Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Kate89 είπε:

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Όλα θα είναι καλά, ίσως τα συμπτώματα να οφείλονται κ ατηβ αγωνία για το αποτέλεσμα της χοριακης. Αλλά να ξέρεις πως έρχονται κ φεύγουν και εγώ στην αρχή αγχώθηκα όταν υποχώρησαν αλλά τα κορίτσια εδώ με ηρέμησαν. Περιμένουμε την επαναληπτική σου!!

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

νόμιζω όλοι καταλάβαμε την κατάσταση!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:και το μεγέθος της!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Όλο φεύγω....κιόλο εδώ είμαι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ρε παιδια πείτε μου κάτι...

Το κοάλα, ποια είναι;:-( ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ. Η may είναι;:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

jenny σε ευχαριστω παρα πολυ!!!!

Παρακαλώ...Δεν κάνει τίποτα...:D:D:D

Όλο φεύγω....κιόλο εδώ είμαι!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ρε παιδια πείτε μου κάτι...

Το κοάλα, ποια είναι;:-( ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΑΛΑΤΑ. Η may είναι;:cool:

Ποιό κοάλα????:confused::confused::confused::confused:

Ρε κορίτσια η μπουμπού θα με τρελάνει σήμερα...Δίνει κάτι κλωτσιές λές και θέλει να βγεί από κει μέσα τώρα...Πρίν δυό λεπτά ακουμπούσα το χέρι στην κοιλιά μου και μου χωσε δύο απανωτές που με έκαναν να τρανταχτώ ολόκληρη...Δεν λέω κλωτσάει σχεδόν συνέχεια αλλά τόσο δυνατά είναι η πρώτη φορά...Έφαγε η μαμά ζαμπονοπιτούλα και καρδάμωσε το πουλάκι μου...:)Μιλάμε κάθομαι και γελάω σαν τη χαζή μόνη μου κάθε φορά που με τραντάζει...:lol:

I3hdp3.png

τσα σιδερωσα! 2 πουκαμισα μου εμειναν αυριο....πηρα την κορακλα απο το σχολειο και της εβαλα να φαει τωρα.

εμενα η κοιλια μου χτες το βραδυ πηγαινε απο την μια μερια στην αλλη και εγω γελαγα!

μας δωσαν απο το σχολειο τις απογευματινες δραστηριοτητες Κρητικα παραδοσιακα ,Θεατρο και σκακι..η Εφη διαλεξε θεατρο!

16 ευρω το μηνα ειναι ,μια φορα την εβδομαδα για 1 μιση ωρα .καλα μου φαινονται.

τωρα τι αλλο θα δουμε...

Διαφημίσεις

μας δωσαν απο το σχολειο τις απογευματινες δραστηριοτητες Κρητικα παραδοσιακα ,Θεατρο και σκακι..η Εφη διαλεξε θεατρο!

16 ευρω το μηνα ειναι ,μια φορα την εβδομαδα για 1 μιση ωρα .καλα μου φαινονται.

τωρα τι αλλο θα δουμε...

αχ τι ωραία εγω θυμάμε έκανα παραδοσιακούς χορούς

τι ωραία τα χρόνια του δημοτικού!!!!!!!

0eOLp2.png

ελα ομως που η δικια μου δεν θελει τους παραδοσιακους ειναι του μοντερνου ρεπερτοριου να το πω...

παω να ριξω ενα υπνο τωρα και μετα εχει διαβασμα σημερα εχουμε και πολλα...Μαθηματικα και γλωσσα.

3 φωτοτυπιες και αντιγραφη 1 σελιδα.

οποτε παω να ξεκουραστω γιατι το απογευμα πρεπει να παμε και επισκεψη στην κοπελα του κουνιαδου μου γιατι χειρουργησε το χερι της.

απο του χρονου θα σχολανε 2 φετος μονο 800 δημοτικα σε ολη την Ελλαδα πιλοτικα θα σχολανε στις 2. Ολα τα αλλα 12 και 25.

λες may να την στειλω μονο θεατρο εε? μωρε καλα δεν θα ηταν να μαθει και χορο? αν και μπορει να θελει του χρονου γιατι να την ζορισω?

Διαφημίσεις

Τα πήρα από το bebehome Θεσσαλονίκη αλλά τα έπιπλα είναι της kidscom.

http://www.kafounis.gr/kids/index.html Αυτό είναι το σάιτ του κεντρικού εισαγωγέα στην Αθήνα όπου μπορείς να δείς τον κατάλογο του 2010.

