Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 23 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Καλησπέρα !

Έχουμε και εμείς θέμα με το σπέρμα και υψηλό κατακερματισμό, όπως και η αγαπητή Κάτια προτείνει πιο πάνω, θα πρότεινα και εγώ να επισκεφθείτε ανδρολόγο ειδικευμένο στο ζήτημα. 

Θεωρώ ότι βελτιώνονται οι δείκτες, με υπομονή. Και μόλις βελτιωθούν, καταψύξτε απαραιτήτως. 

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Ax, MΜαράκι μου....

Τι να πεις...ο τύπος ήθελε καζούρα αλλά έλα που ήταν και η μικρή μέσα...Αυτά βρίσκουν και τα κάνουν στις γυναίκες οδηγούς...αν ήταν άντρας οδηγός δεν νομίζω ότι θα το έκανε...Ουστ από κει!

Εγώ χθες τα είδα όλα...:shock:

Αργά το βράδυ, κατα τις 11.30 νομίζω ότι είχα έντονες συσπάσεις... Νόμιζα ότι θα γεννήσω...ο πόνος ερχόταν περιοδικά, έσφιγγε η κοιλιά μου, με διαπερνούσε ένας έντονος πόνος....θυμήθηκα τις ωδύνες στην γέννα της Ηλέκτρας πριν με πάνε για την καισαρική...

Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα πολύ χθες γιατί αφού σιδέρωσα 2 λεκάνες ρούχα, πήγα και τα παιδιά στο κολυμβητήριο και ζορίστηκα στα αποδυτήρια, εκεί που τους έκανα ντουζ...

Συγκινήθηκα όταν μια άγνωστη εντελώς κοπέλα που είχε κι εκείνη το παιδάκι της εκεί, ήρθε και προσφέρθηκε να κάνει τον Παύλο μπάνιο...Με είδε με την κοιλιά...Παιδιά αλήθεια σας λέω, συγκλονίστηκα....και μετά σκέφτηκα εγώ θα το έκανα ποτέ αυτό;:| Και αποφάσισα, όταν με το καλό γεννήσω και δω καμιά έγκυο να προσφερθω να την βοηθήσω σε ανάλογη φάση(όχι μόνο να παραχωρώ θέση σε λεωφορείο που ούτως ή άλλως το κάνω από παλιά).

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι λες κοριτσι μου??!!!

τελικα πρεπει να προσεχουμε πιο πολυ απο εδω και περα!

και εγω χτες ειχα παθει κολικο και δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ.

να παρεις τον γιατρο τηλ για να δεις μηπως πρεπει να παρεις μαγνησιο...

μην κανεις τιποτα σημερα ναι?

τι λες κοριτσι μου??!!!

τελικα πρεπει να προσεχουμε πιο πολυ απο εδω και περα!

και εγω χτες ειχα παθει κολικο και δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ.

να παρεις τον γιατρο τηλ για να δεις μηπως πρεπει να παρεις μαγνησιο...

μην κανεις τιποτα σημερα ναι?

Τα είδα όλα σου λέω...:shock:

Ο γιατρός την Παρασκευή που μου έκανε το Β' επιπέδου μου είπε ότι και τότε είχα σύσπαση...Επειδή μου έδωσε ασβέστιο,είπε ότι το ασβέστιο προκαλεί συσπάσεις,είχα που είχα, αν δω ότι παραγίνεται, είπε, να το σταματήσω και να πάρω trofocard....

Δεν είναι όμως, Μαρία μου,μόνο αυτό....σου στέλνω πμ....

Καλή ευκολία με την επιτροπή!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερααααααα

Επεισοδιακη η μερα η χθεσινη !!!Η Μαριαεφη & η vasdeli ελπιζω να ειναι καλυτερα σήμερα..

Εμεις ειμαστε ολοι καλα ..Και μετραω αντιστροφα τις μερες για την Δευτερα που εχω τον β επιπεδου ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσακια μου!!!!

ε πιστευω οτι πλεον εχουμε κατασταλαξει οτι ειμαστε τσουτσουνατοι!!!

Καλε που τον ειδες τον γιο μου ???απο το βιντεακι ???

Αχ μαριαεφη ανακαλυψα στο προφιλ σου φωτο απο την κορη σου και φωτο δικη σου!!!η κοιλιτσα σου ειναι απιθανη !!!και η κορουλα ολοκληρη κοπελαρα!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

καλε στο fb!!

ναι οσοι ειναι φιλοι μου μονο μπορουν να τις δουν στο προφιλ τις φωτο!

ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!! :) :)

το κοριτσακι μου! αχ μωρε ειναι καλο παιδακι!

το πρωι μου ελεγε που την πηγαινα σχολειο....μαμα ποτε θα γεννησεις να ερθω στο μαιευτηριο να πω να μας ζησει εε??φτανει ο καιρος ή πρεπει να τρωω ολο μου του φαγητο για να ερθει πιο γρηγορα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...