Σχέσεις & Πεθερικά
Προβληματισμοί, σεξουαλική ζωή ζευγαριού, πως επηρεάζουν οι οικογενειακές σχέσεις το ζευγάρι κ.α.
214 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 45 απαντήσεις
- 70k εμφανίσεις
Καλησπέρα σς, θα σας πω πάνω κάτω με λίγα λόγια την κατάσταση μου. Είμαι 4 χρόνια με τον άντρα μου και από τον χρόνο έχω πολλά προβλήματα με την πεθερά μου, πάνω κάτω τα έχω ξεκαθαρίσει αυτά... Με τον άντρα μου δεν τα πάμε καλά εδώ και καιρό, έχουμε ένα παιδάκι και ένα περιμένω τώρα ( είμαι 2 και μηνών) πολλά τα προβλήματα μας οι γονείς του ή συμπεριφορά του ή αδιαφορία του, τον αγαπούσα και κάναμε ένα παιδί από τότε όλο και πιο απομάκρυνση προσπαθούσα να αντέξω για το παιδί μας, τον Δεκέμβριο έμαθα πως είμαι έγκυος κάναμε μια μεγάλη κουβέντα και περισσότερο για το παιδί κάθομαι, όλα μου λέει θα αλλάξουν τα πράγματα και όλο κάθε βράδυ κλαίω και θέλω να βάλω…
Last reply by kounela, -
Διαφημίσεις
-
- 6 followers
- 699 απαντήσεις
- 189k εμφανίσεις
Καλησπέρα!!! Όπως αναφερω και στον τίτλο του θέματος μου, θα ήθελα να μου πειτε (οσες και οσοι θελετε) τη σχέση που έχετε με τα πεθερικα σας!!! Εγω οπως εχω αναφέρει και αλλου, πλεον δεν εχω σχεσεις και βρήκα την υγειά μου, αφού βεβαια πρωτα η "κυρια" πεθερουλα υπαινιχθηκε πως ειμαι του γιατρού!! Απλα επειδή δε βλέπω να μας βγαίνει σε καλο ουτε αυτή η κατάσταση, θα ήθελα να δω τι συμβαίνει και σε αλλα σπίτια!!! Εδω ειμαι να μοιραστούμε εμπειριες και συμβουλές!!! Αλλωστε έχουμε βοηθησει σε τοσα θέματα η μια την αλλη!!!
Last reply by mama16, -
- 38 απαντήσεις
- 55,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί περίπου 15 χρόνια, απο αυτά τα 6 παντρεμένοι με 2 παιδιά νήπια. Όπως λέει και ο τίτλος απ τον ερχομό του δεύτερου και πιο δύσκολου παιδιού οι σεξουαλικές μας συνευρέσεις εχουν αραιώσει πολύ, για να είμαι συγκεκριμένος μπορεί και μια φορά το μήνα ακόμα και πιο αραιά. Το πρόβλημα οφείται κυρίως λόγω της καθημερινότητας, κούρασης, αυπνίας, παιδιά, σκυλιά κλπ. Παρ όλα αυτά δεν είναι απο τη μερία μου. Προσωπικά κάνω οτι είναι δυνατό να ξεκουράσω τη γυναίκα μου η οποία εργάζεται όχι με πλήρες ωράριο, δλδ οι “δουλειές” είναι κατά κάποιον τρόπο μοιρασμένες. Και οι δύο καθαρίζουμε, μαγειρεύουμε, ξυπνάμε τα βράδια για τα μικρά, μόν…
Last reply by mama16, -
- 2 followers
- 23 απαντήσεις
- 52,8k εμφανίσεις
πριν 20 μερες ο κατα 11 χρονια αντρας μου που εχουμε μαζι ενα παιδι 3 ετων μου ειπε οτι δεν ειναι ερωτευμενος μαζι μου και να χωρισουμε...σημερα εκανα τεστ και ειμαι εγκυος μετα απο 14 μερεςς καθυστερηση.Θα μου πεις γιατι αργησες τοσο...το προηγουμενο μηνα ειχα 13 μερες καθυστερηση και ηρθε και πιστευα οτι λογο ηλικιας (40 ετων) μπορει να χαλασε ο κυκλος μου....τωρα περιμενω να περασει η ωρα να παρω το γιατρο τηλ...να διακοψω τη κυηση που δεν θελει ο πρωην (εννοειται). 20 μερες που (χωρις καυγα) χωρισα μετα απο 11 χρονια και επαθα σοκ , δεν εχω δουλεια , δεν εχω βοηθεια , που πηγα σε ψυχιατρο για να αντιμετωπισω ολο αυτο για να ειμαι ενταξη στο παιδι μου.....και τωρα ειμ…
Last reply by vikib, -
- 0 απαντήσεις
- 71,3k εμφανίσεις
Με αφορμή το πολύ όμορφο θέμα που ανοίχτηκε στο https://parents.org.gr/forum/topic/29156-pos-sas-ekane-protasi-gamoy/ παίρνουμε πρωτοβουλία να δημιουργήσουμε νέο θέμα εδώ! Ευχαριστούμε!
