Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Καλησπέρα, 

Καλό είναι να τα κάνεις για να αποκλίσεις πιθανότητες. Εγώ μετά την βιοχημική είχα κάνει υστεροσκόπηση με βιοψία ενδομητρίου και scratching, δεν γνώριζα τότε για το μικροβιομα. 

Συγνώμη που σε ρωτάω, σε ποια εβδομάδα συνέβησαν οι αποβολές σου; 

Γενικότερα για αποβολές πρώτου τριμήνου, μπορεί να ευθύνονται ορμονικές ανισορροπίες, χρωμοσωματικές ανωμαλίες εμβρύου, πρόβλημα με ζάχαρο, αντίσταση στην ινσουλίνη, μικροβίωμα, κακής ποιότητας βλαστοκύστης, πολύποδας, συμφύσεις, υδροσάλπιγγες που προκαλούν μια σαν μόνιμη φλεγμονή και κάνει μη φιλική την μήτρα, θρομβοφυλία, τα ποιο συνηθισμένα, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Και κάποιες φορές, απλό και το πολύ πονεμένο Τυχαίο γεγονός. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Εγω δεν θα παρω ασβεστιο ..μονο φολικο οξυ , σιδηρο και μαγνησιο ..

φολικο πηρα και εγω εννοειτε..σιδηρο τωρα ξεκινησα που επεσε ο αιματοκριτης πολυ και ζαλιζομαι..στην Εφη μονο φολικο.

το μαγνησιο το δινουν για συσπασεις σωστα??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα!

Κοριτσαρες καλησπέρα σε όλες τι κάνετε;

Εγώ από εχθές εχω περάσει τέτοια ταραχή με την δουλειά που ακόμα δεν το πιστεύω!!!!

Θέλει λέει να με βάλει με άλλη μια κοπέλα που εγκυος να δουλεύουμε εκ περιτροπής με τον μισό μισθό!!!!! Θέλω ένα Μίνα για να βγω σε άδεια και μετά για 10 μήνες δεν θα με ξαναδεί ο μλκς

πήρα στο Υπουργείο εργασίας και μου είπαν ότι αυτό θα ήταν διάκριση κατα της μητρότητας και δεν μπορεί να μου το κάνει!!!! Του το είπα και δεν το δεχετε με βλέπω για καταγγελία!!!!!

Αστο καλό με τον κάθε μλκ άνδρα που δεν σέβεται τίποτα!!!!

ποπο το μλκ! συγχίστηκα μόνο που το διαβασα! άκου με το μισό μιθό! πολύ θράσος! Ευτυχώς που δεν έχουμε τέτοια εμείς στην εταιρία που είμαι

καλημερα!

καλο μηνα!!

οπως τα λεει η joa ειναι και μην υποκυψει καμμια μας σε τετοιους εκβιασμους!

κανονικα ουτε το εξαμηνο μπορει να σου αρνηθει!

σημερα πηγα φαρμακειο και ρωταω την φαρμακοποιο το σιδηρο με αδειο στομαχι το παιρνουμε ετσι δεν ειναι.Οχι μου λεει να τρως..μου εκανε εντυπωση και διαβαζω τις οδηγιες και λεει φυσικα με αδειο...αχ !!

για το σίδηρο εμένα μου είπε ο γιατρός τουλάχιστον μισή ώρα πριν το φαγητό. κι έτσι κάνω. τον παίρνω την ώρα που φεύγω από τη δουλειά και μέχρι να πάω σπίτι και να ζεστάνω φαγητό, να φτιάξω σαλάτα κλπ, έχει περάσει τουλάχιστον μισή ώρα

το θεμα μου εμενα χριστινακι ειναι να εχω την μεγαλυτερη αποροφηση γιατι κοντευω να πεσω στα πατωματα....

και συν οτι κανω και εμετο το πρωι σχεδον καθε μερα...

Διαφημίσεις

για καλυτερη αποροφφηση του σιδηρου tips..

να το παιρνεις με φυσικο χυμο πορτοκαλι

να απεχει η καταναλωση του τουλαχιστον 2 ωρες απο γευμα ασβεστιου και προτιμοτερο πριν το μεσημεριανο γευμα..

Ειχα χρονια πολυ χαμηλο αιματοκριτη...28-30 και χωρις εγκυμοσυνη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

για καλυτερη αποροφφηση του σιδηρου tips..

να το παιρνεις με φυσικο χυμο πορτοκαλι

να απεχει η καταναλωση του τουλαχιστον 2 ωρες απο γευμα ασβεστιου και προτιμοτερο πριν το μεσημεριανο γευμα..

Ειχα χρονια πολυ χαμηλο αιματοκριτη...28-30 και χωρις εγκυμοσυνη..

ευχαριστω!!

