Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημέρα και από μένα τι κάνετε;;

Εγώ και σήμερα έχω τον μπογιατζη από τις 7:30 και ένα σπίτι μη σας πω καλητερα!! Αλλά με το που πάω να κάνω δουλειά ανοίγει η μύτη μου πιταμι τι να κάνω;;; Υπομονη

Νικακι μου τι καλά κυριακάτικο φαγητό με την οικογένεια!!! Ζηλεύω

μαρακι μου αστο σίδερο και κοιτά να ξεκουραστεις!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα...

το μπεμπακι μου κοιμαται και εγω σερφαρω..Αχ ωραια που ειναι η Κυριακη!!!την αλλη εβδομαδα θα παμε να παρουμε χρωματα να βαψουμε το νεο παιδικο ..πωπω ποιος αδειαζει δωματια και ντουλαπες???

Η Λιανα κοριτσια αληθεια που ειναι ??την χασαμε ..ελπιζω να ειναι καλα..

Πολλα φιλια σε ολες..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλησπερα σε ολες!!!Τι κανετε??

Αχ Ιωαννα, δε μελεταγες τους αριθμους του joker??

Μολις με ανεφερες..τσουπ!Να 'μαι!!Χαχα :D

Εμεις τρεχουμε συνεχεια αυτες τις μερες και δεν ξερω και για ποσο ακομα...

Θελουμε να μετακομισουμε στο μονιμο μας σπιτι πλεον,εχθες ξενοικιαστηκε και θελουμε να κανουμε καποιες μετατροπες..

Αλλαγες σε ντουλαπες δωματιων και διαδρομων καθως και κουζινας προς το παρον...Αφηστε ενα αγχος...Αλλο πραγμα...

Γι αυτο και μπενω πλεον πιο αραια...

Εσεις τι κανετε?Τα νεα σας??

b353ca0f41.png26lWp2.png

Γεια σας κορίτσια!

(Ευτυχώς ποστάρατε λίγα από την τελευταία φορά που έγραψα!!!)

Περάσαμε ένα όμορφο και ήρεμο Σαββατοκύριακο με βολτούλες στη θάλασσα!!!

Μαρία μου, κάνε μια εξέταση οπωσδήποτε για τον αιματοκρίτη σου, όχι τίποτα άλλο γιατί πάμε για καισαρική και πρέπει αυτά να είναι ταχτοποιημένα...

Τζενάκο, κουράγιο με τις αυπνίες....και αυτό μέσα στο παιχνίδι είναι....Ευτυχώς δεν με πιάσανε ακόμη, κοιμάμαι καλά αλλά είμαι σίγουρη ότι αν βαρύνω λίγο ακόμη θα τις...αποκτήσω...

Χθες άνοιξα κούτες με μωρουδιακά....τι συγκίνηση...ετοιμάζομαι σιγά σιγά!!

Α! και το κέντημα καλά πάει, θα ανεβάσω φωτό σε λίγες μέρες!!!:mrgreen:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

τωρα σε σκεφτομουν σε σχεση με το κεντημα βρε βασντελακι μα το Θεο!

ειπα να φτιαξω μια σαλιαρα που να γραφει αγαπω την αδελφη μου μιας και αγαπω την μαμα και τον μπαμπα εχω ηδη παρει! και σε σκεφτηκα! λεω να την κεντησω να παρω μια ασπρη απλη να την σταμπαρω(πιανουν τα χερια μου) και μετα να την κεντησω.....

λιανα καλες οι αλλαγες αλλα μην παθεις τιποτα προσοχη εεε!!!

εγω παλι ξεκουραστηκα αλλα σιδερωσα κιολας οχι ολα αλλα τα περισσοτερα μου εμεινε ενα πλυντηριο...

αυριο παω το πρωι για εξετασεις.....

Διαφημίσεις

τωρα σε σκεφτομουν σε σχεση με το κεντημα βρε βασντελακι μα το Θεο!

ειπα να φτιαξω μια σαλιαρα που να γραφει αγαπω την αδελφη μου μιας και αγαπω την μαμα και τον μπαμπα εχω ηδη παρει! και σε σκεφτηκα! λεω να την κεντησω να παρω μια ασπρη απλη να την σταμπαρω(πιανουν τα χερια μου) και μετα να την κεντησω.....

λιανα καλες οι αλλαγες αλλα μην παθεις τιποτα προσοχη εεε!!!

εγω παλι ξεκουραστηκα αλλα σιδερωσα κιολας οχι ολα αλλα τα περισσοτερα μου εμεινε ενα πλυντηριο...

αυριο παω το πρωι για εξετασεις.....

Καταπληκτική ιδέα Μαρία μου!

Θα το κάνω κι εγώ!!!!:lol::lol::lol:

Κι εγώ σιδέρωσα πολύ.....

qwlrp3.png

λες εε??!

ε θα το κανω....

σκεφτομαι και τι να κανω για δωρο στις μαιες....

επειδη η πεθερα μου δουλευει εκει και λεφτα δεν θα παρουν....

στην Εφη ειχαμε παρει κερακια για καθε μια και φυσικα γλυκα και αναψυκτικα...

τωρα σκεφτομουν να παρω κουπες και να τις γεμισω με σοκολατακια και να τις στολισω με τουλι αντι να την βαλω σε σακουλα...

Καλημέρα!!!

Όχι δεν κάνετε λάθος η ώρα είναι 5:08 κθ εγώ είμαι ξύπνια από τις 4...Με έπιασε πονοκέφαλος από το να προσπαθώ να ξανακοιμηθώ...Εκεί που κοιμόμουνα ξαφνικά άνοιξαν τα μάτια μου...:(:(:( Θέλω να ξανακοιμηθώ...