Last reply by CoffeeMaker, -
- 8 απαντήσεις
- 2,7k εμφανίσεις
Γεια κορίτσια. Βρήκα την όμορφη παρέα σας. Είμαι με τον άντρα μου πολλά χρόνια μαζί. Από παιδιά. Πάντα ήμουν ουσιαστικά red flag για όλους οπότε φλερτ δεν δεχομουν γτ όλοι ήξεραν ότι ήμασταν μαζί αλλά φυσικά και εγώ δεν έδινα δικαίωμα για κάτι τέτοιο. Ξεκίνησα γυμναστήριο πριν λίγο καιρό και διαπίστωσα ίσως ένα μικρό ενδιαφέροντα τον γυμναστή με τον οποίο γνωριζόμασταν φατσικα και εκτός γυμναστηρίου μιας και είναι συνομιλικος. Γνωρίζει και τον άντρα μου. Διαπίστωσα όμως κάποια βλέμματα, έντονο ενδιαφέρον να με βοηθήσει σε ασκήσεις ( βοηθάει κι άλλους όμως). Συνήθως όταν κάνω ασκήσεις σε έναν χώρο βρίσκεται πάντα εκεί τριγύρω. Έχει…
Last reply by Dafni_12, -
- 1 follower
- 6 απαντήσεις
- 5,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Πριν από λίγους μήνες χώρισα με συναινετικό κ συνεπιμελεια.. για αρχή υπήρχε μια καλή σχετικά συνεννόηση...στο χαρτί υπογράψαμε εναλλασσόμενη κατοικία ανά μία εβδομάδα...στα λόγια όμως είχαμε συνεννοηθεί αφού λόγω δουλειάς δεν γινόταν να τα παίρνει καθημερινές θα τα παίρνει μόνο το σκ(αν κ θα μπορούσε να τα παίρνει γτ κ εγώ δουλεύω )..κ έτσι γίνεται... Επιπλέον όλα τα έξοδα πάνε από μισά ..(αν κ αφού τα έχω εγώ το περισσότερο διάστημα σίγουρα δεν του ζητάω για όλα τα μισα..πχ ένα απόγευμα που θα ζητήσουν κάτι τα παιδιά ..) πριν δύο μέρες που πήρα για πρώτη φορά(ως χωρισμένη) το επίδομα παιδιού μετά από πολύ καιρό...,μιλήσαμε στο τηλ κ μου ζητάει τα…
Last reply by Lila ki, -
- 2 followers
- 8 απαντήσεις
- 6,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα έχω ένα μωράκι 11 μηνών περιπου..από τότε που γέννησα νιώθω μια αντιπάθεια για την πεθερά μου... πρώτον γιατί μου λέγε όλο κάνε αυτό στο παιδί φορά αυτό κάνε εκείνο το αρπαζε από εμένα και από τότε κάτι έσπασε μέσα μου..είμαι της έννοιας δικό μου είναι το παιδί ότι θέλω θα κανω..εδώ και αρκετούς μήνες νιώθω ανταγωνισμο όταν είναι το παιδί μου μαζί της.. όταν την βλέπει αμέσως γελάει και κάνει την κίνηση να την πάρει αγκαλιά εγώ τόσο φουντωνω από ζήλια να το πω;;νομίζω ότι το παιδί μου θα θέλει αυτήν παρά εμένα..το έχετε νιώσει και εσείς;; σίγουρα χρειαζομαι κάποιον ειδικό δεν ξέρω γιατί μου έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα..την βλέπει καθε μέρα γιατί μένει από κάτω μας…
Last reply by linaa, -
- 3 followers
- 16 απαντήσεις
- 12,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Είμαι καινούργια στο φόρουμ και δεν γνωρίζω αν υπάρχει ξανά αντίστοιχο θέμα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα πεθερικά μου, κυρίως. Πριν 10 μήνες μετά από έκτακτη επίσκεψη στο μαιευτήριο με παθολογικό καρδιοτοκογραφημα και με πολύωρη προσπάθεια, γέννησα με καισαρική το πρώτο μου παιδί (και πρώτο εγγόνι των πεθερικων μου..εχουν 3 παιδιά). Έμεινα στο μαιευτήριο 4 ημέρες και ήρθαν να δουν το μωρό την ημέρα π γεννήθηκε καθώς λόγω covid δεν υπάρχει επισκέπτηριο στους ορόφους. Εννοείται εμένα δεν με επισκέφτηκαν όσο έμεινα εκεί (οι ασθενείς αν είναι σε καλή κατάσταση μπορούν να κατέβουν στο ισόγειο να δου…
