Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, να σας πω κάτι για να γελάσουμε;:-D:grin::-D

Ξέρετε πόσο πολύ μας αγαπάνε και μας νιάζονται τα αμόρε μας;(Πολλών εδώ μέσα)

Μας παρακολουθούν!Μας διαβάζουν! Αρκετοί!

Ναι, ναι!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά, μπορείτε να το πιστέψετε;

Ε, ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάνανε σ' αυτό το σημείο αγάπης!!!!:P

Αχ, τι καλά!:-D:grin::-D

Πλάκα με κάνεις.....(έτσι για να μη ξεχνάμε κι από που είμαστε:lol::lol:) Αν είναι δυνατόν...

Τζενάκι, μασαλά που λέμε κι εμείς εδώ, χαχα!Η μπεμπούλα (ή να πω μπεμπάρα καλύτερα??) μια χαρά, κοράκλα!!Εμ, με μπαμπά 1,90 και μαμά 1,80 τι περίμενες??Καλά δε θυμάμαι?Καλημέρα σε όλες αν και μεσημέριασε.

Μου έφαγες λίγους πόντους αλλά τέλος πάντων θα συγχωρήσω γιατί είμαι πολύ καλός άνθρωπος...:mrgreen:

Μαριαέφη μια χαρά είναι ο μπουμπούκος σου άντε με το καλό...Κι εγώ πήγα χτές στο prenatal και πάλι ψώνισα για μένα :D πήρα ένα καταπληκτικό παντελόνι που έχω αρχίσει να ψάχνω τρόπους για το πως να το μετατρέψω για να το φοράω και μετά τη γέννα :tongue:

Ώστε έτσι μανούλα Δεκεμβρίου????Μην ανησυχείς δεν θα είσαι μόνη σου κι εγώ Δεκέμβρη θα γεννήσω λόγω καισαρικής...

I3hdp3.png

εγω δεν σας ειπα γενναω μεταξυ 5-10/1 απο οτι μου ειπε η γιατρος..

Καισαρική είπαμε? Αν όχι, μην πιστεύεις τους γιατρούς, κι εγώ στο Φάνη 23-01 είχα Π.Η.Τ. και γέννησα 15-01. Άμα δεν είναι προγραμματισμένο πολύ με τσατίζουν οι γιατροί που λένε ''Α, έχεις ακόμη'' ή ''Ως ... θα έχεις γεννήσει''. Πού το ξέρουν, Θεοί είναι??? Αν είσαι καισαρική μας βλέπω λίγες να μένουμε χωρίς να ξέρουμε πότε θα γεννήσουμε χαχαχαχα!

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Καισαρικη φαγκρι μου...προγραμματισμενα θα μπω..

Μακάρι να το δεχτεί και ο δικός μου γιατρός να μπώ για καισαρική!!!! Αφενός δεν θέλω καθόλου τον ΦΤ αφετέρου έχω ιστορικό βουβονοκοιλης και δεν πρέπει να σφίγγομαι!!!!

Είδωμεν!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Καλησπερα κοριτσια!!Χαιρομαι που ολες ειστε καλα...Κι εσεις και τα μωρακια σας...Εγω περιμενω απο μερα σε μερα να φυγουν οι ενοικιαστες απ το σπιτι για να μπουμε εμεις να αρχισουμε να βαφουμε κτλ και να μετακομισουμε επιτελους....Ετσι οπως πανε στο τελος θα ερθει ο μπεμπης και μεις θα μαστε μισοι εδω και μισοι εκει :tongue:

Vasdeli διαβαζα τα νεα σας και κοιταω το δικο σου για τους αντρες...

Εμεινα λιγο για να πω την αληθεια!!Κι εμενα ο αντρας μου καμια φορα κοιταει τι γραφω οταν ειμαι στο pc αλλα απ το να με ρωτησει "τι λες παλι με τις φιλες σου"χιχι, μεχρι να μπει μονος του εν απουσια μου....ελεος!!Απεχει!!

Τι να πω?Μαλλον πρεπει να το κοιταξουν αυτο εκεινοι που το κανουν...

Εγω εχω γυναικολογο την Τριτη και θα μου πει ποτε θα κανω και την καμπυλη ζακχαρου....μπλιαξ :-(

Εμενα που ο γιατρος της επιπεδου επεμινε στις 23-1 και ο γυναικολογος μ'εχει γραμενη 28 αλλα μου λεει νομιζω στις 25? Τι να πω?Δεν ξερουν τι τους γινεται!!!

Χριστινα και fangri καλα αποτελεσματα για τη β επιπεδου....

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια είμαι κατενθουσιασμένη!!!!Σήμερα έκανα τα πρώτα ψώνια για την μπεμπούλα μου...Τι όμορφα και μικρούλια που είναι όλα...δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις!!!!!!

Πήραμε φορμάκια, εσωρουχάκια, πάνες, σελτεδάκια, σεντονάκια μέχρι σκουφάκια και γαντάκια :lol::lol::lol: βέβαια δεν πήραμε πολλά σε περίπτωση που δούμε και κάπου αλλού κάτι άλλο και μας αρέσει...τι όμορφα που είναι...Βρε κορίτσια όμως νομίζω ότι στην μπέμπα δεν πολυάρεσαν γιατί όλο το απόγευμα μου ρίχνει κάτι κλωτσιές κάτω δεξιά σαν σουβλιές...λέτε να μας βγεί αγοροκόριτσο κι εγώ της τα πήρα όλα σε ρόζ?????

