Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!επεισοδιακη κα ιη δικη σου γεννα λοιπον!!

εγω το ηξερα (αν και πηγαινα για φυσιολογικο) και οταν πηγα η μαια μου λεει Μαρακι να φερω ασετον? οχι καλε τις λεω μονο ξυραφακι!!!χαχα!!

Ενώ τώρα!!!

Όλα θα τα ξέρουμε!!!

μάστερ, παιδί μου!:cool:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από Γιαννιτσά!Στα γρήγορα μπήκα πάλι, πριν με ξεζουμίσει το νινί αποφάσισαν να με ξεζουμίσουν και στο γραφείο!Κορίτσια, το ζόρι μου εμένα είναι το κλύσμα, μη γελάτε, έκανα 2 παιδιά και δεν έκανα σε κανένα (γιατί στο πρώτο το ξέχασαν και στο δεύτερο γέννησα σε 5 λεπτά) και ούτε να το σκέφτομαι θέλω. Πιο πολύ με αγχώνει αυτό παρά η γέννα (καλά, έχω κι ένα κόλλημα που δε θέλω καμιά καισαρική ξαφνική....). Θα μπω -αν μπορέσω μετά- να δω που θα με κοροϊδεύετε :tongue::tongue::tongue:.

eNortjKzUjI0MDQ1MlWyBlwwFVECyw,,35.png eNortjKzUjI0MDQ1MlOyBlwwFVQCzA,,86.png eNortjKzUjI0NDUxsVCyBlwwFXwC1A,,33.png

χαχαχα!! το κλισμα! το ειχα ξεχασει αυτο!! Μαρακι σου εστειλα και στο fb αιτημα φιλιας θα δεις ενα πελαργο!

κοριτσια καλο το κουτσομπολιο αλλα παω για σιδερο γιατι δεν με βλεπω να σηκωνομαι απο το laptop...

Διαφημίσεις

Tip...αν κανετε γαλλικο δεν στα ξεβαφουν ...φαινεται αν μελανιασουν τα νυχια ..

Jenny ουπς..εκανα τον κοριτσαρο ,αγορακι ...

Φαγκρι στην πρωτη εγκυμοσυνη το ειχα πολυ αγχος με το κλυσμα αλλα τελικως δεν ηταν κατι τρομερο ..Στην δευτερη δεν τα εχω πολυσκεφτει ακομη ολα αυτα ...

Ας φτιαξω με το καλο πρωτα το δωματιο του πριγκηπα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Jenny στην καισαρικη δεν ξερω αν γινεται γιατι στην πρωτη γεννα ξεκινησα για φυσιολογικα ..για ξυρισμα επειδη μπηκα με προκληση το ειχα ετοιμο το εδαφος οποτε δεν χρειαστηκε να κανουν κατι παραπανω..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα κι από Γιαννιτσά!Στα γρήγορα μπήκα πάλι, πριν με ξεζουμίσει το νινί αποφάσισαν να με ξεζουμίσουν και στο γραφείο!Κορίτσια, το ζόρι μου εμένα είναι το κλύσμα, μη γελάτε, έκανα 2 παιδιά και δεν έκανα σε κανένα (γιατί στο πρώτο το ξέχασαν και στο δεύτερο γέννησα σε 5 λεπτά) και ούτε να το σκέφτομαι θέλω. Πιο πολύ με αγχώνει αυτό παρά η γέννα (καλά, έχω κι ένα κόλλημα που δε θέλω καμιά καισαρική ξαφνική....). Θα μπω -αν μπορέσω μετά- να δω που θα με κοροϊδεύετε :tongue::tongue::tongue:.

άστα και εγώ το σκέφτομαι αυτό. χάλια :? αν και η αδελφη μου μου είπε ότι δεν καταλαβένεις τίποτα. νωρίς είναι ακόμα ασε και θα δούμε!!

0eOLp2.png

σωστη!

τωρα θα παμε κυριλε!περιπατο!

μωρε ποτε λες να αρχισω να πλενω? ελεγα απο μεσα Οκτωβρη καλα δεν ειναι ??

Ε, ναι...κι εγώ εκεί κοντά λέω ν' αρχίσω....

Δεν έκανα κανένα κλύσμα με 2 καισαρικές στο ενεργητικό μου. Ο γιατρός μου ήταν αντίθετος!!! Γιατί δεν το συζητάς με τον γιατρό σου;

Αν και να σου πω 3 μέρες πριν είχα πλακωθεί στα ακτινίδια και όταν περίμενα στις ωδίνες και τις 2 φορές, ρε κορίτσια, σαν από μόνο του το σώμα να κατάλαβε και με έπιασε ένα τσιρλιπιπί....τίποτε δεν έμεινε μέσα!!!:tongue::lol:

κοριτσια καλο το κουτσομπολιο αλλα παω για σιδερο γιατι δεν με βλεπω να σηκωνομαι απο το laptop...

Αμάν, μου την είπες τώρα φιλενάδα....πάω κι εγώ! Σνιφ, κλάψ!:-(:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα!!

η στιρελα να ναι καλα!!!

παω!!!!!!!!!1

γιατι 12 μιση σχολαει η μεγαλη (πρεπει να το συνηθισω πια) και θελει και η πεθερα να την παω στην δουλεια δηλ πρεπει 12 να εχω φυγει απο το χωριο να ειμαι 12 μιση στι σχολειο...ωραια εε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...