Last reply by vikib, -
- 2 followers
- 14 απαντήσεις
- 7,9k εμφανίσεις
Αχ κορίτσια μου καλησπέρα! Θα ήθελα να σας τα πω να ξεσπάσω...είχα μια καλή πεθερά και έχω εντάξει δεν είναι και σκύλα απλά από την εγκυμοσύνη μου και μετά με νευριάζει πολύ με την ανατροφή του μωρου μου.. μου έλεγε πως να το ντύνω,μου αρπάζει το καρότσι από τα χέρια και σπόντες τυπου η μάνα σου δεν σε ντύνει δεν σου κάνει το ένα το άλλο λες και δεν έχει πατέρα με το άγιο πνεύμα το έκανα! Ο σύζυγος είναι μαμακιας δυστυχώς δεν θα της βάλει πάντα χέρι μόνο μερικές φορές αν τον πριζω εγώ!δεν ξέρω τι να κάνω το μωρό μου πλέον είναι 9 μηνών και δεν θέλω καν να είναι μαζι της νευριάζω αμαρτία που το λέω...να σημειώσω πως ότι νευριαζω με πεθερά θα νευριαζα και με την μάνα μου να…
Last reply by Spring_girl, -
- 1 follower
- 4 απαντήσεις
- 8,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι, έχω εδώ και 2 χρόνια σχέση με ένα παιδί, ο συγκεκριμένος δεν ήταν πολύ του έξω και λόγω ότι κάναμε σχέση άρχισε να βγαίνουμε και έτσι, τέσπα μετά από λίγους μήνες είπαμε να γνωρίσουμε ο ένας τους γονείς του άλλου, μετά από 2-3 φορές που βρεθήκαμε με τους γονείς του,η μητέρα άρχισε να λέει πως εγώ τον ελέγχω, και κρύβομαι πίσω από κάθε του κίνηση και κάτι τέτοια παράλογα σενάρια, εν τω μεταξύ η μαμά του είναι του ελέγχου θέλει να τους ελέγχει όλους και επειδή ξέφυγε ο δικός μου από τον έλεγχο της, νομίζει φταίω, και σήμερα του είπε του δικού μου ότι έχει κηρύξει ανοιχτό πόλεμο σε μένα, βρε κορίτσια τι να κάνω θα με τρελάνει αυτή η…
Last reply by Χριστινουλα, -
- 1 follower
- 8 απαντήσεις
- 9,2k εμφανίσεις
Καλημέρα!!! Μόλις μπήκα στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Γενικά πέρασα δύσκολα τον πρώτο καιρό λόγο αποκόλλησης σάκου. Με το αγόρι μου δεν μένουμε μαζί αν και είμαστε 4 χρόνια μαζί και αυτό γιατί στον τόπο μου δεν υπάρχουν σπίτια είναι όλα rbnb και αν υπάρχουν είναι πανάκριβα. Εγώ έχω το μικρό πατρικό μου που μένω με την μητέρα μου και τον αδελφό μου και μια γκαρσονιέρα του αδελφού μου που την εκμεταλλευεται για βραχυχρόνια μίσθωση. Το αγόρι μου έχει το πατρικό του 160 τ.μ. που μένουν ΜΟΝΟ οι γονείς του και αυτός, και έχουν και άλλα δύο σπίτια rbnb. Το θέμα είναι ότι δεν έχουμε που να μείνουμε... Θα φέρω ένα παιδί στον κόσμο και θα το μεγαλώσω μακριά από τον πατέρα του..…
Last reply by Lila ki, -
- 1 follower
- 62 απαντήσεις
- 106,3k εμφανίσεις
