Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Zizel17 είπε:

Γεια σου Δήμητρα! Και γω ακριβώς το ίδιο, παρακολουθώ και πρώτη φορά αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω (ίσως και συναισθηματική!)

Εμείς κάναμε και μοριακό και συμβατικό. Τον συμβατικό στον καλύπτει το ταμείο. Τον μοριακό τον κάναμε στο κέντρο, γιατί έχει μαζί και μικροβιολογικό εργαστήριο. Είχαμε δώσει και για τους δύο, 300 ευρώ. Απ ότι βλέπω όμως τώρα, τα είχαν στείλει σε άλλο εργαστήριο, euro genetica. 

Επι της ουσίας, μου κάνει εντύπωση και το σχόλιο του γιατρού, ότι είναι πιο πιθανό να ευθύνονται τα ωάρια, διότι αυτά παίζουν κυρίαρχο ρόλο στους πρώτους διπλασιασμούς. Αλλα δεν μπορεί να το δικαιολογήσει σε σχέση με την ηλικία μου..

Αυτό για μένα είναι το χειρότερο, να μην ξέρεις τι φταίει, σπερμα; Ωαρια; Και τα δύο; Είναι τυχαίο γεγονός; 
      Πάντως έχεις δίκιο, ο,τιδηποτε μπορεί να βελτιωθεί έστω και λίγο, μόνο καλό θα κάνει! 

Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση! Εσείς αφού ρίξατε τον κατακερματισμό, προχωρήσατε και είχατε θετικό αποτέλεσμα; Δηλ είχατε πρόβλημα μόνο στο σπερμα; 

Εμείς καρυότυπο στα έμβρυα δεν μπορούμε να κάνουμε γιατί δεν έχουμε ιστορικό αλλά για καρυότυπο ζεύγους δεν ρώτησα η αλήθεια είναι. Γενικά είμαι λίγο της υπερβολής όπως κατάλαβες και θέλω να έχω τον έλεγχο σε κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορώ να έχω τον έλεγχο. 

Από την μεριά μας όμως εμείς που πήγαμε σε ανδρολόγο γιατί έχουμε ένα θέμα με το σπέρμα θα σου πω γενικά τι μας είπε χωρίς αυτό να ισχύει για όλους. Εμείς έχουμε πρόβλημα με ανθεκτικό στέλεχος μικροοργανισμού, δεν μπορούμε να το καταπολεμήσουμε και η λύση είναι μικρές αγωγές που βελτιώνουν για λίγο την κατάσταση. Αυτό που μας είπε είναι πως γενικά τα προβλήματα στο σπέρμα είναι λίγο δύσκολα στην αντιμετώπιση τους. Κάποια πράγματα λειτουργούν, κάποια όχι και αυτό εξαρτάται και από το πως αντιδρά και ο κάθε οργανισμός. Αλλά όπως σου είπα μία μικρή θετική αλλαγή δεν παύει να είναι αλλαγή. Παλεύουμε με λεπτομέρειες όσες είμαστε εδώ μέσα, ειδικά στο συγκεκριμένο θέμα. 

Επίσης ναι οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες μπορεί να οφείλονται και στα ωάρια αλλά και στα δύο χωρίς να μπορείς να τις προβλέψεις καθώς είναι τυχαία συμβάντα. Τα ωάρια ειδικά που ξεκινούν από τα ειδικά κύτταρα που δημιουργούνται στην εμβρυική φάση ακόμα φαντάσου τι έχουν περάσει για να φτάσουν στο σήμερα που εμείς τα θέλουμε να κάνουν μία δουλειά. Αυτό που παρατήρησα είναι πως οι γυναικολόγοι και λογικό είναι γιατί αυτή είναι η δουλειά τους, πιο εύκολα μεταπίπτουν την ευθύνη στην γυναίκα. Μην σκέφτεσαι τι μπορεί να φταίει θα τρελαθείς, σκέψου τι άλλο μπορούμε να βελτιώσουμε στο σήμερα και στα επόμενα βήματα! 

Εγώ και οι 300 μοναδούλες μου Gonal 💉 σας χαιρετάμε και ελπίζουμε όλες σύντομα να δούμε το θαυματάκι μας να συμβαίνει! ❤️ 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξαπλωσα αλλα τελικα ουτε ο υπνος με πηρε ουτε τιποτα...

