Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

jenny!!!

καταπληκτικα τα επιπλα!!

μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες απο που τα εχεις παρει??

ετσι ακριβως εχω φανταστει τα επιπλα της μπεμπας.

ασπρα και με τετοιο σχεδιο!!

τελεια!!

και τα υπολοιπα χρωματα, φανταστικα, δεν το συζητω!

εγω ειμαι λιγο πιο συντηρητικη στα χρωματα, αλλα οι επιλογες σου οπως τις ειδα ηταν φανταστικες!!

Τα πήρα από το bebehome Θεσσαλονίκη αλλά τα έπιπλα είναι της kidscom.

http://www.kafounis.gr/kids/index.html Αυτό είναι το σάιτ του κεντρικού εισαγωγέα στην Αθήνα όπου μπορείς να δείς τον κατάλογο του 2010.

Προτίμησα να τα πάρω σε λευκό για να μπορώ να παίξω με τα διακοσμητικά και να μπορώ να τα αλλάξω όποτε θέλω...Επίσης το προτίμησα γιατί το κρεβατάκι έχει μήκος 1.40 και μετατρέπεται σε προεφηβικό και θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε μέχρι 4-5 ετών

Εγώ είμαι πολύ fan του χρώματος και είμαι και τις απόψεως ότι είναι καλό και για τα μωράκια - βέβαια μέσα σε λογικά πλαίσια εννοείται...

Το δωμάτιο στην φωτογραφία με τα χρώματα φαίνεται παραφορτωμένο γιατί έχει τα χρωματιστά σκαμπό, τα πολύχρωμα μαξιλάρια,το χρωματιστό γαϊτανάκι και σε όλα αυτά δύο παράθυρα με μακριές χρωματιστές κουρτίνες...Σε αντίθεση με το δικό μας δωμάτιο που έχει πολύ μεγάλες λευκές επιφάνειες γιατί πήραμε όλο το σέτ (κρεβατάκι-συρταριέρα-ντουλάπα) και μια μπαλκονόπορτα...Θα προσπαθήσω να κάνω μια παραλλαγή...Κάντε λίγη υπομονή στα τέλη Νοεμβρίου θα ξέρουμε το αποτέλεσμα:lol:

καλημερα!

JENNY παιδι μου αυπνιες??α την αλλη φορα θα ανοιξω και εγω το Laptop!

μου αρεσαν πολυ τα επιπλα καλοριζικα!!!!!τα χρωματα ωραια και φωτεινα απλα προσεχε μην το παραφορτωσεις και γινει πολυ εντονο.

εγω πηγα την Εφη σχολειο και τωρα εχει πεντικιουρ!

Αχ άσε βρε Μαριαέφη μου ξύπνησα στις 4 έτσι χωρίς λόγο...η τηλεόραση δεν είχε τίποτα κι έτσι το έριξα στο σερφάρισμα...έψαχνα να βρώ σχόλια για ένα καροτσάκι που έχω σταμπάρει...

Εγώ σκέφτομαι την Παρασκευή να πάω για πεντικιούρ γιατί πλέον δεν μπορώ να σκύψω νιώθω να μου ανεβαίνει το στομάχι στη μύτη...:tongue:

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τα πήρα από το bebehome Θεσσαλονίκη αλλά τα έπιπλα είναι της kidscom.

http://www.kafounis.gr/kids/index.html Αυτό είναι το σάιτ του κεντρικού εισαγωγέα στην Αθήνα όπου μπορείς να δείς τον κατάλογο του 2010.

Προτίμησα να τα πάρω σε λευκό για να μπορώ να παίξω με τα διακοσμητικά και να μπορώ να τα αλλάξω όποτε θέλω...Επίσης το προτίμησα γιατί το κρεβατάκι έχει μήκος 1.40 και μετατρέπεται σε προεφηβικό και θα μπορέσουμε να το κρατήσουμε μέχρι 4-5 ετών

Εγώ είμαι πολύ fan του χρώματος και είμαι και τις απόψεως ότι είναι καλό και για τα μωράκια - βέβαια μέσα σε λογικά πλαίσια εννοείται...

Το δωμάτιο στην φωτογραφία με τα χρώματα φαίνεται παραφορτωμένο γιατί έχει τα χρωματιστά σκαμπό, τα πολύχρωμα μαξιλάρια,το χρωματιστό γαϊτανάκι και σε όλα αυτά δύο παράθυρα με μακριές χρωματιστές κουρτίνες...Σε αντίθεση με το δικό μας δωμάτιο που έχει πολύ μεγάλες λευκές επιφάνειες γιατί πήραμε όλο το σέτ (κρεβατάκι-συρταριέρα-ντουλάπα) και μια μπαλκονόπορτα...Θα προσπαθήσω να κάνω μια παραλλαγή...Κάντε λίγη υπομονή στα τέλη Νοεμβρίου θα ξέρουμε το αποτέλεσμα:lol:

Αχ άσε βρε Μαριαέφη μου ξύπνησα στις 4 έτσι χωρίς λόγο...η τηλεόραση δεν είχε τίποτα κι έτσι το έριξα στο σερφάρισμα...έψαχνα να βρώ σχόλια για ένα καροτσάκι που έχω σταμπάρει...