Καλησπερα σας. 1η φορα που γραφω και δυστυχως για ασχημο λογο. Προπερσι γνωρισα εναν ανδρα γυρω στα 36 στην εργασια μου. Αμεσως εδειξε ενδιαφερον για εμενα. Τωρα που τα σκεφτομαι ειναι σαν να με κυνηγησε. Καναμε σχεση αφου βγηκαμε γνωριστηκαμε και βρισκομασταν και αρκετα στην εργασια μας. Ειμαστε και οι δυο μηχανικοι και συνεργαζομασταν. Απο εκεινη την εποχη ειμαστε μαζι. Η εργασια μας μας υποχρεωνει πολλες φορες να βρισκομαστε φυσικα χωρια. Παραλληλα εργα σε αλλες πολλεις της Ελλαδος , υποψιν ειμαστε και οι 2 στον Νομο Πελλας και πολλες φορες μετακινουμαστε εκτος νομου ή και σε αλλες περιοχες. Η επικοινωνια μας φυσικα εκεινες τις ημερες περιοριζοταν μεσ…
Last reply by Elle12, -
- 1 follower
- 14 απαντήσεις
- 14,8k εμφανίσεις
Μένω πάνω κάτω με τα πεθερικά μου και δεν βρίσκω καποιο θεμα να συζητησω ειμαι 25 ετών αυτοι ειναι 60ριδες τι να πω με τους 60ριδες οεο? Και πλεον δεν μιλάω καθόλου ειναι πολυ κουραστικο η πεθερα μου ερχόταν και κάθε μερα μιλαγε μονη της στην ουσία σαν να είμαι ένας ψυχολογος που κάθεται και ακουει μονο τον αλλον πλεον της το έκοψα να έρχεται και εχω ηρεμησει αλλα να δω πόσο θα κρατήσει και αυτο ..
Last reply by LeneL, -
- 2 followers
- 4 απαντήσεις
- 15,4k εμφανίσεις
Καποια στιγμη ανακαλυψα οτι η γυναικα μου εχει σχεση με αλλον ενω εγω το διατημα εκεινο ημουν σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση (λογω οικονομικων ,εργασιας κτλ.)Μετα απο καιρο καταφερα να συνελθω λιγοκαι να ζητησω διαζυγιο, μου ζητησε να κανουμε μια προσπαθεια ,πραγμα τομ οποιο εγινε αλλα καταλαβα οτι η σχεση της δεν ειχε ληξει οποτε θελω να παρω διαζυγιο. Το θεμα ειναι οτι στα 3 παιδια μου (ενηλικα) φαινεται οτι εγω φταιω αποκλειστικα και λογω της προηγουμενης ψυχολογικης καταστασης μου. θελω να ενημερωσω τα παιδια μου, χωρις πολλες λεπτομερειες, για το τι εγινε και για τις ευθυνες και των δυο,οπως επισης δεν ξερω αν πρεπει να ενημερωσω και την αλλη γυναικα (με παιδια) για…
Last reply by ελενηχρηστου, -
- 2 απαντήσεις
- 21,7k εμφανίσεις
😐 Καλησπέρα σε όλους. Συγγνώμη για το σεντόνι που ακολουθεί αλλά πραγματικά είμαι στα όρια μου. Αντιμετωπίζω ένα πραγματικά σοβαρό πρόβλημα με τον άντρα μου. Λίγο λόγω covid λίγο λόγω οικονομικών, όπως όλοι έχουμε, είχαμε αφήσει τον θρησκευτικό γάμο για όταν θα μπορούμε οικονομικά έτσι σκεφτόμασταν γιά φέτος. Κάναμε μια συζήτηση πριν λίγο καιρό που ήταν και η πεθερά μου μαζί και μου τα μασούσε. Λόγω κάποιων έντονων διαφωνιών, έχω ξανά αναφερθεί πιο παλιά, που τους αφήσαμε στην άκρη έχουμε τυπικές σχέσεις. Ήταν δικαιολογίες του τύπου δεν μπορώ οικονομικά, δεν μου περισσεύουν, να το κάνουμε μετά από 2 χρόνια που θα είμαι καλύτερα οικονομικά να μπορώ να σας βοηθήσω. Πρα…
Last reply by Giota1983, -
Διαφορά ηλικίας 1 2
από evaki_k- 2 followers
- 24 απαντήσεις
