εχω κουπονακια για λιμπερο για νεογεννητα.. στα καρφουρ τα δεχονται? ξερει καμια?
παντου τα δεχονται
δεν ξερω που μενεις αλλα το καρφουρ μαρινοπουλος του παλαιου φαληρου/ νεα σμυρνης (αυτο που ειναι κοντα στην αγια κυριακη) τις λιμπερο της εχει συνεχεια προσφορα
Παντως οσες φορες ειχε το καρφουρ προσφορα πανες τουλαχιστον στην περιοχη μου δεν δεχονται και τα κουπονια, οποτε δεν πηγαινω πια., εκτος κι αν εχει καμια τρελη ευκαιρια..
Στα αλλα σ/μ που πηγαινω βεροπουλο και σκλαβενιτη παιρνουν και τα κουπονια και σου κανουν και την εκπτωση του σ/μ...
Εμενα παντως κουπονια απο την babylino δεν εχουν ερθει ακομα και τα περιμενα επιτηδες να παω παλι να στοκαρω
Πηγα την προηγουμενη παρασκευη καρφουρ ρεντη ειχαν 50% οντως ρις λιμπςρο κ δεχτηξαν τα κουπονια !!!γεννησα την τριτη κ ηρθαν απο την λιμπερο με το κουτακι.μου πηραν τα στοιχεια κ λογικα θα λαμβανω ενημερωση για τις προσφορες.
Πηγα την προηγουμενη παρασκευη καρφουρ ρεντη ειχαν 50% οντως ρις λιμπςρο κ δεχτηξαν τα κουπονια !!!γεννησα την τριτη κ ηρθαν απο την λιμπερο με το κουτακι.μου πηραν τα στοιχεια κ λογικα θα λαμβανω ενημερωση για τις προσφορες.
καλημερα!
(στο ρεα γεννησες???)
δυστυχως δεν σου στελνουν ενημερωση για τις προσφορες
πρεπει εσυ να παρεις τηλ. στην λιμπερο για να μαθεις σε ποιο σουπερ μαρκετ τρεχει προσφορα........
δυστυχως δεν σου στελνουν ενημερωση για τις προσφορες
πρεπει εσυ να παρεις τηλ. στην λιμπερο για να μαθεις σε ποιο σουπερ μαρκετ τρεχει προσφορα........
Πηγα σημερα στο καρφουρ γειτονικης μου πολης και ειχε προσφορα σε τσουληθρες και σπιτακια.
Οι τσουληθρες ειχαν 24 ευρω και τα σπιτακια 72
Δεν ξερω τι λενε απο ποιοτητα αλλα εμφανισιακα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ
Πηγα σημερα στο καρφουρ γειτονικης μου πολης και ειχε προσφορα σε τσουληθρες και σπιτακια.
Οι τσουληθρες ειχαν 24 ευρω και τα σπιτακια 72
Δεν ξερω τι λενε απο ποιοτητα αλλα εμφανισιακα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ
Αχ τα είδα κι εγώ προχθές και ξετρελλάθηκα.Η δε μικρή μου που την είχα στο καρότσι άρχισε να χοροπηδάει και να κουνάει τα χεράκια της!!Μακάρι να είχα τον χώρο να βάλουμε ένα!!
Αχ τα είδα κι εγώ προχθές και ξετρελλάθηκα.Η δε μικρή μου που την είχα στο καρότσι άρχισε να χοροπηδάει και να κουνάει τα χεράκια της!!Μακάρι να είχα τον χώρο να βάλουμε ένα!!
Εμεις εχουμε σπιτακι και μαλιστα πιο μεαλο αλλα οταν παμε στο σουπερ μαρκετ δεν ξεκολλανε απο αυτα. Ειναι πολυ πιο ομορφα απο τα φτηνα του τζαμπο.
καλημερα , καλες τιμες σε ηλεκτρικες συσκευες στην θεσσαλονικη?
προσφατα πηρα πλυντηριο ρουχων 7κιλο ζανουσι 290 ευρω απο συνοικιακο μαγαζι στη χαριλαου-τουμπα. αλλη τιμη εγραφε πανω οταν πηγαμε στο μαγαζι αλλα αλλη τιμη μας ειπε, μαλλον ειχε εκπτωσεις. αλλιως δες και στα κλασικα μαγαζια και στο καρφουρ που ξεπουλαει τις ηλεκτρικες συσκευες.
σήμερα πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση καταναλωτών των καρφούρ μαρινόπουλος και μου είπαν ότι άλλαξε η πολιτική τους και θα πέρνουν τα κουπόνια ακόμα και αν είναι κάποιο προϊόν σε προσφορα. Αν δεν το πάρει το κουπόνι το κατάστημα να πάρουμε τηλ την εξυπηρέτηση στα κεντρικά και να τους το πούμε να το λύσουν εκείνη τη στιγμή.
σήμερα πήρα τηλ στην εξυπηρέτηση καταναλωτών των καρφούρ μαρινόπουλος και μου είπαν ότι άλλαξε η πολιτική τους και θα πέρνουν τα κουπόνια ακόμα και αν είναι κάποιο προϊόν σε προσφορα. Αν δεν το πάρει το κουπόνι το κατάστημα να πάρουμε τηλ την εξυπηρέτηση στα κεντρικά και να τους το πούμε να το λύσουν εκείνη τη στιγμή.
babylino το γνωστό στίκερ -3,5ε σε οικονομικές συσκευασίες 4,4+,5 στον Σκλαβενίτη Αργυρούπολης.
Αυτό με τα καρφούρ έχει καταντήσει σήριαλ.Να θυμίσω μόνο πως εκτός από μεγαλύτερη αρχική τιμή (sta babylino) πρώτα αφαιρούν το κουπόνι και μετά κάνουν την έκπτωση. Με αυτόν τον τρόπο "τρώνε" κάποια χρήματα από το κουπόνι.
50% εχει τελικα εχετε δικιο! πηγα και εγω χτες και πηρα μια τζαμπο συσκευασια και μια κανονικη νουμερο 2 , συνολο 130 πανες με 2 κουπονακια που ειχα του 1,5 ευρω το καθενα και την εκπτωση βγηκαν κατι λιγοτερο απο 10 ευρω.
Η ενημερωση που έχω από babylino είναι ότι υπάρχει το στικερ πάνω στις συσκευασίες για τα 3,5 ευρώ γι'αυτό δεν στελνουν πλέον κουπόνια. Δεν ξερω αν μετα αρχίσουν πάλι. Παντως σίγουρα εχει μεγαλη διαφορα πλεον αφενος γιατί δεν εχουν όλα τα νουμερα και όλα τα σουπερ μαρκετ στίκερ και αφετερου γιατί μπορούσες να συνδυάσεις στικερ με κουπόνι.
Ξέρετε αν εχουν ακομα libero τα carrefour ή αν εχουν εξαντληθει λόγω της προσφορας?
Eξαρταται τι νουμερο θελεις και αν εχει το καταστημα που θα πας. Εγω πήγα σε δυο χτες και δεν βρηκα πουθενα το 5 που ήθελα. Αντιθετα είχαν απειρα 4 και 6.
Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα απο Georgegrm
Καλημέρα, ξέρετε αν ισχύει η προσφορά των pampers στον βασιλόπουλο?
Χθες που πηγα στο carrefour χολαργου (τερψιχορης και μπουμπουλινας) ειχε πολλες μεγάλες συσκευασίες Libero No4. Νωρίτερα που είχα ψαξει σε ολα τα carrefour Αγίας παρασκευης, Γερακα και Βριλησιων δεν ειχε πουθενα.