Ψάχνω να αγοράσω για μένα/το σπίτι διάφορα!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ιδιώτες (Μην ξεχνάτε να τοποθετείτε απευθείας στον ΤΙΤΛΟ της αγγελίας σας την περιοχή που βρίσκεστε! )
709 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 10 απαντήσεις
- 12,7k εμφανίσεις
Ψάχνω *Ριχτάρια σετ για 3θεσιο 2θέσιο πολύθρόνα καινουργια και σε γήινες αποχρώσεις *Γουδί μικρό με γουδοχέρι από γρανίτη ή μαρμάρινο όχι ξύλινο καινούργιο *Βαρέλι 150-200 lt με βιδωτό καπάκι *Κινητό αφής καινούργιο ή σε άριστη κατάσταση *Πήλινη μεγάλη λεκάνη ζυμώματος *Ραπτομηχανή καινούργια ή σε άριστη κατάσταση *Αντικολητικο τηγάνι ή σωτέζα που να μπαίνει και στον φούρνο με καπάκι Ανταλλαγή με πράγματα που διαθέτω http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2758779#post2758779
Last reply by olzi, -
Διαφημίσεις
-
ανδρικο αρωμα
από Meda- 4 απαντήσεις
- 10,9k εμφανίσεις
μπορεί να μην ειναι καινουριο με τη ζελατινα του αρκει να ειναι καλο!
Last reply by Dwra, -
- 3 απαντήσεις
- 9,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Ψάχνω να αγοράσω βιβλία από τη σειρά του Σεντ Κλερ και συγκεκριμένα τα εξής: Οι δίδυμες στο Σεντ Κλερ Οι δίδυμες Ο' Σάλιβαν Θερινή περίοδος στο Σεντ Κλερ. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Last reply by danai78, -
Καλημερα σας,ξεκιναμε τον αγωνα μας παλι απο την αρχη και η βοηθεια σας μας ειναι πολυτιμη.Χρειαζόμαστε λοιπον φαρμακα Gonal Αν σας εχουν μεινει παρακαλω στειλτε μου π.μ.χρειαζομαι πανω απο 2000 μοναδες Την πρωτη μας φορα εκανα διεγερση με Gonal και εμεινα εγκυος .... αλλα δυστυχως ολα τελειωσαν στον 3 μηνα και εχασα το μωρακι μου........ Ο πονος ητανε αβασταχτος,τα λογια δεν μπορουν να περιγραψουν την απωλεια,το απολυτο κενο, Και τωρα ξανα στον αγωνα απο την αρχη με ελπιδα στην επιτυχια,για την δευτερη προσπαθεια οχι μονο για μας αλλα για ολα τα ζευγαρια που προσπαθουν.αν αναρωτιεσται γιατι δεν παω στην επιτροπη....δυστυχως απο το 2009 που ειχα μια περιπετεια υγειας.…
Last reply by joy1979, -
- 1 απάντηση
- 8,2k εμφανίσεις
Αν κάποιο μέλος διαθέτει παρτιτούρες πιάνου, ενδιαφέρομαι για ανταλλαγές, χάρισμα ή και πώληση αντιτύπων -ή και ολόκληρων βιβλίων. Όχι κλασική μουσική, μόνο ελληνικό ρεπερτόριο έντεχνων και λαϊκών συνθετών.
Last reply by dora123, -
- 1 απάντηση
- 11,4k εμφανίσεις
Kαλημέρα! Ανταλλάσω καφετιέρα ΤΑSSIMO T20 μαύρη με το κουτί της, με παιδικά βιβλία(παρακαλώ γράψτε μου τους τίτλους των βιβλίων και τις εκδόσεις).
Last reply by dora123, -
- 1 απάντηση
- 6,2k εμφανίσεις
Πρόκειται για περίπου 20 διάφορα βιβλία Arlekin σε καλή κατάσταση προς 0.5? το καθένα καθώς και διάφορα Ελλήνων συγγραφέων προς 10? το καθένα.
Last reply by xristos-st, -
- 0 απαντήσεις
- 6,1k εμφανίσεις
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 18-36 ΚΙΛΩΝ
Last reply by COFTER, -
- 1 απάντηση
- 6,6k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ. ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ. ΕΛΕΓΑ ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ 100 ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΩΡΑ. ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ Π.Μ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ.
Last reply by eirinich, -
- 2 απαντήσεις
- 6,5k εμφανίσεις
ψαχνω να αγορασω καναπε 3θεσιο/4θεσιο γωνιακο κατα προτιμηση σε πολυ καλη /αριστη κατασταση. αν υπαρχει κατι στειλτε φωτο...
Last reply by arkouditsa, -
- 0 απαντήσεις
- 6,2k εμφανίσεις
κοσμηματα pandora
Last reply by MARILIA14.02.2012, -
- 1 απάντηση
- 6,4k εμφανίσεις
Ψάχνω ατμοκαθαριστή σε λογική τιμή.
Last reply by ΜΑΡΙΛΕΝΑ.Ψ, -
- 1 απάντηση
- 6,3k εμφανίσεις
Καλημέρα κορίτσια. Ψάχνω κρεπιερα καινούργια σε πολύ καλή τιμουλα.
