Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
Η ενότητα αυτή είναι ορατή μόνο στα συνδεδεμένα μέλη του φόρουμ.
1.581 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα!! Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την tsh. Πριν 3,5 μήνες στο ετήσιο check up μου, οι εξετάσεις του θυρεοειδούς, ήταν πολύ καλές. Η tsh μου ήταν στο 1,3 ft4- t3ες στα όρια και μαλιστα κάπου στην μέση που είναι το ιδανικό. Αντισώματα δεν ειχα. Γενικά ποτέ δεν ειχα θέμα με θυρεοειδή (ελέγχω κάθε χρόνο) Χθες εκανα μια tsh και μια ft4 απο μονη μου να δω τι παίζει καθώς ειχα μια παλινδρομη πριν 3 εβδομάδες. Και η tsh μου ειναι 1,820... (Η ελευθερη τ4 ειναι καλη 1,2) Απ όσο ξέρω, οι γιατροί την tsh δεν την θέλουν πάνω απο 2 και πολλοί διαβάζω, θεωρούν ιδανική τιμή κατω απο 1,5(ισως υπερβολή δεν ξέρω). Το 1,820 είναι οριακο όμως και με έπιασε άγχο…
Last reply by kounela, -
Διαφημίσεις
-
Άδειος σάκος ;; 1 2
από Angel__- 1 follower
- 25 απαντήσεις
- 12k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια ! Είμαι 5 w και 6 d και πήγαμε για το πρώτο υπερηχογράφημα και είδαμε μόνο σάκο. Ποιες οι πιθανότητες να δούμε έμβρυο σε μια βδομάδα που μας είπε ο γιατρός να ξαναπαμε για υπέρηχο ; Να σημειώσω πως πριν τρεις μήνες έκανα αποξεση λόγω παλινδρόμης επειδή δεν είχαμε ακούσει καρδιά και το έμβρυο δεν μεγάλωνε. Δεν έχουμε άλλο παιδάκι και εγώ είναι 28 χρονων και ο άντρας μου 31.
Last reply by Tsampi, -
- 2 απαντήσεις
- 2,3k εμφανίσεις
Καλημέρα σας, καθώς το να διαβάζεις ιστορίες με καλή έκβαση σου δίνεί λίγη ελπίδα όταν σου φαίνεται ότι τα έχεις δοκιμάσει όλα χωρίς αποτέλεσμα (τουλάχιστον σε εμένα) ήθελα να σας πω και εγώ να μην το βάζετε κάτω. Όσο προσπαθούμε τόσο κάποια στιγμή μπορεί να πετύχουμε. Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω βέβαια μέχρι να γεννηθεί υγιές το μωρό μου αλλά πριν από ένα χρόνο δεν πίστευα πια ότι θα μπορούσα να μείνω έγκυος. Μετα απο εξίμιση χρόνια προσπάθειας, 6 σπερματεγχυσεις, 3 οωληψίες, οκτώ εμβρυομεταφορες καλών βλαστοκύστεων, δύο υστεροσκοπήσεις, διάφορες εξετάσεις αιματολογικά, καρυότυπους κτλ ειχα συνολικά πάρει 19 έμβρυα καλής ποιότητας. Μετά από συνεχόμενες αποτυχ…
Last reply by Lila ki, -
- 0 απαντήσεις
- 1,8k εμφανίσεις
Last reply by favol, -
Εξομφαλος 1 2
από Αγγελική2021- 15 απαντήσεις
- 6,6k εμφανίσεις
Κορίτσια ανοίγω αυτό το θέμα γιατί είμαι έγκυος και το μωρό μου είναι εξομφαλο. Κάναμε αμνιοπαρακεντηση τα αποτελέσματα φυσιολογικά κάναμε έξτρα το σύνδρομο Beckwith-Wiedermann κι αυτό φυσιολογικό. Μετά προχωρησαμε σε καρδιογράφημα έμβρυου κι αυτό οκ. Τώρα είμαστε σε αναζητηση παιδοχειρουργού. Μας έχουν δώσει κάποια ονόματα όλα στην Αθήνα ( ήμαστε από επαρχία) και σκοπεύουμε να κάνουμε ραντεβου μαζί τους προτού καταλήξουμε ποιος θα μας αναλάβει. Εμπειριες καμία;
Last reply by Αγγελική2021, -
- 3 followers
- 13 απαντήσεις
- 4,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, Μου εχουν περισσεψει φαρμακα εξωσωματικης. Ενεσεις glonal - ovitrelle αν καποια ενδιαφετε να τις τα στειλω με κουριερ.
