Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

jenny!!!

καταπληκτικα τα επιπλα!!

μπορεις να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες απο που τα εχεις παρει??

ετσι ακριβως εχω φανταστει τα επιπλα της μπεμπας.

ασπρα και με τετοιο σχεδιο!!

τελεια!!

και τα υπολοιπα χρωματα, φανταστικα, δεν το συζητω!

εγω ειμαι λιγο πιο συντηρητικη στα χρωματα, αλλα οι επιλογες σου οπως τις ειδα ηταν φανταστικες!!

78xyp2.png

RUAmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

JENNY παιδι μου αυπνιες??α την αλλη φορα θα ανοιξω και εγω το Laptop!

μου αρεσαν πολυ τα επιπλα καλοριζικα!!!!!τα χρωματα ωραια και φωτεινα απλα προσεχε μην το παραφορτωσεις και γινει πολυ εντονο.

εγω πηγα την Εφη σχολειο και τωρα εχει πεντικιουρ!

Διαφημίσεις

μωρε ας ημουν καλα στην αρχη και ας πηγαινα στην δουλεια για σκεψου ποσους μηνες ημουν ξαπλα και εισαγωγη στο νοσοκομειο......

βεβαια η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει η εγκυμονουσα να πραττει οπως νιωθει.Αν θελει και νιωθει καλα να πηγαινει δουλεια αλλιως σπιτακι της.

εγω ειδα ονειρο γυρω στις 5 οτι μου εσπασαν τα νερα και ξυπνησα και ψαχνομουν....

εγω ειδα ονειρο γυρω στις 5 οτι μου εσπασαν τα νερα και ξυπνησα και ψαχνομουν....

μάλλον άγχος θα είχες!!!!

εγώ 2 μέρες μόνη σε διπλό κρεββάτι :tongue::tongue::tongue: ο καλός μου είναι άρρωστος:(:(:(:(

σήμερα του είπα να έρθει πίσω γιατί είναι εγκατάλειψη συζικής κλίνης:tongue::tongue::tongue::tongue:

0eOLp2.png

Kαλημέρα!!

good_morning_1.gif?w=490

Πρωινές πρωινές κορίτσια....:P

Τζένη, παιδί μου, τι ώρα ήταν αυτή;:cool: Πώς θα αντέξεις σήμερα;

Τέλεια τα επιπλάκια!! και τα αυτοκόλλητα!

καλημέρα vasdelaki κάτι έχω χάσει μάλλον:confused::confused::confused::confused:

Ήταν για τον κούνελο που μαγείρεψε ο πατερούλης!!!:-)

Σήμερα σηκώθηκα με κέφια, είδα το σπίτι καθαρό και μου έφτιαξε η διάθεση...Έχω 2 πλυντήρια για σίδερο(Μαριαεφούκο μου, ακούς;) και μετά λέω να ασχοληθώ με τα ρούχα εγκυμοσύνης(τα χειμερινά που είναι σε κούτα).

Α! Ξέρω γιατί μου έφτιαξε η διάθεση!!!! Ανέβηκα στην ζυγαριά και έχω χάσει 1 κιλό!!!:-D:grin::-D.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ενα κιλο εχασες?? εγω σιγουρα εχω παρει 1!!

οσο για το σιδερο σημερα θα το κανω γιατι δεν θα εχει πουκαμισα ο συζυξ....και ποιος τον ακουει.......ευτυχως εχω φαι....

Διαφημίσεις

Α! Ξέρω γιατί μου έφτιαξε η διάθεση!!!! Ανέβηκα στην ζυγαριά και έχω χάσει 1 κιλό!!!:-D:grin::-D.

εγώ το έχω σταματήσει το άθλημα μια φορά τον μήνα στον γιατρό! δεν θα γίνουν τα νεύρα μου κρόσια ανέβα κατέβα:D:D

0eOLp2.png

χαχαχα!!! δωρο: τσελεμεντες!

και ο δικος μου μακαρονια ξερει να βραζει αλλα παραγγελνει πολυ καλα!!!

καλά και μένα έχει βρεί ο άτιμος ένα μαγαζί απίθανο!!!!! σου φέρνει ότι τραβάει η όρεξη σου!!!χαχαχα

0eOLp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...