Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe μανούλες Ιανουαρίου 2011

CoffeeBreak

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι έχει το χρώμα του δέρματος και ο δερματολόγος μου είπε να πάω σε χειρουργό

τρέχα γύρω γύρω Εύα μετά αλλά ικα τι περιμένεις

Eύα, πήγαινε κορίτσι μου έξω κάπου....Το ξέρω είναι έξοδα αλλά.....άμα μου λες ΙΚΑ.....τρεχα γύρευε...

μου αρεσε ο διαχωρισμος!!!

χαχα!!

και εγω σιδερωσα χτες αλλα εχω και αλλα...και ειναι πουκαμισα...τα σιχαινομαι!

Μια από τα ίδια....

Νικάκι, καλημέρα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

μου αρεσε ο διαχωρισμος!!!

χαχα!!

και εγω σιδερωσα χτες αλλα εχω και αλλα...και ειναι πουκαμισα...τα σιχαινομαι!

ο διαχωρισμος ηταν απαραιτητος...ειναι απο τις περιπτωσεις που δεν γινεται κατι αλλο...!:!:

καλο σιδερωμα συναδελφε....

1a0fd6e0b8.png

πω πω λετε να μου τα γυρισει στη β επιπεδου κι εκει που ετοιμαζομαστε για κοριτσακι να μας βγει αγορι...?

Vasdeli κι σε εσας σιγουρος ηταν στην αρχη που ελεγε κοριτσι???

1a0fd6e0b8.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω ...για σιδερο αμα θελετε σας στελνω την μανουλα μου ..μου σιδερωσε χθες 5 πλυντηρια !!λατρεμενη μου μανουλα..αλλα και η πεθερα πολυ καλη και βολικη αλλα ειναι μακρυα αλλα μεταξυ μας....καλυτερα ...

Νικακι εμας μας το ειχαν σιγουρο κοριτσι και επειτα προεκυψε τσουτσουνατος..

Ευακι πηγαινε εξω κοριτσακι μου να παρεις μια δευτερη γνωμη..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

mariaefi-kinder εκπληξη! ΑΣΚΛΗΠΕΙΟ Κρήτης (ΠΗΤ 03.01.11)

Jenny-κοριτσάκι ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΠΗΤ 06.01.11)

vasdeli-αγοράκι :PΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

Ηλιάννα-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 10.01.11)

annete-αγοράκιΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 12.01.11)

evapgf-αγοράκι ΛΗΤΩ (ΠΗΤ 20.01.11)

joa- αγοράκι ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΠΗΤ 23.01.11)

liana87-αγοράκι ΥΓΕΙΑ Λάρισας (ΠΗΤ 23.01.11)

may23-κοριτσάκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 25.01.11)

stellinula-αγοράκι ΑΡΕΤΑΙΕΙΟ

kxristina-αγοράκι ΙΑΣΩ (ΠΗΤ 04.02.11)

Fangri1523-Kinder έκπληξη Γιαννιτσά (ΠΗΤ 07.02.11)

Νικάκι-κοριτσάκι (ΠΗΤ 22.02.11)

εχω να δηλωσω οτι το καφε του ιανουαριου ειναι καθαρα ανδροκρατουμενο-και ευτυχως δλδ γιατι απο δικες μου γνωστες-φιλες εγκυες, εχουν κ περιμενουν ολες κοριτσια!!:tongue:

λιαννα σουπερ τα νεα της εξετασης-πλακα πλακα ο μπεμπης ειναι κοτζαμ μπεμπαρος!!!

ευα ταλαιπωρεισαι ακομα με το χερι σου διαβαζω, μια δευτερη γνωμη ειναι παντα ευπροσδεκτη!

τωρα κανω διαλειμμα για φαγητο!να ναι καλα ο πατερουλης μου ο καλος, χτες μαγειρεψε για ολους κουνελι κοκκινιστο με χυλοπιτες και τωρα το λιγουρευομαι σαν τρελη!!

καλη μας ορεξη!

78xyp2.png

RUAmp3.png

πω πω λετε να μου τα γυρισει στη β επιπεδου κι εκει που ετοιμαζομαστε για κοριτσακι να μας βγει αγορι...?

Vasdeli κι σε εσας σιγουρος ηταν στην αρχη που ελεγε κοριτσι???

Μας είχε πει κατα 80% κορίτσι!!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσια εγω τη μητερα μου την εχω στο διπλα διαμερισμα κα την πεθερα 5λεπτα δρομο με το αυτοκινητο!!

Ευα συμφωνω κι εγω με τις προλαλησαντες...

Να συμβουλευτεις και καποιον αλλο...

Εγω ειχα βγαλει ενα σαν εξογκωματακι απο την εσωτερικη πλευρα κατω απο τον καρπο το χειμωνα αλλα ηταν απο κουραση τελικα και εφυγε μονο του με ξεκουραση!!Μηπως συμβαινει και κατι τετοιο?Δεν ξερω...

