Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα απο το συννεφιασμενο Ηρακλειο !

εγω παλι αυπνιες δεν εχω ναι σηκωνομαι να παω τουαλετα να πιω νερο αλλα οκ ξανακοιμαμαι και το μεσημερι επισης το ιδιο!ξεραινομαι!

ηλιαννα να προσεχεις και ξεκουραση και πολυ σερφαρισμα και καμμια ταινια να περναει η ωρα!

joa οντως ειχες δικιο για το πρεναταλ εγω το ηξερα απλα ειναι μακρια απο το χωριο μου και επρεπε να κατεβω κεντρο και ετσι αφου πηγα γιατρο το επωφεληθηκα!

ο αντρας μου ειχε πλακα που μου ειπε ε γιατι δεν πηρες και αλλα??! και του λεω αφου εχουμε γιατι να παρω?! σου κανω και οικονομια βρε!

συνεχεια με ρωταει ποτε λες να γεννησουμε?? σιγουρα μεχρι τις 20/12 θα μου το εχει παρει αλλα μπορει και τελη Νοεμβρη και αρχισε να αγχωνεται!!χαχα!!

χριστινα με το καλο το β επιπεδου και φαγκρι μου ε σιγουρα ειναι 500 γρμ!

Καλημέρα!!!

Πρωινές-πρωινές βλέπω....:P

Το Ηράκλειο μπορεί να είναι συννεφιασμένο αλλά εδώ έχει μια υπέροχη μέρα!

Μαρία μου, δεν το πιστεύω!!! Μέχρι και ίδιο σχέδιο στο Trio Chiccho έχουμε!!!Αυτό με το διάστημα!:D:p

Από χθες ασχολούμαι με τα χειμωνιάτικα εγκυμοσύνης....Καλά, έχω να πετάξω....Εκτός του ότι έχω μαζέψει πολλά και από τις προηγούμενες, μερικά είναι και τόόόσο τεράστια που πια δεν φοριούντα(Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί η έγκυος πρέπει να φοράει ρούχα που την κάνουν να φαίνεται σαν μπαλόνι!Ουστ!):-P...Προς το παρόν μια χαρά με βολεύουν κάτι τζινάκια εγκυμοσύνης και κολανάκια!Και η κοιλίτσα να φαίνεται.... Συνεχίζω να είμαι +6 κιλά.

Μαρία, ο αγαπημένος γιατρούλης μου μου είπε την καισαρική θα την κάνουμε στις 27/12!!! Οπότε κιεγώ μανούλα Δεκεμβρίου θα γίνω, πρώτα ο Θεός!

Με το καλό οι Β' επιπέδου σας!!

Τζενάκο, λες να προετοιμάζεσαι για τα ξενύχτια με το μωρό;(για τις αϋπνίες λέω....)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

τι κριμα να μην ειμαστε στην ιδια πολη ρε vasdelaki!

να εκανα και εγω την κορη να συμπεθεριαζαμε κιολας!!χαχα!!!

κοντα κοντα θα γεννησουμε κιολας!

εγω τα χριστουγεννα θα ειμαι αγκαλια με το μωρο μου!

σημερα θα παω να παρω απορρυπαντικο για τα μωρουδιακα...

να το εχω και σιγα σιγα να αρχισω να βαζω κανα πλυντηριο

χαλαρα παντα!

Μαρία, τι απορρυπαντικό θα πάρεις;

Αχ, ναι! Φαντάζεσαι να τα λέγαμε και απο κοντά; Θα γνωρίζαμε και τους άντρες μας και θα γινόμασταν μια παρέα....

Για δες λίγο εδώ...τα soap nuts, ιδανικά για μωρουδιακά και πολύ οικονομικά...Στο τόπικ του παρεντς με τα οικολογικά κάνουν θραύση....Έμαθα ότι ακόμη και τα planet είναι φουλ στα χημικά....

http://www.ecofamily.gr/index.php?target=products&product_id=29779

Χαιρετώ κι εγώ! Από το πρωί έχω κάνει πολλές δουλειες πάω να συνεχίσω...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα αν και πάλι μεσημέριασε για να μπω! Τζενάκι, γιατί όλα ροζ βρε πουλί μου?Εγώ πάλι και κορίτσι να έχω, το ροζ το μισώ, εντάξει ναι μεν, κάτι λίγα θα βάλει, αλλά αυτό το πράμα να κυκλοφορούν τα κορίτσια σαν κουφετομπάρμπι, αμάν!Πώς φαίνεται ότι είμαι αγορομάνα...Ρε σα να έχω αρχίσει να συνηθίζω και στην ιδέα ενός τρίτου γιου, χαχα!!!Τι άλλο?Α, θέλω να ''μαλώσω'' τα κοριτσάκια που ρωτάνε για αποστειρωτές.Επειδή είμαι 110 % υπέρ του θηλασμού, γιατί δε θέλετε να το δοκιμάσετε καν?? :(:(:(

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Καλημερααααα

Ψωνιζετε ολες για τα καλα βλεπω..εγω ακομη τιποτα...κατω τον Νοεμβρη θα καταπιαστω..