Προτίμησα να τα πάρω σε λευκό για να μπορώ να παίξω με τα διακοσμητικά και να μπορώ να τα αλλάξω όποτε θέλω...Επίσης το προτίμησα γιατί το κρεβατάκι έχει μήκος 1.40 και μετατρέπεται σε προεφηβικό και θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε μέχρι 4-5 ετών

Εγώ είμαι πολύ fan του χρώματος και είμαι και τις απόψεως ότι είναι καλό και για τα μωράκια - βέβαια μέσα σε λογικά πλαίσια εννοείται...

Το δωμάτιο στην φωτογραφία με τα χρώματα φαίνεται παραφορτωμένο γιατί έχει τα χρωματιστά σκαμπό, τα πολύχρωμα μαξιλάρια,το χρωματιστό γαϊτανάκι και σε όλα αυτά δύο παράθυρα με μακριές χρωματιστές κουρτίνες...Σε αντίθεση με το δικό μας δωμάτιο που έχει πολύ μεγάλες λευκές επιφάνειες γιατί πήραμε όλο το σέτ (κρεβατάκι-συρταριέρα-ντουλάπα) και μια μπαλκονόπορτα...Θα προσπαθήσω να κάνω μια παραλλαγή...Κάντε λίγη υπομονή στα τέλη Νοεμβρίου θα ξέρουμε το αποτέλεσμα:lol:

Αχ άσε βρε Μαριαέφη μου ξύπνησα στις 4 έτσι χωρίς λόγο...η τηλεόραση δεν είχε τίποτα κι έτσι το έριξα στο σερφάρισμα...έψαχνα να βρώ σχόλια για ένα καροτσάκι που έχω σταμπάρει...

Εγώ σκέφτομαι την Παρασκευή να πάω για πεντικιούρ γιατί πλέον δεν μπορώ να σκύψω νιώθω να μου ανεβαίνει το στομάχι στη μύτη...:tongue:

Υπεροχη επιλογη τζενη ....:P τα επιπλα υπεροχα και τα χρωματα φανταστικα...!κι εγω θελω να βαλω εντονα χρωματα!εχω διαβασει οτι αυτα μονο βλεπουν τα μωρακια,δεν ξερω βεβαια αν ειναι οντως ετσι...

Σκεφτομαι να βαλω 2 χρωματα,μισο μισο σε καθε τοιχο και το κατω μερος να εχει καθετες λωριδες απο τα δυο χρωματα...δεν ξερω στην πραξη πως θα ειναι αλλα θα δουμε.

Πaντως οι επιλογες σου ειναι super!!!!!!

1a0fd6e0b8.png

απο του χρονου θα σχολανε 2 φετος μονο 800 δημοτικα σε ολη την Ελλαδα πιλοτικα θα σχολανε στις 2. Ολα τα αλλα 12 και 25.

λες may να την στειλω μονο θεατρο εε? μωρε καλα δεν θα ηταν να μαθει και χορο? αν και μπορει να θελει του χρονου γιατι να την ζορισω?

Μαρακι μου πιστευω πως καλυτερα να την αφησεις να διαλεξει μονη της ...κι αν θελει μονο θεατρο τι πειραζει???εσυ βεβαια ξερεις καλυτερα;)

Δε μου λετε τωρα για το κλυσμα τα εμπεδωσα...δυστυχως!για το ξυρισμα υπαρχει περιπτωση να το κανεις μονη σου απο πριν???και τι ειναι καλυτερο ξυραφακι η κερι???

καλα το προχωρησα πολυ αλλα καλυτερα να τα ξερω απο τωρα!!!!!

Εγω τελειωσα με το σιδερο χθες ευτυχως και σημερα βγηκα για καφεδακι στο κεντρο οπου περασα και απο τα zara και επαθα πλακα με τα ρουχα εγκυμοσυνης!!!!!!!!!:D:D:D:D

1a0fd6e0b8.png

Υπεροχη επιλογη τζενη ....:P τα επιπλα υπεροχα και τα χρωματα φανταστικα...!κι εγω θελω να βαλω εντονα χρωματα!εχω διαβασει οτι αυτα μονο βλεπουν τα μωρακια,δεν ξερω βεβαια αν ειναι οντως ετσι...

