Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

• Μου αρέσει 1

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα....

Μαρακι χρονια πολλα για το κοριτσακι σου να το χαιρεσαι και να ειστε παντα ευτυχισμενοι.Μην χολοσκας για τη γιορτη μπορεις πολυ απλα πραγματα να κανεις για να το γιορτασετε γιατι εισαι εγκυος και πρεπει να ξεκουραζεσαιιιιιιιιιιιιιιιι.................κ πρεπει να το καταλαβουν και οι αλλοι αυτο!!!

Κοριτσια εγω στα zara στο κολωνακι πηγα και δεν ειχε ποικιλια αλλα μου αρεσαν πολυ αυτα που ειδα...ιδιως τα παντελονια!αλλα θα επισκεφτω και τα H&M εννοειται.....!!!!!!!!!

Εδω βρεχει για τα καλα.......μυρισε Φθινοπωρο.

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα τι κάνετε? ελπίζω να είχατε όλες ένα καλό βράδυ ;););)

jenny μου περαστήκα σήμερα είσαι καλύτερα??

Μια χαρά είμαι κι η μπεμπούλα είναι σήμερα πολύ ζωηρή όπως με είχε συνηθίσει...

κλαψς κλαψς ....εγω που δεν κανει να τρωω γλυκα τι να φαω για να κουνηθει η μπουμπου μουυυυυ.......????????

Σε μας βοηθάνε πολύ οι τηγανητές πατάτες...ίσως περισσότερο από το γλυκό...μιάμ μιάμ μιάμ

Χρόνια πολλά σε όλες τις Φροσούλες!!!!Μαρία μου να χαίρεσαι την κοράκλα σου να 'ναι πάντα γερή κι ευτυχισμένη!!!

I3hdp3.png

Καλησπερα κι απο μενα κοριτσια...

Σας διαβαζω καθε μερα αλλα δεν προλαβαινω να γραψω

γιατι τρεχουμε με την ανακαινηση του σπιτιου

και ειμαστε συνεχεια στο ψαξιμο!!

(που να τα κλεισουμε δηλαδη και να μπουν τα μαστορια...

αχ παναγιτσα μου)

Τζενη, περαστικα σου κοπελα μου,

αλλα γνωμη μου ειναι να ενημερωνες το γιατρο σου

κι ας μην ειναι και τιποτα..

Μαρια, να σου ζησει η μικρη σου η Εφουλα...

Χιλιοχρονη και να εχει μια καλη και ηρεμη ζωη...

Ευα συγχαρητηρια στη φιλη και την αδερφη σου για τα μωρακια τους...

Να εχουν μια τελειομηνη εγκυμοσυνη

και με το καλο να τα κρατησουν στην αγκαλιτσα τους τα μωρακια τους!!

Κι αυτες και μεις!!Αχ ποτε????? :tongue:

Αχ!Ειδα και το τικερακι μου που μπηκε στον 6ο!!!

Τι συγκηνηση Θεε μου!!!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

κλαψς κλαψς ....εγω που δεν κανει να τρωω γλυκα τι να φαω για να κουνηθει η μπουμπου μουυυυυ.......????????

Μην νομίζεις....κι εγώ τα αποφεύγω...

Αν και οι μετρήσεις μου ειναι πολύ καλές, και τρώω που και που κανένα γλυκάκι....:roll:

Μέσα Οκτώβρη πάω για καμπύλη ζαχάρου, όπως μου είπε ο γιατρός!

Εμείς σήμερα πήγαμε σε παιδότοπο και τα παιδιά ξεσάλωσαν! Είδα και έπαθα να τα ξεκουνήσω από εκεί...

Το απόγευμα δε, είδαμε και την ταινία "Πώς να εκπαιδεύσετε τον δράκο σας" που είχα κατεβάσει από το ίντερνετ, αν και την είχαμε δει σε σινεμά τον Ιούλιο.

Α! και δεν σας είπα! Άρχισα το κέντημα και μιλάμε γίνεται πολύ ωραία η πάνα του μπεμπούλη! Έχω πορωθεί....:lol:

Λιάνα καλή ευκολία με τα μερεμέτια!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!!!!!!!!!!!!!

με το καλο τα μωρακια μας και στις ηδη μανουλες πολλα φιλακια στα ζουζουνια!!

