Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

πω πω Vasdelaki μου...μας φαγατε λαχανο...:P:p:p:p

Εμενα μου συστησε μια ξαδερφη μου το τριο της peg perego,μου ειπε οτι ηταν πολυ ανθεκτικο και οικονομικο και μου ειπε οπωσδηποτε να παρω ενα μηχανημα το οποιο κλεινει τις πανες των μωρων αεροστεγως και δε μυριζουν καθολου!!!το ξερεις??? απ' τα mothercare μου ειπε.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, κορίτσι μου. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό....αν ήταν θα είχες και αυξημένη πίεση...

Θα μας πεις καλά νέα αύριο!

Μπράβο!!! Άντε με το καλό ο τσουτσουνάτος σου!!!:-P

Τζενάκι, μια χαρά σε βρίσκω με τους παλιο-ικατζίδες....:-P

Όσο για το καρότσι που ρώταγες...

Εγώ πριν 8 χρόνια που είχα γεννήσει το πρώτο μου είχα πάρει το trio της Chicco(καλοκαιρινό-χειμερινό καρότσι, πορτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου) και είχα μείνει καταευχαριστημένη!!! Είναι και πολύ ανθεκτικό! Να φανταστείς ότι και τώρα, στο 3ο, πρώτα ο Θεός, αυτό θα έχω!!!

καλα ειπαμε εμεις κοριτσι μου αδελφες ψυχες και εγω αυτο το καροτσι εχω!!!χαχα!!

Τζενη μου νομιζα οτι εκανες ενεση για την αποκολληση σορυ μωρε!

καλα κανεις και το εψαξες και να παρεις τα λεφτα σου. Εγω προσπαθω να πληρωθω την αναρρωτικη μου αλλα δεν το βλεπω....

ααααχ ....τα καταφερα...καλε τι λογοδιαρροια ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα....2 μερες δε μπηκα και γραψατε εκθεση ιδεων????????χαχαχαχαχα.....

Πρωτα πρωτα συγχαρητηρια στη Joa για τη β επιπεδου....μπραβο κοπελα μου εσι να συνεχισεις με ευχαριστα νεα μεχρι να γεννηθει ο μπεμπαρος...να μπεις να μας πεις και τα νε απ' το γιατρο σου.

Δυστυχως Jenny ουτε πατατες τηγ. επιτρεπει ο διαβητης αλλα δε χαλιεμαι το εχω συνηθισει...αλλωστε θα αποζημιωθω με τη μπεμπου μου!!!!:P

Vasdeli μου πολυ καλα κανεις και προσεχεις γιατι ειναι πολυ σημαντικο για το μωρο...!!!Ευτυχως που δε χτυπησατε!!!!!τι παιδι ειναι αυτο που εχεις διαμαντι,μπραβο και στους Vasdeloparents:D:D

Mαρακι να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις,οσο για το ικα μη συγχιζεσαι ικα ειναι αυτο οφειλει να ανταποκρινεται στην κακη του φημη!!!

May για τα επιπλα ολοι μου οι φιλοι μου λενε να ξεκινησω απο τωρα το ψαξιμο γιατι μετα θα βαρυνω και θα δυσκολευομαι αλλα φοβαμαι μη συμβει τιποτα και μεινω με τα επιπλα!!!Σκεφτομαι να αρχισω δειλα δειλα μετα τη β επιπεδου.Οντως οι αντρες δε θελουν ξενη γυναικα μες το σπιτι κι εμενα ο δικος μου το εφερνε βαρεως μεχρι που του ειπα τους τοιχους θα τους τριψεις εσυ????οποτε συναινεσαι!!!

Fagkri ειχα κι εγω θεμα στις αρχες και το ξεπερασα τρωγοντας χορτα...το 'χεις δοκιμασει,δε χανεις τιποτα!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι σε μια βδομαδα παω για υπερηχο....επιτελουςγιατι θα σκασω δεν μπορω να μη το βλεπωωωωωωω...........!:D

αχ βρε αυτοι οι αντρες ολοι τα ιδια...!!

εγω δεν το εχω συζητησει μαζι του ακομη...

