Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 14 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

      Βγήκε η αμη και είναι στα πατώματα..2,40pmol/L..πως γίνεται μέσα σε 2,5 χρόνια να έπεσε από το 9 στο 2,40? Δεν ξέρω αν αξίζει να κάνω διέγερση..από βδομάδα θα κλείσω ραντεβού με το γιατρό να δούμε πως θα πορευτούμε..πάντως το ένα εμβρυακι που μου έμεινε,φοβάμαι να το βάλω,για κάποιο λόγο πιστεύω πως δεν θα πιάσει,οπότε προτιμώ να κάνω πρώτα ωοληψια-ες..Ήδη με τον άντρα μου κάνουμε εξετάσεις και μαζεύουμε τα δικαιολογητικα..Μεγάλο χαστούκι η ΑΜΗ,ειλικρινά τόσο χαμηλή δεν την περίμενα με τπτ...

      Καλημέρα!

      Εγώ στα 32 μου είχα ΑΜΗ 3,κάτι pmol/L και η fsh ήταν πάντα πάνω απο 12 κι είχε φτάσει και 26, στο τέλος που την κοιτούσα ήταν γύρω στο 18. 

      Κι έμεινα φυσιολογικά έγκυος στον 4ο μήνα προσπαθειών ενώ είχα αυτές τις χάλια εξετάσεις. Μην απογοητεύεσαι από το νούμερο της ΑΜΗ, δεν λέει κάτι.

Γοργόνες σε δίαιτα!


Recommended Posts

<a href="http://www.glitter-graphics.com"><img src="http://dl3.glitter-graphics.net/pub/1082/1082743n9sylta7q3.gif" width=510 height=239 border=0></a><br><a href="http://www.glitter-works.org" target=_blank>glitter-graphics.com</a>


...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 28k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • maestria77

    2255

  • JENIA

    2242

  • mpap

    1708

  • tsipoura

    1624

θελω πισω το εντιτ...τι θα γινει πια με αυτο????

συγνωμη για τα δυο ακυρα ποσταρισματα αλλα δεν μου ανοιγουν οι εικονες και ΔΕΝΝΝΝΝΝ εχω εντιτ το κ@ρατο μου...


...αξιζει φιλε να υπαρχεις για ενα ονειρο και ας ειναι η φωτια του να σε καψει...

Link to comment
Share on other sites

καλημερούδια!!!

Ελιζάκι μου χίλια μα χίλια και εκατομύρια μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε και στα επόμενα

Ερη μου προσπάθησε το κοριτσάκι γιατι πήγαινες πολύ καλά και είναι κρίμα να πάνε όλοι οι κόποι σου χαμένοι.

Να καλώς ορίσω και τα καινούρια κορίτσια.

Ολα γίνονται φτάνει να υπάρχει θέληση υπομονή και επιμονή.

Αυτά για σήμερις

φιλια πολλα


FvJup3.png[/url] lxWWp3.png

<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lbyf.lilypie.com/PDF3p3.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" /></a>

Link to comment
Share on other sites

Καλη εβδομάδα!!!!!!!!!

κι εγώ δηλώνω ΚαραΚιουρία με τα ολα μου!

ειχα τραπεζι χθες... δεν θα σας πω τι εφτιαξα γιατί δεν το θεωρώ σωστό να σας κολλάσω αλλά θα σας πω με περηφάνεια ότι εγώ εφτιάξα φιλέτο κοτοπουλο στο σχαροτήγανο (τι πλακα! μολις την εφτιαξα τη λεξη) με κολοκυθάκια βραστά γιατί ακομα και η σαλάτα που ειχα φτιάξει δεν ήταν για εμας τις Γοργονες!!!!!!!

αααα εχω και μια τουρτα στο ψυγειο που ουτε αυτή μου επιτρέπεται να σας περιγραψω........ αλλά ειναι ΚΟΛΑΣΗ (δοκιμασα 1 κουταλάκι από το πιάτο του καλου μου). Ελπίζω να φαει 1-2 κομμάτια και να μου επιτρέψει να την στείλω στον αγύριστο γιατί πραγματικά με κολλάζει!

μπράβο σου τσιπουρίτσα μου. χαίρομαι με την αυτοπειθαρχία σου! ρησπέκτ!

σεβη περαστικά στην μικρή σου!!!!!!

