Αναζητώ θέση εργασίας! (για την εργαζόμενη!)
Εδώ μπορείτε να τοποθετήσετε δωρεάν τις αγγελίες σας, Σημείωση : όταν στέλνετε στοιχεία επικοινωνίας, ή κάποιο βιογραφικό (ή αλλιώς Curriculum Vitae CV) δεν χρειάζεται να τοποθετείτε ολόκληρη την διεύθυνση και ημερομηνία γέννησης . Περιοχή και χρονολογία γέννησης, αρκούν!
Υποενότητες
-
- 317
-
- 0 απαντήσεις
- 1k εμφανίσεις
Καλημέρα, Είμαι καθηγήτρια ξένων γλωσσών και αναλαμβάνω μαθήματα όλων των επιπέδων. Εργάζομαι στις περιοχές του Περαιά και των Νοτίων Προαστίων. Οσοι γονείς ενδιαφέρεστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες. Τιμές Προσιτές!! Ευχαριστώ!
Last reply by Elisabeth-marie, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Αγαπητοί γονείς,είμαι απόφοιτη του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής&Ψυχολογίας με ειδίκευση παιδαγωγικής και έχω ένα αγοράκι 1,5 έτους.Είμαι Ελληνίδα, μη καπνίστρια και μπορώ να κάνω καθημερινή ολοήμερη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση ενός ή δύο παιδιών 1 εώς 5 ετών στον χώρο μου και να κρατήσω ένα με δύο παιδάκια για λιγότερες ώρες πρωινές, μεσημεριανές ή απογευματινές.Μένω στον Γέρακα και όποιος γονιός, από κοντινές περιοχές, ενδιαφέρεται μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα ή να επικοινωνήσει μαζί μου στο τηλέφωνο 6973096256.
Last reply by nicole82, -
- 0 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας, είμαι Φιλόλογος με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία των παιδιών καθώς και στη φύλαξη μικρών παιδιών. Οι περιοχές που με ενδιαφέρουν είναι κυρίως ο Πειραιας και οι συνοικίες του. Οι τιμές που ζητώ είναι πολύ λογικές. Αν ενδιαφέρεστε το τηλ επικοινωνίας είναι το 6936958583 και το e mail μου [email protected]. Σας ευχαριστώ!
Last reply by mirandoula, -
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
γεια σας, είμαι αρχιτέκτων με επαγγελματική εμπειρεία 8 χρόνων, ψάχνω για εξωτερική συνεργασία με οργανωμένα γραφεία μηχ. ή αν υπάρχει συνάδελφος/οι που ενδιαφέρονται για συνεργασία σε πρώτη φάση με κατοίκον απασχόληση, βάζω γνώσεις, βάζετε πελάτες? και το ανάποδο, γιατί με τα γραφεία τόσα χρόνια δε βλέπω φως αρχιτέκτονες του parents ενωθείτε!
Last reply by eleanax, -
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Ειμαι 18 ετων.Εχω κανει 2 χρονια ιδιαιτερα μαθηματα ελληνικων και αγγλικων σε παιδια δημοτικου,μαθηματα Lower και γαλλικων σε παιδι γυμνασιου,εχω proficiency Michigan & Cambridge,Sorbonne 1 & 2. Αναλαμβανω μελετη παιδιων δημοτικου 5-7,5 ευρω την ωρα ιδιαιτερα αγγλικων για ολα τα επιπεδα 5-15 ευρω την ωρα(αναλογα το επιπεδο) ιδιαιτερα γαλλικων για ολα τα επιπεδα 5-15 ευρω την ωρα. ιδιαιτερα πιανου για μικρες ταξεις 7,5-15 ευρω την ωρα. ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΙΚΑΙΑ,ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ,ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ,ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ. Επικοινωνια: 2104923937 6979370011
Last reply by HLIA, -
- 1 απάντηση
- 2,3k εμφανίσεις
Έμπειρη αισθητικός με 15ετη εμπειρία στο χώρο της αισθητικής- μανικιούρ –πεντικιούρ και αποτρίχωσης απόφοιτη ιιεκ αναλαμβάνει περιποιήσεις στο χώρο σας στην ανατολική αττική σε πολύ προσιτές τιμές. Email:[email protected], ή προσωπικό πμ μέσω parents
Last reply by elina1978, -
- 2 απαντήσεις
- 3,1k εμφανίσεις
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ (ΣΤΑΥΡΟΒΕΛΟΝΙΑ, ΓΕΜΑΤΑ, ΛΑΣΕ Κ.Λ.Π.) Η ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑ Η ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ([email protected])
Last reply by elini, -
- 3 απαντήσεις
- 2,8k εμφανίσεις
Το βαζω και εδω για παν ενδεχομενο! http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=72694 Ευχαριστω εκ των προτερων οποιον/α μπει στον κοπο εστω να ενδιαφερθει!