Τώρα είμαι στην έρευνα για αποστειρωτή...Σκέφτομαι να πάρω τον IQ24 της avent αλλά με προβληματίζει το γεγονός ότι παίρνει μόνο τα μπιμπερό της avent τα οποία είναι πλαστικά, BPA Free ναι μεν αλλά πλαστικά (άν και μου άρεσαν γιατί έχουν κι ένα ειδικό σύστημα για τους κολικούς αλλά ούτε ένα σχεδιάκι δεν έχουνε...πολύ ξενέρωτα είναι)...Μανουλίτσες δώστε μου τα φώτα σας ειδικά εσείς με την προϋπηρεσία ;)

I3hdp3.png

καλησπερα κοριτσακια ειναι καμια εδω???εγω ειμαι καπως καλυτερα βεβαια συνεχιζω τα ουτοπαρ γιατι οι συσπασεις εχουν μεινει βεβαια οχι τοσο δυνατες αλλα καλυτερα να προσεχουμε ειπε ο γιατρος...πηγα εκανα και υπερηχο χτες ολα καλα 982γρμ το σποριδιο μου μεγαλωνει και κουνιετε συνεχεια βεβαια μου ειπε οτι ειναι χαμηλα και εχει παρει και θεση βιαζετε να βγει μου φαινετε ο κυριος...:cool::cool:βασδελακι μου τι επαθες κατι λιγα διαβασα...και εμενα ο συζυγος(πλεον:-D)οταν μπαινω καθετε και αυτος διπλα μου:roll::oops: και παρακολουθει,συζηταμε με ρωταει αυτη τη περιμενει?τρεχω πισω στην λιστα γιατι δεν θυμαμαι:mrgreen::lol:και γενικα ειναι πολυ θετικος σε ολο αυτο...αφου μου λεει ολη μερα στο σπιτι ας ασχολεισε με κατι,τωρα ειδικα που δεν κανω τιποτα εχω απεριοριστη ωρα..αυτα τα νεα μου φιλια πολλα σε ολες και στις κοιλιτσες σας......

δεν εχω υπνο σημερα και χαζευω στο ιντερνετ:tongue:ο αντρουλης μου εδω και μιση ωρα εχει ξεραθει και εγω βαμπιρακι:(:(..για αποστειρωτη δεν ξερω να δωσω τα φωτα μου ειμαι αρχαρια:lol:αλλα εχωδει εναν της νουκ που ειναι και ατμομαγειρας;)λεω να τον αγορασω...τωρα βεβαι αδεν ξερω αν παιρνει διαφορα μπουκαλια παντως της αβεντ ειδα αλλα δεν μου αρεσει καθολου πολυ εξωγηινο μου φαινετε..τα επιπλακια του μικρου θα τα παραλαβω τελη οκτωβρη επιτελους...τωρα ειμαι σε ευρεση μοκετας παιδικης χαλιων για το σπιτι και τελος θα μιλησω με την ξαδερφη μου που φτιαχνει κουρτινες να μου φτιαξει μια παιδικη..αχ θελω να τα εχω ολα ετοιμα γιατι τον μικρο μου τον βλεπω πολυ ζωηρουλη και βιαστικο...λοιπον δεν λεω αλλα παω να πιω ενα ζεστο γαλατακι και βουρ για ξαπλα μπας και καταφερω να κοιμηθω...

Καλημέρα!!!!Σκέφτομαι να αρχίσω να μοιράζω το γάλα στην γειτονιά...αφού ξυπνάω από τα άγρια χαράματα τουλάχιστον άς βγάλω κάτι από αυτό...;)

για αποστειρωτη δεν ξερω να δωσω τα φωτα μου ειμαι αρχαρια:lol:αλλα εχωδει εναν της νουκ που ειναι και ατμομαγειρας;)λεω να τον αγορασω...τωρα βεβαι αδεν ξερω αν παιρνει διαφορα μπουκαλια παντως της αβεντ ειδα αλλα δεν μου αρεσει καθολου πολυ εξωγηινο μου φαινετε..τα επιπλακια του μικρου θα τα παραλαβω τελη οκτωβρη επιτελους...τωρα ειμαι σε ευρεση μοκετας παιδικης χαλιων για το σπιτι και τελος θα μιλησω με την ξαδερφη μου που φτιαχνει κουρτινες να μου φτιαξει μια παιδικη..αχ θελω να τα εχω ολα ετοιμα γιατι τον μικρο μου τον βλεπω πολυ ζωηρουλη και βιαστικο...λοιπον δεν λεω αλλα παω να πιω ενα ζεστο γαλατακι και βουρ για ξαπλα μπας και καταφερω να κοιμηθω...

Καταρχάς περαστικά σου...ευκαιρία είναι τώρα που τελείωσες και με τον γάμο να ξεκουραστείς...απλά να προσέχεις μην αρχίσεις τις χαζομαρούλες :D

Τον έχω δεί κι αυτό της νούκ αλλά δεν μπορώ να πώ ότι μου άρεσε ιδιαίτερα κι όσο για της αβέντ μου άρεσε για τον ίδιο ακριβώς λόγο που δεν άρεσε σε σένα :-P:razz::-P

Τι θα γίνει ρε κορίτσια με αυτές τις αυπνίες????Βαρέθηκα να ξυπνάω μέσα στα άγρια μεσάνυχτα χορτάτη από ύπνο λές και έχω κοιμηθεί ένα 12ωρο...η αλήθεια είναι ότι φταίνε και τα ρουχαλάκια που πήρα, δεν μπορώ να σταματήσω να φαντάζομαι την μπεμπούλα μέσα σε αυτά και να σου το δάκρυ στην άκρη του ματιού...Αυτό ήταν έχω γίνει επισήμως μια χαζομαμά:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...