συνεχεια σκεφτομουν ποτε θα τα προλαβω ολα...η μαμα μου θα αργησει να ερθει ,η πεθερα σιγα μην ερθει να καθαρισουμε (αντε να ερθει μια μερα) αλλωστε τον Οκτωβρη θα παει στην Χιο για κανα 2 βδομαδες η αδελφη μου δεν ερχετε η κουνιαδα μου κουραζετε στην δουλεια της και τα σκ ξεκουραζετε..και ο αντρας μου δεν θελει να παρουμε γυναικα και να την παρω δηλ σε 2 μερες τι να μου κανει οεεο??

πρεπει μαλλον απο τον Οκτωβρη να βαλω μπροστα τουλαχιστον τα χοντρα...κουρτινες κουρτινοξυλα ειναι και πολλα 4 μπαλκονοπορτες τεραστιες, 3 παραθυρα α και το παραθυρο στην σκαλα και η πορτα της κουζινας χμμμμ...

θα πρεπει να στρωσουμε κιολας(ευτυχως τα χαλια ειναι καθαρα) να καθαριστουν φωτα και τοιχοι (εχουμε και πολλες αραχνες ρε γμτ) και να αφησω το παιδικο δωματιο και το δικο μου να το κανει η μαμα μου για ειναι καθαρα πριν γεννησω...

και δεν συζητω τα ρουχα για πλυσιμο του μωρου συν καροτσι καθισμα αυτοκινητου πορτ μπεμπε κτλ κτλ..

αχ καλε τι με επιασε? μανια!

καλησπερα κοριτσια...δεν σας εχω διαβασει καθολου...χτες πηγαμε στην μανουλα μου το μεσημερικαι το απογευμα βολτιτσα και με πισανε πονοι τρομεροι φυγαμε για ιασω κατευθειαν εχω πολυδυνατες συσπασεις και ειναι πολυ νωρις ακομα μου ειπε ο γιατρος και ο μπεμπης εχει κατεβει αρκετα χαμηλα..ξεκινησα ουτοπαρ και βλεπουμε....:(

Κορίτσι μου....

ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!

Να ξεκουραστείς, μ' ακούς; Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από το αντράκι που μεγαλώνει μέσα σου αυτή τη στιγμή...

Μα καλά, τι μας έπιασε ρε γμτ; Κι εγώ προχθες μια από τα ίδια...και λίγο χθες αλλά είμαι σαφώς καλύτερα!

Vasdeli ελπιζω σημερα να ξεκουραστηκες και να μην ειχες αλλες συσπασεις κι αστα βρε πουλακι μου τα ρουχα μην τα κανεις ολα μαζι...:)

Οσο για το zara δεν εχει τομεα ολοκληρο αλλα 2-3 stand με φοβερα ρουχα....καλα και μετα πηγα στο τμημα baby και επαθα πλακα....!:P

Νικάκι μου,καλύτερα είμαι, δόξα τω Θεώ!!!:-P Τα ρούχα καθιστή τα σιδέρωνα αλλά τι να πω...

Σε ποιο Ζαρα ακριβώς πήγες; Στην Ερμού;

Σήμερα έχουμε μια υπέροχη λιακάδα και βγήκα για κάτι εξωτερικές δουλίτσες. Πέρασα και από ένα μαγαζί με κεντήματα και δεν μπόρεσα....αγόρασα μια πάνα αγκαλιάς έτοιμη με στάμπα που πρέπει να την κεντήσεις πισωβελονιά! Είναι με τον Γουίνι και τον φίλο του τον γουρουνάκι!!! Είναι τέλεια! Και επίσης ένα σετ σεντονάκι , μαξιλαράκι με στάμπα για κέντημα μίκυ μάους. Αχ, κορίτσια τέλειο είναι! Έχω πάρα πολλά βέβαια από τα άλλα 2 παιδάκι μου, τους είχα κεντήσει πολλά αλλά σκέφτηκα 'Να μην κάνω κάτι και σ' αυτό το αγοράκι, να είναι ολόδικό του;":p

Στις 12.30 έχουμε ενημέρωση γονέων στο Δημοτικό της κόρης μου...

Μαριαέφη, παιδί μου, γιατί τόση πρεμούρα; Κοίτα μην κάνεις βλακείες και πολλές δουλειές....αν πάθουμε κάτι κανείς δεν θα υποφέρει....εμείς μονάχα...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια τί κάνετε?

εγώ σήμερα είχα πάρα πολλά νευρά και καθόλου διάθεση!

τώρα όμως είμαι πολύ καλύτερα και έμαθα ότι μια φιλενάδα μου είναι έγκυος "μανούλα του Μαρτίου" και μάλλον και η αδελφή μου:tongue::tongue::tongue:

Ηλιάννα ελπίζω να είσαι πολύ καλύτερα τώρα

Μαράκι με το άγχος δεν αλλάζει τίποτα αφού ξέρεις ότι όλα θα είναι έτοιμα την σωστή στιγμή!!