Εγω αποστειρωτη εχω της nuk με 8 μπουκαλια και ημουν απολυτα ευχαριστημενη..

Φαγκρι μου εγω με τον θηλασμο δεν εχω τις καλυτερες σχεσεις αλλα ενα διμηνο θα το παλεψω παλι ..ειμαι της αποψης χαρουμενη μαμα- χαρουμενο μωρο και εγω με το θηλασμο δεν ενοιωθα καθολου μα καθολου μα καθολου χαρουμενη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερααααα

Ψωνιζετε ολες για τα καλα βλεπω..εγω ακομη τιποτα...κατω τον Νοεμβρη θα καταπιαστω..

Εγω αποστειρωτη εχω της nuk με 8 μπουκαλια και ημουν απολυτα ευχαριστημενη..

Φαγκρι μου εγω με τον θηλασμο δεν εχω τις καλυτερες σχεσεις αλλα ενα διμηνο θα το παλεψω παλι ..ειμαι της αποψης χαρουμενη μαμα- χαρουμενο μωρο και εγω με το θηλασμο δεν ενοιωθα καθολου μα καθολου μα καθολου χαρουμενη..

Δεν το συζητάμε, αν η μάνα δε νιώθει καλά και το νινί υποφέρει...

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

καλημεραααααααα....σημερα νιωθω υπεροχα!!!!!!!

Χτες ειχα ενα επεισοδιακι ευτυχως ηταν περαστικο οποτε αμεληταιο.Ξαφνικα επαθα ιλλιγγο και αχγωθηκα γιατι ημουνα μονη μου στο σπιτι και φοβομουν μηπως λιποθυμησω αλλα τελικα το γλιτωσαμε οποτε ολα κομπλε :P

Μετρησα πιεση,μετρησα ζαχαρο ολα ενταξει τελικα εχω αρχισει να πιστευω οτι το παθαινω στην αλλαγη του μηνα γιατι το 'χω παθει 3 φορες παντα στα τελη του μηνα....!

Μariaefi μεγιατα ψωνια ανυπομονω να παω κι εγω για τα δικα μου.Μπραβο για το μωρακι σου...ειδες ολα καλα και θα σου 'ρθει και νωριτερα;)

Αχ Vasdeli τελεια κι εσενα Χριστουγεννιατικο θα 'ναι το μπεμπε σου,τι καλα,το πιο ωραιο δωρο!!!!!!!!!

Kristina και fagri με το καλο οι β επιπεδου...εχετε αρχισει ψωνακια????

Fagri ποσο καιρο θηλασες ? πρεπει να ειναι υπεροχη εμπειρια...

Jenny μεγια και σε σενα τα ρουχαλακια.Πωπω αυπνιες εε???δυσκολο πραγμα εγω νευριαζω οταν δε μπορω να κοιμηθω και μετα δεν κοιμαμαι με τιποτα!!!

Ακομα δεν εχω τετοια προβληματα,ελπιζω ουτε κι αργοτερα...

1a0fd6e0b8.png

vasdeli για το πλανετ ελεγα να παρω....αλλα με εβαλες σε σκεψη...θα το δω σιγουρα!

καλα αν ειμασταν κοντα το προεβλεπα θα μας εχαναν οι αντρες μας!!χαχα!!

φαγκρι μου ο αποστειρωτης χρειαζεται ακομα και οταν θηλαζεις μπορει να πρεπει να λειψεις για λιγο και να πρεπει να το ταισει ο μπαμπας ή καποια γιαγια εκει τι κανεις?

εγω θηλασα την κορη μου μεχρι που πηγα στην δουλεια (με το πουπηγα θες το αγχος θες το ωραριο κοπηκε απο μονο του) αλλα αποστειρωτη πηρα και το χρησιμοποιησα.Επειδη το βραδυ ημουν κομματια ενα γευμα το εδινε η μαμα μου ή ο μπαμπας της συν οτι οταν ηθελα να παω καπου πχ στο ικα δεν ημουν με την ψυχη στο στομα αα και το χρησιμοποιησα και πιο μετα (που δεν χρειαζοταν ο αποστειρωτης) που και που εβαζα τα μπουκαλια μεσα και τα κουταλακια του φαγητου ...

νικακι μου παντα στην αλλαγη του μηνα νομιζω οτι κατι αισθανομαστε...

Διαφημίσεις

το εχεις παρει vasdeli?

φαινεται καλο αλλα κανει για τα μωρακια μας?και η τιμη σουπερ αν οντως κανει τοσες πλυσεις δεν το συζητω...

και το στελνουν και με κουριερ βολευει να μην τρεχεις στα ελτα...

σκεφτομαι αυριο να παω να καταθεσω τα λεφτα στην Πειραιως και να το παραγγειλω.

απλα ειμαι λιγο διστακτικη....