Σκεφτομαι να βαλω 2 χρωματα,μισο μισο σε καθε τοιχο και το κατω μερος να εχει καθετες λωριδες απο τα δυο χρωματα...δεν ξερω στην πραξη πως θα ειναι αλλα θα δουμε.

Πaντως οι επιλογες σου ειναι super!!!!!!

Κι εγώ έτσι σκεφτόμουν να το κάνω στην αρχή αλλά με προβλημάτισε λίγο η διαδικασία του να κάνω τις ρίγες...

Ποιός την χάρη σου Μαριαέφη...θα έχεις μια θεατρίνα στο σπίτι σου...Κι εγώ είμαι της απόψεως να την αφήσεις να επιλέξει αυτή τι θέλει να κάνει, να την σπρώξεις μέν να κάνει κάποια πράγματα αλλά το τι να είναι δική της επιλογή...

I3hdp3.png

Καλημέρα με αυτό!!! (ανοίξτε την ένταση παρακαλώ!!!)

CKmsPi3iiB4

παω να ριξω ενα υπνο τωρα και μετα εχει διαβασμα σημερα εχουμε και πολλα...Μαθηματικα και γλωσσα.

3 φωτοτυπιες και αντιγραφη 1 σελιδα.

Έλεος! Σε πρωτάκι αντιγραφή μια σελίδα;Και από τόσο αρχή;:shock:

και εγω εχω χασει κατι μαλλον?

ποιο κοαλα??

μου αρεσει το θεατρο σε σχεση με τους παραδοσιακους mariaefi!

Στο FB έχει φωτό ένα κοάλα.:tongue:

Δε μου λετε τωρα για το κλυσμα τα εμπεδωσα...δυστυχως!για το ξυρισμα υπαρχει περιπτωση να το κανεις μονη σου απο πριν???και τι ειναι καλυτερο ξυραφακι η κερι???

καλα το προχωρησα πολυ αλλα καλυτερα να τα ξερω απο τωρα!!!!!

Εγω τελειωσα με το σιδερο χθες ευτυχως και σημερα βγηκα για καφεδακι στο κεντρο οπου περασα και απο τα zara και επαθα πλακα με τα ρουχα εγκυμοσυνης!!!!!!!!!:D:D:D:D

Νικάκι, μπορείς και μόινη σου.....αλλά και πάλι δεν σου εγγυόμαι ότι οι ξυνές του μαιευτηρίου δεν θα βάλουν το χεράκι τους....:twisted::twisted::twisted:

Για πες... σε ποιον ΖΑRΑ πήγες και είχε ρούχα εγκυμοσύνης; Έχουν ειδικό τμήμα;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καληεμρα φιλεναδες!

vasdelaki και εγω πολλα τα βλεπω για αρχη..τι να πω.....

σημερα κοντεψα να παιξω ξυλο με εναν μλκ!!!

μου ανεβασε την πιεση!

πηγα να παρκαρω κοντα στο σχολειο γυρω στα 15-20 μετρα ειχε θεσεις για 2 αυτοκινητα ανετα βγαζω αλαρμ βαζω οπισθεν και ξαφνικα εμφανιζεται ενας τυπος πεζος και και καθετε απο πισω κατεβαζω το παραθυρο λεω θελετε κατι?

μου λεει μην παρκαρεις οριστε λεω? θελω να ξεφορτωσω πραγματα....του λεω 5 λεπτα να αφησω το παιδι.Οχι μου λεει να φυγεις! Χριστιαννε μου θελω να αφησω το παιδι που γραφει οτι απαγορευτε? μα ειναι μαγαζι μου λεει ε και 8 το πρωι θα ανοιξει?ουτε εχει κωνους ουτε απαγορευτε το παρκινγκ! Οχι να φυγεις να πας να κανεις τον κυκλο απο κατω.Τα παιρνω εγω κοιτα δεν θελω να κανω τον κυκλο θελω να παρκαρω βαζω οπισθεν και αρχιζει και μου χτυπαει το παμπριζ!!!η Εφη τα παιξε!!εγω εβραζα! του λεω ενα εισαι πολυ μλκ και εφυγα.Αλλα του την φυλαω....ασε που αποκλειεται να ψωνισω απο το μαγαζι ΠΟΤΕ και εννοειτε οτι θα το πω σε όλους τους γειτονους!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...