ευχαριστώ. είμαστε απύρετες από χθες το βράδυ.

καλησπερα γοργονες!!!

καλώς ήρθες. θα τα καταφέρεις με αγάπη στο σώμα σου! και με την παρέα μας:tongue::wink::cool:

Καλημέρα και καλό μήνα!

Δεν πολυμπαίνω τελευταία γιατί έχω μπλέξει με δουλίτσες και με τρέχει και το μωρό....Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά!Εγώ τα έχω κάνει κουλουβάχατα με τη δίαιτα...μόνο δίαιτα δεν κάνω πλέον.....είμαι τόσο κουρασμένη που ανοίγω το ψυγείο και κατεβάζω ό,τι βρω μπροστά μου...Διαιτολόγο έχω την άλλη εβδομάδα...Μέχρι τότε πρέπει να προσέξω...Όλο λέω από αύριο και όλο το αναβάλω...Μετά το μετανοιώνω ...αλλά είναι αργά....Αν συνεχίσω έτσι θα τα ξαναπάρω όλα...Δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά γιατί θα με πάρει από κάτω....Αυτά και άλλα πολλά..

μια από τα ίδια, αλλά δεν πτοούμαστε και δεν φοβόμαστε τη ζυγαριά. μπορεί να το πάρεις αλλιώς και να πεις "δεν πάει άλλο".

μάκια!

καλημερα και απο μενα...καλο μηνα να εχουμε ολες...

πηγα στη διαιτολογα χτες... το αποτελεσμα πραγματικα ασυληπτο...δεν το πιστευααααααααα ---4,5 ... και συνεχιζουμε μονο αυτο εχω να πω...

ενα ευχαριστω στις γοργονες που με στηριζουνε...χωρις εσας κοριτσια (ξερετε εσεις) δεν θα εκανα τιποτα...

εβιτα καλως ορισες στο παρεακι μας...ολα καλα θα πανε ...θα βρεις πολυ χρησιμες συμβουλες εδω που θα σε βοηθησουν πολυ...καλη αρχη σου ευχομαι...

μια γλυκια αγκαλια απο εμενα...

πολλές γλυκιές αγκαλιές από εμένα και πολλά περισσότερα ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!

Καλημέρα Μανουλίτσες!!

Αλλη μια φουσκούνα σε απόγνωση...

Να μπω στην παρεα σας να βρω λιγο κουραγιο μπας και στρωθω και βαλω λιγο φερμουαρ??? (και ανεβασω επιτελους και εκεινο του παλιου μου τζην?)

Καλώς την. όλες οι καλές γοργόνες έδώ είμαστε μαζεμένες.!

μείνε μαζί μας και θα χάσεις πολλά... κιλά μόνο!!!!!!!!!:)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γειά σας και χαρά σας και αέρα στα κιλά σας!!!!!

Να καλοσωρίσω τις κοπελιές μας!!!!!!!!! Ειναι μανούλες οκτωβρίου με υπέροχα μωράκια <3

Εγώ τις φωναξα εδω γιατί εδώ γίνεται δουλειά και θα τα χάσουν σύντομα!!!!!!!

Λοιπον φιλενάδες καλά χασίματα με υγεία και χαμόγελα!!!!!!

καλησπερα γοργονες!!!

να ερθω και εγω στη παρεα????

που δεν ξερω πως θα τα καταφερω να χασω αυτα τα κιλα που μου εχουν γινει εφιαλτης????

αντε να μην φτασω στα 57 που ημουν καποτε να παω 65που ημουν πριν ξεκινησει το ολο ξεχειλωμα δεν με χαλαει...

αφου αρραβωνιαστηκα με ταιζαν τα πεθερικα γιατι ημουν λεει αδυνατη πολυ..με αποτελεσμα να μεγαλωνει το στομαχακι μου και τσουπ τσουπ εφτασα τα 80 !μενω εγκυος φτανω τα 93 μετα με το παρατεταμενοθηλασμο εφτασα μεχρι και τα 85 ξαναεγκυος εφτασα 95,τωρα ειμαι 87 αλλα εχω πολυυυυυυυ δρομο μπροστα μου και πως θα τα καταφερω οεο??????????????????????????????????????????????????????????????

Καλημέρα Μανουλίτσες!!

Αλλη μια φουσκούνα σε απόγνωση...