- 53,5k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα!Έχω μπερδευτεί αρκετά σε μια "σχέση" και θα ήθελα την γνώμη ενός τρίτου ατόμου με σιγουρα πιο ξεκάθαρη οπτική.. Λοιπόν,η γνωριμία μας ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια περίπου από μια κοινή παρέα..Εγώ τότε ελεύθερη εκείνος επίσης..Έδειξε εξαρχής το ενδιαφέρον του για εμένα,φυσικά δεν μου περνούσε αδιάφορος αλλά η διαφορά ηλικίας μας μου φαινόταν απαγορευτική!Έχουμε διαφορά 14 ολόκληρα χρόνια..Έτσι λοιπόν όταν μου εξέφρασε τα συναισθήματα του,του εξήγησα ότι δεν γίνεται να προχωρήσει κάτι μεταξύ μας..Παρ'ολα αυτά εξακολουθούσα να το βλέπω σε κοινές παρέες πολύ συχνά και άρχισα και να τον συμπαθώ παρά πολύ!Βρισκόμασταν και συχνά λόγω καραντίνας τότε σε σπ…
Last reply by Elle12, -
- 3 απαντήσεις
- 33,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Πήρα το θάρρος να γράψω γιατί νιώθω πως δεν πάει άλλο. Έχω ένα υγιέστατο μωράκι 6μιση μηνών. Πριν όμως από αυτό είχα μια ατυχή εγκυμοσύνη. Κατά την διάρκεια της προσπάθειας μου να σώσω αυτήν την εγκυμοσύνη με το να μένω πολλές μέρες στο κρεβάτι, αποφάσισα πως δεν άντεχα άλλο πλεον κ έπρεπε να πάω στην δουλειά ( δούλευα μαζί με τον άνδρα μου στην επιχείρηση του η οποία βρίσκεται κάτω από το σπίτι του...). Έτσι λοιπόν συνάντησα την πεθερά κ της εξιστορησα όλα όσα μου είχαν συμβεί με την ελπίδα πως θα ακούσω μια κουβέντα γλυκειά κ γεμάτο ελπίδα. Ανταυτου, γύρισε κ μου είπε" τι ηλικία έχεις ακριβώς;( Δεν απάντησα) Ε στην ηλικία σου δεν τα κρατάτε τα παιδιά…
Last reply by belleblue, -
- 1 follower
- 5 απαντήσεις
- 26,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την αποδοχή στο forum. Είμαι γονιός με 2 παιδιά και γράφω εδώ γιατί αντιμετωπίζω προβλήματα στη σχέση με τον … πατέρα μου! Ο πατέρας μου ήταν πάντα αυστηρός και κάπως απόμακρος, δεν έχω αναμνήσεις που να παίζω μαζί του μετά από την παιδική ηλικία, ενω έχω πολλές αναμνήσεις από τσακωμούς με την μητέρα μου, πολλές φορές για θέματα που αφορούσαν συμπεριφορές των αδερφών της προς εκείνον και να της κρατάει «μούτρα» για κάτι που δεν ήταν υπεύθυνη εκείνη κλπ. Είναι από τους πατεράδες «παλιάς κοπής» που ποτέ δεν έχει πει σ’αγαπω, και κατα καιρούς το δείχνει αλλά με πολύ αχνό τρόπο. Σαν άνθρωπος έχει την τάση μα κρίνει διαρκώς τους ανθρώπ…
Last reply by Inverted Maverick, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 27,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Μετά από καιρό είπα να γράψω αυτό το θέμα. Ζητάω tips από μανούλες που είναι μόνες τους πλέον, με παιδάκια και προτιμότερο σε ενοίκιο, χωρίς βοήθεια. Πώς τα βγάζετε πέρα βρε κορίτσια; Είμαι χωρισμένη μαμά και σε λίγο καιρό για λόγους που δε θέλω βα αναφερθώ θα μένω στο ενοίκιο με τα μικρά μου. Βοήθεια δεν έχω από γιαγιάδες. Είμαστε μακριά. Ελάχιστη διατροφή μόνο από τον μπαμπά τους και μια επίσκεψη την εβδομάδα και αυτή για να βγει η υποχρέωση δυστυχώς. Το βλέπω βουνό. Θα τα καταφέρω; Δε θέλω να μείνω σε ένα περιβάλλον τοξικό μόνο και μόνο για να μην έχω το ενοίκιο. Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ. Σας φιλώ.
