Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

May Μου μια χαρα η μπεμπα σου!

και εγω την μικρη καμπυλη την Δευτερα θα κανω...

την εξεταση αυτη την εκανα στην Εφη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.

εχετε ρεζους αρνητικο??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

May Μου μια χαρα η μπεμπα σου!

και εγω την μικρη καμπυλη την Δευτερα θα κανω...

την εξεταση αυτη την εκανα στην Εφη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο.

εχετε ρεζους αρνητικο??

οχι και αυτο ειναι που μου κανει εντυπωση..

και οι δυο εχουμε Rh +..

μου εξηγησε ο γιατρος οτι ειναι μια απλη εξεταση αιματος, αλλα

δεν καταλαβα τελικα γιατι θα την κανω..ειδωμεν!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Λέτε να έχει αρχίσει η μπεμπούλα από τώρα την εκπαίδευση????

Kαλημέρα αν και πάλι μεσημέριασε για να μπω! Τζενάκι, γιατί όλα ροζ βρε πουλί μου?Εγώ πάλι και κορίτσι να έχω, το ροζ το μισώ, εντάξει ναι μεν, κάτι λίγα θα βάλει, αλλά αυτό το πράμα να κυκλοφορούν τα κορίτσια σαν κουφετομπάρμπι, αμάν!Πώς φαίνεται ότι είμαι αγορομάνα...Ρε σα να έχω αρχίσει να συνηθίζω και στην ιδέα ενός τρίτου γιου, χαχα!!!Τι άλλο?Α, θέλω να ''μαλώσω'' τα κοριτσάκια που ρωτάνε για αποστειρωτές.Επειδή είμαι 110 % υπέρ του θηλασμού, γιατί δε θέλετε να το δοκιμάσετε καν?? :(:(:(

Κι εγώ το σιχαίνομαι το ρόζ ποτέ μου δεν έχω φορέσει τίποτα ρόζ αφού να φανταστείς ότι δεν μου άρεσαν οι μπάρμπι γιατί τα είχαν όλα ρόζ αλλά με την μπέμπα ενώ στην αρχή έλεγα ότι θα τα κάνω όλα πορτοκαλί και λαχανί μόλις είδα τα ρόζ χάζεψα η καημενούλα :D

Καλά τα λές για τον θηλασμό αλλά ο αποστειρωτής χρειάζεται ούτως ή άλλως αλλά κι έτσι να μην ήταν έχουμε άσχημο ιστορικό στην οικογενειά μας με τον θηλασμό καμιά γυναίκα δεν κατάφερε να θηλάσει για πάνω από ένα μήνα έχουμε ένα θεματάκι με τις θηλές κι έτσι είπα να τον πάρω καλού κακού...

Εγώ πάντως από απορρυπαντικό λέω να προτιμήσω το κλασσικό αρκάδι που με αυτό μεγαλώσαμε κι εμείς, δεν έχει τίποτα παραπάνω από απλό λευκό σαπουνάκι...αφήστε που τώρα το έχει προσφορά 1 κιλό σύν μισό κιλό δώρο και για να μην με περάσετε για τρελή ότι το αγόρασα από τώρα για το παιδί το χρησιμοποιώ και για τις καθαριότητες...τίποτα δεν καθαρίζει καλύτερα τα κουφώματα και τα ντουλάπια της κουζίνας από το αρκάδι...:D:D:D:D

I3hdp3.png

Κοριτσαρες καλησπέρα σε όλες τι κάνετε;

Εγώ από εχθές εχω περάσει τέτοια ταραχή με την δουλειά που ακόμα δεν το πιστεύω!!!!

Θέλει λέει να με βάλει με άλλη μια κοπέλα που εγκυος να δουλεύουμε εκ περιτροπής με τον μισό μισθό!!!!! Θέλω ένα Μίνα για να βγω σε άδεια και μετά για 10 μήνες δεν θα με ξαναδεί ο μλκς

πήρα στο Υπουργείο εργασίας και μου είπαν ότι αυτό θα ήταν διάκριση κατα της μητρότητας και δεν μπορεί να μου το κάνει!!!! Του το είπα και δεν το δεχετε με βλέπω για καταγγελία!!!!!

Αστο καλό με τον κάθε μλκ άνδρα που δεν σέβεται τίποτα!!!!

0eOLp2.png

αχ τελικα υπαρχουν πολλοι μλκ!!

μην δεχτεις κατι τετοιο με τιποτα ομως ετσι και αλλιως για ενα χρονο μετα την γεννα προστατευεσαι και δεν μπορει να σε απολυσει!

μετα απο τον χρονο ναι θα ειναι ζορι τρελο αλλα οχι να μην του περασει του μλκ!

