Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.602 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, έχει κάνει κάποιος εκτός Ελλάδας υιοθεσία παιδιού ως μονογονεας?θα ήθελα πληροφορίες παρακαλώ. ευχαριστώ
Last reply by Ζωη1, -
Διαφημίσεις
-
Υστεροσκοπηση
από kate82- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια !!!εύχομαι για όλες μας μια επιτυχημένη χρόνια! Είμαι σε φάση εμβρυομεραφορας έχω 4 εμβρυακια που περιμένουν. Ο γιατρός μου με σύστησε να κανω και υστεροσκοπηση για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει κάτι τ οποίο δεν θα επιτρέψει την σύλληψη. Έχω κάνει υστεροσκοπηση Δόξα τον Θεό όλα καλά είμαι στην 5η μέρα σήμερα και έχω κάποια τραβήγματα .έχει κάνει κάποια κοπέλα να με πει τι συμπτώματα είχε.?
Last reply by kate82, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,7k εμφανίσεις
Κορίτσια παρακολουθώ τον κύκλο μου, με τεστ ωορρηξίας... Στις 6/9 αρχισα να εχω τα γνωστά υγρά όχι όμως τα γνωστα πονακια που έχω καθε μήνα, κανω ενα τεστ ωορρηξίας και βγαίνει η 2η γραμμη αρκετα έντονη αλλά αρνητικό αποτέλεσμα , κάνω και την επόμενη και βγαίνει θετικό. Κανω και στις 8/9 και βγαίνει πάλι θετικό(εκανα και ενα clearblue digital και εβγαλε το χαμόγελο οπότε διπλοτσεκαρισμενο θετικο (πολύ έντονη γραμμη και στις 7/9 και στις 8/9 ισως ανεπαίσθητα πιο έντονη 8/9.) Πιανω ως θετικό 8/9 καθώς ειχα και τα πονάκια. 9,10 πέφτει η ορμόνη, αρνητικά τεστ. Δεν πονάω ουτε έχω υγρά. Σήμερα πάλι πόνοι και υγρά. Κανω ενα τεστ και βγαίνει με την 2η γραμμή έν…
Last reply by kounela, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2k εμφανίσεις
Από Κέρκυρα, και σας εύχομαι να είναι αχρείαστες.
Last reply by Relief, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2k εμφανίσεις
Ψάχνω για τα εξής φάρμακα εξωσωματικής: Altermon Orgalutran Περιοχή: Θεσσαλονίκη Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Relief, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2,1k εμφανίσεις
Κορίτσια μήπως έχει κάποια περίσσευμα ενέσεις altemon;
Last reply by Relief, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας . Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία μου...δεν ξέρω γιατί.. ή μάλλον ξέρω.. Πρωτίστως για να δώσω κουράγιο στις άνω των 40 wannabe μάνες... Είμαι 45 ετών με 2 παιδιά από προηγούμενο γάμο. Με τον σύντροφό μου κάνουμε ελεύθερα κ εκεί που είχα πει ότι πάει τελείωσε πάει αυτή η πίστα για εμένα ...κάναμε 2 φορές σεξ 9η και 10η ημέρα με σταθερό 27αρι κύκλο και έμεινα έγγυος. Χάρηκα και παραξενεύτηκα. Μέχρι να κάνω την χοριακη ήμουν σίγουρη ότι ήταν βιοχημική...είχα άλλες 6 βλέπετε.... Αλλά όχι η χοριακη 1450...μια χαρά. Πάμε την 1η φορα γυναικολόγο επιβεβαίωσε εγκυμοσύνη και καλώς έχει. Πάω την 2η φορά στην 7η εβδομάδα...ακούω ❤️.. χάρηκα....αλλά δεν κράτησε π…
Last reply by vikib, -
- 2 followers
- 2 απαντήσεις
