Γονείς του 2012 !
22 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
Γεια σε όλες τις μελλοντικές μανούλες! Είμα 5 εβδομάδων και 5 ημερών και πολύ χαρούμενη με την εγκυμοσυνη μου που ήρθε μετά απο 2,5 χρόνια προσπαθειας!!! Μαζι με την χαρα δυστυχως υπάρχει και άγχος και ανυσηχία που πραγματικα ευχομαι να καταλαγιάσει μετα το πρωτο 3μηνο. Σε μια εβδομάδα πάω για υπερηχο και ελπιζω να ακουσουμε καρδουλα. Οποια βρισκετε σε παρόμοια κατάσταση και της έχουν δωσει ημερομηνία εντός Δεκεμβρη, θα μπορούσαμε να περάσουμε αυτο το μαγικο διαστημα παρέα και να μοιραστουμε τις χαρες και τους φοβους μας!
Last reply by iwanna24, -
Διαφημίσεις
-
Cafe Ιουνίος 2012 1 2 3 4 119
από Συντονιστής Org- 1,8k απαντήσεις
- 291,3k εμφανίσεις
Γεια σας μετά απο αίτημα σας το νέο cafe Ιουνίου 2012 άνοιξε !!! Σας ευχόμαστε καλή διαμονή !
Last reply by λινακι8, -
- 1 follower
- 7,7k απαντήσεις
- 548,2k εμφανίσεις
που εισαστε μαμαδες οκτωβριου????? οεο????που?????
Last reply by foufoula, -
εγω γεννησα 23-11-2012!!ΕΣΕΙΣ??
Last reply by barbie!, -
Καλημερα κοριτσια. Ειμαι εγγυος στο πρωτο μου παιδακι με ΠΗΤ 09/07/12. Ειμαι απο Πατρα αλλα παντρευτηκα στην Ζακυνθο. Για να δουμε ειμαστε πολλες? Ελατε ελατε.... για να μαζευομαστε..
Last reply by evgenia_83, -
Αν και έμαθα την εγκυμοσύνη αρκετές βδομάδες πίσω, να πω την αλήθεια περίμενα κάποια άλλη να ανοίξει το cafe. Τελικά το ανοίγω εγώ, και ελπίζω να μαζευτούμε και να τα λέμε. Για κοπιάστε!!
Last reply by μπαμπι, -
Τζα...... Εγκαινιαζω πρώτη το καφε.... Πριν απο 3 μέρες έμαθα ότι είμαι έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου..... Και είμαι πολυ χαρούμενη.... Για αυτο Άντε να μαζευομαστε να λέμε τα νέα μας....
Last reply by libero10, -
CAFE ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 1 2 3 4 108
από elissavet1988- 1,6k απαντήσεις
- 239,4k εμφανίσεις
KALISPERA MOLIS EMATHA GIA TIN MOLIS 7 EVDOMADWN EGKUMOSUNI MOU!!!EINAI TO DEUTERO PAIDAKI MOU K THA GENNITHEI AKRIVWS IDIO MINA ME TO PRWTO MOU MIKROULI!!!PERIMENW NA DW KI ALLES MANOULES APRILIOU 2012
Last reply by elissavet-manos, -
Καλησπερα κοριτσια!!! Εμαθα Οτι θα γινω μανουλα για 2η φορα και ειμαι πολυ ευτυχισμενη!!! Εχω ηδη ενα μικρο αγορακι 13 μηνων!! Θα χαρω πολυ πολυ να μοιραζομαστε τις εμπειριες, αγωνιες και ολα τα παρελκομενα της εγκυμοσυνης!!!! Μεθαυριο θα παω στον γιατρο για τον πρωτο υπερυχο αφου εκανα 2 χοριακες και ευτυχως διπλασιαστηκαν!! Τελευταια περιοδο ειχα 15/12/11, την 3η μερα καθυστερησης ειχα 180 χοριακη και μετα απο 2 μερες εγινε 362.