α να σας πω και κατι να μου πειτε αν ειμαι περιεργη ...ειλικρινα ομως!

χτες ειχε κατεβει η αδελφη του (μενει απο πανω) και εγω εβαλα την Εφη να κανει μπανιο και την εβγαλα και μετα σιδερωσα αυτη ολη αυτη την ωρα ηταν στο ιντερνετ στο σπιτι μου.

Σημερα κατεβηκε κατω για να βαψει νυχια και εγω καθομουν και επλενα κατσαρολες και μαζευα γενικα και μετα απλωσα τα ρουχα.Δεν σηκωθηκε απο την θεση της και μετα μου ζητησε να της φτιαξω και τα νυχια...

Μηπως θεωρω την συμπεριφορα της λιγο πως να το πω .... αδιαφορη??

μονο οταν επαθα την αποκολληση ειχε σκουπισει και ειχε σφουγγαρισει και μου ειχε απλωσει ενα πλυντηριο...

....στρωστην πουλακι μου στη δουλεια κι ασε τα μηπως .....!Ακους εκει να της βαψεις και τα νυχια!!!!εεε...οχι για δωστους να καταλαβουν οτι πρεπει να ξεκουραζεσαι!

Φαντασου οτι εγω εχω αδερφο και με ρωταει μηπως θελω τιποτα!

1a0fd6e0b8.png

κοριτσια μου καλησπερα!!

βραδινη σημερα..

mariaefi, με ολο το θαρρος, η κουνιαδα σου, ειναι επιεικως αδιαφορη!!

καταρχην και εγκυος να μην ησουν, εχεις ενα μικρο παιδι, που απο μονο του σημαινει οτι εχεις αρκετες δουλειες και χρονος για μανικιουρ δεν περισσευει..ποσο μαλλον να εισαι και εγκυος...!!!

νικακι μου και εγω ειχα τη β-επιπεδου σαν οροσημο καπως για να ξεκινησω για τα επιπλα.και εγω, χωρις να το θελω, σκεφτομαι καμια φορα κ αρνητικα και γι'αυτο το καθυστερω περισσοτερο!

τζεννυ, με το ικα "ου μπλεξεις", εγω αυτο εχω καταλαβει και ευτυχως δεν εχω παρτιδες καθολου, θυμαμαι ομως μια μεγαλη ταλαιπωρια οταν ηταν εγκυος η αδερφη μου και ειχα παει εγω για να ανανεωθει καποια αδεια της γιατι ειχε παθει αποκολληση...ακομα θυμαμαι τανευρα μου με τις διαφορες ηλιθιες και τους λοιπους μλκες!

στελινουλα συγχαρητηρια για τα καλα νεα απο τη β-επιπεδου!!

αν κρινω απο το τικερακι σου, καπου κοντα εχουμε ΠΗΤ!!

joa, καλα αποτελεσματα αυριο με τη γυναικολογο, πιστευω να μην εινα τπτ αφου ειναι "ιχνη" λευκωματος..περιμενουμε νεα!!

για καροτσι εγω εχω σταμπαρει το peg pereo pliko 3..ετσι λεγεται?δεν εχω ιδεα ποσο κανει, αλλα εχω δει ενα ωραιο σχεδιο πουα-:oops:- που μου αρεσει + οτι το εχει η αδερφη μου κ ειναι πολυ ευχαριστημενη.

το εχει καμια σας να μου πεο γνωμη?

ξεχασα καμια τσουπρα?

ελπιζω οχι!!

πολλα φιλακι, καληνυχτα!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααα

Λοιπον πηγα στην γιατρο χθες και μιλησαμε ποοοολυ ωρα...Για τα ιχνη λευκωματος μου ειπε στην φαση της εγκυμοσυνης που ειμαι τωρα ειναι λογικο να υπαρχουν ιχνη .Για συμπτωματα προεκλεμψιας παρακολουθουμε και αλλους παραγοντες οπως πιεση (εχω 10)και ηπατικους δεικτες..

Μιλησαμε και για βλαστοκυταρρα για αρκετη ωρα γιατι ειναι ενα θεμα που μας ενδιαφερει με τον ανδρα μου .