για αυτο εγω αυτη την φορα με το που παρουσιαστηκε το προβλημα την 8η εβδ και με το ιστορικο μου ειπα bye bye!!

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααααααααα

Jenny μεγια τα ροζουλια...

Ευα δεν μπορεις να σε κουνησει κανεις οντας εγκυος ..ευτυχως ο νομος προστατευει τις εγκυες και μαλιστα λεει ρητα οτι ακομα και αν ειναι ελλειπεις στις υποχρεωσεις της (κοινως να καθεται ολη μερα και να κοιταει το ταβανι)δεν μπορει να της κανει κανεις τιποτα...

Επιτελους Παρασκευη!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλημερα!

καλο μηνα!!

οπως τα λεει η joa ειναι και μην υποκυψει καμμια μας σε τετοιους εκβιασμους!

κανονικα ουτε το εξαμηνο μπορει να σου αρνηθει!

σημερα πηγα φαρμακειο και ρωταω την φαρμακοποιο το σιδηρο με αδειο στομαχι το παιρνουμε ετσι δεν ειναι.Οχι μου λεει να τρως..μου εκανε εντυπωση και διαβαζω τις οδηγιες και λεει φυσικα με αδειο...αχ !!

Καλημέρα!!! Καλό μήνα!

το εχεις παρει vasdeli?

φαινεται καλο αλλα κανει για τα μωρακια μας?και η τιμη σουπερ αν οντως κανει τοσες πλυσεις δεν το συζητω...

και το στελνουν και με κουριερ βολευει να μην τρεχεις στα ελτα...

σκεφτομαι αυριο να παω να καταθεσω τα λεφτα στην Πειραιως και να το παραγγειλω.

απλα ειμαι λιγο διστακτικη....

Nαι τα αγόρασα χθες! :P

Κοριτσαρες καλησπέρα σε όλες τι κάνετε;

Εγώ από εχθές εχω περάσει τέτοια ταραχή με την δουλειά που ακόμα δεν το πιστεύω!!!!

Θέλει λέει να με βάλει με άλλη μια κοπέλα που εγκυος να δουλεύουμε εκ περιτροπής με τον μισό μισθό!!!!! Θέλω ένα Μίνα για να βγω σε άδεια και μετά για 10 μήνες δεν θα με ξαναδεί ο μλκς

πήρα στο Υπουργείο εργασίας και μου είπαν ότι αυτό θα ήταν διάκριση κατα της μητρότητας και δεν μπορεί να μου το κάνει!!!! Του το είπα και δεν το δεχετε με βλέπω για καταγγελία!!!!!

Αστο καλό με τον κάθε μλκ άνδρα που δεν σέβεται τίποτα!!!!

Δυστυχώς υπάρχουν παντού αυτοί οι τυποι εργοδοτών....Μην τον αφήσεις έτσι!

Μαρία μου για τι σίδηρο που λες, κανονικά είναι ανάμεσα στα γεύματα η λήψη του και ακόμη καλύτερα με χυμό πορτοκάλι που βοηθά στην απορρόφησή του. Όμως εγώ το πάιρνω μετά το πρωινό και το βραδυνό γιατί είχα πρόβλημα....κοιλιακά άλγη όταν το έπαιρνα έτσι. Οπότε ο αγαπημένος μου γιατρούλης(μετράω τις μέρες πότε θα τον ξαναδώ!!) με συμβούλεψε να το παίρνω έτσι και ας μην έχω την μάξιμουμ απορρόφηση...

Όσο για τον θηλασμό είμαι κι εγώ πολύ υπερ! Θήλασα και τα 2 αστέρια μου 1 χρόνο περίπου....Μακάρι να τα καταφέρω και στον μπομπιρίδη, τώρα...

Όμως είχα και θα έχω την πολυτέλεια λόγω δουλειάς να έχω 1 χρόνο άδεια κάθε φορά...Τώρα λόγω 3ου παιδιού-πρώτα ο Θεός θα έχω +3 μήνες...

Είναι άδικο για τις μαμαδες του ιδιωτικού τομέα, το ξέρω...οπότε δεν κατηγορώ καμία αν δεν συνεχίσει τον θηλασμό....ο θηλασμός θέλει ηρεμία και υποστήριξη από τους μπαμπάδες, κυρίως.:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα!!! Καλό μήνα!

Nαι τα αγόρασα χθες! :P

Μαρία μου για τι σίδηρο που λες, κανονικά είναι ανάμεσα στα γεύματα η λήψη του και ακόμη καλύτερα με χυμό πορτοκάλι που βοηθά στην απορρόφησή του. Όμως εγώ το πάιρνω μετά το πρωινό και το βραδυνό γιατί είχα πρόβλημα....κοιλιακά άλγη όταν το έπαιρνα έτσι. Οπότε ο αγαπημένος μου γιατρούλης(μετράω τις μέρες πότε θα τον ξαναδώ!!) με συμβούλεψε να το παίρνω έτσι και ας μην έχω την μάξιμουμ απορρόφηση...