- 2,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας... είμαι καινούρια στο φόρουμ.. υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει ξεκινήσει διαδικασίες εξωσωματικής στο πανεπιστήμιακο Ιωαννίνων;;; ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by kerasaki90, -
- 3 followers
- 12 απαντήσεις
- 4,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Βρίσκομαι στη 14η βδομάδα κύησης. Στις 12 εβδομάδες και 3 μέρες έκανα την αυχενική, η οποία ήταν 2,1 με CRL 60. Όλες οι μετρήσεις ήταν εξαιρετικές και το ρινικό οστό ορατό. Καμία ανεπάρκεια και καμία ένδειξη για τρισωμία. Τα αποτελέσματα της PAPP-A ήταν τραγικά, καθώς η εν λόγω πρωτεΐνη ήταν 0,34 MOM. Η ελεύθερη χοριακή ήταν περίπου 0,6 MOM. Αμέσως μου χορηγήθηκε SALOSPIR. Δυστυχώς, λόγω της PAPP-A οι τροποποιημένες πιθανότητες έχουν ως εξής. 21 1:615, 18 1:938 και 13 1:2563. Ο γιατρός μου είπε ότι δε χρειάζεται επεμβατικός έλεγχος, αν και εγώ τον σκέφτηκα. Μάλιστα, μου είπε πως λόγω 2 ινομυωμάτων 5,8 εκατοστών καλύτερα να μην κάνω ούτε αμνιοπαρακέντησ…
Last reply by konstantina90, -
- 1 follower
- 17 απαντήσεις
- 7,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Γνωρίζω ότι το θέμα σαλπιγγογραφία έχει παίξει πολλές φορές στο φόρουμ , όμως δεν βρήκα κάποια σχετική ανάρτηση που να αναφέρει την κλινική Γένεσις.Πρόκειται την Τετάρτη να κάνω σαλπιγγογραφία με μέθη στην παραπάνω κλινική , οπότε οποιαδήποτε εμπειρία είναι σημαντική .Έστω και αν όχι εμπειρία από την ίδια κλινική, μια εικόνα για την μέθη θα ήταν βοηθητική ,γιατί δεν έχω ξανακάνει κάτι παρόμοιο.Σας ευχαριστώ πάρα πολύ !!!
Last reply by anemoni9, -
- 2 followers
- 6 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλημερα σας, Τελευταια περιοδος 1 Αυγουστου με πολυ σταθερο κυκλο 26-27 ημερων. Περιμενα περιοδο στις 27-28 Αυγουστου. 27 και 29 Αυγουστου εκανα το τεστ clearblue πρωιμης ανιχνευσης (το μεσημερι και τις 2 φορες) και βγηκε αρνητικο. Σημερα το πρωι (τριτη μερακαθυστερησης) εκανα παλι το clearblue πρωιμης ανιχνευσης με πρωινα ουρα και βγηκε μια πολυ αχνη θετικη γραμμη. Ειμαι 37 χρονων και εχω ηδη ενα παιδακι 3 χρονων. Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τα τεστ μου ηταν ξεκαθαρα θετικα ηδη πριν απο την καθυστερηση οποτε αυτηφορα ανησυχω μηπως υπαρχει βιοχημικη κυηση. Πηγα σημερα το πρωι για χοριακη και η γιατρος μου ηταν πολυ συγκρατημενη, και τωρα με εχει …
Last reply by Elle12, -
- 1 απάντηση
- 1,6k εμφανίσεις
Γεια σας κορίτσια! Μετά από 1,5 χρόνο προσπαθειών πήγαμε με τον σύζυγο μου στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου. Φάγαμε το μήλο κι εγώ και ο άντρας μου μετά από 3 μέρες νηστείας και φοράω κάθε μέρα το σχοινάκι της. Αδιαθέτησα όμως. Αν έχετε βιώσει κάτι παρόμοιο μετά από πόσο καιρό μείνατε έγκυος;
Last reply by Tsampi, -
- 4 followers
- 11 απαντήσεις