Εγώ σκέφτομαι την Παρασκευή να πάω για πεντικιούρ γιατί πλέον δεν μπορώ να σκύψω νιώθω να μου ανεβαίνει το στομάχι στη μύτη...:tongue:

νομιζω οτι το σωμα μας εχει αρχισει να ξενυχταει για να συνηθησει στην συνεχεια!!χαχα!!

εγω εχω αγχος αν θα προλαβω να τα πλυνω ολα εχω μια αισθηση οτι θα γεννησω νωριτερα και δεν θα εχω ετοιμαστει!

εγω τωρα το εκανα μονη μου αλλα τελευταια φορα ηταν...δεν εβρισκα κοντα ραντεβου και επρεπε να παω κεντρο...τωρα ομως θα το κλεισω πιο νωρις.

ενα κιλο εχασες?? εγω σιγουρα εχω παρει 1!!

οσο για το σιδερο σημερα θα το κανω γιατι δεν θα εχει πουκαμισα ο συζυξ....και ποιος τον ακουει.......ευτυχως εχω φαι....

Άντε, πάμε μαζί....

καλέ της may ο μπαμπάς έκανε τον κούνελο ο δικός μου ούτε αυγά δεν ξέρει να κάνει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Τα έμπλεξα μου φαίνεται..ένα μυαλό είναι αυτό....

Κορίτσια, όσο για τα κιλά ένα έχω καταλάβει...πρέπει να ζυγίζεσαι το πρωί, μόλις ξυπνήσεις, τσίτσιδη(!!!) και αφού έχεις πάει τουαλέτα! Όσο προχωρά το βράδυ γίνεται κατακράτηση υγρών και βαραίνει πολύ το σώμα...το βράδυ είμαι πάντα 1 κιλό +

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

νομιζω οτι το σωμα μας εχει αρχισει να ξενυχταει για να συνηθησει στην συνεχεια!!χαχα!!

εγω εχω αγχος αν θα προλαβω να τα πλυνω ολα εχω μια αισθηση οτι θα γεννησω νωριτερα και δεν θα εχω ετοιμαστει!

εγω τωρα το εκανα μονη μου αλλα τελευταια φορα ηταν...δεν εβρισκα κοντα ραντεβου και επρεπε να παω κεντρο...τωρα ομως θα το κλεισω πιο νωρις.

Το δικό μου σώμα....μάλλον φορτώνει ύπνο!!!:cool:

Ρε κορίτσια, κανόνια να βαράνε...τίποτα η δικιά σου!:cool::lol:

Που είσαι, Μαριαεφούκο!! Κοίτα μην σκάσεις μύτη με πετικιούρ στην καισαρική, θα σε κράξει το ντοκτόρι!!!! Ξέρεις, υποθέτω!:-D

qwlrp3.png

και εγω τα βραδυα νομιζω οτι ειμαι τεραστιααα!!!!

σιγουρα μετα την πρωτη εγκυμοσυνη παντως η κοιλια ειναι μεγαλυτερη.

στην Εφουλα ημουν ετσι οπως ειμαι τωρα στον 8ο.....

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!

good_morning_1.gif?w=490

Πρωινές πρωινές κορίτσια....:P

Τζένη, παιδί μου, τι ώρα ήταν αυτή;:cool: Πώς θα αντέξεις σήμερα;

Τέλεια τα επιπλάκια!! και τα αυτοκόλλητα!

Α! Ξέρω γιατί μου έφτιαξε η διάθεση!!!! Ανέβηκα στην ζυγαριά και έχω χάσει 1 κιλό!!!:-D:grin::-D.

Δεν θα αντέξω...ήδη είμαι σαν παραζαλισμένο κοτόπουλο...:tongue:

Πως το έκανες αυτό και αδυνάτισες????πές το κόλπο...γιατί πήγα χτές στον γιατρό για να πάρω ένα χαρτί για το ΙΚΑ και μόλις με είδε μου είπε "σα να παχύναμε λίγο..." του έκοψα όμως την φόρα και του είπα να κρατήσει το κράξιμο για την άλλη εβδομάδα που είναι το κανονικό μου ραντεβού!!!Πως θα γίνει να χάσω 4 κιλά μέχρι την Τρίτη:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

χαχαχα!!! δωρο: τσελεμεντες!

