..χαχα!

επισης να εχετε στο μυαλο σας οτι και η καισαρικη δεν ειναι κατι κακο αντιθετως δεν ταλαιπωρειτε το παιδι καθολου και ναι αν χρειαζεται ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΤΥΨΕΙΣ!

ευα παιδι μου ο αιματοκριτης σου ειναι πολυυ πεσμενος...επαιρνες σιδηρο?τρως καλα?

κανε οτι θεραπεια πει ο γιατρος εγω μεχρι 28 εχω φτασει παντως. Δεν ζαλιζεσαι??

Και πάλι δεν φαίνεται τίποτα...

Εύα μου μην ανησυχείς δεν είναι τόσο σοβαρό απλά μάλλον θα πρέπει να προσέξεις λίγο την διατροφή σου...

Εντωμεταξύ κι εγώ από περιέργεια έριξα μια ματιά στις εξετάσεις μου για να δώ τον αιματοκρίτη κι από ότι βλέπω είναι στο 33 είναι λίγο χαμηλό ή μου φαίνεται?

I3hdp3.png

Εκτός από το κρέας θεωρούνται πλούσιες πηγές σιδήρου οι ακόλουθες τροφές

δημητριακά

μούσλι

ψωμί ολικής άλεσης όσπρια

ρεβύθια

φασόλια

αρακάς

φακές (η απορρόφηση του σιδήρου αυξάνεται αν προσθέσουμε λεμόνι)

λαχανικά

ραδίκια

σπανάκι (η απορρόφηση του σιδήρου αυξάνεται αν προσθέσουμε λεμόνι)

αγκινάρα

αρακάς

γλυκοπατάτα

μανιτάρια

κόκκινο λάχανο

κολοκυθάκια

φοινόκιο

φρούτα

μούρα

Μεταξύ των ειδών και τεμαχίων των κρεάτων θεωρούνται καλύτερες πηγές σιδήρου οι ακόλουθες

όλα τα εντόσθια πχ συκώτι τα οποία όμως αποφεύγουμε

πουλερικά

μπούτι κοτόπουλου

χήνα, γαλοπούλα μπούτι

αρνί, κατσίκι

«φιλέτο»

μπριζόλα

στήθος

μπούτι

μοσχάρι

μπριζόλα

μπούτι

βοδινό

φιλέτο

γλώσσα

μπούτι

καθαρή μπριζόλα

χοιρινό

ψαρονέφρι

σνίτζελ

καπνιστή μπριζόλα

κυνήγι

κουνέλι, λαγός

μια ερωτηση στις ηδη μανουλες(και μη) εχω μια κουβερτα πρασινουλα πολυ ωραια την οποια καμια φορα την επαιρνε η μικρη (χμμ μαλλον μεγαλη) και σκεπαζοταν και ειπα να την πλυνω με προδερμ κανονικα και να την χρησιμοποιησω στο μωρο ...μηπως δεν κανει?ειναι βαμβακερη καλης ποιοτητας palamaiki μαρκα και ειναι μαλακη.

για πειτε ρε κοριτσια γιατι ναι πολλες ροζ(που τις εχω κρυψει) εχω αλλα αν ειναι αγορακι δεν εχω ..........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...