Ενοικίαση Βρεφικού & Παιδικού εξοπλισμού (προσφορά & ζήτηση)
Ψάχνετε να νοικιάσετε ή θέλετε να προσφέρετε προς ενοικίαση βρεφικό ή παιδικό εξοπλισμό, στην περιοχή σας; Δημοσιεύστε με αντίστοιχο τίτλο (προσφορά ή ζήτηση, που, τι, για τι ηλικία) το θέμα με πληροφορίες για την κατάσταση ή μάρκα των προιόντων καθώς και στοιχεία επικοινωνίας σας.
7 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 2 απαντήσεις
- 44,1k εμφανίσεις
Γεια σας κοπελες.Ειμαι και γω πλεον εγκυμονουσα και μπαινω στον 6ο μηνα.Θα ηθελα να μαθω πληροφοριες για ενα καλο travel system.Mου αρεσε πολυ το travel system nuna mix 2019. Ποιες ειναι οι αποψεις σας;
Last reply by Nantia1989, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 42,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Ψάχνω ανταλλακτικο τη προστατευτική μπάρα του καροτσιού Peg Peredo Pliko P3 του 2011 ?? Υπάρχει μηπως? Σε κατάστημα δεν βρίσκω
Last reply by EviThom, -
- 2 απαντήσεις
- 45k εμφανίσεις
Καλημέρα ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποια καλή μάρκα για βρεφικά απορρυπαντικά; ή κάποιο σάιτ, κατάστημα με καλή ποιότητα και τιμή σε βρεφικά απορρυπαντικά;Ευχαριστώπολύ!
Last reply by vikib, -
- 0 απαντήσεις
- 44,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας είμαι μαμά δυο παιδιών κ έχω κανει μέχρι στιγμής αγορά δυο διπλών καροτσιων χωρίς να με έχουν καλύψει απόλυτα. Το ενα ηταν της hauck το freerider κ το άλλο το διπλό eddie bauer .το πρωτο ηταν με extra κάθισμα σκυλί σα καρότσι αλλά...δυστυχώς δεν χωραγε ουτε στο ασανσέρ μου ουτε στο αμάξι μου.το δεύτερο ηταν μικρο για διπλό καρότσι χωραγε στο ασανσέρ μου αλλά επειδή έκλεινε σαν ομπρέλα δεν χωραγε στο αυτοκίνητο κ η μπροστινή θέση δεν είχε ανακλιση ώστε να μπορεί να κοιμηθεί το ενα παιδι.Τώρα είμαι στην αναζήτηση πολυ οικονομικού διπλου καροτσιου ή αν ξέρει να μ πει κάποιος ,αν έχει χρησιμοποιήσει μονα καρότσια με stroller connector.ευχαριστώ προκαταβολικά.
Last reply by Jennia, -
- 6 απαντήσεις
- 50,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα, ψάχνω ρηλαξ για την μπεμπα μου με ανακλιση ώστε να γίνεται κρεβατάκι, να είναι ευρύχωρο και το κυριότερο να έχει δυνατότητα να το κουνάω (χωρίς κουνημα δεν κοιμάται). Επειδή δεν έχω χρόνο να βγω στα μαγαζιά κι από φωτογραφίες δεν μπξρω να καταλάβω και πολλά, κάθε συμβουλή σας ή αν έχετε εσείς οι ίδιοι κάποιο θα με εξυπηρετούσε πολύ. Ευχαριστώ! Υσ. Η μπεμπα μου ειναι 7 μηνών σχεδόν 8,5 κιλά και μας βλέπω να καθόμαστε στο ρηλαξ για πολύ καιρό ακόμα.... :/Τουλάχιστον να ειβαι σωστό για την ηλικία της γιατί αυτό που έχουμε δεν τη χωράει πια.
Last reply by xaroumenh mama, -
- 0 απαντήσεις
- 47,4k εμφανίσεις
Εμπνευσμένοι από προσωπική εμπειρία αποφασίσαμε να ιδρύσουμε μια υπηρεσία που θα μπορεί να προσφέρει στο γονέα το καλύτερο για το παιδί του σε πολύ χαμηλές τιμές και σε κατάσταση κατάλληλη για ασφαλή χρήση. Σ'αυτούς τους δύσκολους καιρούς οι γονείς δεν πρέπει να συμβιβάζονται με χαμηλής ποιότητας προϊόντα. Η εταιρία μας παρέχει ΜΟΝΟ επώνυμο και αξιόπιστο εξοπλισμό που συμμορφώνεται με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς ασφάλειας σε τιμές προσιτές για όλους. Με αυτό τον τρόπο, εξοικονομούνται χώρος,χρόνος και προπάντων χρήματα! Η--Rent it all--αποτελεί την κατάλληλη λύση για επισκέψεις οικογενειών--- στις περιοχές που εξυπηρετούμε - χωρίς την ταλαιπωρία της μεταφοράς ογκώδους …
Last reply by Diane Adams, -
- 1 απάντηση
- 51,3k εμφανίσεις
το παρόν αποτελεί υπόδειγμα αγγελίας προς ενοικίαση ή ζήτηση μπορείτε να το αντιγράψετε και να βάζετε bold όσα ισχύουν, και να συμπληρώνετε αντιστοιχα τις λεπτομέρειες. Το λογικότερο θα είναι να υπάρχει κάποιο θέμα, στο οποίο όποιος προσφέρει να έχει λεπτομερή καταγραφή ίσως και με φωτογραφίες, των αντικειμένων που προσφέρει προς ενοικίαση. Τιτλος Προσφορά ενοικίασης βρεφικού εξοπλισμού, Τήνος Ζητάω/Προσφέρω προσφέρω Περιοχή κυκλαδες Τι συνοπτικά εξοπλισμός βρεφικός εώς 1 έτους Τι αναλυτικά (μάρκα, κατάσταση, χρώμα, αριθμός ή βάρος) πχ. σακούλα τουβλάκια μαλακά, noname βρεφικά 500γρ σαν καινούριο/λίγο χρησιμοποιημένο/ αρκετά χρησιμοποιημένο μαση…
Last reply by admin,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.608 απαντήσεις
- 781.261 εμφανίσεις
-
- 11.149 απαντήσεις
- 2.123.747 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 33.952 εμφανίσεις