Όσο για τον θηλασμό είμαι κι εγώ πολύ υπερ! Θήλασα και τα 2 αστέρια μου 1 χρόνο περίπου....Μακάρι να τα καταφέρω και στον μπομπιρίδη, τώρα...

Όμως είχα και θα έχω την πολυτέλεια λόγω δουλειάς να έχω 1 χρόνο άδεια κάθε φορά...Τώρα λόγω 3ου παιδιού-πρώτα ο Θεός θα έχω +3 μήνες...

Είναι άδικο για τις μαμαδες του ιδιωτικού τομέα, το ξέρω...οπότε δεν κατηγορώ καμία αν δεν συνεχίσει τον θηλασμό....ο θηλασμός θέλει ηρεμία και υποστήριξη από τους μπαμπάδες, κυρίως.:-P

εμενα επειδη εφτασα σε σημειο λιποθυμιας μου ειπε να τον παιρνω νηστικη για αρχη για μαξ απορροφηση...(ferofocil)

να μου πεις εντυπωσεις απο το απορρυπαντικο. ο αντρας μου πηρε προδερμ τελικα γιατι το ειχε προσφορα 2,5 κιλα με μαλακτικο προδερμ μαζι 2 λιτρα 12 ευρω αλλα δεν πειραζει ασε να πλυνω αυτα και μετα παιρνω το οικολογικο .

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καλό μήνα!

άσε τώρα πάλι αυτά του έλεγα ότι πήρα στο υπουργείο και μου τα είπαν και ότι φυσικά δεν τα έχω βγάλει από το μυαλό μου :mad::mad:

να δούμε του έδωσα και το τηλ να πάρει ο ίδιος να του τα πούν!!!

το καλό είναι ότι με ρώτησε αν η άλλη κοπέλα θα έχει πρόβλημα!!! και που να ξέρω εγώ:confused::confused::confused::confused:

τώρα για τον θηλασμό εγώ ελπίζω ότι όσο καιρό θα είμαι σπίτι να τα καταφέρω!!!

0eOLp2.png

Kαλημέρα και καλό μήνα στα κοριτσάκια μου!! Μπήκαμε σήμερα 23η εβδομάδα, ζήτω, πάμε για τον 6ο, ξαναζήτω!!Μετά τα πανηγύρια...

ΜΑΥ23: Την έμμεσο coombs εγώ την κάνω γιατί έχω ρέζους αρνητικό και θέλουμε να δούμε αν δημιουργεί πρόβλημα στο μωρό και μου κάνει εντύπωση που σου είπαν να την κάνεις αφού κι εσύ κι ο άντρας σου έχετε θετικό ρέζους...:confused:

Μαράκι, όντως δε δούλευα (τα καλά του δημοσίου) αλλιώς αποκλείεται να έμπαινα στη διαδικασία με θήλαστρα και κατάψυξη γάλακτος. Όσο για το σίδηρο κι εγώ τον παίρνω το πρωί μόλις ξυπνήσω, νηστική, και πριν λίγο πήρα το μαγνήσιο, αφού έφαγα. Το δεύτερο σίδηρο τον πίνω το απόγευμα, πάλι νηστική και το βράδυ το δεύτερο μαγνήσιο μετά το βραδινό. Το μεσημέριο φολλικό... Να δω το ασβέστιο πού θα το χώσω όταν το αρχίσω. Αλήθεια, πότε το αρχίζουμε, δε θυμάμαι... :rolleyes:

Ευάκι, μη τυχόν και του χαριστείς αν και δεν είναι και η κατάλληλη περίοδος για να συγχίζεσαι, αλλά αυτός δεν πολυνοιάστηκε γι' αυτό...:evil:

Καλημέρα και πάλι σε όλες!!!Αύριο ίσως πάω Θεσσαλονίκη (πάλι) για καθιστικό και λίγο mega outlet (ζήλια!) να πάρω τίποτα ταπ[αιδάκια μου, άντε και κανά φορμάκι καινούριο για το σγούμπο να μην τα έχει όλα third hand!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

μαρακι δεν ξερω για το ασβεστιο τι να σου πω δεν πηρα ουτε στην Εφη ο γιατρος μου δεν ειναι των συμπληρωματων αλλα της διατροφης εκτος αν οι μετρησεις ειναι χαμηλες,,οπως τωρα εμενα ....

καλα ψωνια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...