Ψάχνω να αγοράσω για μένα/το σπίτι διάφορα!
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ιδιώτες (Μην ξεχνάτε να τοποθετείτε απευθείας στον ΤΙΤΛΟ της αγγελίας σας την περιοχή που βρίσκεστε! )
709 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 0 απαντήσεις
- 78,5k εμφανίσεις
ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ παρακαλούμε δημοσιευετε τις αγγελίες σας όλες μαζί σε ένα topic καθώς η πολλαπλή δημοσιευση σε νεα θεματα καθε φορά προκαλεί πρόβλημα στην μηχανή αναζήτησης του φόρουμ όταν κάποιο μέλος αναζητά ενημερωτικά θέματα. Κάτι τέτοιο έιναι εντελώς δυσλειτουργικό για το φόρουμ και θα προκαλέσει την ταυτόχρονη κ παράλληλη συζητηση για το ίδιο θέμα, σε διάφορες ενότητες, απαιτώντας μετά την παρέμβαση των συντονιστών για ένωση των θεμάτων. Η συνήθης πρακτική των μελών είναι να ανανεώνεται η παλιά αγγελία (προσθέτοντας και νέα αντικείμενα), γράφοντας μια νέα σύντομη δημοσίευση ακριβώς από κάτω, χρησιμοποιώντας την έ…
Last reply by admin, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 80,6k εμφανίσεις
Γεια σας παρακαλέσουμε όταν η αγγελία που δημοσιεύσατε παύει να ισχύει, δηλαδή βρήκατε ότι ψάχνατε, πουλήθηκε / χαρίστηκε το εκάστοτε αντικείμενο είτε να μεταφέρετε την αγγελία μέσω της λειτουργίας, move thread που βρίσκεται στα Εργαλεία Αγγελίες που έχουν λήξει και βρίσκονται στο Αρχείο προς διαγραφή ! , διαγράφονται περίπου ένα μήνα μετά τη λήξη τους. Οδηγίες μεταφοράς ανενεργής αγγελίας : Όπως έχετε ανοίξει και βλέπετε την αγγελία σας Πηγαίνετε στα Εργαλεία Θεμάτων (εικόνα 1 ) Επιλέγετε move thread (μετ. = μετακίνηση νήματος - θέματος ) (εικόνα 2 ) Θα σας ανοίξει ένα νέο παράθυρο (Σημείωση : το νέο αυτό παράθυρο σας δείχνει τον τίτλο της αγγελίας…
Last reply by Milkshake, -
- 0 απαντήσεις
- 80,7k εμφανίσεις
Όροι Χρήσης 1. Οι Υπηρεσίες του Parentscafe.gr παρέχονται απολύτως δωρεάν σε όλους τους Χρήστες και απαγορεύεται η μεταπώλησή τους, καθώς και η παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα τους. Δεν επιτρέπεται η χρήση του από εκπροσώπους εταιρειών, κατόχους blog, εταιρίες , ιστοσελίδων ή άλλων επαγγελματιών. Επίσης όταν φυσικά πρόσωπα έχουν επαγγελματική σχέση με εταιρεία που σχετίζεται με υπηρεσίες για παιδιά/γονείς ή άλλο παρεμφερές αντικείμενο εργασιών, από τις οποίες αποκομίζουν χρηματικό όφελος, δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στην ενότητα όπου το περιεχόμενο αφορά το αντικείμενο της επιχείρησής αυτής, προς αποφυγή κατάχρησης , από επαγγελματίες/εταιρε…
Last reply by Milkshake, -
- 2 followers
- 1 απάντηση
- 2,2k εμφανίσεις
Καλημέρα σας! Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει αυτές τις ενέσεις και να μην τις χρειάζεται? Ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι τελειόμηνες εγκυμοσύνες σε όλες σας!
Last reply by LeSou, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 3,7k εμφανίσεις
Δυστυχώς δεν μου επιτρέπεται να περάσω ξανά επιτροπή και με περιορίζει ο χρόνος λόγω χαμηλής ΑΜΗ. Μήπως κάποια κοπέλα έχει οποιαδήποτε ένεση διέγερσης? Είτε να δωρίζει είτε να πουλάει... Ευχαριστώ!
