Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια...δεν σας εχω διαβασει καθολου...χτες πηγαμε στην μανουλα μου το μεσημερικαι το απογευμα βολτιτσα και με πισανε πονοι τρομεροι φυγαμε για ιασω κατευθειαν εχω πολυδυνατες συσπασεις και ειναι πολυ νωρις ακομα μου ειπε ο γιατρος και ο μπεμπης εχει κατεβει αρκετα χαμηλα..ξεκινησα ουτοπαρ και βλεπουμε....:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Vasdeli ελπιζω σημερα να ξεκουραστηκες και να μην ειχες αλλες συσπασεις κι αστα βρε πουλακι μου τα ρουχα μην τα κανεις ολα μαζι...:)

Οσο για το zara δεν εχει τομεα ολοκληρο αλλα 2-3 stand με φοβερα ρουχα....καλα και μετα πηγα στο τμημα baby και επαθα πλακα....!:P

1a0fd6e0b8.png

Καλημερααααααα

Επεισοδιακη η μερα η χθεσινη !!!Η Μαριαεφη & η vasdeli ελπιζω να ειναι καλυτερα σήμερα..

Εμεις ειμαστε ολοι καλα ..Και μετραω αντιστροφα τις μερες για την Δευτερα που εχω τον β επιπεδου ...

Καλη επιτυχια για τη Δευτερα...αντε θα δεις το μικρουλη σου παλι....τι καλα:P

1a0fd6e0b8.png

αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!αφού να σκεφτείς μετά που του είπα ότι είμαι έγκυος μου είπε να μου κάνει μείωση μισθού 50% και μείωση ωραρίου:mad::mad::mad::mad: και να σκεφτείς ότι είναι και οικογενιακός φίλος μας λέμε τώρα

αλλά δεν τον άφησα έτσι του έβαλα κάτι φωνές που ήταν όλες δικές του:tongue::tongue::tongue: δεν ήξερε που να σταθεί

απα πα πα μειωση μισθου.....!!!!!!!

...και πολυ καλα εκανες που του 'βαλες τις φωνες!

1a0fd6e0b8.png

κοριτσια ολες ειμαστε σε αυτη την κατασταση..εγω γιατι ενω τωρα που ειμαι πολυ καλυτερα δεν παω?για να παιρνω τουλαχιστον τα λεφτα του ΙΚΑ και να καθομαι να ηρεμω...γιατι για τον μισθο ουτε λογος δωρο Πασχα πηρα τον Ιουλη και αυτο γιατι τον πιεσε ο αντρας μου

μαρακι δεν λεω οτι φταις αλλα εγω ειχα ολο το γραφειο υπευθυνη μου και για ολα μα ολα εγω τα ακουγα οποτε δεν μπορω τωρα σε αυτη την φαση να ειμαι σαν την τρελη!!χαχα!!

εννοειται πως πρεπει να εισαι ηρεμη γι'αυτο σπιτι και ξανα σπιτι!!!!!!!!!!!για να μη βγει το μωρακι υστερικο....;)

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια...δεν σας εχω διαβασει καθολου...χτες πηγαμε στην μανουλα μου το μεσημερικαι το απογευμα βολτιτσα και με πισανε πονοι τρομεροι φυγαμε για ιασω κατευθειαν εχω πολυδυνατες συσπασεις και ειναι πολυ νωρις ακομα μου ειπε ο γιατρος και ο μπεμπης εχει κατεβει αρκετα χαμηλα..ξεκινησα ουτοπαρ και βλεπουμε....:(

Ηλιαννα τι σου ειπε για τις συσπασεις?????????πως προκαλουνται???εχεις ακομα?

1a0fd6e0b8.png

Ηλιαννα να εισαι ξαπλωμενη και χαλαρη! να μην σηκωνεις τιποτα μα τιποτα ουτε ενα ταψι και να μην σκυβεις!!

ολα θα φτιαξουνε γλυκεια μου!!

Νικακι εσυ καλα ετσι??

Καλημερααααααα.......καλα ειμαι,πολυ καλα θα ελεγα:)

ενταξει με πιανουν κατι ανησυχιες εδω κι εκει καταλαβαινεις αλλα τις ξεπερναω...

Εσυ με τις δικες σου ανησυχιες πως τα πας????

