Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα σας κορίτσια! Σήμερα επιτέλους κοιμήθηκα σαν άνθρωπος! το απόγευμα χθες με πήρε ο ύπνος στον καναπέ για καμιά ώρα, και φοβόμουν ότι το βράδυ δεν θα έχω ύπνο. κι όμως, το βραδυ έπεσα 12 παρά και σηκώθηκα 7:25! μεγάλη πρόοδος! ούτε για τουαλέτα δεν θυμάμαι να σηκώθηκα ενδιάμεσα.

Δυστυχώς άν βγεί ο ήλιος δυσκολεύομαι να ξανακοιμηθώ:(:(:(

Μεγειά τα ρούχα!Τι λένε είναι εντάξει?Άσε το θέμα παπούτσι είναι μια πονεμένη ιστορία, σήμερα πήγα στο καρφούρ και έβαλα ένα ζευγάρι παπουτσάκια που είχα πάρει μια βδομάδα πρίν μάθω ότι είμαι έγκυος...Δεινοπάθησα η γυναίκα αναγκάστηκα και τα πάτησα και τα έκανα παντοφλάκια...Έχω ένα προαίσθημα ότι θα ζοριστώ πολύ φέτος γιατί βλέπετε φοράω και 41 νούμερο παπούτσι...

jenny τα ρούχα πολύ ωραία! το παντελόνι είναι αρκετά στενό (όχι στην κοιλιά, αλλά στις γάμπες) και σκεφτόμουν να το αλλάξω, αν και μου πήγαινε πολύ ωραία και ο άντρας μου είπε να το κρατήσω και όσο το βάλω, μετά παίρνω άλλα. οπότε το φόρεσα σήμερα και τελικά καλά έκανα και το κράτησα, ήδη έχει ανοίξει (είναι σε στυλ τζην το υφασμά του αλλά καφέ χρώμα). Επίσης πήρα μια χοντρή μακριά ζακέτα και μια μπλούζα με μανίκι 3/4. θα ξαναψωνίσω σίγουρα από αυτο το site.

Για τα παπούτσια, ακόμη δεν βλέπω διαφορά στο πόδι μου αλλά προφανώς είναι νωρίς. ευτυχώς τη βγάζω με πέδιλα και αθλητικά ακόμη. φοράω και κάποια κλειστά χαμηλά που πήρα την άνοιξη, προς το παρόν οκ.

Για το θεμα κουρασης ...η δουλεια μου ειναι στα Βριλησσια και μενω Μενιδι και αλλαζω 4 συγκοινωνιες...φυσικα σε ολες ειμαι ορθια(στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε κανει εντυπωση η γαιδουρια αλλα τωρα πλεον το συνηθισα..) ...σημερα ηταν πηγμενα και τα παντα και εφτασα στο γραφειο εξουθενωμενη...δεν εχω κουραγιο ειλικρινα να δουλεψω..
joa χαρά στο κουράγιο σου τέτοια απόσταση κάθε μέρα! τουλάχιστον στη δουλειά έχουν κατανόηση? μπορείς να ζητάς να φεύγεις νωρίτερα αν είσαι κουρασμένη? ευτυχώς είμαι κοντά, κανω 15 λεπτά με το αυτοκίνητο. σκέφτομαι όμως, πως θα οδηγώ αργότερα αν μεγαλώσει πολύ η κοιλιά?

joa μου και εγώ μια από τα ίδια μένω Ηράκλειο και δουλεύω Μαρούσι το καλό είναι οτι με φέρνει ο Γιώργος το πρωί αλλά μετά γυρνάω με ταξί και είναι λίγο δύσκολο το μεσημέρι!!

αλλά κάνω υπομονή τέλος Οκτώβρη σταματάω και μετά από 10 μήνες δεν νομίζω ότι θα είναι η εταιρεία σε λειτουργία ακόμα!!:?

0eOLp2.png

αυτο ειναι το θεμα με την Αθηνα οτι ειναι πολυ μακρινες οι αποστασεις και ειδικα με κινηση...

το ξερω απο πρωτο χερι..δουλευα Κορωπι εμενα Γλυφαδα αλλα κανανε τα εργα για το αεροδρομιο τοτε και ξυπναγα 5 το πρωι για να ειμαι 8 παρα τεταρτο στην δουλεια αι το μεσημερι ηττα απιστευτη γυρναγα κομματια...

μετα αλλαξα καταστημα απο Γλυφαδα πηγαινα Πειραια αλλα παλι εργα για τους Ολυμπιακους αυτη την φορα!!χαχα! οπου πηγαινα εργα ....