Last reply by Σωσωκα, -
- 0 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΗ ...ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΔΑΚΤΥΛΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ, ΣΕ CD, ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕΣΩ E-MAIL E-MAIL: [email protected]
Last reply by BEBE, -
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Γεια σας! Είμαι Νηπιαγωγός 23 χρονών και θα ενδιαφερόμουν πάραααα πολύ να εργαστώ σε κάποιο παιδικό σταθμό ή να προσφέρω τη βοήθεια μου στο διάβασμα παιδιών για το σχολείο!! 'Εχω αρκετή εμπειρία στη δημιουργική απασχόληση παιδιών καθώς υπήρξα συνεργάτης σε εταιρία διοργάνωσης παιδικών παρτυ, και έχω ασχοληθεί με τη φύλαξη παιδιών!! Ασχολούμαι επίσης με το πιάνο και γενικότερα με τη μουσική, το οποίο μπορεί να συμβάλει στη διοργάνωση ευχάριστων δραστηριοτήτων για τα παιδιά!! Τηλ. επικοινωνίας 694.71.76.705
Last reply by ele2010, -
- 0 απαντήσεις
- 4,6k εμφανίσεις
Κοριτσια αν γνωριζει καποια σας για εργασια στο σπιτι (φασον, κατασκευες, μπομπονιερες κλπ) ας με ενημερωσει σας παρακαλω πολυ. Ευχαριστω
Last reply by elini, -
- 0 απαντήσεις
- 1,1k εμφανίσεις
Καλησπέρα!!!Ειμαι 3ετής φοιτητρια προσχολικης αγωγής στο Α.Π.Θ και αναλαμβάνω με πλήρη ευθύνη τη φυλαξη και τη δημιουργική απασχόληση μικρών παιδιών.Εχω ανάλογη εμπειρία και πολυ πολύ αγάπη για τα παιδιά!!Οποια μανούλα από Θεσσαλονίκη χρειάζεται ας επικοινωνησει μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες. Το τηλ μου ειναι :6984576890 e-mail ([email protected])
Last reply by Ματινα Κρα, -
- 0 απαντήσεις
- 684 εμφανίσεις
Καλησπέρα!!!Ειμαι 3ετής φοιτητρια προσχολικης αγωγής στο Α.Π.Θ και αναλαμβάνω με πλήρη ευθύνη τη φυλαξη και τη δημιουργική απασχόληση μικρών παιδιών.Εχω ανάλογη εμπειρία και πολυ πολύ αγάπη για τα παιδιά!!Οποια μανούλα από Θεσσαλονίκη χρειάζεται ας επικοινωνησει μαζί μου για περισσότερες πληροφορίες. Το τηλ μου ειναι :6984576890 e-mail ([email protected])
Last reply by Ματινα Κρα, -
- 8 απαντήσεις
- 3,4k εμφανίσεις
Γεια σας...ειμαι η Ελιζα...μανουλα 2 μικρων παιδιων και ζητω αμεσα εργασια...η προυπηρεσια μου ειναι κυριως σε γραμματειακη υποστηριξη και σαν τηλεφωνητρια σε τηλεφωνικα κεντρα...επεισης εχω ασχοληθει και με οργανωσεις γανων-βαφτισης... αν ακουσετε κατι σας παρακαλω μην ξεχασετε και εμενα...ενημερωστε με με πμ... ευχαριστω πολυ με εκτιμηση ελιζα
Last reply by elizaa, -
- 1 απάντηση
- 1,4k εμφανίσεις
καλησπερα στο φορουμ! ειμαι 23 χρονων, αποφοιτη οικονομικου πανεπιστημιου..με δικο μου μεταφορικο μεσο, μενω στα βορεια προαστια..ενδιαφερομαι να προσεχω μωρακια-παιδακια καθε ηλικιας και να αναλαβω το διαβασμα τους(μεχρι εκτη δημοτικου)..δουλευα ανιδιοτελως σε ορφανοτροφειο πριν 1 χρονο..εχω μεγαλη αγαπη στα παιδια και θα ηθελα να περναω χρονο μαζι τους δημιουργικα..οποια μανουλα το επιθυμει, μπορει να με ρωτησει επιπροσθετες λεπτομερειες..ευχαριστω!!.. α, ενδιαφερομαι απο τις 4-9 δηλαδη για απογευματινες ωρες και για βορειοανατολικα προαστια!
