Έλληνες στην Κύπρο!
9 θέματα σε αυτή την ενότητα
-
- 3 απαντήσεις
- 70,6k εμφανίσεις
Don't miss the KidCulture Family Expo - FREE activities for kids of all ages, and innovative toys & eco products for the home... And you can officially sign up to the 1010 Global Campaign! This weekend at Acropolis Park & the 'Caves', Strovolos, Lefkosia (opp M&S/Goodies) Friday 17/9 14:00-18:00 16:00 - 16:45 Lecture ʽThe ontogeny of the childʼs mind: how the brain grows and how together with the social environment creates the mindʼ 16:20 - 16:50 CAPOEIRA SHOW 17:00 - 17:45 Kindermusik (0-7yrs) Sat 18/9 10:00-18:00 10:30 - 11:30 Breastfeeding presentation by Zacharatou 10:15 - 11:15 TRIBO CAPOEIRA -Kids 4+ yrs 11:00 - 12:00 Childrenʼs book “Flyin…
Last reply by CoffeeTime, -
Διαφημίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 41,8k εμφανίσεις
Καλημέρα σας. Διαμένουμε στη Λεμεσό εδώ και 8 μήνες και έχουμε δυο παιδάκια 4 ετών. Εάν ξέρετε καλά νηπιαγωγεία στη Λεμέσο τα οποία να έχουν και απογευματινό ωράριο ενημερώστε μας καθώς εργαζομαστε και οι δύο μέχρι τις 5. Σας ευχαριστώ.
Last reply by dinata, -
- 2 απαντήσεις
- 63,3k εμφανίσεις
Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα! Ειμαστε ενά νεο ζευγαρι που θα πάμε μόνιμα στην Λεμεσό με ένα 3χρονο αγοράκι , θα θέλαμε την βοήθεια σας.... Θα προτιμούσαμε κάτι κοντά στην περιοχή Εναέριος (και στις γειτονικές περιοχές) 1. Να μας προτείνετε κάποιο Παιδικό σταθμό ? Εαν θελετε γραψτε κ 2 λογια για αυτον 2. Υπαρχει καποιος παιδικος σταθμος που να παρέχει σχολικό? Απο ότι καταλαβα δεν υπαρχει αυτη η δυνατότητα...? Εαν εχετε καποια αλλη συμβουλή τι να προσέξουμε είναι ευπρόσδεκτη !! Μας προτείναν Margarita https://www.facebook.com/pages/Margaritas-Ltd-Kindergarden/744845858902197?sk=timeline&ref=page_internal και τον Γαλάζιο Πύργο (αλλα νομίζω οτι έχουν κλε…
Last reply by dinata, -
- 1 απάντηση
- 51,2k εμφανίσεις
Γεια σας και καλώς σας βρήκα όλους! Αποφάσισα και εγώ να σας γράψω για να ζητήσω πληροφορίες....Ετοιμάζομαι να μετακομίσω Κύπρο , περιπου τον Ιουνιο.. Εχω ενα παιδακι 3 χρονων, τι γινεται εκει με τους σταθμους, πες τε μου παρακαλω. Υπάρχουν δημόσιοι που θα μπορω να στειλω το παιδι και να μην πληρωνω? Η έστω ενα πολυ μικρο ποσο? Οι ιδιωτικοι σε τι τιμές κυμαινονται? Και αν υπαρχει καποια διαδικασια, εγγραφα, που θα πρεπει να ετοιμασω απο Ελλαδα προκειμενου να κανω αιτηση για να συμπεριλαβουν το παιδι μου, και ποιο μηνα γινεται αυτο? Αν ξερει κανεις και μπορει να με βοηθησει, θα ειμαι ευγνωμων! Ευχαριστω
Last reply by dinata, -
- 2 απαντήσεις
- 41,9k εμφανίσεις
Καλησπέρα σε όλες τις μανούλες και σε αυτές που επιθυμούν να γίνουν, στις οποίες συγκαταλέγομαι κι εγω! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιες από εσάς διαμένουν Κύπρο και την πληροφόρηση/εμπειρία που έχουν σχετικά με γυναικολόγο/εξετάσεις/κόστος για την Κύπρο. Δεν έχω κλείσει ακόμη χρόνο εδώ και επειδή εδώ και ένα εξάμηνο με τον αρραβωνιαστικό μου κάνουμε πλέον ελεύθερα σεξ για να μας έρθει με το καλό ένα μωράκι, έχω αρχίσει να ψάχνω για γυναικολόγο για να ξεκινήσω και τυπικά όλες τις εξετάσεις κλπ. Μένουμε ανάμεσα σε Λάρνακα και Λεμεσό. Αν κάποια από εσάς θα μπορούσε να μου προτείνει κάποιο γυναικολόγο εδώ, θα μου ήταν πολύ χρήσιμο!!
Last reply by rozoulini, -
Εδω ειμαστε και στο καινουργιο μας cafe:p Μην μου χαθητε τωρα που βρεθηκαμε Αντε καλημερα σας και καλοριζικο το νεο μας στεκι!!! xxxxxxxx
Last reply by Angeliki1127, -
- 0 απαντήσεις
- 50,1k εμφανίσεις
Γεια σας και καλώς σας βρήκα όλους! Αποφάσισα και εγώ να σας γράψω για να ζητήσω πληροφορίες....Ετοιμάζομαι να μετακομίσω Κύπρο , περιπου τον Ιουνιο.. Εχω ενα παιδακι 3 χρονων, τι γινεται εκει με τους σταθμους, πες τε μου παρακαλω. Υπάρχουν δημόσιοι που θα μπορω να στειλω το παιδι και να μην πληρωνω? Η έστω ενα πολυ μικρο ποσο? Οι ιδιωτικοι σε τι τιμές κυμαινονται? Και αν υπαρχει καποια διαδικασια, εγγραφα, που θα πρεπει να ετοιμασω απο Ελλαδα προκειμενου να κανω αιτηση για να συμπεριλαβουν το παιδι μου, και ποιο μηνα γινεται αυτο? Αν ξερει κανεις και μπορει να με βοηθησει, θα ειμαι ευγνωμων! Ευχαριστω
Last reply by Sylvia83, -
- 19 απαντήσεις
- 77k εμφανίσεις
Γειά σας, εδώ μπορείτε να συζητήσετε και καταχωρήσετε πληροφορίες καθώς και συμβουλές που θα διευκολύνουν τα άτομα που ενδιαφέρονται να μετακομίσουν / μεταναστεύσουν στην Κύπρο (εύρεση εργασίας, εύρεση κατοικίας, απαραίτητα δικαιολογητικά/έγγραφα, σύλλογοι και υποστηρικτικοί φορείς είτε εκεί είτε εδώ).
Last reply by φρου, -
- 3 απαντήσεις
- 71,4k εμφανίσεις
Έχω μια ερώτηση, δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Λοιπόν, υιοθεσία ενός παιδιού από τη βουλγαρία από κύπριους γονείς ενηλικιώνεται και θέλει να αλλάξει το επώνυμο του, να προσθέσει κι εκείνο των βιολογικών του γονιών. Μπορεί να το κάνει; Ευχαριστώ
Last reply by CoffeeBean,
-
Προτεινόμενα Θέματα
-
- 5.607 απαντήσεις
- 781.182 εμφανίσεις
-
- 11.149 απαντήσεις
- 2.123.676 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 33.949 εμφανίσεις