εβαλα το φαγητο στο φουρνο μπιφεκια με λαχανικα κερναω!

Καλημέρα!

Απ' ότι κατάλαβα καμία δεν είναι μέσα αλλά δεν πειράζει.:)

Μαρία, χαίρομαι που η εξέτασή σου πήγε καλά. Εγώ θα κάνω την μεγάλη μέσα στην βδομάδα...

Εύα, για τα υγρά που ρωτούσες έχω κι εγώ πολλά! Αλλάζω πολύ συχνά, έτσι ήμουν και στις προηγούμενες εγκυμοσύνες...

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτό με τα κεντήματα, τα παλιά....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ εδώ!Κορίτσια, υγρά ναι, πόνοι ναι (στην κοιλιά ένεκα αλλαγή μήνα).Αυτά. Πρήξιμο ποδιών άρχισε,αλλά έχω ένα ευχάριστο να σας πω σε σχέση με προχωρημένες εγκυμοσύνες άνοιξης-καλοικαιριού, είμαστε κυριλέ γιατί δεν πρήζεσαι τόσο.Εγώ στο Γρηγόρη που είχε πολλές ζέστες (γεννήθηκε 23 Μάη) από 38 είχα φτάσει να φοράω τα 40 της μαμάς μου παππούτσια!!! Είχα βγάλει και τη βέρα. Στο Φάνη που γεννήθηκε καταχείμωνο, ούτε πρήξιμο και τη βέρα κανονικά ώσπου γέννησα.Άσε που είχα ξεφουσκώσει στις 40 μέρες. Ζήτω τα χειμερινά παιδιά, χαχα!Τζενάκι, πίστεψέ με, αν σπάσουν τα νερά θα το καταλάβεις!!! Μην αγχώνεσαι, είναι η καλ΄θυτερη συμβουλή που μπορώ να δώσω για τη γέννα.Αν είσαι χαλαρή εσύ είναι ό,τι καλύτερο.Δεν υπάρχει καλύτερο από μια γυναίκα που ξέρει ακριβώς τι θα συμβεί στο σώμα της κι είναι προετοιμασμένη γι' αυτό.Θα σου δίνω κουράγιο και σε όλες βέβαια σε όοοοοοοοοολη τη διαδρομή ως παλιά, χαχα!Αχ, σε εμένα ποιος θα δώσει κουράγιο που ΔΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΑΣ ΜΗΝ ΤΥΛΙΧΤΕΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ας γεννηθεί φυσιολογικάαααααααααααααααααααααααα!!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

εγώ δε βλέπω τίποτα από ό,τι έστειλες, γιατί?

Την καισαρική δεν τη θέλω γιατί μη ξεχνάς ότι προηγήθηκαν 2 φυσιολογικότατοι τοκετοί χωρίς κανένα πρόβλημα, ειδικά μετά τη 2η γέννα σηκωνόμουν, έτρεχα που λεει ο λόγος κι έβλεπα την κοπέλα δίπλα μου να πονάει μετά την καισαρική, άσε.. Το ξέρω ότι είμαι υπερβολική, έτσι μου βγαίνει....

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Περίεργο...εγώ τα βλέπω κανονικά....ας πούνε και οι άλλες αν βλέπουν τις φωτό(Ρε μαριαέφη τι στραβό έκανα;)

Το ξέρω ότι το καλύτερο είναι να γεννήσεις και πάλι φυσιολογικά! Αλλά είπαμε ....δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου αν κάτσει κάτι....

Αν και είσαι βετεράνα μανούλα οπότε μην ανησυχείς!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Περίεργο...εγώ τα βλέπω κανονικά....ας πούνε και οι άλλες αν βλέπουν τις φωτό(Ρε μαριαέφη τι στραβό έκανα;)

Το ξέρω ότι το καλύτερο είναι να γεννήσεις και πάλι φυσιολογικά! Αλλά είπαμε ....δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου αν κάτσει κάτι....

Αν και είσαι βετεράνα μανούλα οπότε μην ανησυχείς!

Το κακό είναι ότι κάθε γέννα διαφέρει, η κουμπάρα μου γέννησε σε dt την πρώτη κόρη και στη δεύτερη έκανε καισαρική λόγω τυλίγματος λώρου!Τελοσπάντων ας πάνε όλα καλά να είναι γερό κι ας έρθει όπως έρθει. :lol::lol::lol:Άλλωστε αντοχή στον πόνο έχω, για τα παιδάκια μου ειδικά...:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...