Last reply by dimitra76, -
Βλέπω μέχρι τώρα δεν έχει γράψει κανείς για τις μαμάδες του Μαίου του 2012!!! Τι θα γίνει βρε κορίτσια? μόνη μου θα πάω στο μαιευτήριο? Θέλω παρέα!!!!!!!!!!! Πολλά φιλιά....και... ....ανυπομονώ να αρχίσουμε το καφεδάκι μας και την κουβεντούλα μας!!!!
Last reply by angel 83, -
- 55,9k απαντήσεις
- 2,6m εμφανίσεις
Κοριτσια ανοιξα εδω το θεμα μας να μιλαμε για οτι μας απασχολει για την εγκυμοσυνη μας...!Λοιπον κανω εγω την αρχη και ελπιζω να ειμαι γουρλου.Εγω ειμαι σημερα 11 εβδομαδων κ 6 ημερων κ εχω ΠΗΤ (μαλλον) 5/2 .Την επομενη Τριτη θα παμε για αυχενικη κ ελπιζω ολα να πανε καλα μεχρι τοτε (μιας κ βρισκομαι σε κατ'οικον περιορισμο λογω αποκολλησης).Σας περιμενω....
Last reply by εφακη, -
- 0 απαντήσεις
- 93,5k εμφανίσεις
Πωλειται ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Περιλαμβάνει: - Καροτσι Pliko P3 Completo ...- Πορτ μπεμπε Navetta XL - καθισμα αυτοκινητου 0-13 κιλ. (δεν εχουμε τρακαρει!!!!) Primo Viaggio Tri-Fix ISIP - Τσαντα - Καλυμμα βροχης - Ποδοσακκος - Κουκουλα με φερμουαρ που μετατρεπεται σε τεντα για τον ηλιο Ολο το πακετο ειχε 690 ευρω ΤΙΜΗ: 300 ΕΥΡΩ(εξοδα μεραφορας δικα μου) Αν καποια κοπελα το χρειαζεται, πολυ ευχαριστως... Δείτε περισσότερα
Last reply by elbar, -
- 0 απαντήσεις
- 93,7k εμφανίσεις
Email: [email protected] EDGE SOUND LTD. has continued to attract a highly committed and passionate community of musicians, DJs and composers all over the world. We are a well recognized Disc Jockey seller. Get the best price and a fast free shipping by dealing with us with complete confidence. These Products Come with their full Accessories and 1Year International Warranty They are all Brand New Original Products not refurbished Products We currently offer free shipping for all our buyer's ( You can take part in this offer) . Why buy from us? Lowest Prices Checked,Huge Product Range, 24/7 Online Support, Fast Shipping Guaranteed, Safety and Security Assured. …
Last reply by plentycash009, -
- 2 απαντήσεις
- 94,2k εμφανίσεις
αυριο θα κανω χοριακη να δουμε αν ειμαι η πρωτη του καφε μαρτιου ? αλλη ?
Last reply by μαμαλευτερακι, -
Καφε Μαρτιος 2012 1 2 3 4 147
από ΗΛΙΑΝΝΑ 25- 2,2k απαντήσεις
- 235,4k εμφανίσεις
Γεια σας ειμαι η Ηλιαννα μαμα του μικρου Αγγελου και με το καλο περιμενω το 2παιδακι μου στις 10/3/2012 υπαρχουν αλλες μαρτιομανουλες?Θα χαρω πολυ να τα λεμε!
Last reply by aik, -
- 3 απαντήσεις
- 96,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς πού μπορώ να απευθυνθώ για μαθήματα ανώδυνου τοκετού στην Αθήνα, χωρίς πολλά χρήματα; (Είχα ακούσει ότι έχει στο Έλενα, ανεξαρτήτως της κλινικής στην οποία γεννάς, αλλά πρόσφατα που κοίταξα στο σάιτ τους, αναφέρει ότι τα μαθήματα απευθύνονται αποκλειστικά σε όσες θα γεννήσουν εκεί.) Ευχαριστώ.