τον χυμο τον ηπια μετα απο λιγο!

Τα 'χω πάρει άσχημα πάλι με τη μαμά μου, η οποία όχι μόνο θα έρθει κι αυτή αύριο Θεσσαλονίκη για τα ψώνια, αντί να κάτσει να κοιτάξει κανα εγγόνι (τα οποία θα έρθει από Κατερίνη ο πεθερός μου να προσέχει!!!!), αλλά ούτε καν να μαγειρέψει για αύριο για τα παιδιά, γιατί είμαι κομμάτια, κακοκοιμήθηκα γιατί δε βολεύομαι στον ύπνο και σηκώθηκαν και τα 2 παιδιά κι ήρθαν στο κρεβάτι μας. Τι τους έπιασε χθες, δεν ξέρω... Γιατί δε μπορεί να μαγειρέψει???? Γιατί θα έχει στο σπίτι αυτήν που της καθαρίζει. Ε και, θα μου πείτε... Ναι, αυτό είπε.Ο άντρας μου το τι βρισίδι έριξε όταν του το 'πα.....................................:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Τα 'χω πάρει άσχημα πάλι με τη μαμά μου, η οποία όχι μόνο θα έρθει κι αυτή αύριο Θεσσαλονίκη για τα ψώνια, αντί να κάτσει να κοιτάξει κανα εγγόνι (τα οποία θα έρθει από Κατερίνη ο πεθερός μου να προσέχει!!!!), αλλά ούτε καν να μαγειρέψει για αύριο για τα παιδιά, γιατί είμαι κομμάτια, κακοκοιμήθηκα γιατί δε βολεύομαι στον ύπνο και σηκώθηκαν και τα 2 παιδιά κι ήρθαν στο κρεβάτι μας. Τι τους έπιασε χθες, δεν ξέρω... Γιατί δε μπορεί να μαγειρέψει???? Γιατί θα έχει στο σπίτι αυτήν που της καθαρίζει. Ε και, θα μου πείτε... Ναι, αυτό είπε.Ο άντρας μου το τι βρισίδι έριξε όταν του το 'πα.....................................:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Η μαμά σου όρεξη για βόλτες έχει, ε? :P Γιατί δεν της το λες με τρόπο? ότι δηλαδή θα σε βοηθούσε περισσότερο να μείνει με τα παιδιά, ή έστω να τους στείλει κανένα φαγητό με το μπαμπά σου! ο husband δεν μαγειρεύει?

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες μου ομορφες ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αχ δεν ξερετε ποσο μου λειψατε…

εχθες εκανα χοντρο καβγα με την εταιρια τηλεφωνου (και να φανταστειτε πως είναι η δευτερη φορα που χαλαει το μοντεμ…αλλα τους κανονισα μια χαρα)…οι ορμονες μου βαρεσαν κοκκινο και ποιος ειδε την αννα και δεν την φοβηθηκε γκρρρρρρρρρ

Αλλα αν δεν εβαζα φωνη δεν γινοτανε η δουλεια μου…μεχρι που τους απειλησα με μηνυσεις…ότι δεν μπορω να δουλεψω, χανω χρηματα κι εγω και η εταιρια που συνεργαζομαι (η μυτη του πινοκιο χαχαχα) και από δω και μπρος θα εχουν να κανουν με τους δικηγορους μας …χαχαχχαα εκει να δειτε…μονο οι γλωσσες τους δεν βγηκαν απτη συσκευη τηλεφωνου σλουρπ σλουρπ…

εεεεεεεεμα…κοροιδευαν τοσο καιρο οι γελοιοι…αλλα ευτυχως εγινε η δουλεια μου..ηρθε το μοντεμ με τεχνικο παρακαλω και μου εκανε και την εγκατασταση χωρις να ασχοληθουμε εμεις καθολου.

Και ναμαι! Παντως εσεις δεν κατσατε καλα τοσες μερες…που κουραγιο για να διαβασω ολες τις σελιδες!γιαυτο πειτε μου τα νεα σας!!!τα μπεμπακια σας καλα?μεγαλωνουν φανταζομαι και ζωηρευουν!!!οι β επιπεδου πως πηγανε?να υποθεσω τελειααααααααααααα!!!

Εμεις αισιως φτασαμε τα 712 γρ και πιπιλαμε μανιωδως τα δαχτυλακια μας!!!

