Ιατρικά & Υγεία
901 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
κοντο αναστημα
από vick- 0 απαντήσεις
- 12,2k εμφανίσεις
πραγματικα βαρεθηκα να με ρωτανε ποσο χρονων ειναι το παιδι μου κ να το κοιτουν απο πανω ως κατω κ να μου λενε μικροκαμωμενη ε???ακομα κ η δασκαλα την λεει μινιατουρα!ολοι οι συγγενεις τις λενε φαε να μεγαλωσεις κ εσυ σαν αυτη και σαν τον αλλον.το παιδι με το που θα ξυπνησει μου λεει μαμα να φαω τα δημιτριακα μου να γινω ψηλη κ δυνατη!!!τα δικα σας πως πανε με την αναπτυξη?
Last reply by vick, -
Διαφημίσεις
-
Μενοπουρ
από Vasiliki76- 0 απαντήσεις
- 12k εμφανίσεις
Καλησπερα, ψαχνω αν υπαρχει ενα κουτι Menopur/75 ... προσπαθω να βοηθησω μια φιλη που δεν δικαιουτε αλλα φαρμακα απο τον εοπυυ...ειναι στην 5η προσπαθεια εξωσωματικης...Ακομα κ ενα φιαλιδιο θα ηταν πολυτιμο. Ευχαριστώ
Last reply by Vasiliki76, -
- 0 απαντήσεις
- 9,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλη την παρέα...Μετά από 3 χρόνια που επεξεργαζόμουν το γεγονός να συναντήσω έναν ειδικό πήρα την μεγάλη απόφαση.Σήμερα επισκέφτηκα πρώτη φορά μια ψυχολόγο. Απλά μου έκανε εντύπωση πως δεν έβγαλε κανένα συμπέρασμα και μου είπε πως δεν έχει ολοκληρώσει ακόμη με την ακρόαση. Κλείσαμε ε΄να ραντεβού ακόμη και μετά μου είπε πως θα έχει μια εικόνα. Πως σας ακούγεται???? Ετσι συμβαίνει στο πρώτο ραντεβού??? Απλά ακούει και κάνει και κάποιες ερωτήσεις για να σου δώσει έναυσμα να μιλήσεις???
Last reply by baggi, -
- 4 απαντήσεις
- 16,3k εμφανίσεις
γεια σας.χρειαζομαι τη βοηθεια σας αν καποια μανουλα εχει περασει το ιδιο η τη γνωμη καποιου ειδικου αν υπαρχει στη σελιδα.ειμαι εγκυος 20 εβδομαδων.απο τις 8 που εκανα την κολπικη καλιεργεια μου εδειξε κολοβακτηριδιο γνωστο και ως e-coli.μου ειπε ο γιατρος που με παρακολουθει οτι δεν μπορω να παρω κατι στο πρωτο τριμηνο και θα περιμενουμε να μπω στο δευτερο.οταν μπηκα και του πηγα το αντιβιογραμμα μου ειπε οτι απ τις αντιβιωσεις που εδειξε δεν μπορω να παρω καμοια.εχω αλεργια πενικιλινη κεφαλοσπορινες ceclor και σε αυτη τη περιπτωση αποκλειονται και αμοχιλ ακμενμτιν γιατι κανουν αλληλεπιδραση με τις κεφαλοσπορινες.η μονη αντιβιωση που εχω παρει σε ολη τη ζωη μου ειναι η …
Last reply by zouzounel, -
- 0 απαντήσεις
- 13,8k εμφανίσεις
το κοριτσακι μου σε λιγο καιρο κλεινει τους 19 μηνες και ακομη το πανω μερος στο κεφαλακι της δεν εχει σκληρυνει αρκετα.μου ειπε η παιδιατρος οτι μπορει να αργησε ο οργανισμος της συνηθιζεται.μετα με ρωτησε αν εχουμε ιστορικο θυρωειδους!δυστυχως η μαμα μου!αυριο θα κανω εξεταση προληπτικα στο παιδι μου!εσεις ειχατε καποια αναλογη εμπειρια συγγνωμη για το μεγαλο μνμ αλλα εχω αγχωθει για το αγγελουδακι μου