Last reply by Τουτουνι, -
- 6 απαντήσεις
- 30,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες...Είμαι 27 ετών και εδώ και 5 χρόνια είμαι παντρεμένη και έχουμε και μια κορούλα (5 ετών). Το ξεκινήσαμε με τις καλύτερες προθέσεις, ένιωθα ότι με αγαπάει και πριν από το γάμο ήμασταν μαζί ήδη 3 χρόνια. Εγώ όταν γέννησα την μικρή ήμουν φοιτήτρια στο 3ο έτος Αλεξανδρούπολη (παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης). Εκείνος είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα (εποπ). Βοήθεια είχα πολύ από τους γονείς μου προκειμένου να ολοκληρώσω και εγώ τις σπουδές μου. Ο σύζυγος στο διάστημα αυτό είχε την 9 μήνη άδεια από την δουλειά του λόγω του παιδιού οπότε είχαμε νοικιάσει σπίτι στην Θεσσαλονίκη (η καταγωγή μου) ώστε να έχουμε και βοήθεια με την μικρή. Με το που τελείωσε η…
Last reply by linaa, -
- 1 απάντηση
- 32,3k εμφανίσεις
Καλημέρα ! Είμαι καινούργια στη σελίδα σας! Έχω προβληματιστεί πολύ ! Έχω αναζητήσει λύση για ένα θέμα που με απασχολεί και σκέφτηκα μήπως μπορώ να βρω από δω για αρχή ! Είμαι παντρεμένη και χωρισμένη από τον πρώτο μου γάμο με ένα αγοράκι 10 χρόνων ! Πριν περίπου 3 χρόνια γνώρισα τον καινούριο μου άντρα με τον οποίο είμαι παντρεμένη από τον Δεκέμβρη ! Έχει και εκείνος 2 παιδιά από τον πρώτο του γάμο ! Ένα αγοράκι 8 και ενα κορίτσι 13! Τα παιδιά τα πάνε πολύ καλά σε γενικές γραμμές ! Τα αγόρια λίγο μεταξύ τους έχουν ένταση αλλά θεωρώ ότι είναι και φυσιολογικό! Δυο αγόρια! Το θέμα είναι με τον μικρό του άντρα μου! Ο οποίος είναι πολύ ζωηρός ! Δεν έχει όρια και γενικά όλες ο…
Last reply by mama16, -
- 24 απαντήσεις
- 67,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας και καλό μήνα σε όλες και όλους. Παντρεύτηκα πριν τρία χρόνια, συν δυο χρόνια σχέσης. Έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με υπέροχους καλοσυνάτους γονείς, δημοκρατικούς, ανοιχτόμυαλους, με γνώμονα να κάνουν εμένα και την αδελφή μου ελεύθερες και ολοκληρωμένες προσωπικότητες. Όταν γνώρισα τον άντρα μου και τα είχαμε απλώς, πράγμα που δεν έχει αλλάξει, ταιριάξαμε αμέσως. Ερωτευτήκαμε πολύ γρήγορα αλλά δεν ήταν ανεδαφική η σχέση. Ήμασταν πάρα πολύ καλά. Γνώρισε τους γονείς μου μια φορά που βγήκαμε για καφέ και τον εκτίμησαν πολύ. Ο άντρας μου είναι πολύ δυναμικός τύπος αλλά, όπως ανακάλυψα, τραυματισμένος από σκληρούς γονείς που φέρθηκαν με αυταρχικό χουντικό τρό…
Last reply by Katerina96, -
- 1 follower
- 20 απαντήσεις
- 43,5k εμφανίσεις