Last reply by Malntalia, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Έχω ένα κουτί πουρεγκον των 900 με ημερομηνία λήξης τον Νοέμβριο 2024. Χαρίζεται σε κάποια κοπέλα που το έχει πραγματικά ανάγκη, ας μου στείλει μήνυμα. Από Θεσσαλονίκη.
Last reply by marmaki, -
- 15 απαντήσεις
- 6,8k εμφανίσεις
Από πολύ νωρίς γνώριζα ότι είχα το σύνδρομο πολυκυστικων ωοθηκών αλλά σε γενικές γραμμές δεν μου δημιουργούσε ιδιαίτερα θέματα. Δεν πίστευα ότι όντως θα αντιμετωπιζα θέματα τεκνοποίησης λόγω αυτού. Παρόλα αυτά η πραγματικότητα αναιρεί τις πεποιθήσεις. Έτσι απο αυτό τον κύκλο θα ξεκινήσω να παίρνω κλομιφαινη και ο θεός βοηθός. Σε όλη αυτή τη διαδικασία έμαθα πολλά για αύτο το σύνδρομο που δεν ήξερα καν. Είναι κάποια απο εσάς συμπάσχουσα που θα ήθελε να μοιραστεί μαζί μας το "ταξίδι" της με συνοδοιπόρο το ΣΠΩ; είναι κοπέλες που έκαναν παιδιά; Που προσπαθούν;
Last reply by WINNIE89, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα. Θα μπορούσατε όσες έχετε εμπειρία από Ε.Μ. ή Κ.ΣΦ. να μου πείτε ποιον προτιμάτε; Και από τις αντίστοιχες κλινικές τους ποια θα επιλέγατε; Έχει κάποια αρνητική εμπειρία με κάποιον από τους 2; Σας ευχαριστώ εκ των προτερων
Last reply by Mary-85, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Ψάχνοντας στο διαδίκτυο βρήκα δύο γιατρούς, την κυρία Γεωργοπούλου και τον κύριο Καπερώνη. Έχετε άποψη σχετικά με την σωστή λειτουργία του νοσοκομείου Αγ. Αντρέα στην Πάτρα όσον αφορά τον τοκετό, της μαίες κτλ; Γνωρίζετε για τους γιατρούς που προανέφερα ή και για άλλους πληροφορίες;
Last reply by Ilektrandr, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Γεια σας είμαι 4 μηνών έγκυος και ψάχνω γυναικολόγο στην Πάτρα προκειμένου να με αναλάβει μέχρι να με ξεγεννήσει. Μου έκλεισαν ραντεβού στο νοσοκομείο του Ρίου με τον Αντωνακόπουλο. Έχει καμία σας άποψη αν είναι καλός γυναικολόγος;
- 3 followers
- 9 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες. Θέλω τη βοήθεια σας... Είμαι 41 χρ και προσπαθώ εδώ και καιρό για παιδάκι. Δυστυχώς δεν έχει έρθει ακόμα. Με το γιατρό μου έχουμε προσπαθήσει με πρόκληση ωορηξιας (serpafar, ovittelle) και με σπερματεγχυσεις... Έχουμε κάνει όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και δεν υπάρχει κάποιο προβλημα (εκτός απ' την ηλικία μου ενδεχομένως). Έχουμε πει πως μετά το καλοκαίρι θα προσπαθήσουμε με εξωσωματική. Οπότε αυτό το διάστημα έχουμε ελεύθερες επαφες. Έχω σταθερό κύκλο 28 ημερών κ πάντα αδιαθετω στις 27 ή 28 ημέρες. Αυτή τη φορά, ήταν να αδιαθετησω 4/7 αλλά από τις 3/7 είχα σκούρα καφέ υγρά. Στις 4/7 είχα πάλι σκούρα καφέ - κόκκινα υγρά και σήμερα ελάχιστα καφέ στο σκ…