Last reply by αναστασια@κ, -
- 0 απαντήσεις
- 7,7k εμφανίσεις
καλησπερα εδω και 7 μηνες εχω ανακαλυψει με εξετασεις πως εχω μια κυστη στην αριστερη ωοθηκη μου .μου ειπαν οι γιατροι οτι ειναι συμπαγες και γιαυτο υστερα απο 6μηνη θεραπεια με αντισυληπτικα δεν αποροφηθηκε απο τον οργανισμο. περιμενω αποτελεσματα για καρκινο που μου ειπαν να κανω..... εχετε κατι αναλλογο?? εαν κανω την αφαιρεση ποσο επικυνδυνη ειναι?θα μπορω να κανω παιδια?? ποσο γρηγορη ειναι η αναρωση?? υπαρχουν εδω μεσα κοπελες με αναλογη εμπειρια?????:shock::shock::shock::shock:
Last reply by lilika 83, -
- 0 απαντήσεις
- 7,4k εμφανίσεις
Κορίτσια καλησπέρα, Είμαι μαμά εδώ και 4 χρόνια και έχω ένα γιό τον Λεωνίδα. Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι, ενώ βουρτσίζουμε τα δόντια μας το βράδυ πρίν κοιμηθούμε, το πρωί η αναπνοή του δεν είναι πολύ ευχάριστη. Απο τσίχλες δυστηχώς ούτε να τις φτήσουμε! Η καλύτερη λύση είναι το βούρτσισμα και το πρωί αλλά δεν είναι πάντα εφικτό λόγω πίεσης χρόνου. Ξέρετε κάτι που θα μπορούσε να βοηθήσει την κατάσταση!
Last reply by κεχριμπαρι, -
- 0 απαντήσεις
- 7,5k εμφανίσεις
Κορίτσια μου, καλησπέρα. Είμαι παλιό μέλος (μανούλες Φεβρουαριου 2010) όμως έχω να μπω καιρό...Χρειάζομαι τη βοήθεια σας...Θέλω να μου πείτε αν γνωρίζει κάποια από εσάς το γιατρό: Καλαμπαλίκη Γιώργο. Χρειάστηκε να αλλάξω γυναικολόγο (περιμένω το δεύτερο παιδάκι μου) και δεν ξέρω τίποτα για αυτόν εκτός οτι είναι πολύ συμπαθής και νέος!!!!Αν είχε καμία προσωπική εμπειρία από το συγκεκριμένο γιατρό θα με βοηθούσε πολύ...
Last reply by huida, -
- 7 απαντήσεις
- 54,7k εμφανίσεις
Καλησπέρα, σήμερα πηρα τα αποτελεσματα διαφορων εξετασεων που εκανα λογω θρομβοφιλιας, και στη γενικη αιματος ειναι ανεβασμενα τα λευκα και τα πολυμορφοπυρηνα. δεν ημουν αρρωστη το τελευταιο διαστημα και δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα? ειμαι εγκυος 7w+4d σημερα. εχω στειλει τις εξετασεις στον γιατρο μου και μεχρι το βραδυ θα με ενημερωσει. ειχε καμια σας παρομοια αποτελεσματα? ξερετε τι ειναι αυτα κ τι μπορει να προκαλεσε την αυξηση τους?
Last reply by ευη@, -
- 4 απαντήσεις
- 9,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες! Μόλις σήμερα πληροφορήθηκα οτι τα διδυμάκια μας πάσχουν πιθανοτατα από αυτό το σύνδρομο. Μου συνέστησαν ταξίδι στην Αγγλία στον καθηγητή κ. Νικολαΐδη ή αλλιώς στην κα. Σούκα στο Αττικό αλλά ενδεχομένως με λιγότερες πιθανότητες επιτυχίας της επέμβασης. Προς το παρόν κλείσαμε ένα ραντεβού με την κα. Σούκα για να μας επιβεβαιώσει το σύνδρομο και σκεφτόμαστε σοβαρά το ταξίδι στην Αγγλία. Υπάρχει κάποια που να το έχει αντιμετωπίσει και αν ναι με ποιόν τρόπο? Ευχαριστώ πολύ!