60 κιλά πριν την εγκυμοσύνη, δε με έλεγες και αδύνατη, με τα πιασιματάκια μου (που έλεγα να τα χάσω κιολας, ενω τωρα μου φαίνονται πολυ γοητευτικά μπροστα στις δίπλες που κάνω τώρα), με την κυτταριδούλα μου, με το λίγο χαλαρό στήθος μου, αλλά με κανένα απολύτως πρόβλημα, ούτε με τα ρούχα μου, ούτε με τις αντοχές μου, ούτε με την αυτοπεποίθησή μου...

15 κιλά πήρα στην εγκυμοσύνη. Κανείς δεν το πιστευε, ούτε κι εγώ ότι τα είχα καταφέρει τόσο καλά!!! τα 8 έφυγαν με τη μία, μόλις γέννησα..τί καλά, μόνο 7 κιλά να χάσω...ΚΥΡΙΑ!!! ΧΜΧΜΧΜΧΜΧΜΧ - Κάποιος είπε ότι μετά την εγκυμοσύνη τρέχεις και δε φτάνεις, - αλήθεια είναι - και ότι έτσι χάνεις τα κιλά της εγκυμοσύνης σε ανύποπτο χρόνο - τί ψέμμα θεέ μου!!!

10 κιλά φόρεσα τις πρώτες 40 μέρες (και θηλαζα κιολας)

ε, αλλα 3 δύσκολο είναι να σου κατσικωθούν? λίγο τα Χριστουγεννα, λίγο οι συνταγες της πεθερουλας για να μην κουραζομαι με μαγειρεμα... αισίως 80 κιλά η δικιά σου!!! Αφού σκέφτομαι να ζητάω απο τις πωλήτριες να μου αλλαζουν τα ταμπελάκια απο τα ρουχα που αγοραζω (αφου τα παλια δεν μου κανουν πια) και να μου βαζουν το L, αντι το XL, ετσι, για να ξεφευγω λίγο απο το προβλημα...

Τελη Απριλη πιανω δουλεια ως ρεσεψιονιστ σε ξενοδοχειο..γκουχ, γκουχ..

Προσπαθω να ξεκινησω διαιτα εδώ και ενα μηνα... Αλλά που..μια η μανα μου "Φαε, παιδι μου να παιρνεις δυναμεις", μια οι συνταγες τις που μοσχομυριζουν το τετραγωνο, πως να αντισταθω η γυναικα???

Γι'αυτο σας λεω βρε κοριτσια....Να μπω στην παρεα σας να βρω λιγο κουραγιο μπας και στρωθω και βαλω λιγο φερμουαρ??? (και ανεβασω επιτελους και εκεινο του παλιου μου τζην?)

Ερη πήγαινε στην διαιτολόγο σου ειναι η μόνη λύση, το ξέρει! :)

Σεβη καλύτερα η μικρή Χαίντι;;;;;;;;;

Ελίζα τα εχουμε πει, 1000000 μπράβο δεν φτάνουν!!!!!!! Σου ευχομαι να εκμεταλευτείς την δυνατή ώθηση και να πάρουν την κατρακύλα τα κιλά !!!!!

Εγώ κιουρία κλασσικά πλεον, μονο αυτό μου δίνει κουράγιο ότι τα καταφέρνω, ελπίζω να ανταμοιφθώ (σε αυτή τη ζωή ε!!!!)

φιλιά σας τρέχω

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και καλό μήνα και από εμένα.

Νομίζω ότι έκανα πολύ καλά που εντάχθηκα στην παρέα σας. Τουλάχιστον βλέπω ότι δεν είμαι η μόνη που έχει περάσει από αυτό το στάδιο, που έχει αισθανθεί έτσι.. Γιατί κακά τα ψέμματα, νομίζω ότι όλες εμείς που ξεκινήσαμε από τα 50-60 και καταλήξαμε 80-90 στις εγκυμοσύνες και μετά τους θηλασμούς λίγο πολύ και θυμό έχουμε αισθανθεί και απέχθεια και μειωμένη αυτοπεποίθηση και απόγνωση..

