Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν είπα ότι είναι φιλοχρήματος. αλλά γιατί προτείνουν οι γιατροί δικά τους φάρμακα, εργαλεία, διαγνωστικά κέντρα κλπ, είναι ένας κλάδος οπούς συνεργάζονται μεταξύ τους με κάποιο κέρδος. Όλες οι εταιρείες προσφέρουν χρήματα, πολλοί γιατροί επιλέγουν καλές εταιρείες να συνεργαστούν. Να πετυχαίνουν θέλουν και αυτοί. Ανεβαίνουν τα κέρδη τους με τις επιτυχίες. 

Ναι σίγουρα. Είναι βιομηχανία, δεδομένο αυτό. Νομίζω θα έχω ξεκάθαρη εικόνα όταν δω κ τους άλλους. Προς το παρόν έχω θορυβηθεί με το ενδεχόμενο να υπάρχει γονιδιακό θέμα. 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

εμένα που θέλει να πάρει αγωνιστικό αμάξι?????:twisted::twisted::twisted:

αλλά αν κάνει όλα του τα θέλω ή θα πρέπει να μένουμε σε τροχόσπιτο ή να ...... αμαν πία δεν άλλο :tongue::tongue::tongue:

ΧΑ,ΧΑ:-P:razz::-P

Α, εντάξει, τώρα ηρέμησα....γενικό το φαινόμενο!!!:-P:-P:-P:lol::lol:

Τι ανισορροπία Θεέ μου!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια εσείς να τους πείτε να βάλουν μεγάλες μπαγκαζίερες και εγώ αρκετό χώρο στο αμάξι για .......τις βαλίτσες τους!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

λες και μόνες μας τα κάνουμε τα παιδιά :mad::mad::mad::mad:

αααα ρε βρεγμένη σανίδα που θέλουν!!!!

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

ε αυτο θα ελειπε να μην τους αγαπαμε!!!!

αφου μωρε ειναι ψυχουλες!!!

απλα οι αντρες παραμενουν παντα αγορακια και θελουν τα παιχνιδια τους!!

ναι τα άτιμα και έχουν πολλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

χαχαχα!!

εμενα εχει και μανια με τα σκυλια...(καλα και εμενα μου αρεσουν πολυ) εχουμε 3 και υπηρχε φαση που ειχαμε και 11....

αυτος βεβαια ασχολειτε οποτε no problem...

μονο ο δικος μου ανδρας τελικα δεν εχει ακριβα χομπι ???ενα champions leauge βλεπει μονο ο ερμος φανατικα και ποδοσφαιρο οποια κατηγορια και να ειναι ..και ανω παναγια vs κατω παναγια θα το παρακολουθησει με φοβερο ενδιαφερον ..

Και μιλαμε τον πρηζω συνεχεια ...τουλαχιστον το χομπι μας ειναι ανεξοδο ..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

μονο ο δικος μου ανδρας τελικα δεν εχει ακριβα χομπι ???ενα champions leauge βλεπει μονο ο ερμος φανατικα και ποδοσφαιρο οποια κατηγορια και να ειναι ..και ανω παναγια vs κατω παναγια θα το παρακολουθησει με φοβερο ενδιαφερον ..

Και μιλαμε τον πρηζω συνεχεια ...τουλαχιστον το χομπι μας ειναι ανεξοδο ..

καλέ μια χαρά είσαι!!!!!!φτου σκόρδα!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

Μολις τσακισα ενα γλυκο του κουταλιου(ενα κουταλακι δηλ) κερασι...σουπερ!απο την Χιο βεβαιως βεβαιως!!

εγώ πάλι έχω πάθει εθισμό με τις κρεμ καραμελέ :shock::shock::shock::shock::shock::shock:

αχ και είμαι στην δουλειά γιαμ γιαμ

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...