- 5,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια. αν σας έχουν περισσέψει prolutex και utrgestan και δεν τα χρειάζεται θα τα ηθελα εγώ. Ξέρω πως γράφονται απλά είμαστε λίγο δύσκολα οικονομικά αυτό το καιρό. Ευχαριστώ
Last reply by Relief, -
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα αγαπημένες μου ...Είχα κάνει κ τον Ιούνιο μια ανάρτηση σχετικά με την 1η μου προσπάθεια εξωσωματικης στην οποία προχωρήσαμε με τον άντρα μου για ανεξήγητους λογους υπογονιμοτητας μετα απο περιπου 3 χρονια ακαρπων προσπαθειών κ εχοντας χαμηλη ΑΜΗ στα 34 μου .Η 1η εξωσωματικη τελικά απετυχε !!!Αυτή η πρώτη προσπάθεια έγινε στο Μητερα με τον κ Νικολοπουλο ο οποίος με παρότρυνε να κάνω μια δεύτερη προσπάθεια από Σεπτέμβριο..να σημειώσω ότι δεν καταφερα να κατάψυξω ωάρια στην 1η οπότε όταν αποφασίσω να προχωρησω σε επομενη εξωσωμ.θα γίνει όλο πάλι απ την αρχή! Σκέφτομαι να στραφώ σε κάποιον άλλον γιατρό αυτή τη φορά.. Έχετε να μου προτείνετε ποιον να επιλέξω απ τους …
Last reply by Hopefully_soon, -
- 2 followers
- 14 απαντήσεις
- 7,3k εμφανίσεις
Κορίτσια Καλησπέρα! Είδατε καμία βελτίωση στο σπέρμα του άντρα σας με βασιλικό πολτό?
Last reply by Lila ki, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Κορίτσια βλέπετε θετικό? Φωτό προφίλ δείτε..
Last reply by Μαίρη Μπ., -
- 1 follower
- 67 απαντήσεις
- 28,1k εμφανίσεις
Καλησπερα σε ολες!! Ειμαι κ εγω καινουρια στο φορουμ! εχω σταθερο κυκλο 25-28 ημερων. Ολο τον μηνα εχουμε επαφες (ελπιζουμε στοχευμενες χα χα). Σημερα ομως 22η μερα, νομιζω οτι εχω πονους περιοδου! Απογοητευτηκα..μηπως και καποια αλλη κοπελα συμπασχει μαζι μου; Ειναι η πρωτη μας προσπαθεια και..βαδιζουμε λιγο σε αγνωστα νερα! Να σημειωσω οτι καθε μηνα καταλαβαινω την οωρρηξια μου γιατι ποναω. Η οωρρηξια λοιπον εγινε 17/4, δηλαδη την 13η μερα! Να ελπιζω βρε κοριτσια; Η τα πονακια αυτα προμηνυουν οτι..ερχεται η ακατανομαστη; Ευχαριστω πολυ!
Last reply by LeneL, -
- 19 followers
- 3,4k απαντήσεις
- 300,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας ! ειμαι καινούργια εδώ δεν ξέρω αν έχω Μπει στο σωστό θέμα .. θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις σκέψεις μου μήπως και πάρω ελπίδες .. έχω κύκλο 25-28 ημερών .. τελευταία περίοδος ήταν στις 13/12 .. είχαμε ελεύθερες επαφές την 4η και την 11η μέρα του κύκλου .. απο την 12η ημέρα δλδ απο τις 24 του μήνα άρχισα να έχω πόνους ωορρηξίας οι οποίοι κράτησαν σίγουρα μεχρι τις 26. Από εκείνη την ημέρα μεχρι και τώρα που σας γράφω έχω έντονους πόνους περιόδου και λίγο πρησμένο στήθος κ πονάει θα έλεγα όταν το ακουμπάω όμως όχι παρά πολύ .. όμως οι πόνοι είναι κάτω χαμηλά και είναι πολύ έντονοι κάποιες στιγμές και παρατήρησα και μερικά τσιμπήματα στην αριστερή μεριά …
Last reply by Anii, -
- 3 followers
- 111 απαντήσεις
- 44,9k εμφανίσεις
Βρε κορίτσια, είχατε κάποιο συμπτωμα πριν την καθυστέρηση της περιόδου? Επίσης, είναι απαραίτητο να υπάρχουν πολλά υγρά εξ αρχής σε εγκυνοσυνη? Είμαστε σε φάση προσπάθειας...και είμαι στα χαμένα!!