Οι εξετασεις μου της φανηκαν σουπερ και κλεισμενη 26η εβδομαδα (δλδ σε 3 εβδομαδες )θα παω για καμπυλη ζαχαρου και γενικες αιματος - ουρων .

Jenny το καλοκαιρινο μας καροτσι ειναι κικο και ειναι πααααρα πολυ καλο...σκυλι..εχει τραβηξει του λιναριου τα παθη απο τον χρηστο και παλι ειναι σε αριστη κατασταση.

May το pliko3 της peg perego οπως εχω ξαναπει το εχει η πρεναταλ σε προσφορα 500 ευρω μεχρι αρχες Οκτωβρη . Οποτε πηγαινε μια βολτα . Εγω παντως απο τον 6ο μηνα ειχα ξεκινησει και εβλεπα τι θα παρω και μολι καταληξαμε πηγα στον 8ο απλα και τα κλεισαμε και ειχαμε τα επιπλα σπιτι με του που μπηκα στον 9ο ..

Εγω με ικα δεν εχω πολλες σχεσεις ..δεν εχω τυχει να παρω ποτε ουτε καν αναρρωτικη αδεια ..Αλλα ο γιος μου γεννηθηκε με ραιβοποδια και μολις εβγαλε τα γυψακια 20 ημερων εβαλε κατι ειδικα παπουτσακια που ειχαν 180 ευρω το ενα .Ε στο ικα μου εκαναν θεμα τι χρειαζεται ενα παιδακι 20 ημερων παπουτσια!!!ε αφου εκανα τον σχετικο καυγα πηρα πισω το εξωφρενικο ποσο των 70 ευρω απο 360 που ειχα δωσει..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

μπραβο βρε joa!

ειδες τελικα ολα καλα!

τελικα τι θα κανετε με τα βλαστοκυτταρα???

αστα κοριτσια μιλαμε για πολυ "βρωμια" το ΙΚΑ ξαναπηγα σημερα και εγινε χαμος!μεχρι και στην δ.ντρια πηγα....ε το αποτελεσμα ειναι οτι δεν ξερουν ποτε θα ερθουν τα χαρτια για να πληρωθει ο κοσμος!

αγνωστο να παιρνω τηλ καθε μερα να δω...και λεω μας δουλευετε απο την επιτροπη λενε σε 1-2 εργασιμες και εσεις λετε αλλα.Βαλτε μια ημερομηνια να ξερει ο κοσμος!!

αλλα ετσι ειναι αν ηταν ιδιωτικος τομεας και φοβοντουσαν αν θα απολυθουν και αν δεν παρουν μισθο θα σου ελεγα εγω!!ολα ιδιωτικα να γινουν μπας και η Ελλαδα ξυπνησει!!

σορρυ κιολας δεν τα εχω ουτε με τους νοσηλευτες ουτε με τους ανθρωπους που δουλευουν στην καθαριοτητα ή στις επισκευες Δεη ας πουμε αλλα με αυτους που εχουν τελειωσει ενα δημοτικο και αν και εχουν καθισει στις καρεκλες και λενε : αν μπορεις γινε εσυ δ.ντρια!!ναι ναι μου το ειπε η προισταμενη αυτο!!

καριες!

καλημερα κοριτσια ..

Μαριαεφη μου τι να πω ??ελλας το μεγαλειο σου....

May ειναι πολυ καλη προσφορα γιατι οταν κοιταγαμε για καροτσι πριν 2 χρονια ειχε 700 ευρω και ειναι φανταστικο καροτσι για αυτο το λεω και το ξαναλεω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημερα κοριτσια.....

σημερα αποφασισα να παω στην επιτροπη για να μου εγκρινουν την αδεια μου.Μια εντελως τυπικη διαδικασια αλλα χρονοβορα!!!Εφτασα λοιπον στην επιτροπη οπου συναντησα μια ουρα μα τι ουρα!!!!!!Σταθηκα λοιπον απο πισω και περιμενα να φιλοτιμηθει καποιος να μου πει περασε κοριτσι μου που εισαι εγκυος......αλα λα πουυυυυ?????????Με κοιτουσαν με ξανακοιτουσαν τιποτα κι εγω η καημενη τεντωνομουν ,εβαζα τα χερια στη μεση αλλα τιποτα!!!