Last reply by eirini.d., -
- 2 followers
- 1 απάντηση
- 1,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια!! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: είμαι στη φάση για εμβρυομεταφορα, 2 κατεψυγμένων βλαστοκυστεων αρίστης ποιότητας. Το πρόβλημα μου είναι ότι προσπαθώ να μεγαλώσω το ενδομήτριο κ δεν λέει να μεγαλώσει. Παίρνω 3x3 Cyclacur & 1 pads dermertril των 100 την ημέρα. Είμαι σήμερα 13η μέρα κ το ενδομήτριο είναι 6,3. Σε προηγούμενες προσπάθειες μου, είχε φτάσει μέχρι και 8,4, αλλά με μηδενικο αποτέλεσμα. Γνωρίζει καμία τι μπορεί να φταίει; Μήπως έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου τα χάπια, είμαι στη 2η εξωσωματική κ στην 5η εμβρυομεταφορα μου, κ γιαυτο δεν ανταποκρίνεται το ενδομήτριο; Εσείς παίρνετε κάποιο άλλο φάρμακο εκτός από Cyclacur για προετοιμασία εμβρυομετα…
Last reply by Kirra, -
- 6 followers
- 40,9k απαντήσεις
- 2,4m εμφανίσεις
Κοριτσια απο το φορουμ του parents και οχι μονο ανοιχτηκε εδω το θεμα για να τα λεμε πιο ανετα χωρις να παραβιαζουμε τους κανονισμους, θα φτιαξω και την λιστα μας εδω, αντε να μαζευομαστε σιγα σιγα να λεμε τις ανησυχιες μας και τα νεα μας
Last reply by Antonia_GR, -
- 1 follower
- 2 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας,θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι γιατί έχω αγχωθεί αρκετά. Έχω κύκλο 28-29 ημέρες,πρώτη μέρα τελευταίας περιόδου ήταν 14 Ιουνιου και γόνιμες μέρες από 24 έως 30 Ιουνίου. Στις γόνιμες μέρες ήρθαμε σε επαφή με τον άνδρα μου.Οπως εχθές το βράδυ 4 Ιουλίου είχα λίγο καφέ στο εσώρουχο μου. Κοιμάμαι το βράδυ όλα καλά και ξυπνάω το πρωί και είχα λίγο περισσσοτερο ροζ μέχρι το μεσημέρι,ελάχιστο φαινόταν στα ουρα και λίγο πιο έντονο στο σκούπισμα.Τωρα που σας γράφω είναι βράδυ 4 Ιουλίου αλλά δεν έχω δει άλλο ροζ στο εσώρουχο. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα αυτό το ροζ να είναι εμφύτευσης γιατί έχω αγχωθεί μην είναι κάτι κακο,δεν το έχω ξανά πάθει.Ευχαριστώ πο…
Last reply by Lotussss, -
- 2 followers
- 7 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια....♥️ Πάω να σκάσω.. προσπαθώ 2 χρόνια για ένα παιδάκι με τν άντρα μου. Εδώ και μια βδομάδα δεν ευθύνομαι και πλ καλά δεν μπορώ να πάρω ανάσα, νιωθω πλ πρησμένη και εχω κράμπες στα ποδια μ.. Τελευταία περίοδος 10 Ιουνίου ( έχω μικρό κύκλο περίπου 22 ή 23 μέρες αναλόγως) τν Παρασκευή έκανα γενικές αίματος και ο θυρεοειδησ μου εκεί που ήταν πάντα 1.7 σε όλες τσ παλιές μ εξετάσεις αυτό τν φορά ήταν 4.49. Έκανα λοιπόν τν Δευτέρα ένα ψηφιακό τεστ εγκυμοσύνησ και βγήκε ότι είμαι έγκυος 1-2 εβδομάδων τν επόμενη μέρα έκανα χοριακη και βγήκε 0.50. Τι γίνετε; 😥