Last reply by CoffeeBean, -
- 1 απάντηση
- 7,9k εμφανίσεις
Γεια σας, μολις γραφτηκα. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα εδω και καμια βδομαδα ισως και περισσοτερο. Αρχισε οταν αντιληφτικα οτι ενοιωθα στο δεξι μερος του μαγουλου μου μια φουντωση. Αλλες φορες ποιο εντονο και αλλες πιο μειωμενο. Αυτο δεν το ενοιωθα πριν και με ταλαιπωρει αρκετα. Ειναι θυροειδηα, αγχος, ψυχογενής ή εχω κατι αλλο; Εχω φοβηθει τελειως!
Last reply by renesa, -
- 2 απαντήσεις
- 8,6k εμφανίσεις
καλησπερα θα ηθελα την γνωμη των πιο παλιων μαμαδωνεχω ενα κοριτσακι 13 μηνων και εκοψα το θηλασμο πριν ενα μηνα .τον τελευταιο 1.5 μηνα μου εχει ερθει περιοδος 3 φορες ειναι φυσιολογικο αυτο τωρα???
Last reply by konstantinaa, -
- 9 απαντήσεις
- 15,3k εμφανίσεις
Γεια σας ειμαι 32 χρονων και εδω και 6 μηνες μου εχει σταματησει η περιοδος!δεν ξερω τι μπορει να συνβαινει εχω κανει ολεσ τισ ενδοκρινιλογικεσ εξετασει ειναι καθαρες ο γιατροσ μου δεν μπορει να βγαλει ακρη !!!τι να κανω????
Last reply by renesa, -
- 35 απαντήσεις
- 50k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες κορίτσια!!! Είμαι καινούρια στο forum, χαίρομαι όμως παρά πολύ που σας ανακάλυψα, γιατί είναι σχηματικό να μοιράζεσαι τις ανησυχίες σου και με άλλους που περνάνε τα ίδια … διαφορετικά δεν σε καταλαβαίνει κανείς!!! Βέβαια τις ιστορίες που διάβασα εδώ τις έχω ακούσει από μια καλή φίλη που πέρναγε τον Γολγοθά 15 ολόκληρα χρόνια (με πρόβλημα δικό της) . Ξεκίνησε εξωσωματικές στα 23 κ τα κατάφερε στα 38 (μετά από 9 IVF, εξωμήτρια, χειρουργεία στις σάλπιγγες στο εξωτερικό κλπ). Σήμερα ο γιός της είναι 12 χρονών!!!!!! Οι γιατροί της το απέκλειαν την εποχή εκείνη για παιδί… κι όμως δεν το έβαλε κάτω!!! Ξεκίνησε με Χασιάκο κ τελείωσε με Μαστρομηνά… Που …
Last reply by jennyd, -
- 4 απαντήσεις
- 7,4k εμφανίσεις
καλησπερα σας !θελω να κανω τεστ παπ και σκεφτομαι να παω σε γιατρο του εοππυ.δυστυχως εδψ στην περιοσχη δεν εχουμε καποιον.μενω στην μαγουλα αττικης.βρηκα την καραβιτη αγγελικη στο περιστερι και την τσιρκα αννα στο κερατσινι.τις ειχε καμια!θα ηθελα να ειχα μια γνωμη!
