Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

καλημέρα και από εμάς τι κάνετε?

Μαράκι σήμερα μάλλον θα πρέπει να κάνεις υπομονή και μλκ και ικα???:mad:πολλά για μία μέρα και αν βάλεις και την άσχημη νύχτα σου...ΚΟΥΡΑΓΙΟ

πωπω Ιωάννα είδες πως περνάει ο καιρός φτάνει η μεγάλη μέρα:D:D:D

Vasdelaki κοίτα σήμερα μην κάνεις τίποτα όσο μπορείς ξάπλα και ξεκούραση!!

εγώ εχθές είδα ένα πολύ άσχημο όνειρο και λίγο ταραχτήκα αλλά καλό και ευλογιμένο;)

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Από όνειρα...άλλο τίποτα! Ειδικά τώρα που προχωρά η εγκυμοσύνη!

Πώς πάει το χέρι;

λοιπόν με το χέρι κάνενε ιατρικό σύμβουλειο και είπαν να μην το σκεφτώ καν τώρα στην εγκυμοσύνη όχι γιατί είναι κάτι κακό αλλά το σημείο που είναι μου είπαν ότι είναι πάνω από φλέβα και αν γίνει κάτι δεν θα μπορούν να το αντιμετωπίσουν! άρα πάμε για μετά την γέννα και βλέπουμε

Μαράκι είχε πανσέληνο εχθές

0eOLp2.png

γιατι ολοι μου λενε οτι η κοιλια μου ειναι πολυ χαμηλα και οτι μπορει να γεννησω προωρα....και αγχωνομαι....συν οτι νιωθω πιεση συχνα χαμηλα.

αχ μην τους ακούς και μην αγχώνεσαι σε παρακαλώ δεν σου κάνει καλό

φυσικά και να πάρεις τον γιατρό σου να σε καθησυχάσει,αλλά νομίζω ότι ο άνθρωπος θα γελάσει

0eOLp2.png

όχι δεν είναι γάγγλιο είναι δέσμη μυών κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα καλά :confused::confused:

φαντάσου ότι αυτό το είπε ένας φίλος μας οφθαλμίατρος στην μαμά μου που ξέρει τον χειρούργο :!::!::!:

εγώ το είπα στον σκύλο μου και ο σκύλος στην ουρά του χαχαχα

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες φευγω παω ΙΚΑ και μετα να παρω την μικρη απο το σχολειο...δυσκολη η μερα μου σημερα.....αλλα θα περασει...μετα θα ειναι δυσκολη η Δευτερα γιατι θα παω απο το γραφειο να μου υπογραψει το χαρτι του ΙΚΑ και μπας και μου δωσει κανα φραγκο που χρωσταει..αν και θα θελει να κατσω να δουλεψω (καθε φορα το ιδιο γινεται)

αλλα δεν παιζει με τιποτα στην καρεκλα 8ωρο...ουτε μια ωρα δεν θα κατσω αντε γιατι.....

τουλαχιστον να μπω στον 7ο να χαλαρωσω λεμε τωρα.........και ακομη πιο πολυ οταν μπω στον 9ο

Μην ακούω χαζά τώρα!!! Όλα καλά θα πάνε!:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

λοιπόν με το χέρι κάνενε ιατρικό σύμβουλειο και είπαν να μην το σκεφτώ καν τώρα στην εγκυμοσύνη όχι γιατί είναι κάτι κακό αλλά το σημείο που είναι μου είπαν ότι είναι πάνω από φλέβα και αν γίνει κάτι δεν θα μπορούν να το αντιμετωπίσουν! άρα πάμε για μετά την γέννα και βλέπουμε

Μαράκι είχε πανσέληνο εχθές

Οκ με το χέρι λοιπόν!:)

Είχε πανσέληνο χθες; Εξηγείται!:?

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...