και ο δικος μου μακαρονια ξερει να βραζει αλλα παραγγελνει πολυ καλα!!!

Ο δικός μου ούτε αυτό δεν ξέρει να κάνει...:lol:

Καλημερα..

jenny το δωματιο σουπερ!!!με το καλο να ερθει και ο ενοικος...

Και εγω εφαγα φρικη σε μια εβδομαδα φαινεται οτι πηρα 2 κιλα!!!ειναι δυνατον???

Ε όχι και Ο ένοικος...κοτζαμάν κορίτσαρο θα κάνουμε...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι όμως Joa μου είναι δυνατόν...κι εγώ έτσι την πάτησα...

I3hdp3.png

Το δικό μου σώμα....μάλλον φορτώνει ύπνο!!!:cool:

Ρε κορίτσια, κανόνια να βαράνε...τίποτα η δικιά σου!:cool::lol:

Που είσαι, Μαριαεφούκο!! Κοίτα μην σκάσεις μύτη με πετικιούρ στην καισαρική, θα σε κράξει το ντοκτόρι!!!! Ξέρεις, υποθέτω!:-D

θα τα φτιαξω αλλα δεν θα τα βαψω εννοειτε!

απλα κανω αυτοκολλητο θα βαλω!

σε κανενα χειρουργειο δεν κανει να ειναι βαμμενα τα νυχια!

Κορίτσια, όσο για τα κιλά ένα έχω καταλάβει...πρέπει να ζυγίζεσαι το πρωί, μόλις ξυπνήσεις, τσίτσιδη(!!!) και αφού έχεις πάει τουαλέτα! Όσο προχωρά το βράδυ γίνεται κατακράτηση υγρών και βαραίνει πολύ το σώμα...το βράδυ είμαι πάντα 1 κιλό +

Το ξέρω και γι'αυτό έκλεισα αυτή τη φορά ραντεβού στον γιατρό το πρωί για να σώσουμε ότι μπορούμε...:D

I3hdp3.png

θα στην πουνε σιγουρα και θα τα ξεβαψεις!

πρεπει να μπορουν να τα ελεγχουν μην τυχον μελανιασουν...

εγω παντως δεν θα τα εχω βαμμενα οπως και ολους αυτους τους μηνες μονο στρασακι εχω πανω (ροζ,κιτρινο,μπλε κτλ)

Διαφημίσεις

!

σιγουρα μετα την πρωτη εγκυμοσυνη παντως η κοιλια ειναι μεγαλυτερη.

στην Εφουλα ημουν ετσι οπως ειμαι τωρα στον 8ο.....

Και όμως....

Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά αυτή τη φορά έχω την μικρότερη κοιλιά από τις 3 άλλες φορές(να φανταστείς τον Οκτώβρη-στην μπέμπα που έχασα- σε ηλικία κύησης 16 εβδ. ήμουν με τέτοια κοιλιά όπως έχω τώρα). Το αποδίδω μάλλον στο γεγονός ότι έχω κόψει παντελώς τα γυκά, και ειδικά στο πρώτο 3μηνο που ήμουν χεσμεντεν με το ζάχαρο δεν έτρωγα τίποτα, μόνο ολικής αλέσεως και αυτά ζυγισμένα...

Βέβαια, μεγάλα λόγια να μην πω...λες να κάνω το μπαμ και να γίνω φάλαινα;:lol:

Δεν θα αντέξω...ήδη είμαι σαν παραζαλισμένο κοτόπουλο...:tongue:

Πως το έκανες αυτό και αδυνάτισες????πές το κόλπο...γιατί πήγα χτές στον γιατρό για να πάρω ένα χαρτί για το ΙΚΑ και μόλις με είδε μου είπε "σα να παχύναμε λίγο..." του έκοψα όμως την φόρα και του είπα να κρατήσει το κράξιμο για την άλλη εβδομάδα που είναι το κανονικό μου ραντεβού!!!Πως θα γίνει να χάσω 4 κιλά μέχρι την Τρίτη:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Να σου πω, περπατάω πολύ κάθε μέρα. Μπορεί και 2 χλμ. Έπειτα είναι και τα ζιζάνια που με τρέχουν...και να θέλω να κάτσω δεν προλαβαίνω...

θα τα φτιαξω αλλα δεν θα τα βαψω εννοειτε!

απλα κανω αυτοκολλητο θα βαλω!

σε κανενα χειρουργειο δεν κανει να ειναι βαμμενα τα νυχια!