Εχθες εκανα την καμπυλη ζακχαρου και παραθετω τα αποτελεσματα

Σακχαρο προ ληψεως γλυκοζης 74 με ΦΤ 60-120

Σακχαρο 60 λεπτα μετα την ληψη (75 γρ) 190 με ΦΤ 120-170

Σακχαρο 120 λεπτα ματα την ληψη 125 με ΦΤ 60-120

Είναι λιγο τσιμπιμενη αλλα η μικροβιολογος μου ειπε σε γενικες γραμμες πως είναι καλη, το πολύ πολύ να κανω καμια διατροφουλα να την φερω στα φυσιολογικα…ίδωμεν

Α και επι της ευκαιριας η γλυκοζη που μου εδωσε ηταν με γευση λεμονι και την τσακισα μιαμ…μετα αρχισαν λιγο οι ανακατωσουρες…ο μπεμπακος μου λαλησε απτη ζαχαρη (κλωτσουσε μετα μανιας και νομιζα πως θα μου τρυπησει την κοιλια και θα με χαστουκισει χαχαχαχα) αλλα κι εγω δεν πηγα πισω… όταν πηγα σπιτι αρχισα να τρεμω…περιττο να σας πω πως τρομαξα, αλλα ξαπλωσα και συνηλθα...μιλαμε θα κανω κανα μηνα να φαω γλυκο χαχαχαχα

Αυτά τα νεα μας, σας φιλω γλυκα γλυκα εσας και τις κοιλιτσες σας!!!

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Η μαμά σου όρεξη για βόλτες έχει, ε? :P Γιατί δεν της το λες με τρόπο? ότι δηλαδή θα σε βοηθούσε περισσότερο να μείνει με τα παιδιά, ή έστω να τους στείλει κανένα φαγητό με το μπαμπά σου! ο husband δεν μαγειρεύει?

Ο άντρας μου είναι γεωπόνος στον ΕΛΓΑ, το οποίο σημαίνει χωράφια ποδαράτα από τις 8 ως τις 1, ε όχι και να του ζητήσω να μαγειρέψει.Και που με βοηθάει όσο δε φαντάζεσαι με τα παιδιά πολύ είναι, άλλοι συνάδελφοί του ούτε κουνιούνται!Κι ειδικά όταν η κυρά-Ελένη θα κάνει παρακολούθηση της Τζούλιας που καθαρίζει αντί να φτιάξει τίποτα για τα παιδάκια.Δεν πειράζει, αυτό να ήταν. Εγώ σκέφτομαι με το νεογέννητο στο αμάξι πώς θα αφήνω τα παιδιά στα σχολεία το χειμώνα, το φαγητό θα το λύσω σήμερα αλλά για τη γαϊδουριά τσατίζομαι....

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Αντε βρε αννετ και ανησυχησαμε!!!!!

Χαιρομαι που εισαι καλα ..μπραβο ο μπεμπαρος θρεφταρακι!!!

Για το σακχαρο δεν ειναι πολυ ανεβασμενα αλλα μια διατροφουλα θα στην βαλει να την κανεις...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ο άντρας μου είναι γεωπόνος στον ΕΛΓΑ, το οποίο σημαίνει χωράφια ποδαράτα από τις 8 ως τις 1, ε όχι και να του ζητήσω να μαγειρέψει.Και που με βοηθάει όσο δε φαντάζεσαι με τα παιδιά πολύ είναι, άλλοι συνάδελφοί του ούτε κουνιούνται!Κι ειδικά όταν η κυρά-Ελένη θα κάνει παρακολούθηση της Τζούλιας που καθαρίζει αντί να φτιάξει τίποτα για τα παιδάκια.Δεν πειράζει, αυτό να ήταν. Εγώ σκέφτομαι με το νεογέννητο στο αμάξι πώς θα αφήνω τα παιδιά στα σχολεία το χειμώνα, το φαγητό θα το λύσω σήμερα αλλά για τη γαϊδουριά τσατίζομαι....

κατάλαβα, έχει πολύ τρέξιμο αυτή η δουλειά.

Α, γι'αυτό δεν μαγειρεύει η μαμα σου? για να την παρακολουθεί? :confused: δίκιο έχεις που θυμώνεις πάντως. εμένα κάτι τετοιο θα το έκανε άνετα η πεθερά μου (και άλλα πολύ χειρότερα!). Η μανούλα δεν έχω παράπονο, όποτε έρχεται γενική κάνει στο σπίτι

εσεις τι κανετε κουκλιτσες μου?

τα πιτσιρικακια σας καλα ειναι?τα μπεμπουδακια σας?για πειτε?joa με την β επιπεδου τι εγινε, ποσο ζυγιζει ο μικρουλης?

κοριτσια τα ψωνια σας τα ξεκινησατε?

εμεις απο βδομαδα λεμε να αρχισουμε σιγα σιγα τις βολτες και μολις κλεισω με το καλο τον εβδομο να κανουμε τις παραγγελιες..τι λετε..η μηπως ειναι νωρις?

ο ζεβρακος μας εδειξε τον δρομο προς την ευτυχια!!!

IB5Vp2.png

σε περιμενουμε με πολυ αγαπη, ειδικα ο αδελφουλης σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...