Να σας ρωτήσω κάτι; η πλειοψηφία από τα γοργονάκια έχει απευθυνθεί σε διαιτολόγο ή προσπαθείτε μόνες σας; Σε διαιτολόγο δεν έχω πάει ποτέ και όποτε έχω χάσει βάρος το έχω κάνει από μόνη μου (θυμάμαι το θρασος μου τότε, να πάω από 55 στα 52!!! πού να ήξερα η καημένη ότι θα έβλεπα κάποτε και το 8 και το 9 μπροστά...). Τέλος πάντων, αυτό που δεν ξέρω και που με ανησυχεί είναι ότι πιστεύω ότι ο διαιτολόγος θα μου βγάλει ένα σούπερ πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει 5 διαφορετικά γεύματα την ημέρα -άρα 5 διαφορετικά πράγματα να ετοιμάσεις. Το ρεαλιστικότερο στην δική μου την περίπτωση θα ήταν ένα φαγητό ανά δύο ημέρες.

Αυτά για την ώρα.. Έλεγα ότι θα ξεκίναγα απο την πρώτη του μηνός. ΤΟ βραδάκι θα ξέρω αν τα κατάφερα.

Πολλά πολλά φιλάκια σε όλες. Και συγγνώμη που μπαίνω έτσι αραιά.

Θα τα πούμε σύντομα.

Link to comment
Share on other sites

καλημερα!!'η μαλλον καλησπερα τετοια ωρα...

σας ευχαριστω για το καλοσωρισμα και για τα καλα λογια!

η αληθεια ειναι οτι με το που γεννησα (και τις δυο φορες) μετα το θηλασμο ηθελα επιγοντως κατι γλυκο!!βεβαια τωρα εχω στρωσει και δεν τρωω λεω πως αν θελω να χασω κιλα ετσι δεν γινετε δουλεια!

τελευταια το εχω παρει πατριωτικα και προσεχω οσο μπορω.

θα ξεκινησω διαβασμα στις προηγουμενες σελιδες για τις συμβουλες σας!!

α ξεχασα να ευχηθω καλο μηνα!!!

και συγχαρητηρια στις κοπελες που εχουν καταφερει προοδο!!!

Link to comment
Share on other sites

Μαεστρω μου, 54 με πηρε ο κανακαρης μου, 92,5 του καταντησα. Θα βαλω φωτο καποια στιγμη να δειτε (πετσι και κοκκαλο)!!!!

μια απο τα ιδια και εγω...αφου κοιταζω τις φωτογραφιες και λεω δεν μπορει να ημουν ετσι!!και πως εγινα ετσι!!

το καλυτερο το επιε βεβαια η μεγαλη μου κορουλα,εβλεπε φωτογραφιες και ημουν εγω με τον καλο μου την εποχη των 60 κιλων και λεει ο μπαμπας και μια κυρια:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: της λεω η μανουλα ειναι και μου λεει οχι μαμα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ολες μιλατε οτι σας μεινανε κιλα απο γεννες και απο τον θηλασμο,εγω κανω προσπαθεια για δευτερο μωρακι και δυστηχως κανω ενεσεις για να κανω ωρηξια και περνω και προγεστερονη μετα την ωρηξια και μου ανοιγη η ορεξη και θελω να τρωω συνεχεια ,τι να κανω για να το αποφυγω?????εχω φουσκωση κιολας.εχασα και 7 κιλα μετα απο πολυ αγωνα και φοβαμαι μηπως και τα ξανα παρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:


QNUSp3.png

4UmYp3.png

Link to comment
Share on other sites

μια απο τα ιδια και εγω...αφου κοιταζω τις φωτογραφιες και λεω δεν μπορει να ημουν ετσι!!και πως εγινα ετσι!!

το καλυτερο το επιε βεβαια η μεγαλη μου κορουλα,εβλεπε φωτογραφιες και ημουν εγω με τον καλο μου την εποχη των 60 κιλων και λεει ο μπαμπας και μια κυρια:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: της λεω η μανουλα ειναι και μου λεει οχι μαμα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Εμένα πάλι το μωρό μου το μεγάλο μου λέει: "Μαμά αυτή γιατί είναι χοντρή τώρα που είναι έγκυος; Εσύ τρείς φορές ήσουν έγκυος και δεν χόντρυνες καθόλου!!" Πού να ξερε το μωρό μου... Που να με έβλεπε επί των ημερών μου, με τα αέρινα φουστανάκια μου, τα γοβάκια μου, τα 12ποντάκια μου... Και μου κάνει εντύπωση που με αναγνωρίζουν πάντα σε παλιότερες φωτογραφίες. Ίσως είναι το γεγονός ότι πάντα είχα μαγουλάκια, που τώρα βέβαια είναι στο υπερθετικό τους: μαγουλάρες θα έλεγα...

