Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Αντε βρε αννετ και ανησυχησαμε!!!!!

Χαιρομαι που εισαι καλα ..μπραβο ο μπεμπαρος θρεφταρακι!!!

Για το σακχαρο δεν ειναι πολυ ανεβασμενα αλλα μια διατροφουλα θα στην βαλει να την κανεις...

Ιωαννα μου αν δεν μου γυριζε το ματι αναποδα δεν θα γινοταν τιποτα, ακομα θα μας δουλευαν...και ο συζυγος ηηηηηηηρεμος...που την βρισκει τοση υπομονη δεν καταλαβαινω...εγω παντα μεσα στην εκρηξη...δεν ευθυνεται μονο η εγκυμοσυνη, ειναι ο χαρακτηρας μου..μαζευω μαζευω για λιγο και μετα παρτε ναχετε χαχαχαχα

5 του μηνος θα παω στη γιατρο με τις επαναληπτικες του θυρεοειδη (στα ορια κι αυτος...η tsh) και βλεπουμε

εσυ ειδες την πτερυγα που σου ειπα?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εσεις τι κανετε κουκλιτσες μου?

τα πιτσιρικακια σας καλα ειναι?τα μπεμπουδακια σας?για πειτε?joa με την β επιπεδου τι εγινε, ποσο ζυγιζει ο μικρουλης?

κοριτσια τα ψωνια σας τα ξεκινησατε?

εμεις απο βδομαδα λεμε να αρχισουμε σιγα σιγα τις βολτες και μολις κλεισω με το καλο τον εβδομο να κανουμε τις παραγγελιες..τι λετε..η μηπως ειναι νωρις?

annete μου μια χαρά το μπεμπάκι σου!!! μπράβο!!!

τώρα το νωρίς ή το αργά εμείς το κανονίζουμε αν και να σου πω την αλήθεια εγώ μετά την β'επιπέδου πολύ δύσκολα καταφέρνω να μην ψωνίζω!!!:tongue:

0eOLp2.png

annete μου μια χαρά το μπεμπάκι σου!!! μπράβο!!!

τώρα το νωρίς ή το αργά εμείς το κανονίζουμε αν και να σου πω την αλήθεια εγώ μετά την β'επιπέδου πολύ δύσκολα καταφέρνω να μην ψωνίζω!!!:tongue:

ευα μου τι κανεις κοριτσακι?

εγω προς το παρον την βγαζω με περιοδικα και περνω ιδεες!

αλλα ειπα απο βδομαδα θα ξεκινησουμε σιγα σιγα την ερευνα!

τι εχετε ψωνισει για πειτε?

IB5Vp2.png

εγώ για να πω την αλήθεια κάτι πιπίλες πήρα, την θήκη για τις πιπίλες, ένα κορμάκι, την προίκα της κούνιας και τώρα θα πάρουμε το καρότσι :wink:

αν με άφηναν θα είχα πάρει μέχρι και τις πάνες μη σου πω και τα στρατιωτικά!!!! χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

αχ κοριτσια πιαστηκε ο πωπουλης μου χαχαχα

παω να απλωθω λιγακι και θα ξαναμπω αργοτερα!

σας φιλω γλυκα, καλο μεσημερι και πολλα χαδακια στις κοιλιτσες σας και πολλα ζουμπηχτα φιλακια στα παιδακια σας οι ηδη μανουλες!

IB5Vp2.png

Διαφημίσεις

εγώ για να πω την αλήθεια κάτι πιπίλες πήρα, την θήκη για τις πιπίλες, ένα κορμάκι, την προίκα της κούνιας και τώρα θα πάρουμε το καρότσι :wink:

αν με άφηναν θα είχα πάρει μέχρι και τις πάνες μη σου πω και τα στρατιωτικά!!!! χαχαχα:tongue::tongue::tongue:

αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαα σε καλο σου...με εκανες και γελασα...ακους εκει τα στρατιωτικα χαχαχαχαχα

αν και μεχρι τοτε θα εχει καταργηθει ο στρατος...οχι που θα αφησω τον γιο μου να φυγει μακρια μου ααχαχαχααχαχαχαχα...αρχισαμεεεεεεεεεεεεε απο τωρααααααααα χαχχαχαα

εγω το μονο που εχω ειναι ενας αγκαλιτσας παιχνιδι με μουσικουλα και ο γκαρι σε μπαλονι (δωρακια μιας φιλης μου)

IB5Vp2.png

Αννετ ο μικρος μου ειναι 553 γρ. και ολα πανε καλα..γενναω πρωτα ο θεος 5-10/1 οποτε κανονισε να σε πιασουν οι πονοι τοτε!!!!!να κλεισουμε δικλινο μαζι !!

τελεια θα ειναι!!αλλα και ετσι να μην ειναι την επισκεψη μας θα την κανουμε!!!

ααααααααμ πως!α και μηπως θα ηταν καλη ιδεα να παμε και για κανα χυμουλη καμια μερα?για μια πρωτη γνωριμια?τι λες?

στειλε πμ αμα ειναι οκ?

