Δεν είναι πιο στενες η κατι τετοιο; ΓΙα παραδειγμα εμας το 4 στις λίμπερο μας ερχεται καλά γιατί παντα είχαν πιο φαρδιά φόρμα. Στις babylino ομως φοράμε 4 συν και αυτό είναι πλεον οριακό. Οπότε σκεφτόμουν αν εχουν αλλάξει και είναι πλεον πιο στενές να πάρω το 5.
να σου πω δεν ξερω ειναι η αληθεια γιατι φοραμε το 5 εδω και καιρο...
Επικοινώνησα σήμερα με babylino για κουπονάκια και με ενημέρωσαν για όσους είναι γραμμένοι στο babylino club τις προσεχείς ημέρες θα αποσταλλούν ταχυδρομικώς κουπονάκια.
Επικοινώνησα σήμερα με babylino για κουπονάκια και με ενημέρωσαν για όσους είναι γραμμένοι στο babylino club τις προσεχείς ημέρες θα αποσταλλούν ταχυδρομικώς κουπονάκια.
Ειδανε οτι ο κοσμος δεν ψωνιζε γι' αυτο αρχιζουν να στελνουν παλι κουπονια.
οι ιδιες ειναι απλα αλλαξαν την συσκευασια και οι καινουριες γραφουν πανω slim fit!
ναι είναι οι ίδιες απλά είναι πιο λεπτές, δε νομίζω ότι έχουν διαφορά στα μεγέθη...και αυτές οι καινούργιες με τις πατούσες και τις παλάμες είναι πολύ ωραίες...κρίμα που αρχίσαμε να φοράμε χειμωνιάτικα και δεν φαίνονται τα σχέδιά τους..
Ξέρει κανείς μέχρι πότε ισχύει αυτή η προσφορά? Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει 50% έκπτωση αλλά 50% επιστροφή της αξίας σε δωροεπιταγή. Όπως και να' χει εμένα με ενδιαφέρει γιατί φοράμε μόνο pampers.
Ξέρει κανείς μέχρι πότε ισχύει αυτή η προσφορά? Φαντάζομαι ότι δεν ισχύει 50% έκπτωση αλλά 50% επιστροφή της αξίας σε δωροεπιταγή. Όπως και να' χει εμένα με ενδιαφέρει γιατί φοράμε μόνο pampers.
9-20 οκτωβριου γραφει το φυλλαδιο..
(ειναι λιγο αδικο το 50% σε επιστροφη νομιζω...
γιατι εκει που με 50% εκπτωση παιρνεις για παραδειγμα 4 πακετα με περιπου 40 ευρω, με το 50% σε επιστροφη παιρνεις 3 πακετα...τουλαχιστον ετσι μου βγηκαν εμενα που φοραμε λιμπερο )
Καλημέρα,που μένεις?Στο 3β μαρκετ τα παμπερς βγαίνουν από 0,22-0,25 λεπτά η πάνα.Νο3 0,22, Νο4,5 0,25 λεπτά η μία.Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω
Πηγα σημερα στα carrefour κι εχει οντως τις babylino -50% αλλα σε δωροεπιταγη.Πληρωνεις κανονικα το ποσο και σου δινει τα μισα σε δωροεπιταγη.
Αν θελει καποια να διαθεσει το ποσο μονο για πανες πρεπει να τις χτυπαει μια μια και να αφαιρει την δωροεπιταγη απο την επομενη.
Προσωπικα θεωρω καλυτερο να βαζουν τις εκπτωσεις καθαρα στην τιμη χωρις δωροεπιταγες.
αυτο με την δωροεπιταγη στα καρφουρ να ξερετε οτι δεν την παιρνεις αμεσως στο χερι. μαζευονται ποντοι αναλογα με τα προιοντα της προσφορας που ψωνιζεις στην καρτα και οταν τους μαζεψεις τοτε την παιρνεις.
Τις πάνες τις έχουμε κόψει (ευτυχώς) αλλά ήθελα να παρατηρήσω ότι πρώτη φορά βλέπω προσφορές σε πάνες στο 60% !! Μήπως βαδίζουμε σε ημέρες καλύτερων τιμών???
Ουτε εγω εχω ξαναδει τοση μεγαλη εκπτωση. Το θεμα ομως ειναι να γινει μια γενικοτερη μειωση και οχι να τρεχουμε σαν τρελοι να βρουμε καθε φορα που εχει τη μεγαλυτερη εκπτωση η προσφορα. Και αυτο ισχυει για ολα τα προιοντα οχι μονο για τις πανες.
Πήγα σε 4 σ/μ και libero Νο5 ούτε για δείγμα, μόνο 4 άπειρες συσκευασίες.. Καλά μας δουλεύουν!!!!
Το ιδιο είχε συμβει και όταν είχαν βγαλει 50% στις libero τα καρφούρ. Εγω εψαχνα 5 για τον μεγάλο και 2 για το μωρό για να εχω και δεν είχα βρει πουθενα. Απότι καταλαβα δεν βγαζουν ολα τα νουμερα. Και οταν ρωτας σου λενε ότι τελείωσαν.
Πήγα σε 4 σ/μ και libero Νο5 ούτε για δείγμα, μόνο 4 άπειρες συσκευασίες.. Καλά μας δουλεύουν!!!!