Last reply by jennyd, -
- 1 απάντηση
- 10,8k εμφανίσεις
Γεια σας!είμαι καινούρια!εχω ένα μεγάλο πρόβλημα..με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ κ δύο χρόνια για μωρακι.έκανα εξετάσεις,το μόνο πρόβλημα που εχω είναι πολυκιστηκες ωοθηκες.ο γυναικολόγος μου είπε κ στο άντρα μου να πάει σε έναν ανδρολόγο για τις απαραίτητες εξετάσεις.οι πρώτες βγήκαν χάλια κ ο γιατρός μας είπε ότι θα πάρει τουλάχιστον έξι μήνες για να φτιάξει το σπέρμα λόγω ότι βρέθηκε μυκόπλάσμα κ ουρεοπλάσμα.έκανε θεραπεία κ στην δεύτερη εξέταση βρέθηκε μόνο το ουρεοπλασμα.έκανε κ ένα τρίπλεξ κ βρέθηκε μια κιρσοκυλη.έκανε θεραπεία κ πάλι κ αυτην την φορά κ εγω.στις επόμενες εξετάσεις ο γιατρός τρελάθηκε!το σπέρμα τ άντρα μου δείχνει άριστο για γονιμοποίηση κάτι που δ…
Last reply by emma_, -
- 35 απαντήσεις
- 49,9k εμφανίσεις
κοριτσια καταρχην χρονια πολλα κ καλη χρονια να εχουμε σε λιγες βδομαδες πρωτα ο θεος θα εχω στην αγκαλια μου το πρωτο μου μωρο το θεμα ειναι οτι αναγκαστηκα θα γεννησω με καισαρικη κ ειναι ο μεγαλος μου φοβος αυτος η γιατρος μου μου προτεινε να κανουμε επισκληριδιο ωστε κ να δω το μωρακι μου πρωτη κ να εχω καλιτερη αναρρωση στην ολικη μου ειπε οτι θα εχω περισσοτερους μετεγχειριτικους πονους εγω ομως φοβαμαι παρα πολυ την καισαρικη,μαλλον θα λεγα την τρεμω ποσο μαλλον να ειμαι κ ξυπνια κ να καταλαβαινω τι γινεται ασχετα αν δεν ποναω φοβαμαι οτι θα με πιασει πανικος κ θα αρχισω τις βλακιες κ θα γινω ρεζιλι την ολικη τωρα την σκεφτομαι διοτι κ θα αργησω να ξυπνησω…
Last reply by Swanocean, -
- 26 απαντήσεις
- 14,6k εμφανίσεις
Την παρασκευη 20/7/2012 ο Άνθρωπος καρδιοχειρουργός Καλαγκος έκανε μια επέμβαση εντελώς δωρεάν σε ενα παιδί στο Διαβαλκανικό της Θεσσαλονίκης ...Δεν εχω λόγια να σας πω θα είναι λίγα και θα λένε την μισή αλήθεια ναι,σε ολα του τα ραντεβού με όλους 3 μερες ηταν κατα 5 λεπτά πιο νωρίς σε ολα..Έφυγε ξημερώματα με πτήση για Βιένη στης 03 ..Αφήνοντας στα χείλη όλων μας ένα μεγάλο χαμόγελο ο γιατρός του κέντρου ο κύριος Αλεξιου καρδιοχειρουργός με ειδικότητα στην βαλβιδοπλαστική είπε άπλα οτι θα μπορούσε να την κάνει ο Καλαγκος και με κλειστά τα μάτια ..μόνο 24 ώρες έμεινε στην εντατική και τώρα που γράφω περπάτησε κιόλας...έμεινε μόνο 35 λεπτα στην μηχανική υποστήριξη …
Last reply by tzim, -
- 5 απαντήσεις
- 12k εμφανίσεις
Καμια παθουσα ρε παιδια???
Last reply by taspaa, -
- 0 απαντήσεις
- 6,9k εμφανίσεις
Καλημέρα! είμαι καινούργια στην παρέα σας και συγχωρήστε με αν κάνω κάποιο λάθος στο πως να διαχειρίζομαι τα θέματα. Θα την βρώ την άκρη που θα πάει. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποια μανούλα πως γίνεται η νάρκωση πριν από τα κρεατάκια σε παιδάκι και αν μπορούν οι γονείς να είναι μαζί του μέχρι αυτή τη στιγμή της νάρκωσης;!! Ευχαριστώ.