Last reply by Κατερίνα2323, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια μου!είμαι νέο μέλος!!!εύχομαι σε όλες σας να αποκτήσετε αυτό που τόσο ποθεί η ψυχή σας....είμαι 31 ετών έχω χάσει 5 μωράκια και μετά από πάρα πολύ καιρό μόλις τον περασμένο μήνα είχα ελεύθερη επαφή με τον άντρα μου για μια μόνο φορά...την ημέρα της ωορρηξίας ....μια εβδομάδα μετά την επαφή ξεκίνησαν πόνοι περιόδου και πονοκέφαλοι...περιμένω σε 5 ημέρες και πραγματικά νιώθω ότι είμαι έγκυος....γίνεται κορίτσια με μια μόνο επαφή να γίνει το ποθούμενο;;σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Last reply by Nikolas mam, -
- 1 follower
- 1 απάντηση
- 871 εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την αγωνία μου για ένα θέμα! Την Τρίτη πρώτα ο Θεός, προχωράμε στην δεύτερη εμβρυομεταφορά. Από την πρώτη εμβρυομεταφορά έχουμε τον γιο μας ο οποίος είναι και 15 μηνών ζουζούνι ! Ως γνωστών τις πρώτες τέσσερις μέρες θα πρέπει να υπάρχει ξεκούραση γι αυτό και ο σύζυγος μου πήρε άδεια και για 6 μέρες θα έχω βοήθεια με τον μικρό. Το άγχος μου είναι γενικότερα για το μετά! Εμάς ο μικρός τώρα που περπατάει κιόλας πηγαίνει όλη την ώρα πάνω κάτω αλλά έχει και τις στιγμές του που δεν κάνει χωρίς αγκαλιά! Και λίγο προσπαθώ να σκεφτώ αφού γυρίσει ο σύζυγος μου στη δουλειά πως θα γίνει το κομμάτι - όχι βάρη- με το μωρό! …
Last reply by mama16, -
- 4 followers
- 148 απαντήσεις
- 20,2k εμφανίσεις
Καλημέρα!θα ήθελα να ρωτήσω κάτι εσείς που έχετε πετύχει στην εξωσωματική.την Τρίτη έκανα έμβρυο μεταφορά 1 εμβρυακι 3 ημερών.η εμβρυολογος μας ενημέρωσε ότι είναι άριστο 1 με κανένα θραύσμα καπως έτσι το είπε και ήδη με διαιρέσεις 11.μας είπε ότι προχωράει πολύ γρήγορα .εχει τύχει σε κάποια αυτό και τι επιτυχία είχατε .εχω ήδη έναπαιδάκι σχεδόν 5 χρόνων με φυσιολογική σύλληψη.ο γιατρός ήταν πιο ψυχρός και με αγχώσε κατάλαβα ότι θα ήθελα τουλάχιστον 2 έμβρυα .ενω όλον τον καιρό επέμενε να πάω και ας έχω μόνο 1 .ενα και καλό.δεν καταλαβαίνω .ειμαο αγχωμένη είναι η δεύτερη εξωσωματική μ .σε άλλο κέντρο πήραν 2 και δεν γονιμοποιηθηκε κανένα .τωρα έπαιρναβιταμίνες Dhea πολύ…
Last reply by sunshine1982, -
Παρένθετη μητρότητα 1 2
από ianos- 2 followers
- 16 απαντήσεις