Last reply by GingerS24, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Προσπαθούμε με τον σύζυγο για παιδί πάνω από 1,5 χρόνο χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Έχουν γίνει οι απαραίτητες εξετάσεις όπως κάποιες ορμονολογικές,σπερματοδιάγραμμα αλλά και σαλπιγγογραφία και είναι όλα άριστα. Έχω απελπιστεί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω
Last reply by Mariam5, -
- 1 follower
- 7 απαντήσεις
- 28,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Καταρχήν καλή επιτυχία σε όσες προσπαθούν να γίνουν μανούλες. Εγώ έκανα την πρώτη μου προσπάθεια σε φυσικό κύκλο, φάρμακα την ένεση της ηπαρινης... Πονοι, πρήξιμο, λίγο ροζ αιματακι κ καφέ την τριτη κ τέταρτη μέρα,δεκατα κάθε μέρα, απίστευτη δυσκοιλιοτητα. Σήμερα έχω ξυπνήσει μόνο με πονοκέφαλο λίγο σαν πόνοι περιόδου κ πόνοι στο στήθος κ απλά ξεπρηστηκε η κοιλιά μου.. Κ με έχει πιάσει λίγο μια απογοήτευση. Θα έπρεπε να έχω συμπτώματα? Πως περνάνε οι 2μερες για την χοριακη?
Last reply by zvezda, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την tsh. Πριν 3,5 μήνες στο ετήσιο check up μου, οι εξετάσεις του θυρεοειδούς, ήταν πολύ καλές. Η tsh μου ήταν στο 1,3 ft4- t3ες στα όρια και μαλιστα κάπου στην μέση που είναι το ιδανικό. Αντισώματα δεν ειχα. Γενικά ποτέ δεν ειχα θέμα με θυρεοειδή (ελέγχω κάθε χρόνο) Χθες εκανα μια tsh και μια ft4 απο μονη μου να δω τι παίζει καθώς ειχα μια παλινδρομη πριν 3 εβδομάδες. Και η tsh μου ειναι 1,820... (Η ελευθερη τ4 ειναι καλη 1,2) Απ όσο ξέρω, οι γιατροί την tsh δεν την θέλουν πάνω απο 2 και πολλοί διαβάζω, θεωρούν ιδανική τιμή κατω απο 1,5(ισως υπερβολή δεν ξέρω). Το 1,820 είναι οριακο όμως και με έπιασε άγχο…
Last reply by kounela, -
Άδειος σάκος ;; 1 2
από Angel__- 1 follower
- 25 απαντήσεις
- 12,2k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια ! Είμαι 5 w και 6 d και πήγαμε για το πρώτο υπερηχογράφημα και είδαμε μόνο σάκο. Ποιες οι πιθανότητες να δούμε έμβρυο σε μια βδομάδα που μας είπε ο γιατρός να ξαναπαμε για υπέρηχο ; Να σημειώσω πως πριν τρεις μήνες έκανα αποξεση λόγω παλινδρόμης επειδή δεν είχαμε ακούσει καρδιά και το έμβρυο δεν μεγάλωνε. Δεν έχουμε άλλο παιδάκι και εγώ είναι 28 χρονων και ο άντρας μου 31.