Είμαι μανούλα 2 αγοριών 2,5 και 3,5 χρονων. Είμαι δεύτερο παντρεμένη και Είμαι με τον άντρα μου 6 χρόνια, εκ των οποίων 1 χρόνο σχέση και μετά έμεινα έγκυος. Η σχέση μας από την αρχή λειτουργούσε με τους δικούς του όρους, με έβλεπε κι επικοινωνούσαμε όποτε ήθελε εκείνος. Από την αρχή της σχέσης του είχα πει ότι ήμουν χωρισμένη από γάμο κι εκείνος ότι έχει μια τυπική σχέση με την πρώην του γιατί εκείνη έχει ένα πρόβλημα ηγεσίας. Μετά από 6 μήνες σχέση τον χώρισα γιατί έβλεπα ότι δεν ήμουν προτεραιότητα του. Με κηνυγησε και τελικά ξανά ήμασταν μαζί. Στην αρχή πήγαιναν καλύτερα τα πράγματα αλλά πάλι φαίνονταν κάποια ψυχολογικά. Έχει ακομα 1 αδελφό κ 1 αδελφή μεγαλύτε…
- 3 απαντήσεις
- 33,6k εμφανίσεις
4 χρόνια single mom τα έχω δεί όλα. Τελευταία όμως γίνεται ο χαμός. Η αλήθεια είναι αυτή, υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που απατούν τις γυναίκες τους. στα 100 προφιλ που μπορει να βλεπεις ανά ημέρα, οι 70% είναι παντρεμένοι... κάποιοι το γράφουν χωρίς να έχουν φωτό, κάποιοι εντελώς πανηλίθιοι έχουν και φωτό τους φόρα παρτίδα...!!!. ... κάπου άκουσα ότι υπάρχουν ομάδες όπου τοποθετούνται αυτές οι εικόνες... αναρωτιέμαι αν είναι νόμιμο... ξέρετε καμία; ..έχω μπει πολλές φορές στον πειρασμό ότι θέλω να το κάνω γιατί το θεωρώ απίστευτα προκλητικο και κουτοπόνηρο να βάζεις και την φωτογραφία σου φόρα παρτίδα, να λές ότι είσαι παντρεμένος κλπ. …
- 10 απαντήσεις
- 40,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας ή μάλλον καλημέρα . Θέλουμε με τον άντρα μου να κάνουμε θρησκευτικό γάμο αλλά δεν είμαστε σε καλή οικονομική κατάσταση. Δουλεύει μόνο ο άντρας μου και εγώ δεν έχω καταφέρει να βρω κάτι ακόμα. Μόνο κάτι λεφτά που περιμένω από ένα πρόγραμμα που συμμετείχα πρόσφατα. Σήμερα το συζητήσαμε και τον ενόχλησε λίγο γιατί αγχώνεται για τα οικονομικά μας, κάτι που το καταλαβαίνω μιας και δουλεύει μόνο αυτός και έχουμε και ένα κοριτσάκι 2.5 ετών. Νόμιζε πως δεν υπολογίζω τα οικονομικά μας αλλά απλά θέλω να κάνει μια συζήτηση με τη μαμά του να ξέρουμε τι προϋπολογισμό να έχουμε όταν το πάρουμε απόφαση. Εγώ δεν θέλω πολλά , ούτε έχω πολλά άτομα. Θέλω πιο πολύ φίλους, …
Last reply by Nena_32, -
- 0 απαντήσεις
- 36,4k εμφανίσεις
Καλημέρα σε όλους/ες! Καιρός να πω κι εγώ το θέμα μου γιατι δεν πάει άλλο. Ολα άρχισαν το 2017 όπου γνώρισα τον αρραβωνιαστικό μου και την πεθερά μου. Πώς έγινε αυτή η γνωριμία; Πάω για καφέ με τον δικό μου κι τον παίρνει τηλέφωνο τον ρωτάει που είναι κι σκάει μύτη στο ίδιο μαγαζί όπου περνάει από το τραπέζι και μου συστήνεται. Η μαντάμ είναι 50. Εγώ 26. Κρατάμε ηλικίες. Πάμε παρακάτω. Όταν φύγαμε από εκεί με ρωτάει ο δικός μου πως σου φάνηκε η μάνα μου; Λεωω μια χαρά.. εκείνη του είπε για μένα ότι φάνηκα ύπουλη κακιά και διπρόσωπη. Σαν να μην έφτανε αυτό η μαντάμ έβαζε κολλητή της φίλη κι ερχόταν από τη δουλειά μου και έκανε την πελάτισσα. Πώς το είχα καταλάβει; Είχα δε…