- 11,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα, όπως και αρκετά άλλα ζευγάρια έτσι κι εμείς έχουμε στραφεί μετά από πολλές αποτυχίες και ατυχίες στο θέμα της παρένθετης μητρότητας. Έχουμε κάνει ήδη μία επαφή με ένα κέντρο, αλλά δυστυχώς η συμπεριφορά τους μας φάνηκε το λιγότερο αντιεπαγγελματική. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω, αν υπάρχει κάποιος, που μπορεί να μας συστήσει κάποιο κέντρο, που αναλαμβάνει τέτοιες διαδικασίες. Ευχαριστώ
Last reply by Fotaki, -
- 7 απαντήσεις
- 4,7k εμφανίσεις
Καλησπερα σε όλες, γνωρίζει κάποια κοπέλα γυναικολόγους στο νοσοκομείο ΡΙΟ της Πάτρας; ειμαι στην αναζητηση κ έχω ακούσει για τον κ Αντωνάκη. Τι γνώμη έχετε ;;
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 834 εμφανίσεις
Καλημέρα. Πριν 3,5 μήνες γέννησα την κόρη μου με καισαρική στης 34+1 εβδομαδες από λάθος γιατρών. Πήγαν όλα καλά, κάτσαμε αρκετά στην ΜΕΝΝ αλλά είμαστε καλά τώρα. Λοιπόν, μετά από 6,5 μήνες καταφέραμε και ήρθαμε σε επαφή με τον άντρα μου απλά πρέπει να έγινε η κουτσουκελα και να ξανά έμεινα έγκυος αλλά με τα προσπερματικα υγρά. Θα μου πεις τώρα, δεν προσέχετε?? Προσέχουμε , πήραμε και προ...κα αλλά πάνω στην κάψα της στιγμής δεν έβαλε και ευτυχώς βγήκε αλλά τα προσπερματικα έμειναν μέσα. Στην 1η έγκυμοσυνη με την κόρη μου δεν είχα αναγούλες δεν είχα τίποτα, μια φορά είχα αναγούλα και εκεί πήρα ένα τεστ και έμαθα ότι είμαι έγκυος, ωστόσο τώρ…
Last reply by LeneL, -
- 1 απάντηση
- 2,1k εμφανίσεις
Kορίτσια καλησπέρα Να σας εξηγήσω το ιστορικό μου…2,5 χρόνια προσπάθειας. 4 αποτυχημένες εξωσωματικές με πολύ γνωστό γιατρό . 43 ετών..Πολλές εναλλαγές στο σχήμα, βλαστοκύστες, έμβρυα 3 ημερών, με διέγερση 3 φορές, πολλοί φυσικοί κύκλοι, πολλή υπομονή και προσπάθεια. 2,5 χρόνια.’ Εμβρυα πολύ καλά καθώς κ βλαστοκύστες ωστόσο καμία εμφύτευση δεν προχωρούσε. Από την 2η φορά αποτυχίας κ μετά αρχίσαμε να το ψάχνουμε περισσότερο, ενδομητρίτιδα με την εξέταση Νίκα διαπιστώθηκε. 1,5 χρόνο παίρνω συνεχόμενα αντιβίωση απο το στόμα (εναλλάσσοντας σχήμα) κ κάνω εγχύσεις με αντιβίωση. Οι τελευταίες προσπάθειες εμβρυομεταφοράς γίνονταν όταν υπήρχε ύφεση στην εξέταση Νίκα. Στην τ…
Last reply by Aγαπη, -
- 1 follower
- 9 απαντήσεις
- 4,3k εμφανίσεις
Kαλημέρα κορίτσια. Ειμαι έγκυος 7+5 εβδομαδων και εκανα προγεννητικο. Εχει κανει καμμια προγεννητικο και να ξερει να μου πει κατι? Εχω αγχωθει μεχρι να τις δει ο γιατρος και να μου απαντησει. Στον κυταρρομεγαλοιο τα αντισωματα IgM βγηκαν αρνητικά <0.1 Αλλα τα IgG βγήκαν θετικά 168. Τι σημαίνει αυτό? Διαβασα στο internet ότι τα Igg δειχνουν παλαιοτερη μόλυνση και τα IgM τωρινή. Εμενα τα Igg ειναι θετικα με υψηλη τιμη. Μήπως ξέρετε?