Last reply by lili., -
Πουλάω κεντήματα σταυροβελονια σε πολλα σχεδια κατοπιν παραγγελίας. e-mail: [email protected]
Last reply by elini, -
- 0 απαντήσεις
- 1,4k εμφανίσεις
Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα διατροφής-διαιτολογίας στο ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης.Έχω παρακολουθήσει πολλά επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, σεμινάρια που αφορούν στη παιδική παχυσαρκία και τις διατροφικές διαταραχές βρεφών και παιδιών, την οριοθέτηση του ρόλου μου ως ειδικός και την ενίσχυση της σχέσης ειδικού πελάτη .Από τον Οκτώβρη του 2007 παρακολουθήσα 15μηνη εκπαίδευση για τις διατροφικές διαταραχές από το «ελληνικό κέντρο διατροφικών διαταραχών» υπό την αιγίδα του Εθνικού Κέντρου Διατροφικών Διαταραχών της Μεγάλης Βρετανίας.Επι 2 χρονια διατηρουσα δικο μου γραφειο στο Περιστερι σε συνεργασια με την ομαδα ΔΙΑΤΡΟΦΗ και τωρα βρισκομαι σε φαση μεταφορας σε άλλη περιο…
Last reply by geonutr, -
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
καθως στο parents.gr με διεγραψαν προσωρινα, καθως απαγορευεται, αναρτω εδω την αγγελια μου. κατασκευαζω χειροποιητα κοσμηματα σε πολυ προσιτες τιμες. εχω ετοιμα αρκετα κοσμηματα για τη νεα συλλογη μου, η οποια ανανεωνεται διαρκως. τα κοσμηματα παραδιδονται σε συσκευασια δωρου με καρτελιτσες που αναγραφουν λεπτομερειες για το καθε κοσμημα. οποια κοπελα ενδιαφερεται ,μπορει να επικοινωνησει στο μειλ [email protected] η να επισκεφτει το φεισμπουκ γραφοντας "jewels erifilli'". Επισης μπορει να στειλει και εδω μηνυμα... ευχαριστω.
Last reply by erif30, -
ζητω εργασια
από μπετυ- 1 απάντηση
- 1,4k εμφανίσεις
ζητω εργασια στην ροδο,τελειωσα τει γνωση υπολογιστη
Last reply by βασ32, -
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Ειμαι Ψυχοπαιδαγωγός Αναλαμβάνω την Αποκατασταση Μαθησιακών Δυσκολιών σε μαθητες με την εφαρμογή εξατομικευμενων προγραμμάτων. Απευθυνομαι σε παιδια 1.Προσχολικής ηλικίας Εκπαιδευση στη φωνολογικη ενημερωτητα Ενισχυση στην προετοιμασία πρωτης γραφής κ Αναγνωσης Δυσκολίες Γραφής 2.Σχολικής ηλικίας(ΔΗΜΟΤΙΚΟ) Δυσκολίες Αναγνωσης Ορθογραφίας Γραφής Μαθηματικων Γραπτης εκφρασης Για πληροφορίες [email protected] ή στο τηλ 6973396518 ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΓΟΥΣ Κ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
Last reply by βασ32, -
- 0 απαντήσεις
- 2,6k εμφανίσεις
Αναλαμβάνω τη ζωγραφική παιδικών πινάκων για όλα τα θέματα για βαπτίσεις,παιδικα δωμάτια κ.τ.λ...σε πολύ προσιτές τιμές.Τα θέματα τα διαλέγετε εσείς είτε συνοδεύονται απο κείμενο είτε όχι...
Last reply by efh-k, -
ΖΗΤΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ!!