Last reply by Tsampi, -
- 2 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Καλημέρα σας, καθώς το να διαβάζεις ιστορίες με καλή έκβαση σου δίνεί λίγη ελπίδα όταν σου φαίνεται ότι τα έχεις δοκιμάσει όλα χωρίς αποτέλεσμα (τουλάχιστον σε εμένα) ήθελα να σας πω και εγώ να μην το βάζετε κάτω. Όσο προσπαθούμε τόσο κάποια στιγμή μπορεί να πετύχουμε. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω βέβαια μέχρι να γεννηθεί υγιές το μωρό μου αλλά πριν από ένα χρόνο δεν πίστευα πια ότι θα μπορούσα να μείνω έγκυος. Μετα απο εξίμιση χρόνια προσπάθειας, 6 σπερματεγχυσεις, 3 οωληψίες, οκτώ εμβρυομεταφορες καλών βλαστοκύστεων, δύο υστεροσκοπήσεις, διάφορες εξετάσεις αιματολογικά, καρυότυπους κτλ ειχα συνολικά πάρει 19 έμβρυα καλής ποιότητας. Μετά από συνεχόμενες αποτυχ…
Last reply by Lila ki, -
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Last reply by favol, -
Εξομφαλος 1 2
από Αγγελική2021- 15 απαντήσεις
- 6,8k εμφανίσεις
Κορίτσια ανοίγω αυτό το θέμα γιατί είμαι έγκυος και το μωρό μου είναι εξομφαλο. Κάναμε αμνιοπαρακεντηση τα αποτελέσματα φυσιολογικά κάναμε έξτρα το σύνδρομο Beckwith-Wiedermann κι αυτό φυσιολογικό. Μετά προχωρησαμε σε καρδιογράφημα έμβρυου κι αυτό οκ. Τώρα είμαστε σε αναζητηση παιδοχειρουργού. Μας έχουν δώσει κάποια ονόματα όλα στην Αθήνα ( ήμαστε από επαρχία) και σκοπεύουμε να κάνουμε ραντεβου μαζί τους προτού καταλήξουμε ποιος θα μας αναλάβει. Εμπειριες καμία;
Last reply by Αγγελική2021, -
- 3 followers
- 13 απαντήσεις
- 4,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Μου εχουν περισσεψει φαρμακα εξωσωματικης. Ενεσεις glonal - ovitrelle αν καποια ενδιαφετε να τις τα στειλω με κουριερ.
Last reply by Malntalia, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Έχω ένα κουτί πουρεγκον των 900 με ημερομηνία λήξης τον Νοέμβριο 2024. Χαρίζεται σε κάποια κοπέλα που το έχει πραγματικά ανάγκη, ας μου στείλει μήνυμα. Από Θεσσαλονίκη.
Last reply by marmaki, -
- 15 απαντήσεις
- 6,9k εμφανίσεις
Από πολύ νωρίς γνώριζα ότι είχα το σύνδρομο πολυκυστικων ωοθηκών αλλά σε γενικές γραμμές δεν μου δημιουργούσε ιδιαίτερα θέματα. Δεν πίστευα ότι όντως θα αντιμετωπιζα θέματα τεκνοποίησης λόγω αυτού. Παρόλα αυτά η πραγματικότητα αναιρεί τις πεποιθήσεις. Έτσι απο αυτό τον κύκλο θα ξεκινήσω να παίρνω κλομιφαινη και ο θεός βοηθός. Σε όλη αυτή τη διαδικασία έμαθα πολλά για αύτο το σύνδρομο που δεν ήξερα καν. Είναι κάποια απο εσάς συμπάσχουσα που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί μας το "ταξίδι" της με συνοδοιπόρο το ΣΠΩ; είναι κοπέλες που έκαναν παιδιά; Που προσπαθούν;
Last reply by WINNIE89, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα. Θα μπορούσατε όσες έχετε εμπειρία από Ε.Μ. ή Κ.ΣΦ. να μου πείτε ποιον προτιμάτε; Και από τις αντίστοιχες κλινικές τους ποια θα επιλέγατε; Έχει κάποια αρνητική εμπειρία με κάποιον από τους 2; Σας ευχαριστώ εκ των προτερων
Last reply by Mary-85,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 9.407 απαντήσεις
- 1.029.332 εμφανίσεις
-
- 951 απαντήσεις
- 484.142 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 135.182 εμφανίσεις