Last reply by linaa, -
- 1 follower
- 21 απαντήσεις
- 23,5k εμφανίσεις
Καλησπέρα κορίτσια ειμαι 15 Χρόνια με τον άντρα μου και μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες έχουμε αποφασίσει για υιοθεσία ιδιωτική. Μήπως σας έχει πέσει κάτι στην αντίληψη σας ?Έχουμε ακούσει διάφορα άλλα δεν έχουμε βρει την λύση. Ευχαριστώ....
Last reply by Fotaki, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 1,6k εμφανίσεις
Καλημέρα σας, είμαι καινούρια εδώ. Θα ήθελα να ρωτήσω για τις εμπειρίες σας. Ξεκίνησα serpafar τον προηγούμενο μήνα, μου έκανε και την ένεση. Δυστυχώς πριν λίγο αδιαθετησα. Τώρα θα ξανά ξεκινήσω από την αρχή. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έμεινε έγκυος με serpafar μετά από λίγους μήνες επανάληψης; με πολυκιστικες
Last reply by linaa, -
- 2 followers
- 5 απαντήσεις
- 2,4k εμφανίσεις
Ήθελα να σας πω την ιστορία μου μήπως βοηθήσω κάποιες κοπέλες. Εγώ είχα 5 αποβολές, όλες ήταν στην αρχή του πρώτου τριμήνου, οι 3 με φυσιολογικό τρόπο και οι άλλες δυο με εξωσωματική. Γενικά οι εξετάσεις που έκανα (παρά πολλές) δεν έδειχναν κάτι. Πήγα και στο Έλενα στο τμήμα ούτε εκεί βρήκαν κάτι. Για να μην σας πω όλη την ιστορία και δεν μας φτάνει ο χρόνος!! να σας πω ότι τελικά τα καταφέραμε με τον άντρα μου και τον γιατρό μας (με μια αγωγή )να κάνουμε ένα αγοράκι με την τρίτη προσπάθεια εμβριομεταφοράς.. !!!! Είχα μπερδευτεί πολύ γιατί ακούς εμβόλια, φαρμακευτή που σου δίνει βιταμίνες , ειδικούς για αποβολές που δυστυχώς μόνο για να χαλάσεις ακόμα περισσότερα λεφτά….…
Last reply by Irida0, -
- 1 follower
- 3 απαντήσεις
- 2,1k εμφανίσεις
καλησπέρα! Μόλις έκανα ένα τεστ predictor early και έχει μια δεύτερη πολυ πολύ άχνη γραμμή! Είμαι στην πρώτη μέρα καθυστέρησης. Τι λέτε;
Last reply by mama16, -
- 7 απαντήσεις
- 4,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα πληροφορίες για τη συγκεκριμένη κλινική στη θεσσαλονίκη. Ο γιατρός μου ξεγενναει εκεί και μου πρότεινε να κάνω εκεί και τις αυχενικες. Θα ήθελα αν κάποια κοπέλα γνωρίζει λεπτομέρειες να Μ ενημερώσει. Επίσης δε γνωρίζω ποιον γιατρό να επιλέξω για την α αυχενική.
Last reply by Argyro91, -
- 6 απαντήσεις
- 13k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ! Είμαι νέο μέλος και πρώτη φορά γράφω.Είναι 33 ετών και είμαστε στη φάση με τον σύζυγό μου που επιθυμούμε ένα μωράκι. Θα ήθελα να μου συστήσετε έναν καλό μαιευτήρα-γυναικολόγο στην Αθήνα, ο οποίος πέρα από εμπειρία σε δύσκολες υποθέσεις και επιστημονική κατάρτιση, να είναι προσιτός και συζητήσιμος. Με λίγα λόγια να μην σε "ξεπετάει". Έχω γυναικολόγο που με ελέγχει τα τελευταία δέκα χρόνια λόγω ιστορικού hpv αλλά θα ήθελα να δω και άλλες περιπτώσεις. Ευχαριστώ!
Last reply by Kathrin17,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 7.160 απαντήσεις
- 899.748 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 124.227 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.151.455 εμφανίσεις