Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!Να μαστε κι εμείς!!!

Joa μου είδες που τελικά δεν ήταν τίποτα????Η πίεση είναι το βασικό συστατικό της προεκλαμψίας...

Άσε Νικάκι έχει γεμίσει ο τόπος γαϊδούρια...εγώ μπήκα σήμερα σε δύο λεωφορεία ούτε ένας δεν σηκώθηκε να μου παραχωρήσει την θέση του...Αλλά στις ουρές όπου και να πάω να σου πώ την αλήθεια πηγαίνω από μόνη μου και διεκδικώ την προτεραιότητα μου...Η καλύτερη μου είναι ξεμπερδεύω σε χρόνο μηδέν...:D

Εμείς σήμερα το πρωί πήγαμε στον γιατρό...η μπεμπούλα ή καλύτερα να πώ μπεμπάρα έριξε ξαφνικά μέσα σε 10 μέρες τρομερό μπόι τώρα είναι 35 πόντους και 900 γραμμάρια!!!!! θα είναι πολύ ψηλό και μεγάλο μωρό...που θα βρούμε γαμπρό στα μέτρα μας????:lol::lol::lol::lol::lol:

Εμένα μου απαγόρεψε να βάλω κιλά μέχρι τις 20 Οκτωβρίου...Εδώ γελάμε...Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε????:lol::lol::lol::lol:

I3hdp3.png

Μήνυμα για κάθε Big Brother του parentscafe

Σε σένα που παρακολουθείς απλώς και σπας την πλάκα σου,

σε σένα που παρακολουθείς γιατί φοβάσαι,

σε σένα που παρακολουθείς την γυναίκα σου αντί να μιλάς μαζί της γι'αυτά που την απασχολούν,

σε σένα που σπας κωδικούς, password και διαβάζεις προσωπικά μηνύματα,

σε σένα που παραβιάζεις προσωπικά δεδομένα,

σε σένα που μάλλον δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις γιατί είσαι απλά ένας αργόσχολος χάκερ σύζυγος,

σε σένα που αλλάζεις κάθε τόσο ταυτότητα,

σε σένα που το παίζεις γυναίκα ενώ είσαι άντρας,

σε σένα που κρύβεσαι πίσω από κακόβουλα σχόλια,

σε σένα που ικανοποιείς την περιέργειά σου,

σε σένα που τη βρίσκεις παρακολουθώντας μονομερώς τις ζωές και τις σκέψεις των άλλων,

σε σένα που γελάς γιατί νομίζεις ότι είσαι σε θέση ισχύος

έχω να πω ότι:

είσαι

αξιοθρήνητος, αξιολύπητος και αντιπαθητικός

μίζερος, δειλός και άνανδρος

Συγχαρητήρια!!!!!

Κάνεις κάτι πολύ σπουδαίο! Παρακολουθείς την ζωή της γυναίκας σου από το διαδύκτιο γιατί:

1) απλούστατα είσαι απών από κοντά της.

2) δεν έχεις την πολυτέλεια να διαθέσεις χρόνο να αφουγκραστείς τις ανησυχίες της γιατί είσαι απασχολημένος.

3)Ταυτόχρονα όμως είσαι τόσο δειλός που θέλεις να ξέρεις χωρίς να μοιράζεσαι.

Προτάσεις αντιμετώπισης

1) Πήγαινε σε ψυχολόγο.

2) Κάνε σεξ (προς Θεού, όχι μόνος σου!):) Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις με την γυναίκα σου.

3) Βρες κάτι να σε γεμίζει (κάποιο σπορ, ας πούμε!)

4) Πάρε την γυναίκα σου και βγες για έναν καφε μαζί της, πες της ότι την παρακολουθείς μήνες τώρα γιατί την αγαπάς και ζηλεύεις τις ώρες που είναι στον υπολογιστή και όχι μαζί σου.

Εει, ψιτ έχετε τα κότσια να φανερωθείτε, όλοι;

Είμαι η vasdeli και είμαι καλά, ωστόσο πολύ θυμωμένη.

