Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ωχ φαγκρι μου υπομονη...δυσκολο πραγμα η δυσκοιλοιοτητα..

Οσο για τον υπερηχο ..υπομονη η επομενη Τεταρτη κοντοζυγωνει ..

Να πω και κατι ακομη..Στο μητερα ο β επιπεδου κρατησε 15 λεπτα και πολυ λεω , ελπιζω τουλαχιστον ο υπερηχογραφιστης πανω στην βιασυνη του να ειδε ολα αυτα που επρεπε.....πολυ ξεπετα αυτο το μαιευτηριο ..καλα το ειχα στα μαυρα καταστοιχα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!

Ιωάννα μου, μπράβο για τον μπέμπαρο!!!!:P Άντε μπαίνουμε στην τελική ευθεία!!!!

Εύα, για το λίκνο που λέγατε...πράγματι είναι πολύ όμορφο, εγώ έχω ένα παρόμοιο που το είχε κερδίσει η κόρη μου σε ένα διαγωνισμό...Το αρνητικό με το λίκνο είναι ότι είναι πολύ χαμηλό, σχεδόν λίγα εκατοστά από το πάτωμα με αποτέλεσμα κάθε φορά που θέλεις να σηκώσεις το μωρό να παθαίνει η μέση σου...Καλά, δεν σου συζητάω εμένα με την καισαρική να κάνω αυτή την κίνηση....Κόλαση.... Κι εγώ τα μωρά μέχρι 2 μηνών τα κοίμιζα στο πορτ μπεμπέ(Μαράκι μου!) και μετά τα μετεφερα στο κρεββατάκι τους( εκτός από τον γιο μου, τον δεύτερο που τον έβαλα στο λίκνο όταν το κερδίσαμε αλλά επειδή δεν βόλευε ιδιαίτερα το κατήργησα). Τώρα αν εσένα σου αρέσει και αφού γίνεται και καναπες....δεν το συζητώ....για να είμαι ειλικρινής δεν μπόρεσα να κατεβάσω την σελίδα για να δω το μοντέλο λίκνου που χαλβαδιάζεις....μπορεί το δικό σου να μην είναι τόσο χαμηλό...:-P

Μαράκι μου, τι τα λαιπωρεία ήταν αυτή στο ΙΚΑ!:eek:

Μαράκι μου(Φαγκρι) άστα βράστα με την δυσκοιλιότητα....μια φορά την έχω πάθει κι εγώ και καταλαβαίνω...αφόρητο!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαρία(Κρητικάτσι!) σου έστειλα πμ στο πάρεντς! Μην ασχολείσαι με αυτές!;)

Κι εγώ στο Β΄επιπέδου έκανα ένα 40΄!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Ναι γενικως το τριπλο συστημα του καροτσιου το χρησιμοποιησαμε στο επακρον ..Πωπω τωρα θυμηθηκα οτι πρεπει να πλυνω και τα του πορτ-μπεμπε και καθισματος τα υφασματα...πολυ πλυσιμο ..

Δεν ξερω μαριαεφη μου πολυ απογοητευμενη απο το μητερα..ξεπετα μαιευτηριο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Ναι γενικως το τριπλο συστημα του καροτσιου το χρησιμοποιησαμε στο επακρον ..Πωπω τωρα θυμηθηκα οτι πρεπει να πλυνω και τα του πορτ-μπεμπε και καθισματος τα υφασματα...πολυ πλυσιμο ..

Δεν ξερω μαριαεφη μου πολυ απογοητευμενη απο το μητερα..ξεπετα μαιευτηριο..

Πω, πω Ιωάννα....

Πρέπει να το κάνω κι εγώ ...λίγο πιο μετά όμως....

Προς το παρόν ανοίγω κούτες με αγορίστικα μωρουδιακά και συγκινούμαι! Είδα το φορμάκι με το οποίο βγάλαμε τον Παυλίτο από το μαιευτήριο και.....

Όσο για τα ιδιωτικά, έτσι είναι, περιμένουν 1000 απ΄έξω γιαυτό! Κι εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, τότε που ο γιατρός μου δεν είχε ακόμη ιατρείο πήγαινα στο Ιασω και μέχρι να ξεκινήσουμε τελειώναμε κιόλας....Κι έμενα με το παράπονο.....

qwlrp3.png

Κορίτσια, δεν σας είπα.... προχθες, που ήμουν και μόνη μου, τράβηξα μια χοντρή φρίκη με τον μικρό μου(Παυλίτος)....σκόνταψε σε ένα καλώδιο και παραλίγο να του έρθει το στερεοφωνικό στο καφαλάκι....παιδιά, τα είδα ΟΛΑ μιλάμε....Έκανα και μια απότομη κίνηση, έτσι όπως ήμουν ξαπλωμένη στο κρεββάτι για να το προλάβω....(το στερεοφωνικό κρεμάστηκε κυριολεκτικά στον αέρα από το καλώδιο...) και ευτυχώς δεν έπαθα τίποτα...Ο δε μικρός τρόμαξε τόσο πολύ αλλά ρε κορίτσια και πάλι με εξέπληξε με την αντίδρασή του....Αυτό που είπε το μανάρι μου ήταν: "Σας τα χάλασα όλα, δεν πρέπει να ξαναακούσω μουσική ποτέ!" Τον αγκάλιασα και το κορμάκι του έτρεμε τόσο που άρχισα να κλαίω κι εγώ....Σκεφτόταν εμάς που μας χάλασε το στερεοφωνικό, το μανάρι μου....(δεκάρα δεν έδινα για το στερεοφωνικό όσο σκεφτόμουν το κεφαλάκι του....). Ψυχή μου....Μετά γύρισε στην αδερφή του και της είπε:"Το χειρότερο είναι ότι δεν θα ξαναακούσεις εσύ μουσική εξαιτίας μου"...Ήθελα να τον σφίξω τόσο μέχρι να τον....πνίξω με τα φιλιά μου....:rolleyes:

qwlrp3.png

Μαρία(Κρητικάτσι!) σου έστειλα πμ στο πάρεντς! Μην ασχολείσαι με αυτές!;)

Κι εγώ στο Β΄επιπέδου έκανα ένα 40΄!

σιγα μην σκασω για αυτες ο καθενας την αποψη του απλα τι το ανοιγουν το θεμα δεν καταλαβα...και μαλιστα με ερωτιματικο στο τελος????

τεσπα!

απο το ΙΚΑ κοριτσια (πηρα εγω ο αντρας μου και ο πεθερος μου) τα χαρτια ο κλητηρας δεν τα εχει παει ακομη και τωρα σχολανε!!!

ααα και αγνωστο ποτε θα παει!!! εχει να εμφανιστει απο την προηγουμενη Τεταρτη!

ξεφτιλα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...