1a0fd6e0b8.png

σημερα κρατηθηκα και δεν πηγα γιατρο...κανονικα ειναι να παω την Πεμπτη αλλα δεν νομιζω οτι θα αντεξω..μαλλον Δευτερα θα παω να κανονισω και την καμπυλη...

ετσι και αλλιως 1-2 μερες νωριτερα δεν πειραζει...εεε??

κατα ταλλα καλα ερχετε σκ μπας και κοιμηθω λιγακι το πρωι νυσταζω και τωρα αλλα το βραδυ μετα τις 4 ξυπναω...

σημερα κρατηθηκα και δεν πηγα γιατρο...κανονικα ειναι να παω την Πεμπτη αλλα δεν νομιζω οτι θα αντεξω..μαλλον Δευτερα θα παω να κανονισω και την καμπυλη...

ετσι και αλλιως 1-2 μερες νωριτερα δεν πειραζει...εεε??

κατα ταλλα καλα ερχετε σκ μπας και κοιμηθω λιγακι το πρωι νυσταζω και τωρα αλλα το βραδυ μετα τις 4 ξυπναω...

δεν πειραζει προκριμενου να ηρεμησεις...πηγαινε και λιγο νωριτερα!!!σου λεει τιποτα ο γιατρος αν πας νωριτερα???δε νιωθεις τιποτα εσυ???μηπως απλως χρειαζεσαι ξεκουραση???

ωωωχ γινεσαι vampire σιγα σιγα πρεπει να το προσεχεις.....χαχαχαχαχα

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

ποτε δεν μου λεει κατι ειναι πολυ ανοικτος και γενικα εχουμε μια καλη σχεση ε τον ξερω και 7 χρονια περιπου και εχω ανεση μαζι του.

εχω μια πιεση χαμηλα ανα διαστηματα αλλα κατα ταλλα οχι κατι...ποναλακια εννοειτε και ειδικα στην μεση πολλαααααααααα.

απλα εχω να κανω υοερηχο απο 30/8 που εκανα το β επιπεδου...

Καλημεραααα..

Ηλιαννα μου ξεκουραση ηρεμια και ολα θα πανε καλα!!

Εμεις ειμαστε καλα και ελπιζω και ολες οι εγκυουλες το ιδιο ..Επιτελους Παρασκευη μετραω τις ωρες αντιστροφα να σχολασω και ερθει επιτελους η Δευτερα το πρωι να παω για β επιπεδου!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ποτε δεν μου λεει κατι ειναι πολυ ανοικτος και γενικα εχουμε μια καλη σχεση ε τον ξερω και 7 χρονια περιπου και εχω ανεση μαζι του.

εχω μια πιεση χαμηλα ανα διαστηματα αλλα κατα ταλλα οχι κατι...ποναλακια εννοειτε και ειδικα στην μεση πολλαααααααααα.

απλα εχω να κανω υοερηχο απο 30/8 που εκανα το β επιπεδου...

πολυ λογικο.....κι εγω μολις περασει λιγος καιρος απο τον υπερηχο θελω να τρεξω πισω και να του πω να το δουμε παλι...αλλα προσπαθω ν α συγκρατηθωωωωωωω με νυχια και με δοντια!!!!!!!!!!

Αφου εχετε τοση καλη σχεση πηγαινε βρε πουλακι μου λιγο πιο νωρις να ξεαγχωθεις κιολας ....αντε αντε......;)

1a0fd6e0b8.png

Καλημεραααα..

Ηλιαννα μου ξεκουραση ηρεμια και ολα θα πανε καλα!!

Εμεις ειμαστε καλα και ελπιζω και ολες οι εγκυουλες το ιδιο ..Επιτελους Παρασκευη μετραω τις ωρες αντιστροφα να σχολασω και ερθει επιτελους η Δευτερα το πρωι να παω για β επιπεδου!!!

καλημερα....

τι καλα λιγα εικοσιτετραωρα και θα δεις το ζουζυνι σου.....

Εγω εχω ραντεβου για υπερηχο την αλλη δευτερα......επιτελους!!!!!!!κ στις 21 Οκτωβρη θα κανω τη β επιπεδου.

1a0fd6e0b8.png

αντε joa μου ωρες μεινανε να την κανεις να ηρεμησεις και να μπεις σε ρυθμους προετοιμασιας!!!

λεω να ριξω κανα υπνο κανα μισαωρο κλεινουν τα ματια μου...

θα τα πουμε μετα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...