Η παλιά vasdeli πέθανε. Ζήτω η νέα vasdeli.

images?q=tbn:ANd9GcTKbg841gSWang_lANEqGgFe8sbDofLdze40VkhCAUNvtqwC5E&t=1&usg=__ryEyzjb_nrYXO0VV61LR2AkBVwA=

hes_watching_you.jpg

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Περαστικά σας joa μου...

Έχω πάρει περίπου 8-9 κιλά αλλά είμαι ήδη αρκετά από μόνη μου...μπορεί να μη μου φαίνεται λόγω ύψους αλλά είμαι 93 κιλά!!!! και μόνο σαν αριθμό που το ακούς σε πιάνει ζαλάδα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Vasdeli μου ποιός σε πείραξε πρωινιάτικα?????

I3hdp3.png

Μήνυμα για κάθε Big Brother του parentscafe

Σε σένα που παρακολουθείς απλώς και σπας την πλάκα σου,

σε σένα που παρακολουθείς γιατί φοβάσαι,

σε σένα που παρακολουθείς την γυναίκα σου αντί να μιλάς μαζί της γι'αυτά που την απασχολούν,

σε σένα που σπας κωδικούς, password και διαβάζεις προσωπικά μηνύματα,

σε σένα που παραβιάζεις προσωπικά δεδομένα,

σε σένα που μάλλον δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις γιατί είσαι απλά ένας αργόσχολος χάκερ σύζυγος,

σε σένα που αλλάζεις κάθε τόσο ταυτότητα,

σε σένα που το παίζεις γυναίκα ενώ είσαι άντρας,

σε σένα που κρύβεσαι πίσω από κακόβουλα σχόλια,

σε σένα που ικανοποιείς την περιέργειά σου,

σε σένα που τη βρίσκεις παρακολουθώντας μονομερώς τις ζωές και τις σκέψεις των άλλων,

σε σένα που γελάς γιατί νομίζεις ότι είσαι σε θέση ισχύος

έχω να πω ότι:

είσαι

αξιοθρήνητος, αξιολύπητος και αντιπαθητικός

μίζερος, δειλός και άνανδρος

Συγχαρητήρια!!!!!

Κάνεις κάτι πολύ σπουδαίο! Παρακολουθείς την ζωή της γυναίκας σου από το διαδύκτιο γιατί:

1) απλούστατα είσαι απών από κοντά της.

2) δεν έχεις την πολυτέλεια να διαθέσεις χρόνο να αφουγκραστείς τις ανησυχίες της γιατί είσαι απασχολημένος.

3)Ταυτόχρονα όμως είσαι τόσο δειλός που θέλεις να ξέρεις χωρίς να μοιράζεσαι.

Προτάσεις αντιμετώπισης

1) Πήγαινε σε ψυχολόγο.

2) Κάνε σεξ (προς Θεού, όχι μόνος σου!):) Το καλύτερο θα ήταν να κάνεις με την γυναίκα σου.

3) Βρες κάτι να σε γεμίζει (κάποιο σπορ, ας πούμε!)

4) Πάρε την γυναίκα σου και βγες για έναν καφε μαζί της, πες της ότι την παρακολουθείς μήνες τώρα γιατί την αγαπάς και ζηλεύεις τις ώρες που είναι στον υπολογιστή και όχι μαζί σου.

Εει, ψιτ έχετε τα κότσια να φανερωθείτε, όλοι;

Είμαι η vasdeli και είμαι καλά, ωστόσο πολύ θυμωμένη.

Η παλιά vasdeli πέθανε. Ζήτω η νέα vasdeli.

images?q=tbn:ANd9GcTKbg841gSWang_lANEqGgFe8sbDofLdze40VkhCAUNvtqwC5E&t=1&usg=__ryEyzjb_nrYXO0VV61LR2AkBVwA=

hes_watching_you.jpg

Καλά τα λές δεν λέω...αλλά μου ήρθε λίγο ξαφνικό...:mrgreen:

I3hdp3.png

καλέ vasdeli τι σου κάνανε πρωί πρωί???

Καλημέρα!!!!

Vasdeli μου ποιός σε πείραξε πρωινιάτικα?????