Νικάκι, θήλασα τον πρώτο μου γιο 7 μήνες γιατί δεν ήξερα και πολλά πολλά για το θηλασμό και το δεύτερο για 13 μήνες.Τώρα στο τρίτο,αν όλα πάνε καλά σίγουρα κανα χρονάκι κι αυτό...Μαράκι, εγώ μπιμπερό δεν κατάφερα να δώσω γιατί δεν έπιναν γάλα άμα δεν ήταν από το στήθος!!Τόσο κολλημένα με τη μάνα τους τα παληκάρια μου:P:p:p

καλημεραααααααα....σημερα νιωθω υπεροχα!!!!!!!

Χτες ειχα ενα επεισοδιακι ευτυχως ηταν περαστικο οποτε αμεληταιο.Ξαφνικα επαθα ιλλιγγο και αχγωθηκα γιατι ημουνα μονη μου στο σπιτι και φοβομουν μηπως λιποθυμησω αλλα τελικα το γλιτωσαμε οποτε ολα κομπλε :P

Μετρησα πιεση,μετρησα ζαχαρο ολα ενταξει τελικα εχω αρχισει να πιστευω οτι το παθαινω στην αλλαγη του μηνα γιατι το 'χω παθει 3 φορες παντα στα τελη του μηνα....!

Μariaefi μεγιατα ψωνια ανυπομονω να παω κι εγω για τα δικα μου.Μπραβο για το μωρακι σου...ειδες ολα καλα και θα σου 'ρθει και νωριτερα;)

Αχ Vasdeli τελεια κι εσενα Χριστουγεννιατικο θα 'ναι το μπεμπε σου,τι καλα,το πιο ωραιο δωρο!!!!!!!!!

Kristina και fagri με το καλο οι β επιπεδου...εχετε αρχισει ψωνακια????

Fagri ποσο καιρο θηλασες ? πρεπει να ειναι υπεροχη εμπειρια...

Jenny μεγια και σε σενα τα ρουχαλακια.Πωπω αυπνιες εε???δυσκολο πραγμα εγω νευριαζω οταν δε μπορω να κοιμηθω και μετα δεν κοιμαμαι με τιποτα!!!

Ακομα δεν εχω τετοια προβληματα,ελπιζω ουτε κι αργοτερα...

καλημέρα κορίτσια! ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας.

Νικακι ακόμη δεν έχω αρχίσει τα ψώνια, μόνο ένα κουρτινόξυλο του πήρα με την ευκαιρία που έβαλα και σε άλλα δωμάτια! περιμένω να αδειάσει το δωμάτιο (θα στείλω κάποια πράγματα αλλού) και μετά αναλόγως τι θα μου φέρουν η αδερφή και η ξαδέρφη, θα αρχίσω το ψάξιμο. Μέσα στον Οκτώβριο ελπίζω, ανυπομονώ! προς το παρόν, κοιτάζω στο internet

φαγκρι μου δουλευες??γιατι για μενα αυτο ηταν το προβλημα ειχα παει στην δουλεια οταν η Εφη μου ηταν 2 μηνων και το γαλα κοπηκε αν και δεν ηπιε λιγο τωρα ομως θα παρω το εξαμηνο οποτε θα κανω τα παντα να θηλασει απο την 1η ωρα και για οσο καιρο μπορω.

μπραβο σου παντωςε σου βγαζω το καπελο!!

γεια σας κοπελιες ολες!!!

πολλες εξελιξεις παλι ειχαμε!!

-vasdeli μην αφηνεις τους περιεργους αντρες να σε εκνευριζουνε..

απο "ενδιαφερον" το κανουνε βρε..;)

-mariaefi βιαστικο το μωρουλινι σου...

θα το σκεφτουμε αν θα σε κρατησουμε στις μανουλες του ιανουαριου...;)

αντε..θα σε κρατησουμε!!!

-jenny μεγια τα μωρουδοπραγματα!!

σε φανταζομαι χαζομαμα απο τωρα να τα χαζευεις και να ονειρευεσαι...

και εγω ετσι θα κανω μη μιλαω, αλλα ακομα δεν εχω ξεκινησει τις αγορες..

-ηλιαννα ευτυχως εισαι καλυτερα, αλλα μην ξεθαρευεις,οσο μπορεις ξεκουρασου!!

-ευα,λιαννα joa, fangri και λοιποες κουκλες ειστε ολες καλα!!!

εγω κοριτσια πηγα χτες στο γιατρο..

η μπεμπα εφτασε τα 570 γραμμαρια και ηταν με το κεφαλακι στηριγμενο στο χερακι της...

σαν να κανει σιεστα μου λεει ο γιατρος..:D

κατα τα αλλα μου ειπε να κανω μικρη καμπυλη σε 2 εβδομαδες απο τωρα και μου εδψσε και αλλη μια εξεταση που λεγεται καπως "εμμεσο coombs"...

την εχει κανει καμια??

τον ρωτησα και μου ειπε οτι ειναι κατι για αντισωματα μεταξυ μητερας-παιδιου..(?)

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...