Λοιπόν άντε γερά με τσαμπουκά και συναδελφικούς χαιρετισμούς, έτσι για να πάρουμε μπρος κι εμείς οι νεοφερμένες... Δεν γίνεται γοργόνες μου, μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να με σουλουπώσετε λίγο...

Link to comment
Share on other sites

Καλο μηνα!!!

μια απο τα ιδια και εγω...αφου κοιταζω τις φωτογραφιες και λεω δεν μπορει να ημουν ετσι!!και πως εγινα ετσι!!

το καλυτερο το επιε βεβαια η μεγαλη μου κορουλα,εβλεπε φωτογραφιες και ημουν εγω με τον καλο μου την εποχη των 60 κιλων και λεει ο μπαμπας και μια κυρια:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: της λεω η μανουλα ειναι και μου λεει οχι μαμα:confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Χαχαχχχαχαχχαχαχα!!!!

Μετά τα πολύ καλά νέα της Γιωργίας, ήρθαν και τα πολύ καλά νέα της Ελίζας!

πολύ καλή δουλειά, συνεχίστε το ίδιο δυναμικά!

Τελικα........ ειμαι ....... γουρλου!!!!! :lol::lol:

Γι'αυτο σας λεω βρε κοριτσια....Να μπω στην παρεα σας να βρω λιγο κουραγιο μπας και στρωθω και βαλω λιγο φερμουαρ??? (και ανεβασω επιτελους και εκεινο του παλιου μου τζην?)

Ολοι οι καλοι χωραμε!!!! (ευτυχως το παρεντς εχει σελιδες τεραστιων διαστασεων και μπαινουμε):lol::lol:

Γοργονα ως το καλοκαιρι!!! Ποσα θες να χασεις???? Διαβασε κι εσυ παραπισω σελιδες και τα λεμε!!!!

Φιλακια και στα παλια και στα νεα γοργονακια!!!


:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Link to comment
Share on other sites

ολες μιλατε οτι σας μεινανε κιλα απο γεννες και απο τον θηλασμο,εγω κανω προσπαθεια για δευτερο μωρακι και δυστηχως κανω ενεσεις για να κανω ωρηξια και περνω και προγεστερονη μετα την ωρηξια και μου ανοιγη η ορεξη και θελω να τρωω συνεχεια ,τι να κανω για να το αποφυγω?????εχω φουσκωση κιολας.εχασα και 7 κιλα μετα απο πολυ αγωνα και φοβαμαι μηπως και τα ξανα παρω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εφάκη καταρχήν καλή επιτυχία και εύχομαι πολύ γρήγορα να είσαι και πάλι εγκυούλα....Στην παρούσα φάση επικεντρώσου στην προσπάθεια που κάνεις και δεν πειράζει αν πάρεις και κανένα κιλό παραπάνω...Επειδή όμως τα έχω περάσει και είχα το ίδιο πρόβλημα με τα φάρμακα, ξέρω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ αν κόψεις εντελώς το αλάτι...είναι λίγο δύσκολο αλλά μόνο έτσι θα αποφύγεις το φούσκωμα.Αυτό βοηθάει και στις ωοθήκες...


jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Link to comment
Share on other sites

Εφάκη καταρχήν καλή επιτυχία και εύχομαι πολύ γρήγορα να είσαι και πάλι εγκυούλα....Στην παρούσα φάση επικεντρώσου στην προσπάθεια που κάνεις και δεν πειράζει αν πάρεις και κανένα κιλό παραπάνω...Επειδή όμως τα έχω περάσει και είχα το ίδιο πρόβλημα με τα φάρμακα, ξέρω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ αν κόψεις εντελώς το αλάτι...είναι λίγο δύσκολο αλλά μόνο έτσι θα αποφύγεις το φούσκωμα.Αυτό βοηθάει και στις ωοθήκες...

καλημεραααααα

ευχαριστω για την συμβουλη για το αλατι!!θα το εφαρμοσω!!!


QNUSp3.png

4UmYp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...