Κορίτσια, να σας πω κάτι για να γελάσουμε;:-D:grin::-D

Ξέρετε πόσο πολύ μας αγαπάνε και μας νιάζονται τα αμόρε μας;(Πολλών εδώ μέσα)

Μας παρακολουθούν!Μας διαβάζουν! Αρκετοί!

Ναι, ναι!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά, μπορείτε να το πιστέψετε;

Ε, ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάνανε σ' αυτό το σημείο αγάπης!!!!:P

Αχ, τι καλά!:-D:grin::-D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ρε κορίτσια, πέστε και σε μένα τι έγινε...Αν και κάπου πάει το μυαλό μου, τι ανηθικότητα Θεέ μου!Ει,εσύ εκεί έξω:

GET A LIFE!!!

Τζενάκι, μασαλά που λέμε κι εμείς εδώ, χαχα!Η μπεμπούλα (ή να πω μπεμπάρα καλύτερα??) μια χαρά, κοράκλα!!Εμ, με μπαμπά 1,90 και μαμά 1,80 τι περίμενες??Καλά δε θυμάμαι?Καλημέρα σε όλες αν και μεσημέριασε.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, να σας πω κάτι για να γελάσουμε;:-D:grin::-D

Ξέρετε πόσο πολύ μας αγαπάνε και μας νιάζονται τα αμόρε μας;(Πολλών εδώ μέσα)

Μας παρακολουθούν!Μας διαβάζουν! Αρκετοί!

Ναι, ναι!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά, μπορείτε να το πιστέψετε;

Ε, ποτέ δεν πίστευα ότι θα φτάνανε σ' αυτό το σημείο αγάπης!!!!:P

Αχ, τι καλά!:-D:grin::-D

Κοίτα, εμένα δε θα με πείραζε να διαβάσει κάποιας άλλης ο άντρας τι γράφω εγώ, φτάνει να το έκανε παρουσία της γυναίκας του, χαλαρά με καφεδάκι σε στυλ κουβεντούλας, αλλά όχι όταν θα λείπει να μπει να δει τι γράφει αυτή κι οι φίλες της κι έτσι. Άλλωστε πολλά εγώ τα μεταφέρω και στον άντρα μου, τις συμβουλές σας, τις σκέψεις μου, είναι φίλος μου. Τώρα αν υπάρχουν γυναίκες που δεν είναι πάνω απ' όλα φίλες με τον άντρα Τους, κρίμα, πολύ κρίμα....

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

γεια σας φιλεναδες!!

καταρχην πηγα γιατρο!!

δεν αντεξα εσπασα και πηγα 3 μερες νωριτερα πειραζει??

το νινακι μας ειναι πολυ σουπερ! αλλα αλλαξε η πητ μου το μωρο μου βιαζεται και ειναι 27 εβ+2 ημερων!

πητ νεα 27/12/10!

ελπιζω να μην με διωξετε εε?!?

οποτε μπορει να γεννησω και πιο νωρις...!!! παλμοιι 144 και υψος 34 εκ και βαρος 864 γρμ!! κιλα σταθερα ευτυχως! 71 και ξεκινησα 70!

αλλα εχασα μην με παρετε με τις πετρες εε?!

οσο για την πιεση που νιωθω ειναι γιατι κατεβαινει με τα ποδια!

και συν οτι η κοιλια μου δεν ειναι πολυ μεγαλη για αυτο το νιωθω εντονα.ομως να μην ανυσηχω να ξεκουραζομαι και αρχιζω σιδηρο.Την Δευτερα θα παω για την καμπυλη και εξετασεις αιματος και ουρων.Θα κανω την μικρη καμπυλη γιατι δεν εχω προδιαθεση συν οτι φοβαται μην με αρχισουν παλι οι εμετοι απο την γλυκοζη(το ειχα παθει και στην Εφη).

επισης εκανα αγορες! ε αφου κατεβηκα κεντρο!!!

τα Prenatal κοριτσια φοβερες προσφορες και ωραια σχεδια!!! 1 ωρα ημουν μεσα και αν δεν κατουριοταν η Εφη ακομα μεσα θα ημουν!