Vasdelaki παραγγελίες δέχεσε???;);)

Joa 3 μέρες μόνο....λαλαλαλα (άλλαξα λίγο το τραγούδι αλλά δεν πειράζει):-P:razz:

εμείς εχθές πήγαμε και πήραμε χρώμα για να βάψουμε το δώματιο του μικρού και σιγά σιγά να μαζευτούμε αλλά πολλές δουλείες βρε κορίτσια:?

αυτά σταμάταω να γράφω θα τα πούμε μετά φιλάκια :-P:razz::-P:razz:

0eOLp2.png

Vasdelaki παραγγελίες δέχεσε???;);)

Ναι, αμέ!:tongue:

Μπράβο σε φίλη και αδερφούλα!!!

Έλα να ανεβούμε λίγο....Υποτονική και η κίνηση σήμερα....

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

vasdelaki ωραιες αγορες εκανες και εισαι και χρυσοχερα!!!

ευα ωραια νεα μας ειπες και για την φιλη σου και για την αδελφουλα σου!!!

τι με επιασε και εμενα και σαλταρα δεν ξερω..τωρα ηρεμησα οποτε γινουν και οτι γινει σιγα μην σκασω κιολας..ισως εφταιγε και η μερα μιας και εδω συνεφια πολυ αλλα οχι βροχη.

εχω και αυτον πονοκεφαλο παλι...

αυριο γιορταζει η κορη μου αλλα δεν κανω τιποτα δεν μπορω να καθομαι να μαγειρευω και να τα μαζευω ολα μετα μονη μου ....πειραζει λετε??σιγουρα η πεθερα μου θα μου πει κατι του τυπου : ε κριμα ειναι το παιδι χωρις γιορτη αλλα δεν μπορω αληθεια...βεβαια ουτε γενεθλια θα της κανω αφου τοτε θα ειμαστε μαιευτηριο αλλα δεν την ενοχλει και μαλιστα της αρεσε η ιδεα να την κοψουμε την τουρτα στην κλινικη.

Καλησπέρα!!!Έχω την εντύπωση ότι κάποιο κακό μάτι μας έχει δεί...δεν εξηγείται αλλιώς γιατί κι εγώ χτές το βράδυ είχα λίγο αίμα και χ......α πάνω μου...Το χειρότερο ήταν ότι όλο το βράδυ η μικρούλα δεν έχωσε ούτε μία κλωτσιά και το μυαλό μου έπλασε χίλια σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έπρεπε να της μιλήσει και να την χαϊδέψει ο μπαμπάς της το πρωί για να αρχίσει τις τούμπες...το κοριτσάκι του μπαμπά...:D

Vasdeli τι ωραία ιδέα αυτή με την κεντητή πάνα...ζήλεψα...θα ψάξω να βρώ κι εδώ στην Θεσσαλονίκη κάτι αντίστοιχο...

Στον Ζαρα εδώ δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο όλο κι όλο δυό μπλούζες και δυό τζίν παντελόνια, απογοητεύτηκα παλιά είχε μεγαλύτερη ποικιλία...Το "Η & Μ" έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και εσώρουχα εγκυμοσύνης...

Mariaefi μου κι ο δικός σου ο άντρας είναι σαν τον δικό μου που δεν θέλει να μπεί ξένη γυναίκα στο σπίτι???Τι κόλλημα είναι αυτό δεν έχω καταλάβει...

Joa μου υπομονή έφτασε ο καιρός...:D

I3hdp3.png

κοριτσια αν βλεπετε οτι δεν κουνιετε πολυ το μπεμπε φατε κατι γλυκο και θα δειτε πως θα κουνηθει!

καμμια φορα δεν ειναι τοσο ζωηρα οσο εμεις θελουμε!!

να προσεχεις με το αιματακι!

vasdelaki ωραιες αγορες εκανες και εισαι και χρυσοχερα!!!

αυριο γιορταζει η κορη μου αλλα δεν κανω τιποτα δεν μπορω να καθομαι να μαγειρευω και να τα μαζευω ολα μετα μονη μου ....πειραζει λετε??σιγουρα η πεθερα μου θα μου πει κατι του τυπου : ε κριμα ειναι το παιδι χωρις γιορτη αλλα δεν μπορω αληθεια...βεβαια ουτε γενεθλια θα της κανω αφου τοτε θα ειμαστε μαιευτηριο αλλα δεν την ενοχλει και μαλιστα της αρεσε η ιδεα να την κοψουμε την τουρτα στην κλινικη.