Last reply by kasteraki, -
- 3 απαντήσεις
- 9,2k εμφανίσεις
Ψάχνω για τον γιο μου beyblade...σβουρες όπως τις λένε...Δεν υπάρχουν πια στα jumbo ούτε στα max....όποτε οποιος-α έχει και δεν τα χρειάζεται πια..το αγοράκι μου θα τα ήθελε...ειδικά μια πίστα..και σε λογική τιμή..
Last reply by maraki1983, -
Ψάχνω βιβλία της Μαντά και της δημουλιδου ευχαριστώ
Last reply by efi10/01, -
- 0 απαντήσεις
- 5,8k εμφανίσεις
Καλησπέρα, Ψάχνω τη νέα τριλογια της Μαίρης Κοντζογλου 1. Τα Παλιά Ασημια 2. Μια Προσευχή Για τα Παλιά Ασημια 3. Θα βγει το Νοέμβριο Ευχαριστω
Last reply by peper, -
ΒΙΒΛΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ
από EviS- 0 απαντήσεις
- 5,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα. Ψάχνω δύο βιβλία γαλλικών: το prepadelf B2 και grammaire et exercices 3. Αν κάποιος έχει κάποιο από αυτά ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ευχαριστώ
Last reply by EviS, -
Psaxno na agoraso tsanta platis eponimoi...steile mou pm gia na to do egkairos. ...
Last reply by Katina, -
- 0 απαντήσεις
- 6,4k εμφανίσεις
Απο 300lt και πανω
Last reply by YIOTA1, -
- 7 απαντήσεις
- 7,7k εμφανίσεις
χάχνω γυαλιά ηλίου μεγάλα, με σκελετο κοκκάλινο, όχι μεταλλικό, χωρίς γρατσουνιές σε καλή τιμή
Last reply by Joanna83, -
Ψάχνω διάφορα
από goofy- 0 απαντήσεις
- 7,4k εμφανίσεις
Εδώ αναλυτικά: http://aggelies.freeforums.net/board/7/
Last reply by goofy, -
- 1 απάντηση
- 8,1k εμφανίσεις
Καλησπερα! Ψαχνω να βρω σπασμενα ή χαλασμενα επιπλα παιδικου δωματιου για χαρισμα! Προοριζονται για διακοσμητικους λογους και μονο και δεν με ενδιαφερει η κατασταση τους! αν υπαρχουν καποιοι που θελουν να αδειασουν τις αποθηκες τους απο πχ καποιο παλιο παρκοκρεβατο ή αλλαξιερα ή κούνια κτλ αν θελει ας με ενημερωσει! Ευχαριστω πολυ!!
Last reply by kanelj, -
- 0 απαντήσεις
- 7,3k εμφανίσεις
Καλημέρα, ψάχνω ποδήλατο για κορίτσι. Ιδανικά θέλουμε να είναι 14'', μωβ χρώμα, με καλαθάκι. Πολλά ζητάω θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο αλλά δεν εγκαταλείπουμε την ελπίδα! Εννοείται οτι αν έχετε σε άλλο χρώμα θέλουμε να το δούμε. Σας ευχαριστώ! Περιοχή Αθήνα. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΨΑΧΝΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ.
Last reply by pkanella, -
- 2 απαντήσεις
- 8,1k εμφανίσεις
Ψάχνω iphone 4s σε άριστη κατάσταση!
Last reply by krouela, -
- 2 απαντήσεις
- 7,2k εμφανίσεις
Ψάχνω το συγκεκριμένο ξηρό λάδι για πρόσωπο-σώμα-μαλλιά.Όποια το έχει να μου στείλει πμ
Last reply by Joanna83, -
Ψάχνω σακίδιο σε άσπρο χρώμα, περίπου σαν το παρακάτω. http://www.axelaccessories.com/gr/eshop/BAGS/BACKPACKS/1010-1402_pp/ Κορίτσια σε καλή τιμούλα
Last reply by kasteraki, -
- 0 απαντήσεις
- 7,4k εμφανίσεις
Ψαχνω βιβλία Jo Nesbo για αγορά ή ανταλλαγη.
Last reply by ELENA1974, -
- 6 απαντήσεις
- 11,6k εμφανίσεις
Ψάχνω να αγοράσω σε καλή τιμή και καλή κατάσταση βιντεοκάμερα με κασέτα Hi-8. Ιδανικά θα ήθελα Sony!
Last reply by BREDA, -
- 2 απαντήσεις
- 7,1k εμφανίσεις
καλημερα.ψαχνω το βιβλιο εκπτωτος αγγελος και το στεφανι απο ασπαλαθο.ευχαριστω
Last reply by ourania1987, -
- 4 απαντήσεις
- 8,3k εμφανίσεις
τζιν, καλοκαιρινα, κουστουμιου, οχι φορμες. XL, μηκος να ειναι 110εκ!
Last reply by despi,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 7.045 απαντήσεις
- 886.606 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 122.800 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.318 εμφανίσεις