ειχε καλες τιμες και προσφορες να πατε!!!

πηρα ενα φορμακι πορτοκαλι απο 22,50 μονο 10,50! και το στρωματακι για το πορτμπεμπε απο 20 (ειχε και με 40 ) το ειχε 15 και επειδη ηταν μονο 2 τελευταια τα ειχαν προσφορα 11 ευρω! το πηρα με κλειστα ματια!(να και κατι καλο απο την απεργια δεν ερχονται προιοντα!)

επισης σαλιαρες και παπουτσακια με κουνελακια πανω μου πηρε η κοπελα του κουνιαδου μου που ηταν μαζι!!

επισης για το στρωμα της κουνιας πηρα καλυμμα (για τυχον διαρροες) και πανακια για το γαλα α και μια σαλιαρα που εγραφε αγαπω το μπαμπα μου! ηθελα και μια αγαπω την αδελφη μου αλλα δεν ειχε!

αα επισης μου ηρθε το βαλιτσακι της care direct (babyspace.gr)

με κουριερ παρακαλω! μεσα ειχε: ενα μπουκαλι της avent, 1 κρεμα συγκαματος sudocrema, 1 ποδολουτρο και 1 κρεμα ποδιων για την μαμα, 1 κρεμα δειγμα της nivea για συγκαματα,3 μικρους ορους για την μυτουλα ,1 πακετο με μωρομαντηλα nivea (μυριζαν τελεια),1 dvd για το θηλασμο,διαφημιστικα ενα βιβλιο εγκυμοσυνης, και 1 κουπονι 10 ευρω για παιχνιδι fisher price!

vasdelaki Ολα τα μυριζεσε εσυ κοριτσακι μου!

σιγουρα μπαινουν και ασχετοι ειμαι σιγουρη για αυτο...

και ναι αυτο με το διαστημα εχουμε (μπλε σκουρο με γαλαζια σχεδια αν θυμαμαι καλα και αστερακια??)

σαν να εγραψα πολλα!

Μπραβο μαριαεφη μου !!!σουπερ η κιντερ εκπληξη!!!!ολα τελεια!!!Αντε σιγα σιγα πλησιαζεις στις 40 εβδομαδες!!!

Καλε στο Prenatal ποσες μερες σας τα λεω και δεν με ακουτε ????εχει πολυ καλες προσφορες...

για το βαλιτσακι εκανα και εγω αιτηση αλλα την προηγουμενη εβδομαδα οποτε φεεεεετα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Όλα καλά με το νινάκι, δηλαδή ε?Άντε, σε βλέπω Χριστούγεννα να κρατάς και το μπεμπέ αγκαλιά αφού λογικά θα είσαι η πρώτη μαμά της παρέας!!!!!!Κι εγώ παρείγγειλα το δώρο μου από το babyspace και τον άλλο μήνα θα το έχω!Την άλλη βδομάδα υπέρηχος, ζήτω ζήτω!!!Κανα μισόκιλο δε θα πιάσαμε κι εμείς χαχα!!

Γεια σας κορίτσια! έχω καιρό να σας γράψω αλλά διαβάζω όλα τα νέα! Mariaefi τέλεια νέα, και το νινί καλό και πιο γρήγορα θα έρθει! μου φαινεται ότι δεν περνά ο καιρός! ουφ! όλα αυτά στον απλό υπέρηχο του γιατρού τα είδες?

vasdeli για ποιον τα γράφεις? είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν τέτοιοι άντρες εκεί έξω πάντως. αυτοί έιναι κάτι ζηλιάρηδες συνηθως που προσπαθουν να μαθουν προσωπικά πράγματα της γυναίκας τους κρυφά! pathetic! είχα έναν τέτοιο πρώην κάποτε, τον είχα πιάσει στα πράσα με το κινητό μου ανά χείρας και να διαβάζει τα emails μου 'κατά λάθος μπήκα'. Tragedy!

Εγώ παω για Β επιπέδου την άλλη εβδομάδα, ανυπομονώ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...