Last reply by Relief, -
- 1 follower
- 0 απαντήσεις
- 3,9k εμφανίσεις
Ψάχνω ενέσεις εξωσωματικής. Μήπως έχει κάποια κοπέλα?
Last reply by Relief, -
- 0 απαντήσεις
- 27,4k εμφανίσεις
晚上好姑娘们,有替补姑娘吗? 25-35 岁,单身或离婚,持有居留证的希腊人或外国人,至少有 1 个自己的孩子。 代母的补偿是可以理解的, 20k - 25k 欢迎任何信息,经验,帮助。 发送电子邮件至 [email protected] 非常感谢你提前
Last reply by Kirinlaze, -
- 10 απαντήσεις
- 36,2k εμφανίσεις
Καλημερα!Α καποια εχει διαθεσιμη Puregon στην Κρητη,να μου στειλει μνμ!
Last reply by enjoy, -
- 0 απαντήσεις
- 46k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Αγοράζω για τον γιο μου παλιές κάρτες Πόκεμον! Βρήκα κούτες με δικές μου κ έχει ξετρελαθεί!!! Θέλει κι άλλες!!!
Last reply by Tzwpata, -
- 2 απαντήσεις
- 51,9k εμφανίσεις
Ψάχνω παλιά τεύχη burda η άλλα περιοδικά με πατρον
Last reply by Titina11, -
- 0 απαντήσεις
- 46,4k εμφανίσεις
Ψαχνω για αγορα 2 βιβλια του Μενιου Σακελλαροπουλου 1.Το σημαδι και 2.Δεκατρια κεριά στο σκοταδι σε πολυ καλή κατάσταση.
Last reply by Joan09, -
- 0 απαντήσεις
- 47,9k εμφανίσεις
Σε πολύ καλή κατάσταση. Ευχαριστώ
Last reply by kunia bella, -
- 0 απαντήσεις
- 49,8k εμφανίσεις
Ψαχνω πολυθρόνα θηλασμού οικονομική (οχι του ικεα) Ευχαριστω!
Last reply by demi89, -
- 12 απαντήσεις
- 59,3k εμφανίσεις
καλησπέρα κορίτσια αρκετά συχνά στις αγγελίες σας βλέπω ρούχα παπούτσια αξεσουάρ της attrattivo ή A.L.E και μετά τα χάνω.Επειδή είναι η εταιρείες που έχω κάνει πλούσιες και τις αγαπώ πολύ θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε κάποια κομμάτια τους που πουλάτε.Το νούμερο μου σε ρούχα ειναι M ή L (ανάλογα με τη γραμμή)και στα παπούτσια 39.Σας ευχαριστώ
Last reply by leman, -
- 1 απάντηση
- 50,6k εμφανίσεις
...κατά προτίμηση λύκρα, οχι απλό βαμβακερό. Ευχαριστώ!
Last reply by mima1977, -
- 0 απαντήσεις
- 51,9k εμφανίσεις
Ψάχνω μαξιλάρια ΙΚΕΑ για Έκτορπ καναπέ για να αντικαταστήσω τα δικά μου που έχουν χαλασει
Last reply by Sofia1214, -
- 3 απαντήσεις
- 50,6k εμφανίσεις
Καλημερα. Ψαχνω μπλουζες κοντομανικες κ μακρυμανικες medium η ανετο small. Ευχαριστω.
Last reply by mariakou, -
πικε κουβερτες
από demi89- 1 απάντηση
- 50,4k εμφανίσεις
ΨΑΧΝΩ μονες κουβερτες
Last reply by MUMSOFIA, -
- 1 απάντηση
- 51,4k εμφανίσεις
καλησπέρα, ψαχνω τετοιο μπλουζακι σε small
Last reply by elsa8, -
- 0 απαντήσεις
- 50,3k εμφανίσεις
Ψαχνω εσπαντριγιες κ φλατ κ διπατες, επωνυμες (toms, tommy hilfiger, grant, ralph lauren κτλ) σε 38 νουμερο.