μου χει τυχει και μενα οταν ειχε το μειον 50%
ειχα γυρισει ολα τα καρφουρ και τα μαρινοπουλος σε φαληρο και νεα σμυρνη και δεν εβρισκα ουτε εγω πουθενα
τελικα εστειλα τον αντρα μου στο νεο κοσμο και με πηρε και με στολισε γιατι νομιζε οτι τον δουλευα γιατι εκει ειχε μονο πενταρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τις πάνες τις έχουμε κόψει (ευτυχώς) αλλά ήθελα να παρατηρήσω ότι πρώτη φορά βλέπω προσφορές σε πάνες στο 60% !! Μήπως βαδίζουμε σε ημέρες καλύτερων τιμών???
Ευτυχως τον τελευταιο καιρο κατι γινεται με προσφορες σε πανες. Ετσι γλυτωνουμε κανα ευρω!
__________________ ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!! ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!
Το ιδιο είχε συμβει και όταν είχαν βγαλει 50% στις libero τα καρφούρ. Εγω εψαχνα 5 για τον μεγάλο και 2 για το μωρό για να εχω και δεν είχα βρει πουθενα. Απότι καταλαβα δεν βγαζουν ολα τα νουμερα. Και οταν ρωτας σου λενε ότι τελείωσαν.
Και εγώ το ίδιο ήθελα και παντού είχε το Νο1&4&6&7... Τελικά πήρα μία συσκευασία Νο4 να δοκιμάσω. Του κάνει και θα πάρω άλλες 2 σήμερα.Για το μωρό βρήκα επίσης μόνο 2 συσκευασίες το Νο2....Τί πράγμα και αυτό, προωθούν όσα νούμερα θέλουν...
(Κάπου μαζί γεννάμε ε? Άντε με το καλό!!!Να πάνε όλα καλά)
επειδή έχω ψωνίσει με το -50% και μάλιστα είχα πάει πρωί πρωί, νούμερα έχουν, απλώς κάποια φεύγουν εν ριπή οφθαλμού και νωρίς. Σε μένα προσωπικά υπήρχαν μπόλικες συσκευασίες τότε ν4 και μέχρι να πάρω κάποια φίλη μου τηλ που ήξερα πως ήθελε και να μου πει τον αριθμό...τις είχαν πάρει!!! Για την ακρίβεια της είχα πάρει τότε από κάτι κούτες (τις άνοιξα μόνη μου) που είχα βρει σε άλλο σημείο του καρφούρ. Φίλη μου ας πούμε χθες, πήγε δεν είχε τίποτε στο ράφι (άδειο τελείως, φανταστείτε τι έγινε), ρώτησε στην αποθήκη και της βρήκαν το νούμερο που ήθελε. Κι όπως της τα έφεραν από την αποθήκη τα πήρε όλα !
Σε τέτοιες προσφορές πας με το άνοιγμα και ρωτάς πάντα και στην αποθήκη (μην ντρέπεστε!)
Παντως κι εγω πηγα χτες το απογευμα και βρηκα νουμερα (κεντρο Πειραια).. Εχω παρατηρησει οτι παιζει ρολο και ποσο κεντρικο ειναι το καταστημα η με ποση κινηση, γιατι ειναι καποια πιο μικρα σ/μ που δεμ "τραβαν" πολυ κοσμο και βρισκεις ευκολοτερα...
Εγω πηγα χθες στο Carrefour στο Μακαρθουρ Γκλεν και ειχε παρα πολλα τεμαχια σε ολα τα νουμερα και ανοιχτη πανα και βρακακι.Και ειχα και 2 κουπονακια και τα πηρανε και αυτα ,πηρα οικονομικη Νο 4 5,88
Εγω πηγα χθες στο Carrefour στο Μακαρθουρ Γκλεν και ειχε παρα πολλα τεμαχια σε ολα τα νουμερα και ανοιχτη πανα και βρακακι.Και ειχα και 2 κουπονακια και τα πηρανε και αυτα ,πηρα οικονομικη Νο 4 5,88
Kαι εγώ βρήκα εύκολα αν και δεντο περίμενα. και αυτό που επίσης δενπερίμενα ήταν που μου πήραν και κάτι κουπόνια των πέντε ευρώ που μου είχε στείλει η λιμπερο για αντικατασταση ελλατωματικής συσκευασίας. πήρα 4 μεγάλες συσκευασίες σχεδόν 10 ευρώ. ακόμη δεν μπορώ να το πιστ'εψω. Παντως για την λίμπερο εχω να πω οτι με το που τους πήρα για την συσκευασία με το πρόβλημα αμέσως μου έστειλαν τα κουπόνια αντικατάστασης...
Κορίτσια στο -50% είχα πάει στο δικό μας βασιλόπουλο είχε 12 συσκευασίες νο 4 και επιτόπου τις πήρα όλες ε μετά από μένα δεν βρήκαν όσοι πήγαν.Επίσης την άλλη μέρα πήγε πρωί πρωί ο αδερφός μου είχε 16 κούτες νο4 πρόλαβε και έβαλε 9 στο καρότσι και ένας άλλος πήρε τις υπόλοιπες οπότε πάλι δεν είχε και την άλλη μέρα.Δεν προωθούν όσες θέλουν απλά τις αγοράζει ο κόσμος