παω να την αραξω λιγο...ο πωπως μουυυυυυυυυυυυυ χαχαχαχα

IB5Vp2.png

Αννετ ο μικρος μου ειναι 553 γρ. και ολα πανε καλα..γενναω πρωτα ο θεος 5-10/1 οποτε κανονισε να σε πιασουν οι πονοι τοτε!!!!!να κλεισουμε δικλινο μαζι !!

αχου τον γλυκουλινοοοοοοοοοοοοο, μισο κιλοοοοοοοοοοο!!!

σε κανα 3 εβδομαδες θα εχει τα διπλα κιλα!!!

μπραβο ιωαννα μου!!!να μου τον χαιδεψεις ναι?

IB5Vp2.png

ευχαριστως να το κανονισουμε !!!!να γνωριστουμε και απο κοντα!!!

Καλε απορια...θυμαμαι στο πρωτο κυριως την μερα ηταν ησυχος αλλα το βραδυ ζωηρο ..αυτο το μωρο οοοολη μερα κλωτσαει !!!δεν κοιμαται ποτε ???ετσι κανουν και τα δικα σας??

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

χωρίς να έχω άλλη εμπειρία ο tarzan μου όλη μέρα νίωθω ότι μαζεύεται και μετά δίνει μια και......πάρε να έχεις μανούλα!!!!

αυτό κάνει όλη μέρα αλλά το βράδυ στον μπαμπά του δίνει ρέστα :tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

ευχαριστως να το κανονισουμε !!!!να γνωριστουμε και απο κοντα!!!

Καλε απορια...θυμαμαι στο πρωτο κυριως την μερα ηταν ησυχος αλλα το βραδυ ζωηρο ..αυτο το μωρο οοοολη μερα κλωτσαει !!!δεν κοιμαται ποτε ???ετσι κανουν και τα δικα σας??

δεν υπαρχουν ωρες ιωαννα μου, οποτε τον βολεψει τον κυριο...αλλα αμα τον χαιδευει ο μπαμπας του εκει δινει ρεστα, οτι ωρα κι αν ειναι!!!

ο γιατρος που μου εκανε την β επιπεδου μου ειπε τα νινια μας ξυπνανε σχεδον καθε τεταρτο και οσο περναει ο καιρος θα μεγαλωνει ο χρονος ξεκουρασης τους!!!εεεεεε γινονται παιδακια πλεον!

ο υπνος θρεφει τα μωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

αντε φευγω τωρα!byeeeeeee

το απογευμα θα σου στειλω τηλ με πμ οκ?και οποτε θες και μπορεις κανονιζουμε την βολτουλα μας!

φιλακια κορες!

IB5Vp2.png

Γειά σας!

Άντε Annete μου κι ανησυχήσαμε...Χαίρομαι που είσαι καλά κι εσύ κι ο μπουμπούκος σου απλά πρόσεξε λίγο την διατροφή σου γιατί το ζαχαρό σου είναι ελαφρός τσιμπημένο...

Εγώ πάντως τον σίδηρο τον παίρνω πρωί βράδυ αλλά δεν τρώω τίποτα μία ώρα πρίν και μία ώρα μετά...Μία ώρα μετά παίρνω το μαγνήσιο τρείς φορές την ημέρα πρίν το φαγητό και το ασβέστιο κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό...Περιττό να σας πώ ότι είναι σπάνιες οι μέρες που τα παίρνω και τα έξι χάπια χωρίς να ξεχάσω κανένα, όλο και κάτι ξεχνάω...είναι κι αυτό το Αλτσχάιμερ...:oops::oops::oops:

Εμένα η μπεμπούλα μου μέχρι και χτές τα ξημερώματα κλωτσούσε και γυρνούσε συνέχεια και ξαφνικά χτές μου έχωσε μια δυνατή κλωτσιά κάτω αριστερά που με μούδιασε από τον πόνο κι από εκείνη την ώρα κινείται πολύ λίγο...την ψιλιάζομαι ότι μάλλον έχει σφηνώσει κάπως περίεργα...θα με τρελάνει αυτό το παιδί ή δεν θα με αφήνει να κοιμηθώ από τις κλωτσιές ή δεν θα με αφήνει να κοιμηθώ γιατί δεν θα με κλωτσάει και θα ανησυχώ...:P:p

I3hdp3.png

Γεια σου ρε Ανετ με τις φωνες σου!και εγω το ιδιο θα εκανα!χαχα!!

εγω αλλα ψωνια δεν εχω να κανω μονο πολλα πλυσιματα ....χαχα!!αλλα θα αρχισω απο μεσα Οκτωβρη.... μιας και στον μηνα μου μπαινω τελη Νοεμβρη.

Φαγκρι μου ποσο χρονων ειναι η μαμα σου? η δικια μου εννοειται οτι θα ερχοταν στα ψωνια αλλα για φαγητο θα ειχε φροντισει δεν το συζητω...ενω στην περιπτωση της πεθερας μου θα ειχε φροντισει ο πεθερος για ολα...

ο συζυγος μου ουτε εμενα μαγειρευει αλλα παραγγελνει!αντε κανα τοστ να φτιαξει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...