από ΔΕΣΙ- 0 απαντήσεις
- 1,9k εμφανίσεις
ΖΗΤΑΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ,ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ.ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗς ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗς ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Η/Υ.ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Last reply by ΔΕΣΙ, -
- 0 απαντήσεις
- 1,2k εμφανίσεις
Καλησπέρα! Είμαι φιλόλογος με πολύχρονη πείρα και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου σε λογικές τιμές. Επίσης, προσφέρω προσωπικές, ηλεκτρονικές σημειώσεις για όλα τα μαθήματα. Είμαι 33 ετών, μένω στην Αμφιάλη και εργάζομαι σε φροντιστήριο Μέσης Εκπάιδευσης. Ενδιαφέρομαι για τις περιοχές: Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Νίκαια, Πέραμα Τηλ. 6989342844 e-mail: [email protected]
Last reply by pieroula, -
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Μαθήματα εναλλακτικής χορευτικής γυμναστικής σε μαμάδες και όχι μόνο. Μπορεί να συμβούν σε δικό σας χώρο σε όλη την Αττική ή σε δικό μου χώρο κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Είναι ένας τρόπος να αισθανθείτε καλύτερα με το σώμα σας, να αποκτήσετε καλή φυσική κατάσταση, και κυρίως ευεξία και θετική διάθεση. Για να επικοινωνήσουμε για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να πάρετε στο 6972514477 ή γράψτε στο chorokinisi at gmail.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Χριστίνα Γ.
Last reply by fristina, -
- 0 απαντήσεις
- 2k εμφανίσεις
Είμαι απόφοιτος λυκειου με γνώσεις ECDL και αγγλικά επιπέδου lower. Έχω προϋπηρεσία ως υπάλληλος γραφείου 9 χρόνια σε τεχνικό γραφείο. Αν κάποιος έχει ακούσει κάτι για δουλίτσα ας μου στείλει πμ.
Last reply by STELLA08, -
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Καλημέρα! Αναλαμβάνω μεταφράσεις από και προς τα ιταλικά. Τιμές λογικές άμεση εξυπηρέτηση. Τηλέφωνο 6937.430662 e-mail: natty26atwindowslive.com
Last reply by natty26, -
- 0 απαντήσεις
- 1,5k εμφανίσεις
Γειά σας, είμαι η Μαρία 31 χρονών και ενδιαφέρομαι για πενθήμερη εργασία ως babysitter, βοηθός μαμάς ή δημιουργική απασχόληση από μέσα Αυγούστου ή Σεπτέμβρη. Οι περιοχές που με ενδιαφέρουν είναι Ζωγράφου και γύρω (Ιλίσια, Γουδί, Κέντρο) ή περιοχές πλησίον μετρό καθώς δε διαθέτω μεταφορικό μέσο. Είμαι δασκάλα μουσικής με ειδίκευση στη Μουσικοκινητική Αγωγή Orff (μουσική προπαιδεία) κάτι που αναφέρεται κυρίως σε μικρές ηλικίες ξεκινώντας από 3-4 χρονών. Μπορώ βέβαια μέσα από το babysitting να προσαρμόσω την εισαγωγή του παιδιού στη μουσική, την κίνηση και το λόγο και σε μικρότερες ηλικίες, καθώς επίσης να απασχολήσω δημιουργικά τα μεγαλύτερα παιδάκια σας με διάφο…
Last reply by Imagine, -
- 1 απάντηση
- 2,8k εμφανίσεις
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ Κ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΔΕΣ !!!! ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 24 ΕΤΩΝ. ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ,ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΖΗΤΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΙΓΟΩΡΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΙΛΙΟΥ Κ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ. ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΦΥΛΑΓΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 1 ΕΤΟΥΣ, ΑΛΛΟ 1 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 1 ΕΤΟΥΣ ΕΩΣ 2 ΕΤΩΝ Κ 2 ΔΥΔΙΜΟΥΛΕΣ 2 1/2 ΕΤΩΝ. ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΩ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ 1 ΧΡΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΩΝ…
Last reply by Agni-Maria, -
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
ζητω εργασια σε γραφειο ή καταστημα στην Καστορια.αναλαμβανω και τη φυλαξη παιδιων.Οποια ενδιαφερεται ας μου στειλει μηνυματακι
Last reply by cancer, -
- 0 απαντήσεις
- 1,3k εμφανίσεις
Αναλαμβάνω μεταφράσεις από και προς την Ισπανική γλώσσα, την μητρική μου. Έχω χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της μετάφρασης. Παντός είδου κειμένων (νομικά, γενικά, τουριστικά, τεχνικά, κλπ) )
Last reply by Virginoula,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 7.020 απαντήσεις
- 885.719 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 122.756 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.148.257 εμφανίσεις