Ευτυχως για καλη μου τυχη βγηκε μια υπαλληλος και με ειδε και μου ειπε εισαι εγκυος????μολις της ειπα ναι πηρε τα χαρτια μου και μου ειπε εισαι ετοιμη τα χαρτια σου θα πανε υπηρεσιακα κι εσυ μπορεις να φυγεις...!

Αν δεν ειχε βγει η γυναικα αυτη ειμαι σιγουρη οτι η θα στεκομουν ακομη στην ουρα η θα ειχα λιποθυμησει!!!!!!!!!!!!!!

Μay κι εγω καπως ετσι τα σκεφτομαι αλλα το internet το ΄χω ξετιναξει τα ψαχνω ολα....κι εχω ξετρελαθει!!!

Joa πολυ ωραια τα νεα σου μπραβο σου!!!οσο για το καροτσι θα μπω να το δω...thanks....

Stellinula συγχαρητηρια για την β επιπεδου.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

πω πω Vasdelaki μου...μας φαγατε λαχανο...:P:p:p:p

Εμενα μου συστησε μια ξαδερφη μου το τριο της peg perego,μου ειπε οτι ηταν πολυ ανθεκτικο και οικονομικο και μου ειπε οπωσδηποτε να παρω ενα μηχανημα το οποιο κλεινει τις πανες των μωρων αεροστεγως και δε μυριζουν καθολου!!!το ξερεις??? απ' τα mothercare μου ειπε.

Όχι Νικάκι μου, δεν το ξέρω αλλά να σου πω....το κόβω λίγο για πεταμένα λεφτά.....

Είπαμε, αυτό είναι το μπλέ καφέ!!!!:P Τα κορίτσια θα τα έχουμε πριγκιπισσες!!!!:lol:

καλα ειπαμε εμεις κοριτσι μου αδελφες ψυχες και εγω αυτο το καροτσι εχω!!!χαχα!!

Ναι, ναι Μαράκι μου!!! Χθες σκεφτόμουν πόσο πολύ θα ήθελα να πίναμε έναν καφέ και να τα πούμε από κοντά!

(Μη μου πεις ότι είχες και το σχέδιο με το διάστημα γιατί θα σκίσω το μαγιώ μου.....):D

Όσο για την κουνιάδα σου....το αφήνω ασχολίαστο....Άντε γιατί άρχσε να κλωτσάει πάλι και ο μπέμπαρος!!!:cool:

ξεχασα καμια τσουπρα?

Εμένα!!!:mad:

Γιαυτό σέλω παγωτό!!!

Joa, όλα καλά! Είδες; Τίποτα ανησυχητικό! Αφού η πίεση οκ!!!

Για τα βλαστοκύτταρα που ρωτάγατε εγώ θα κάνω δωρεά στη δημόσια τράπεζα.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ναι,ναι πριγκιπισσες....καλα μη βρεξει και μη σταξει πρεπει να 'τις εχετε αλλωστε ειναι 3 μονο και εχουν πολλους γαμπρους να διαλεξουν...!χαχαχαχα:P

το τραγουδι στο f/b ειναι αφιερωση του αντρα μου....καλα εχω παθει,ειναι και οι ορμονες μου σε μια παρανοια κι εκεινος προσπαθει να με αποτελειωσει...!πριν απο καμια βδομαδα μου εκανε αφιερωση με την οποια εκλαιγα ασταματητα...τι με εχει πιασει!τεσπα το κομματι ειναι πολυ ωραιο....

αντε να περασουν οι μερες να παω για τον υπερηχο...να ηρεμησω λιγακι!

1a0fd6e0b8.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

vasdeli-αγοράκι :PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07.02.11)

Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11)

Στελινούλα, δώσε ΠΗΤ!

ναι ναι την έχω την ΠΗΤ 30.01.11

Ωρε κορίτσια σαν πολλά τα βλέπω τα αγοράκια ε???? χαχαχαχαχ

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...