Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας χαιρετω σιγα -σιγα καλο μεσημερι ..Θα σας πω αυριο τα νεα μου απο την γυναικολογο πλεον..

με το καλο να έχεις ωραία νεα!!!:D

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Αμάν βρε κορίτσια δεν σας προλαβαίνω...Είχα τέσσερεις ολόκληρες σελίδες να διαβάσω...μέχρι να φτάσω στο τελευταίο ξέχασα τι έλεγε το πρώτο...:P:p:p

Καταρχάς συγχαρητήρια στην Joa και στην Stellinoula πω πω ολόκληροι παίδαροι είναι...Με το καλό να τους κρατήσετε στην αγκαλιά σας...

Fangri μου σε νιώθω απόλυτα...Με εμένα συμβαίνει ένα περίεργο πράγμα ενώ είμαι τρομερά δυσκοίλια (σε όλη μου την ζωή) μετά τον τρίτο μήνα όλα καλά δεν έχω ούτε το παραμικρό πρόβλημα :shock::shock::shock::shock: Πάντως στο πρώτο τρίμηνο που είχα ζόρι μου είχε πεί ο γιατρός μου να πάρω άφοβα το σιρόπι Duphalak γιατί είναι σκέτο λαδάκι και δεν επηρρεάζει καθόλου το έμβρυο...

Μη μου μιλάτε για το ΙΚΑ :mad::mad::mad::mad::mad::mad: κι εγώ σήμερα εκεί ήμουν πάτησα έναν καβγά με μία ηλίθια κι ησύχασα...Ακούστε ρε κορίτσια τι μου είπαν, πήγα να πάρω τα λεφτά για μια ένεση που είχα κάνει τον Ιούλιο που είχα πάθει την αποκόλληση και αφού γύρισα το μισό ΙΚΑ κατέληξα σε έναν γκισέ που αφού λέω στην κοπέλα τι θέλω γυρνάει και μου λέει: "Δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε γιατί έχουν απεργία τα τρένα και η κοπέλα που είναι υπεύθυνη λείπει...." και απαντάω πολύ ψύχραιμα "και τι σημαίνει αυτό άς με εξυπηρετήσει κάποιος άλλος" και μου απαντάει θρασύτατα "Δεν ακούσατε που σας είπα ότι δεν μπορούμε???Όταν τελειώσει η απεργία να ξανάρθετε να εξυπηρετηθείτε....":mad::mad::mad::mad::mad::mad: Ε ρε ποιός είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε έγινε το έλα να δεις...Για να μη σας τα πολυλογώ πήγα στον προϊστάμενο και να δείτε τι καλά έγινε η δουλειά μου ...Βέβαια τα λεφτά ακόμη δεν τα πήρα αλλά αυτή είναι άλλη πονεμένη ιστορία...από τις 19/7 έχω καταθέσει τα χαρτιά σήμερα έχουμε 27/09 κι ακόμη τα χαρτιά δεν ήρθαν από το ΙΚΑ της Τούμπας...Ε ρε βόμβα που θέλουνε...

Και μιας και θίξατε το θέμα καροτσάκι...τι μάρκα καρότσι έχετε και όσες δεν έχετε ποιό σκέφτεστε να πάρετε????Έχετε καμιά άποψη για τα Chicco?????Εγώ βρίσκομαι σε τρομερό δίλλημα έχω ερωτευτεί παράφορα ένα της Graco αλλά η λογική μου με σπρώχνει στο Chicco που το έχει βγάλει ένα πολυκατάστημα εδώ στην Θεσσαλονίκη προσφορά 500? με όλα του τα τζιμπράγκαλα...

I3hdp3.png

γεια σας ρε κουκλες με τους αγοραρους σας!!

στελινα μια χαρα σε βρισκω ολοκληρο παιδι!!!

και εγω Joa ξερω οτι η πιεση φταει για την προεκλαμψια..μπορει να κανω και λαθος ρωτα τον γιατρο σημερα και ολα καλα!

Jenny μου ποσο εχει η ενεση αυτη και τρεχεις? μηπως τρεχεις τσαμπα? εμενα ειχε 17 ευρω οι 3 ενεσεις και δεν μπηκα καν στον κοπο....αλλα οπως καταλαβες τρεχω για αλλα...

chicco εγω ειχα στην Εφη μια χαρα ευχαριστημενη ημουν και απο το σερβις το ιδιο (κατι δεν ειχαν βαλει απο το καταστημα την κουκουλα για την ακριβεια και μου εστειλαν με κουριερ χρεωση τους οχι μονο κουκουλα αλλα και ποδοσακο και καλλυμα για βροχη κτλ)

500 ευρω το 2004....