Last reply by Rina1996, -
- 0 απαντήσεις
- 36k εμφανίσεις
κορίτσια και αγόρια καλησπέρα.Το θέμα μου είναι πως θέλω να γίνω νονά.Έχω ήδη ένα βαφτηστήρι,αλλά απο τότε που χάσαμε τον αδερφό μου έκανα τάμα να βαφτήσω και άλλο παιδάκι,κατα προτίμηση αγόρι προς τιμή του.Ξέρω ότι είναι δύσκολο σε αυτές τις περιόδους να εμπιστευτούμε κάποιον στο παιδί μας,αλλά αυτό που ζητάω είναι να μπω σε μια οικογένεια και να δώσω αγάπη στο παιδί τους,δεν έχω σκοπό να βαφτίσω το παιδί και να εξαφανιστώ όπως ακούω πολλούς,το θεωρώ ανίκουστο.Για μένα είναι όμως πολύ σημαντικό να βρω ένα παιδάκι να βαφτίσω και να βοηθήσω έτσι και μια οικογένεια που δεν βρίσκει νονούς ή που θέλει να μοιράσει τα έξοδα.Θα χαρώ να επικοινωνήσω με κάποια σύντομα.Μπορεί να μη…
Last reply by dora2000, -
- 2 απαντήσεις
- 36,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια είμαι καινούργια εδώ και ζητώ συγνώμη για τον τίτλο... Θα προσπαθήσω να πω με λίγα λόγια αυτό που μου συμβαίνει... Είμαι παντρεμένη με έναν άντρα διαζευγμενος με παιδί και έχουμε δύο μωρά δυδυμακια. Πριν λίγα χρόνια ξαφνικά ενω ήμουν έγκυος, ο γιος του συζύγου μου, ετών τότε 15, αποφάσισε να ζήσει μαζί μας γιατί οι σχέσεις με την μάνα του δεν ήταν καθόλου Καλές. Εγώ τον υποδέχτηκα με ανοιχτές αγκαλιές το ίδιο και ο πατέρας του, άλλωστε πάλευε χρόνια να γίνει αυτό. Στην αρχή όλα έμοιαζαν ιδανικά, τα πηγαίναμε πολύ καλά, ήταν μαζί μου πολύ καλός, η είδηση των μωρων τον χαροποίησε και η ζωή κυλούσε όμορφα η τουλάχιστον αυτό πίστευα εγω... Μέχρι που γεννήθ…
Last reply by Mimika78, -
- 11 απαντήσεις
- 40,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους και όλες! Θα ήθελα να πω το πρόβλημα μου που πραγματικά ειμαι έτοιμη να σκασω.Βεβαια κάποιοι μπορει να πουν ότι δεν έγινε και κάτι αλλα.Λοιπον πριν δυο μέρες με χώρισε το αγόρι μου.Του τελειωσε είπε,δεν θελει αλλο μαζί,είπε δεν με αγαπάει πια..Με τα πολλα και τα λίγα οταν του μίλησα είπε ότι είναι και η απόσταση(μένουμε πολυ μακριά και το ήξερε από την αρχή αυτο)και πως από αυτο και μονο δείχνει πως με αγαπάει.Το είχε ξανακάνει αυτο,ηθελε να το τελειώσουμε ξανα,γιατί είχε ενα πρόβλημα αλλα του είχα πει πως μαζί θα τα καταφέρουμε και ετσι προσπαθήσαμε! Εκανε σχέδια μαζί μου όπως και γω.. Μετά είπε πως θελει να ειμαι καλά πάει για υπνο και με ενη…
Last reply by Userwoman0,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.607 απαντήσεις
- 781.182 εμφανίσεις
-
- 11.149 απαντήσεις
- 2.123.676 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 33.949 εμφανίσεις