Last reply by Mara@, -
- 11 απαντήσεις
- 51,1k εμφανίσεις
Ψαχνω επωνυμα αθλητικα νο 38 η 38.5 σε αριστη κατασταση κ καλη τιμη.
Last reply by Mara@, -
- 0 απαντήσεις
- 50,2k εμφανίσεις
Ψάχνω μαζί με τα ρουλεμάν για skateboard.
Last reply by MairyX, -
- 1 απάντηση
- 51,6k εμφανίσεις
Ψάχνω τα παρακάτω βιβλία: 1. "Τα δοκίμασα όλα" Ιζαμπέλ Φιλιόζα 2. "125 Παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα παιδιά'΄Silberg 3. "125 παιχνίδια για έξυονα και χαρούμενα μωρά" Silberg 4. "Η τροφή σου το φάρμακό σου" Carper 5. " H γέννα στο δρόμο της φύσης" Odent 6. ' Η καισαρική τομή' Ονταν 7. "Ένας μοναδικός δεσμός'΄Κλάους 8. "Τα μωρά είναι άνθρωποι της νύχτας" Χρυσανθοπούλου 9. "Μα τι κάνεις όλη μέρα' Στάντλεν 10. "Υπέροχοι τρόποι να αγαπήσεις ένα παιδί' Ford 11. "Τι θέλετε αλήθεια για τα παιδιά σας" Ντύερ 12. "Το υπέροχο μωρό σας" 13. "Πρωτόγαλα" 14. "Ζωηρά παιδιά" 15." Στη καρδιά των συναισθημάτων …
Last reply by Kitriblue, -
- 0 απαντήσεις
- 50,4k εμφανίσεις
Ψαχνω μπλουζακια εγκυμοσυνης , κοντομανικα κατα βαση , small ή medium. Ευχαριστω!
Last reply by demi89, -
- 1 απάντηση
- 50,7k εμφανίσεις
Ψαχνω ρουχα american vintage
Last reply by leman, -
- 14 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
Ψάχνω τα εξής βιβλία, προτιμώ ανταλλαγή με πραγματάκια από τις αγγελίες μου ή σε πολύ καλή τιμούλα : 1. "Η έβδομη μάστιγα", Ann Berson, εκδ. ΛΙΒΑΝΗΣ 2. "Θανάσιμη μοτσαρέλα", Fairbanks Nancy, εκδ. ΛΥΧΝΑΡΙ 3. "Μίζερι", Stephen King, εκδ. BELL Αν κάποιος/α έχει προς διάθεση οποιοδήποτε από τα παραπάνω θα χαρώ πολύ να επικοινωνήσει μαζί μου, Ευχαριστώ πολύ !
Last reply by GEOELI, -
- 1 απάντηση
- 50,6k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Ψάχνω βιβλία του King και του ίδιου ως Richard Bachman καθώς και της Auder Briggite. Είναι αρκετά παλιά οπότε κοιτάξτε και σε κανένα πατάρι! ! Θα κανετε εναν ανθρωπο ευτυχισμενο! Στείλτε μου μήνυμα με τίτλο και τιμή, ευχαριστώ πολύ!
Last reply by Etta, -
ΜΑΥΡΟ ΜΠΟΥΦΑΝ
από RED2- 5 απαντήσεις
- 50,8k εμφανίσεις
ΨΑΧΝΩ ΜΑΥΡΟ ΜΑΚΡΥ ΜΠΟΥΦΑΝ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΜΕΣΑΤΟ MEDIUM KAI ZESTO
- 0 απαντήσεις
- 50,4k εμφανίσεις
Ψάχνω να αγοράσω playstation 4 μεταχειρισμένο με χειριστήρια σε καλή κατάσταση
- 0 απαντήσεις
- 50,4k εμφανίσεις
Ψάχνω τα βιβλία Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ της Λένας Μαντάς. Παρακαλώ στείλτε μου πμ
Last reply by YIOTA1,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.608 απαντήσεις
- 781.203 εμφανίσεις
-
- 11.149 απαντήσεις
- 2.123.717 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 33.951 εμφανίσεις