Νομίζω ότι την έλεγαν οροθυλάκ είναι για το ρέζους επειδή εγώ είμαι αρνητική και ο άντρας μου θετικός...Συνήθως γίνεται μετά την γέννα στην κλινική αλλά επειδή είχα αιμμοραγία την έκανα τότε για να αποφύγουμε τον ενδεχόμενο της αποβολής λόγω διαφορετικού ρέζους του μωρού από το δικό μου

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

η προεκλαμψια δεν σχετιζεται με την πιεση ??εχω χαμηλη (10)..οπως και να χει θα σας πω αυριο!!

Ναι, κορίτσι μου. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα ανησυχητικό....αν ήταν θα είχες και αυξημένη πίεση...

Θα μας πεις καλά νέα αύριο!

Κορίτσια μου έκανα την Β επιπέδου.....

όλα τέλεια......Η τελευταία κουβέντα του γιατρού ήταν "ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ"

χαχαχαχαχα ......565 γρ είναι.....ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ...χαχαχα

Μπράβο!!! Άντε με το καλό ο τσουτσουνάτος σου!!!:-P

Και μιας και θίξατε το θέμα καροτσάκι...τι μάρκα καρότσι έχετε και όσες δεν έχετε ποιό σκέφτεστε να πάρετε????Έχετε καμιά άποψη για τα Chicco?????Εγώ βρίσκομαι σε τρομερό δίλλημα έχω ερωτευτεί παράφορα ένα της Graco αλλά η λογική μου με σπρώχνει στο Chicco που το έχει βγάλει ένα πολυκατάστημα εδώ στην Θεσσαλονίκη προσφορά 500? με όλα του τα τζιμπράγκαλα...

Τζενάκι, μια χαρά σε βρίσκω με τους παλιο-ικατζίδες....:-P

Όσο για το καρότσι που ρώταγες...

Εγώ πριν 8 χρόνια που είχα γεννήσει το πρώτο μου είχα πάρει το trio της Chicco(καλοκαιρινό-χειμερινό καρότσι, πορτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου) και είχα μείνει καταευχαριστημένη!!! Είναι και πολύ ανθεκτικό! Να φανταστείς ότι και τώρα, στο 3ο, πρώτα ο Θεός, αυτό θα έχω!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

vasdeli-αγοράκι :PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07.02.11)

Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11)

Στελινούλα, δώσε ΠΗΤ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ααααχ ....τα καταφερα...καλε τι λογοδιαρροια ειναι αυτη!!!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα....2 μερες δε μπηκα και γραψατε εκθεση ιδεων????????χαχαχαχαχα.....

Πρωτα πρωτα συγχαρητηρια στη Joa για τη β επιπεδου....μπραβο κοπελα μου εσι να συνεχισεις με ευχαριστα νεα μεχρι να γεννηθει ο μπεμπαρος...να μπεις να μας πεις και τα νε απ' το γιατρο σου.

Δυστυχως Jenny ουτε πατατες τηγ. επιτρεπει ο διαβητης αλλα δε χαλιεμαι το εχω συνηθισει...αλλωστε θα αποζημιωθω με τη μπεμπου μου!!!!:P

Vasdeli μου πολυ καλα κανεις και προσεχεις γιατι ειναι πολυ σημαντικο για το μωρο...!!!Ευτυχως που δε χτυπησατε!!!!!τι παιδι ειναι αυτο που εχεις διαμαντι,μπραβο και στους Vasdeloparents:D:D

Mαρακι να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις,οσο για το ικα μη συγχιζεσαι ικα ειναι αυτο οφειλει να ανταποκρινεται στην κακη του φημη!!!

May για τα επιπλα ολοι μου οι φιλοι μου λενε να ξεκινησω απο τωρα το ψαξιμο γιατι μετα θα βαρυνω και θα δυσκολευομαι αλλα φοβαμαι μη συμβει τιποτα και μεινω με τα επιπλα!!!Σκεφτομαι να αρχισω δειλα δειλα μετα τη β επιπεδου.Οντως οι αντρες δε θελουν ξενη γυναικα μες το σπιτι κι εμενα ο δικος μου το εφερνε βαρεως μεχρι που του ειπα τους τοιχους θα τους τριψεις εσυ????οποτε συναινεσαι!!!

Fagkri ειχα κι εγω θεμα στις αρχες και το ξεπερασα τρωγοντας χορτα...το 'χεις δοκιμασει,δε χανεις τιποτα!

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι σε μια βδομαδα παω για υπερηχο....επιτελουςγιατι θα σκασω δεν μπορω να μη το βλεπωωωωωωω...........!:D

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...