ειχε χαλασει το ιντερνετ για αυτο δεν μπηκα χτες...

εδω φυσαει πολυ παρα πολυ αλλα βροχη δεν εχει μονο συνεφφια...

ηρθε η πεθερα μου χτες εφερε της μικρης μια φορμα αλλα δεν καθισε εφυγε.

α την Παρασκευη με επιασαν και εμενα συσπασεις 2-3 μονο μετα ξαπλωσα και μου περασαν.

τι να πω ισως φταιει που αλλαζω μηνα αλλα την Δευτερα θα παω στο γιατρο δεν κρατιεμαι...

καλημερα σε ολες τις τσουπρες και απο εμενα!!

τι ειναι αυτα που διαβαζω?

ματι επεσε στο φορουμ???

νομιζω πρεπει ολες να προσεχουμε τον εαυτο μας και να μην υπερτιμαμε τις δυναμεις μας..:D

ηλιανα ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα και να μην εχεις αναλογο θεμα απο εδω κ στο εξης!

το ιδιο ισχυει και για σενα τζεννη...ευτυχως ηταν μια φορα και περασε!

μαριαεφη-χρονια πολλα για την κορη σου, να την καμαρωνεις δεσποινιδουλα!!!

λιανα και σε σενα, καλο κουραγιο με την ανακανιση..προσπαθησε οσο μπορεις να εισαι ηρεμη κ ξεκουραστη!

συγχαρητηρια στις καινουριες εγκυουλες απο την παρεα της ευας!!

joa καλη επιτυχια στη β-επιπεδου τη δευτερα!!

και εγωεχω την τεταρτη γιατρο-για τα κλασσικα!:)

εμενα ο αντρας μου, θα λειψει επαγγελματικο ταξιδι ολη αυτη τη βδομαδα και λιγο αγχωνομαι που θα μεινω μονη μου..οχι τιποτα αλλο δεν το εχω συνηθισει δλδ να ειμαι μονη μου, αλλα τι να κανουμε, βδομαδα ειναι θα περασει..

κοριτσια ειναι νωρις να αρχισω να κοιταω επιπλα απο την αλλη βδομαδα?

γενικα ειναι ετοιμοπαραδοτα 'η τα παραγγελνεις?

εχει παει καμια στο laro?? να με ενημερωσει απο τιμες δλδ για να μην παθω κανενα σοκ..:confused:

καλη κυριακη σε ολες!!!

εμεις εχουμε την καθιερωμενη κυριακατικη επισκεψη στην πεθερα μου, απο οπου γυρναω καθε φορα σκασμενη!!!!

καλημερααααααα!!!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

καλως το κοριτσι!!

βρε δεν θα εισαι μονη θα εχεις εμας παρεα!!

οσο για τις επισκεψεις εγω οτι με χαλαει το σταματαω!!!

τα επιπλα τα παραγγελνεις δεν ειναι συνηθως ετοιμοπαραδοτα και τωρα με τις απεργιες....

αλλα μην αγχωνεσαι εγω τα ειχα παραγγειλει ενα μηνα πριν γεννησω και μου τα εφεραν εκεινη την ημερα ετσι ειχαμε συννενοηθει.

τωρα που τα εχω το αγχος μου ειναι ποτε θα καθαριστουν!!χαχα!!

μαριαεφη εσυ εχεις κολλησει μα την καθαριοτητα αυτες τις μερες ε???

ποπο, απο τη μια αντιλαμβανομαι οτι εναι ζορι να εχεις τα πραγματα-επιπλα απο προηγουμενα παιδια και τωρα να πρπει να τα "φρεσκαρεις"...

παντως-μιλαω γενικως-αν οι αντρες δε θελουν ξενη γυναικα μεσα στο σπιτι, ας αναλαβουν και οι ιδιοι πληρη ευθυνη στην καθαριοτητα..

τωρα εμεις, εγκυες γυναικες θα πλυνουμε κουρτινες και ντουβαρια?

δε γινεται νομιζω, ξερω γω?

ισως εχω αυτην την αποψη γιατι δεν εχω βοηθεια απο μαμα και πεθερα.

η μεν πρωτη δουλευει, τη δε πεθερα δεν την πολυθελω και μεσα στα ποδια μου..καλη-χρυση, αλλα αρκουμαστε σε κανενα φαγητο μες τη βδομαδα..