Α, ρε! Ήξερα ότι έχω φιλενάδα τον μάστερ του χειρουργείου!!!:lol:

qwlrp3.png

Το ξέρω και γι'αυτό έκλεισα αυτή τη φορά ραντεβού στον γιατρό το πρωί για να σώσουμε ότι μπορούμε...:D

Σωστή!!!!:cool:

Δεν το ήξερα αυτό για την καισαρική...και τι δηλαδή άν πάς με βαμμένο νύχι σε βάζουν να το ξεβάψεις πρίν μπείς στο χειρουργείο????

Ω, ναι! Θα στα ξεβάψουν εκεί, στο χειρουργείο και πιθανότατα θα σε βρίσουν κιόλας...Όπως είπε η φιλενάδα μου θέλουν να ελέχγουν αν μελανιάζουν σε περίπτωση καισαρικής...

qwlrp3.png

ισως ειναι στο σωμα δεν ξερω!

παντως την Κυριακη που ειδα μια γνωστη μου στην 19η εβδ ειχε μεγαλυτερη κοιλια απο εμενα που ειμαι 25η κλεισμενη και τριτη εγκυμοσυνη....

εννοειτε και ξερω με γονεις νοσηλευτες και θειες το ιδιο μεχρι και προετοιμασια για χειρουργειο ξερω! τον αντρα μου εγω τον ετοιμασα πτιν το χειρουργείο οταν ειχε τρακαρει με την μηχανη..εσυ δε εχεις παρει μαστερ απο τον vasdelo συζυγο!!

ισως ειναι στο σωμα δεν ξερω!

παντως την Κυριακη που ειδα μια γνωστη μου στην 19η εβδ ειχε μεγαλυτερη κοιλια απο εμενα που ειμαι 25η κλεισμενη και τριτη εγκυμοσυνη....

εννοειτε και ξερω με γονεις νοσηλευτες και θειες το ιδιο μεχρι και προετοιμασια για χειρουργειο ξερω! τον αντρα μου εγω τον ετοιμασα πτιν το χειρουργείο οταν ειχε τρακαρει με την μηχανη..εσυ δε εχεις παρει μαστερ απο τον vasdelo συζυγο!!

Ναι, τι να σου πω...

:rolleyes:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, κάθε που πηγαίναμε στον γιατρό μου έλεγε:" Ξέβαψε κανένα νύχι" κι εγώ δεν τον ρωτούσα "γιατί" θεωρούσα ότι σκέφτεται τα χημικά...Είναι και πονήρούλης, δεν ήθελε να με αγχώσει...

Μια, δυο, τρεις λοιπόν τελικά κάποια στιγμή μου λέει:" Θα προκύψει κανένα επείγον χειρουργείο και θα τρέχουν να σε ξεβάφουν"

Ρε παιδί μου, με γκαντέμιασε....Ενώ σπάσανε τα νερά 9 το βράδυ, κοιλοπονούσα μέχρι τις 3 το μεσημέρι της άλλης μέρας και ο τράχηλος εκεί, κολλημένος στα 3 εκ. Μέχρι που η μικρή παρουσίασε βραδυκαρδία και πήγα για καισαρική....αλλά με νύχι βαμμένο παρακαλώ! Ήρθε μια ξυνή και μου ξέβαψε τα νύχια....

qwlrp3.png

Ναι, τι να σου πω...

:rolleyes:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη, κάθε που πηγαίναμε στον γιατρό μου έλεγε:" Ξέβαψε κανένα νύχι" κι εγώ δεν τον ρωτούσα "γιατί" θεωρούσα ότι σκέφτεται τα χημικά...Είναι και πονήρούλης, δεν ήθελε να με αγχώσει...

Μια, δυο, τρεις λοιπόν τελικά κάποια στιγμή μου λέει:" Θα προκύψει κανένα επείγον χειρουργείο και θα τρέχουν να σε ξεβάφουν"

Ρε παιδί μου, με γκαντέμιασε....Ενώ σπάσανε τα νερά 9 το βράδυ, κοιλοπονούσα μέχρι τις 3 το μεσημέρι της άλλης μέρας και ο τράχηλος εκεί, κολλημένος στα 3 εκ. Μέχρι που η μικρή παρουσίασε βραδυκαρδία και πήγα για καισαρική....αλλά με νύχι βαμμένο παρακαλώ! Ήρθε μια ξυνή και μου ξέβαψε τα νύχια....

χαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!επεισοδιακη κα ιη δικη σου γεννα λοιπον!!

εγω το ηξερα (αν και πηγαινα για φυσιολογικο) και οταν πηγα η μαια μου λεει Μαρακι να φερω ασετον? οχι καλε τις λεω μονο ξυραφακι!!!χαχα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...