:oops::oops::oops::oops::oops:

Όταν τα κεντήσω θα τα ποστάρω να τα δείτε!!!

Όσο για την γιορτή....το καλύτερο που έχεις να κάνεις....τίποτε ή τουλάχιστον να κόψεις ένα έτοιμο γλυκό....Δεν είμαστε για τέτοια τώρα!

Καλησπέρα!!!Έχω την εντύπωση ότι κάποιο κακό μάτι μας έχει δεί...δεν εξηγείται αλλιώς γιατί κι εγώ χτές το βράδυ είχα λίγο αίμα και χ......α πάνω μου...Το χειρότερο ήταν ότι όλο το βράδυ η μικρούλα δεν έχωσε ούτε μία κλωτσιά και το μυαλό μου έπλασε χίλια σενάρια επιστημονικής φαντασίας, έπρεπε να της μιλήσει και να την χαϊδέψει ο μπαμπάς της το πρωί για να αρχίσει τις τούμπες...το κοριτσάκι του μπαμπά...:D

Vasdeli τι ωραία ιδέα αυτή με την κεντητή πάνα...ζήλεψα...θα ψάξω να βρώ κι εδώ στην Θεσσαλονίκη κάτι αντίστοιχο...

Στον Ζαρα εδώ δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο όλο κι όλο δυό μπλούζες και δυό τζίν παντελόνια, απογοητεύτηκα παλιά είχε μεγαλύτερη ποικιλία...Το "Η & Μ" έχει πολύ μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και εσώρουχα εγκυμοσύνης...

Mariaefi μου κι ο δικός σου ο άντρας είναι σαν τον δικό μου που δεν θέλει να μπεί ξένη γυναίκα στο σπίτι???Τι κόλλημα είναι αυτό δεν έχω καταλάβει...

Joa μου υπομονή έφτασε ο καιρός...:D

Περαστικά σου Τζένη μου! Να προσέχεις! Ο γιατρός τι είπε; τον πήρες για το αίμα;

ναι, αν ρωτήσεις εκεί που πουλάνε είδη κεντήματος σίγουρα θα βρεις....Είναι πολύ καλή ιδέα, έχω ενθουσιαστεί!

Κι εγώ από Η&Μ έχω πάρει πολύ ωραία ρουχάκια, και φθηνά!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια αν βλεπετε οτι δεν κουνιετε πολυ το μπεμπε φατε κατι γλυκο και θα δειτε πως θα κουνηθει!

καμμια φορα δεν ειναι τοσο ζωηρα οσο εμεις θελουμε!!

να προσεχεις με το αιματακι!

Πόσο γλυκό να φάω η γυναίκα???Μισό κουτί τρίγωνα Πανοράματος δεν φτάνει???:confused::confused::confused::confused:

I3hdp3.png

Πόσο γλυκό να φάω η γυναίκα???Μισό κουτί τρίγωνα Πανοράματος δεν φτάνει???:confused::confused::confused::confused:

Πω, πω....

Θέλω κι εγώ!

n91064809125_8032.jpg

qwlrp3.png

Περαστικά σου Τζένη μου! Να προσέχεις! Ο γιατρός τι είπε; τον πήρες για το αίμα;

Δεν τον πήρα γιατί μάλλον δεν ήταν τίποτα...είχα λίγο μόνο μια φορά στο σκούπισμα και περίμενα να δώ άν θα επαναληφθεί αλλά ευτυχώς δεν είχα ξανά...

Πω, πω....

Θέλω κι εγώ!

n91064809125_8032.jpg

Στείλε μου διεύθυνση...άν στα στείλω με κούριερ σε μια μέρα θα τα έχεις...:-D

I3hdp3.png

καλημέρα τι κάνετε? ελπίζω να είχατε όλες ένα καλό βράδυ ;););)

jenny μου περαστήκα σήμερα είσαι καλύτερα??

Μαράκι πολύχρονη η Εφούλα σου να την δεις όπως επιθυμείς!!!!

Τι ωραία βροχούλα ήταν αυτή σήμερα το πρωί??

0eOLp2.png

Στείλε μου διεύθυνση...άν στα στείλω με κούριερ σε μια μέρα θα τα έχεις...:-D

Αχ, κόλαση...:lol:

Καλημέρα κορίτσια!

Χρόνια πολλά, Μαρία μου για την κορούλα σου! Γερή και ευτυχισμένη και σε λίγο με αδερφάκι!:P

Σε μας δεν έβρεξε ακόμη!Αλλά το περιμένουμε!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...