Last reply by grinitsa, -
- 0 απαντήσεις
- 93,7k εμφανίσεις
Καλημερα! Μολις μετακομισα στο Ηρακλειο και ειμαι στον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης. Θα ηθελα να μαθω που θα μπορουσα να κανω μαθηματα ανωδυνου τοκετου ή αν υπαρχουν ομαδες που κανουν γυμναστικη για εγκυους. Ευχαριστω
Last reply by EleniV, -
- 1 απάντηση
- 93,8k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ . ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΕΝΑ ΝΕΟ cafe ΜΕ ΟΣΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012:p
Last reply by Angelikig, -
ελατεεεεεεεεεεεεεεε ανοιξα ενα καφε για οσες θα γεννησουν το φεβρουαριο του 2012 να συζηταμε για την εγκυμοσυνη μας και μετα για τα μωρακια μας!!!!:tongue:
Last reply by trianmeli, -
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
από amnintas- 0 απαντήσεις
- 93,3k εμφανίσεις
καποια κοπελα εχει δημοσιευσει το παρακατω σε πολλα θεματα! δεν ισχυει!επικοινωνησα πριν λιγο με το νεογνολογικο τμημα του Αλεξανδρα και μου ειπαν οτι δεν εχουν καθολου μωρακια που χρειαζοντε βοηθεια.ειχε δημοσιευτει και παλιοτερα κ παλι δεν ισχυε γι αυτο και πηρα και τωρα τηλεφωνο! ΕΚΚΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ 8 ΜΩΡΑΚΙΑ! Τα 8 μωράκια ηλικίας 1-12 μηνών που δυστυχώς οι γονείς τους έχουν εγκαταλείψει στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρας χρειάζονται ρουχαλάκια, πετσετούλες, σαλιάρες και κουβερτούλες για να ζεσταθούν. Προφανώς δεν έχει μεριμνήσει κανείς γι' αυτά τα 8 αγγελούδια εκτός από τις νοσηλεύτριες που κάνουν ό, τι μπορούν... Ενόψει λοιπόν των Χριστουγέννων ας κάνουμε όλοι μία καλή …
Last reply by amnintas, -
- 0 απαντήσεις
- 95,6k εμφανίσεις
Απανταχού μανούλες καλησπέρα! Έχω απο τη βάπτιση της κορούλας μου 200 τεμάχια απο το κρυστάλλινο καροτσάκι που βλέπετε στις φωτό!Λόγω κακού καιρού δεν ήρθαν κάποιοι καλεσμένοι ( η βάπτιση έγινε στην Κρήτη) και έτσι μου έμειναν αυτά τα κομμάτια. Ήταν 250 αλλά έφτιαξα 50 τεμάχια στην κουμπάρα μου που γέννησε και τα έδινε στο μαιευτήριο αντί για απλό γλυκάκι.Της ήρθε στην ίδια τιμή και έμεινε και το αναμνηστικό στους επισκέπτες οι οποίοι το βρίκαν πολύ γλυκό και πρωτότυπο. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για όλους μας και καταλαβαίνω πως όλες οι μανούλες ψάχνουν το καλύτερο για τα παιδάκια τους. Αυτή η μπομπονιέρα είναι πολύ όμορφη και την δίνω μόνο 0,80? το …
Last reply by μανούλα Μ+Δ, -
Απο οτι ειδα, δεν υπαρχει αντιστοιχο cafe.... Ποσες ειμαστε οι μανουλες του νεου ετους; Εμεις εχουμε ΠΗΤ Πρωτοχρονια κιολας! 1/1/2012!!!!!!!
Last reply by female,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.607 απαντήσεις
- 781.194 εμφανίσεις
-
- 11.149 απαντήσεις
- 2.123.691 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 33.951 εμφανίσεις