εμενα ευτυχως μια φορα την εβδομαδα ερχεται γυναικα και μου κανει καθαριοτητα κ σιδερο, γιατι το σπιτι ειναι μεγαλουτσικο και εγω με τη δουλεια δεν το φερνω βολτα μονη..

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν καταλαβαινω απο νωρις και αργα... :tongue:

Οποτε ο καθενας νιωθει πως μπορει να τρεξει να ψαξει για επιπλα

η εστω νιωθει πως θελει...

Εμεις τα παραγγειλαμε μολις ειχα μπει στον 4 και τωρα κατευθασαν στο καταστημα.Που μπηκα στον 6.

Οποτε κανα μηνα να υπολογιζεις..

Τα παιρνεις βεβαια σπιτι σου οποτε θελεις!

Εγω λεω για πριν τα χριστουγεννα να μαστε ετοιμοι πρωτα με το καλο!

b353ca0f41.png26lWp2.png

λιανα καλημερα!!

δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες, απλα δεν ηξερα τι χρονο παραδοσης εχουν και αν οντως πρεπει να τα παραγγειλεις νωριτερα κτλ

οσο για αυτο που λες οτι μπορουν να στα "φυλαξουν" στο καταστημα μεχρι νατα ζητησεις εσυ-ειναι και αυτο μεγαλη διευκολυνση!

78xyp2.png

RUAmp3.png

ναι με εχει πιασει αγχος....

και εμενα 160 τμ ειναι το σπιτι μας και προσπαθω να το κραταω καθαρο...οσο γινεται.Τον Ιουνη το ειχαν κανει οι γονεις μου που ειχαν ερθει δεν μπορω να πω αλλα εδω ειναι εξοχη και εχουμε αραχνες σκονη απιστευτη και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις...

ο αντρας μου χμμμ αν κανουμε γενικη θα βοηθησει αλλα σιγα μην σκασει κιολας.

δεν ξερω τι θα κανω ακομη πραγματικα γιατι και μια μερα και δυο να φερω γυναικα τι θα πρωτοκανει? και σκεφτομαι και οτι θα θελει 100 ευρω και μονη της θα μπορει?

κουρτινες ειχα κατεβασει εγω τον Ιουλη αλλα και τωρα θα θελουν..ανοικτα με τοσο σκονη και τους επισκεπτες να πηγαινοερχονται ε το θελουν το φρεσκαρισμα...και οι τοιχοι το ιδιο.

η μαμα μου θα ερθει μετα τις εκλογες γυρω στις 18-20 Νοεμβρη.

μεχρι τοτε θα πρεπει να εχω στρωσει για αυτο και αγχωνομαι...

τεσπα ολα θα γινουν και αν δεν γινουν δεν θα σκασω κιολας!

Καλημερα!! :D

Φυσικα και ειναι διευκολυνση!!

Δεν οφελει να τα εχεις απο πολυ πιο νωρις σπιτι σου...

Και τσαμπα θα σκονιζονται και θα σε πιανει

και μεγαλυτερη αγωνια βλεποντας τα για το ποτε θα ρθει αυτη η πολυποθυτη μερα να "παρουν ζωη" κι αυτα με τις φωνες και τα γελακια του μωρου σου! :-D

Εμεις τα πηραμε τοσο νωρις λογο εκπτωσεων(κερδισαμε στο συνολο 400 ευρω περιπου απ'οτι αν περιμεναμε γιατι ηταν "νωρις" )

Αλλα σκεφτομουν κι οτι μες στο χειμωνα με την κοιλια στο στομα δεν θα χα κουραγιο να τρεχω να ψαχνω...

Μαρακι μην καθεσαι και σκας για πραγματα που γινονται...

Σιγα σιγα κι ας μη γινουν και ολα τελεια...

Δε θα πεθανουμε κιολας...

b353ca0f41.png26lWp2.png

καλα τα λες Λιανα μου!

εγω τα πηρα ξαναλεω την ημερα που γεννησα,μου τα εφεραν τα συναρμολογησαν και ολα οκ!

τα καθαρισε λιγο η μαμα μου και ολα καλα!

τωρα που τα εχω ολα εξω εχω πελαγωσει!!!!!!!!!!

και θελουν ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ!!

6 χρονια στην αποθηκη σχεδον!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...