Last reply by bettyblue, -
- 1 απάντηση
- 7,2k εμφανίσεις
καλημερα σας εψαξα να βρω κατι σχετικο αλλα δεν τα καταφερα οποτε ανοιξα νεο θεμα ελπιζω καλως. χτες η κορη μας ραγισε τον καρπο της στο σταθμο αρα δεν ξερω πως ακριβως εγινε και μετα απο λιγακι την πηρε ο υπνος πανω στο τραπεζακι που ζωγραφιζαν μαζι με τα υπολοιπα. μετα την πηρα σπιτι μας και την εβαλα για υπνο οπου επεσε ξερη! οταν στο μισαωρο ξυπνησε ηταν ευδιαθετη παρολο που ειχε πυρετο 37,5 και στο 10λεπτο ξεκινησε τις γκρινιες και τα κλαμματα ........ μετα φανταζεστε.... νοσοκομειο... ακτινογραφιες και γυψοναρθηκα για 20ημερες. ηθελα λοιπον να ρωτησω μαμαδες που τα παιδακια τους εχουν σπασει ή ραγισει χερι ή ποδι αν παρατηρησαν οτι μετα το χτυπημα τους τα παιδ…
Last reply by bebaki-eva, -
- 0 απαντήσεις
- 6,9k εμφανίσεις
http://www.doctoranytime.gr/
Last reply by ΒΑΡΒΑΡΑ Κ., -
- 1 απάντηση
- 13,4k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες σας δεν είμαι σίγουρη ότι η ερώτηση που έχω έπρεπε να μπει εδώ,αλλά δεν ήξερα και που αλλού να την τοποθετήσω.Τέλοσπάντων,το θέμα μου είναι το εξής: χθες ( 22η ημέρα του κύκλου μου),είχα καθ'όλη σχεδόν την διάρκεια της ημέρας σκούρα καφέ υγρά.Σήμερα εξαφανίστηκαν.Περίοδο περιμένω στις 22 του μήνα και σε γενικές γραμμές έχω σταθερό κύκλο.Την 14η ημέρα κατάλαβα την ωορρηξία μου.Απλά επειδή δεν θυμάμαι να μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο,αναρωτιέμαι τί θα μπορούσε να είναι.Διπλή ωορρηξία μέσα στον μήνα? αλλαγή κύκλου? κρύωμα? κάποιος μύκητας ίσως? κάποια άλλη "ασθένεια" ? με τον γυναικολόγο μου έχω ραντεβού στις 5 Νοεμβρίου για ένα γενικό tsek up,οπότε…
Last reply by anna-hope, -
- 0 απαντήσεις
- 7,1k εμφανίσεις
Γειά σας,είμαι νέα στο forum και θα ήθελα γνώμες για το εξής θέμα. Είχα 26/8/2012 κανονική περίο δο και έχω κύκλο 26-27 ημερών.Όμως τη 18η μέρα δηλ.13/9/2012 είχα για 3-4 μέρες αίμα πότε κόκκινο πότε καφέ αλλά πολύ λίγο και χωρίς πόνους περιόδου.Μέχρι σήμερα δε μου έχει έρθει κανονική περίοδος!Μήπως αλλάζει ο κύκλος μου?Ανησυχώ για γυναικολογικό πρόβλημα!!
Last reply by kleoiosif, -
- 0 απαντήσεις
- 7,1k εμφανίσεις
καρδιοπαθειες σε βρεφη
Last reply by psathaschristos, -
- 0 απαντήσεις
- 7,2k εμφανίσεις
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν σας έχει τύχει να πάθετε ίωση κατά την εγκυμοσύνη με βασικό σύμπτωμα τη διάρροια.Αν ναι πώς το αντιμετωπίσατε?Πιστεύετε ότι είναι κάτι ανησυχητικό?
Last reply by Nikolet, -
- 0 απαντήσεις
- 7,6k εμφανίσεις
Βρέθηκε λύση τελικά. Το post-αίτημα είναι ανενεργό απο μέρους μου. Ευχαριστώ
Last reply by physchomum, -
- 0 απαντήσεις
- 7,4k εμφανίσεις
Κοριτσια εχει γεννησει καποια κοπελα στο σπιτι ή στην Ευτοκια??
Last reply by Grace.gloria, -
- 3 απαντήσεις
- 11,1k εμφανίσεις
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙς ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟ DEFLUX ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΠ??? ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΠ 3-4 ΒΑΘΜΟΥ...
Last reply by Grace.gloria, -
- 1 απάντηση
- 8k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!1Η ΜΕΡΑ STO FORUM ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ!!S.O.S.!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ , ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΩ ΟΤΙ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ!ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΕΙ!ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ!
Last reply by MAMA LOCA,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 8.003 απαντήσεις
- 954.629 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 476.227 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 129.396 εμφανίσεις