Νικακι εμας μας ειπαν στην αυχενικη κατα 80% αγορι(Μας ειπε και 100% θα σας ελεγα αλλα ε!Να μην γινει ποτε κατι και με βριζεται μετα!χαχα)

Αν και συνηθως μας ενημερωσε οτι δεν πεφτει εξω..

Ο γιατρος δεν μας ελεγε τιποτα μεχρι και την 18 εβδομαδα που φανηκαν καθαρα τα προσοντα το..Οτι ειναι αγορι!Και τα ξαναειδαμε και τωρα!!

Καλυτερα οποτε αμα δεν ειναι σιγουροι να μη λενε καν...

Joa θελω εγω σιδερο παρακαλω!!!

Μια θετικη ψηφο στη μανουλα σου απο μενα!!!

Fangri ο μικρος εγραψε!!χαχαχα

Εγω οταν ηταν εγκυος η μανα μου στην αδερφη μου,μου λεγε περιμενουμε τον μπεμπη...Τον τελευταιο μηνα μου λεγε βεβαια οτι μας φερει ο θεουλης!

Οποτε οταν γεννησε και πηγα στην κλινικη και την ειδα ακομη με την κοιλια, της λεω...:"Αρε μαμα!!Εβγαλες την μπεμπα κι εχεις ακομα τον μπεμπη??" χαχαχαχαχα :D Ειχα κολλισει το κακομηρο στον μπεμπη!!

b353ca0f41.png26lWp2.png

Διαφημίσεις

Να μαι και εγω ...για σιδερο αμα θελετε σας στελνω την μανουλα μου ..μου σιδερωσε χθες 5 πλυντηρια !!λατρεμενη μου μανουλα..αλλα και η πεθερα πολυ καλη και βολικη αλλα ειναι μακρυα αλλα μεταξυ μας....καλυτερα ...

Νικακι εμας μας το ειχαν σιγουρο κοριτσι και επειτα προεκυψε τσουτσουνατος..

Ευακι πηγαινε εξω κοριτσακι μου να παρεις μια δευτερη γνωμη..

i do....i do ....i do.......

το σιδερωμα ειναι το χειροτερο μου μακραν.....ετσι οποιαδηποτε βοηθεια....δεεεκτη!!!!!!!!!!

οποτε ας περιμενω κ τη β επιπεδου για να' μαστε 100% σιγουροι...

οχι οτι αλλαζει για μενα κατι και τα δυο καλοδεχουμενα και με το παραπανω αλλα για την ετοιμασια του δωματιου!!!:tongue:

1a0fd6e0b8.png

Λιανα εμας μας ειπε κοριτσι στην αυχενικη 60% και στον επομενο υπερηχο ο γιατρος μου μας ειπε κοριτσακι...για να δουμε θα συνεχισει να ειναι κοριτσακι...!;););)

1a0fd6e0b8.png

joa ψηφος εμπιστοσυνης στην μανουλα σου!

εμενα κανει παρα πολλες δουλειες και πολυ σχολαστικα αλλα ειναι αρρωστη δεν θελω να την ζοριζω και ασε που κανει πολλες ωρες και μετα εχει εκνευρισμο οποτε τωρα που θα ερθει τα πολλα θα τα εχει κανει η γυναικα που θα παρω και θα αφησω τα πιο απλα (μην νομιζει οτι δεν την θελω κιολας μωρε) για να μην κουραστει.

Καλημέρα!Έστω και λίγο νωρίς...

Κι εγώ περιμένω σήμερα την μανούλα μου να έρθει να με βοηθήσει με τις δουλειές να'ναι καλά η καημενούλα πάλι θα την κουράσω...Δεν μπορώ να πώ κι η πεθερά μου βοηθάει αλλά ένα θα σας πώ: έχει το ίδιο όνομα με τον τυφώνα που χτύπησε υην Νέα Ορλεάνη "Κατρίνα"-Κατερίνα...Τυχαίο????Δε νομίζω....Δε μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτός που ονόμασε τον τυφώνα την ήξερε...

Πήγαμε σήμερα και κλείσαμε τα έπιπλα της μπεμπούλας και την προίκα θα τα πάρω το τελευταίο 10ήμερο του Νοέμβρη για να έχω και λίγο χρόνο να τα αερίσω...Μόλις μάθω πως ανεβαίνουν οι φωτογραφίες θα σας τα ανεβάσω να τα δείτε...

I3hdp3.png

Αυτά είναι τα έπιπλα που διαλέξαμε...

97443546.jpg

Αυτή είναι η προίκα...

tartaruga.jpg

Κι αυτά είναι τα χρώματα στα οποία θέλω να κάνω το δωμάτιο...

ss100492287.jpg

Και επίσης σκέφτομαι στην ένωση των δύο χρωμάτων να κολλήσω αυτά τα αυτοκόλλητα...

stickervel.pngmuurstickers.jpg

Πως σας φαίνονται????

I3hdp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...