Μαριαέφη καλή επιτυχία με τις εξετάσεις και καλό κουράγιο για την καμπύλη ζαχάρου!

liana να προσέχεις τώρα με την ανακαίνιση άσε τους άλλους να τα κάνουν όλα...εσύ απλά να επιβλέπεις :cool:

Κι εμείς λέμε να βάψουμε το παιδικό την άλλη εβδομάδα αλλά ευτυχώς το έχουμε αδειάσει ήδη...Ήρθαν και τα αυτοκόλλητα που είχα παραγγείλει από Γερμανία, ευτυχώς είναι καλύτερα από ότι τα περίμενα γιατί το είχα ένα άγχος μιας και δεν τα είχα δεί από κοντά. Χτές παρήγγειλα και την κουνιστή πολυθρόνα για το δωμάτιο της μπουμπούς τα έχω βάλει όλα σε μια σειρά...ήθελα να ξέρα όταν τελειώσω με όλα αυτά με τι θα έχω να ασχολούμαι...

Όσο για την πάνα την κεντητή δεν μπόρεσα να βρώ πουθενά...:roll: Αυτή που έχεις εσύ Vasdeli μήπως έχει καμιά μάρκα επάνω στην συσκευασία μήπως και καταφέρω να την εντοπίσω έτσι?

I3hdp3.png

καλημέρα και καλή εβδομάδα!

jenny μου τι είναι και αυτό με το βρυκολάκιασμα....???:roll::roll:

εγώ άνοιξα τα μάτια μου στις 3 αλλά δεν το έβαλα κάτω τα έκλεισα και με ξαναπείρε μέχρι τις 6. μήπως αν έπινες κάτι ζεστό σε βοηθούσε??;)

μαράκι καλή δύναμη στις εξετάσεις σου!!:cool:

δηλαδή να ρωτήσω όλες θα κεντήσετε κάτι για μωρά σας???? και εμένα που δεν πίανουν τα χέρια μου τι θα κάνω :(:(

με βλέπω να κάνω ακόμα μια απόπειρα να πλέξω κάτι :wink::wink:

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Stellinula..

Ευακι εγω δεν θα κεντησω τιποτα..ειμαι καθαρα ανεπροκοπη κορη..να ναι καλα τα μαγαζια και ολα ετοιμα τα παιρνω...ΑΛΛΑ εχω κεντημενη κουβερτουλα και πανες που εφτιαξε η μανουλα μου για τον Χρηστο (εγω προφανως εχω παρει απο τον μπαμπα και δεν πιανουν τα χερια μου..)

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Όλα καλά εδώ!:D

Βρε Τζενη, παιδί μου!!!! Πάλι δεν μπορούσες να κοιμηθείς;

Για την πάνα που ρωτάς....δυστυχώς δεν έχει καμιά μάρκα πάνω...Την αγόρασα από την τοπική αγορά μέσα σε ζελατίνα. Σε λίγες μέρες θα ανεβάσω φωτό(όταν την τελειώσω) και αν σου αρέσει βλέπουμε...

Στο ίδιο στυλ είναι και τα σεντονάκια που πήρα και θέλουν κέντημα.

Μίλησα με την Μαρία μας, ήταν στο μικροβιολογικό και έκανε την καμπύλη! Το μωρό πηγαινοερχόταν όταν έπινε την γλυκόζη!!!:mrgreen:

Φιλιά σε όλες!

Ανέβασα όλα τα μωρουδιακά....Συγκινήθηκα που είδα τα μικροσκοπικά ρουχάκια!!!

qwlrp3.png

Ρε κορίτσια, θα τους σκίσω!!Έχουν ξεπατωθεί να έρχονται όοοοοοοοολοι αυτές τις μέρες για μένα στη δουλειά και δεν προλαβαίνω καθόλου να μπω.... Άρχισε να πονάει κι η κοιλίτσα λίγο ( πού πονάει για τη σκωληκοειδίτιδα, αλλά από τα αριστερά ) κι ευτυχώς τώρα δεν έρχεται κανείς κι έκατσα να ξεκουραστώ.

Τζενάκι, πολύ σπαστικό αυτό με την αυπνία...Και πού είσαι ακόμη, όσο μεγαλώνει η κοιλιά χειρότερα θα γινόμαστε!Πάντως εμένα μου αρέσει να ξυπνάω και να είναι ακόμη νύχτα, παίρνεις κανα βιβλίο και τσαγάκι (ή καφεδάκι αν πίνεις) κι όταν θες ξανακοιμάσαι.Αν δε δουλεύεις, γιατί αν δουλεύεις, κλάφτα.Εγώ ξύπνησα από τις 6 σήμερα, αλλά τι να το κάνω, μέχρι να ντυθώ (σας είπα που δεν έχω ρούχα? κι οι αγαπημένες μου μπότες, -γιατί έβαλα μπότα σήμερα- είναι τσίτα από πρήξιμο ποδιών μάλλον), ξύπνησα και τα ταλέντα μου για να τα πάω σχολείο κι η μέρα άρχισε.Άμα δε δουλεύεις και δεν έχεις να σκεφτείς για μεγαλύτερα παιδιά, είσαι κιριλέ!

Μαράκι, η μαμά μου είναι 58 χρονών, μικρή δηλαδή κι ενώ μπορεί να βγει στη σύνταξη δεν το κάνει αν και ξέρει ότι από το 2011 εγώ θα έχω μεγάλη ανάγκη για βοήθεια...Οπότε, τι ψάχνεις να βρεις, βαρέθηκα να με απογοητεύει....

Σε 2 μερούλες πάμε για τυπέρηχο, έφτασε ο καιρός, μόνο όλα καλά να είναι με το σγούμπο και τίποτε άλλο... Γεια σε όλες σας και καλησπέρα!!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...