Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


Recommended Posts

...

Τον Τασο τον βαλανε τιμωρια σημερα στο σχολειο,στην καρεκλα της σκεψης γιατι δαγκωσε ενα παιδακι....

Ιανουάριος 2009

Ο Ευριπίδης 2,5 χρονών ύστερα από 3,5 μήνες στον παιδικό σταθμό.

Εγώ: Ευριπίδη πως πέρασες σήμερα;

Ευριπίδης: Πέταξα χώματα στα μάτια της Κατερίνας, πήρα το παιχνίδι της Σοφία και δάγκωσα την Αριάδνη. Ο Χαράλαμπος δεν ήρθε σήμερα, δεν τον χτύπησα.

Εγώ: :shock::shock::shock:

Σε αυτήν την ηλικία που τα παιδιά εκφράζονται περισσότερο με το σώμα και λιγότερο με τα λόγια είναι απολύτως φυσιολογική μια συμπεριφορά που στα μάτια των ενηλίκων φαίνεται επιθετική.

Δεν χρειάζεται να τα μεγαλοποιούμε τα πράγματα. Ούτε καρέκλες χρειάζονται, ούτε σκέψεις. Τους εξηγείς ότι αυτό που κάνουν πονάει τον άλλο και τα απομακρύνεις (για την ασφάλειά τους).


etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 8,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • sweet_february

    1501

  • DEMS

    1131

  • giota.

    1043

  • elisabeth

    1001

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουφ...πριν λιγο γυρισα σπιτι κ ειπα να κατσω λιγο να χαζεψω μεχρι να ξυπνησει η ελισαβετ κ να παμε να παρουμε τις εξετασεις-λεω να μη κοιμηθω γιατι ετσι κ ξαπλωσω τωρα δε προκειται να σηκωθω να παω πουθενα.

ωραια η κουζινα δε λεω αλλα κ να τα ειχα τοσα λεφτα δεν εδινα με τιποτε!η τεφαλ που ειδα εχει 40ευρω μια χαρα μου φανηκε.

γαι το μουστακα μαρια εχει μεχρι 11/12 νομιζω δωροεπιταγη 20% για αγορες ανω των 50ευρω.η ειρηνη θα ξερει καλυτερα να μας πει.δυστυχως το δωρο θα μπει αργοτερα οποτε εμενα δε με βολευει.θα παω παντως μια βολτα την αλλη βδομαδα να χαζεψω κ εκει.

φαιη κομμωτηριο πηγα προσφατα οποτε του χρονου παλι-εχω κ ενα θεματακι με τις αλλαγες στα μαλλια μου οποτε θα κανω καιρο να ξαναπαω.

σοφακι ειχε δυο τεφαλ

η μια ηταν στα 60 εκατοστα και ειχε 40 ευρω και η αλλη ηταν στα 80 εκατοστα και ειχε πενηντα.εμεις πηραμε την δευτερη γιατι ειναι και μεγαλη η ανηψουλα (6 χρονων)

ευχομαι να ειναι καλα τα αποτελεσματα σας.τελικα που κανατε τις εξετασεις?

μαρια ελπιζω να στο εξηγησω καλα γιατι και εγω μπερδευομαι τωρα που το σκεφτομαι.

λοιπον..........

περνεις δωροεπιταγη που ισουται με το 20% του λογαρισμου που πληρωσες και την εξαργυρωνεις σε επομενη αγορα(ισχυει αν εχεις λογαριασμο απο 50 ευρω και πανω)

να σου βαλω το δικο μας παραδειγμα

πληρωσαμε στο ταμειο 119 ευρω και μας εδωσαν δωροεπιταγη 23,8 (20%)

μου ειπαν μονες τους οι κοπελες οτι μπορειται να την εξαργυρωσετε κατευθειαν.οποτε περασαμε πρωτα τα 4 δωρα για τα ανηψια

και μετα περασε ξεχωριστα την στρατουλα .αυταααααααα.οποτε συμφερει να περασεις πρωτα τα πιο ακριβα για να σου βγει μεγαλυτερη η δωροεπιταγη.συμφερει επιπλεον να κανονισει ο αγιο βασιλης με τους παπουδες:tongue:


4ywWp2.png

Link to comment
Share on other sites

εγω κοριτσια φοβαμαι αυτα που ισως δεν λενε οι δασκαλιτσες στους παιδικους σταθμους.μην τους φωναζουν μην τα φοβιζουν .τουλαχιστον σε εσας γιωτα το ειπαν.αχ δεν ξερω πως μπορει να αντιδρασω οταν με το καλο θα κανει και το δικο μου διαφορα περιεργα.


4ywWp2.png

Link to comment
Share on other sites

Αυτα ειναι που φοβαμαι με τους παιδικους... :?

Και δεν ξερω.. Δεν νομιζω η Μαρια να μπορουσε να καθησει στην καρεκλα σκεψης.. Βασικα δεν ξερω κατα ποσο η Μαρια μπορει να καθησει γενικοτερα εκει που της λενε και εχω αγχωθει παρα πολυ... :? Παρολαυτα τη βλεπω πως της αρεσει να παιζει με αλλα παιδια και προς το παρον τουλαχιστον δεν εχει χτυπησει καποιο.. Αυτο που φοβαμαι ειναι μην τυχον ΤΗ χτυπησουν γιατι απο τη λαχταρα της να παιξει και να συναναστραφει αλλα παιδια, το δεχεται.. Οπως στον παιδοτοπο το Καλοκαιρι που ενω της τραβηξε το αγορακι τα μαλλια πολυ δυνατα, εκεινη μολις της περασε ο πονος του χαμογελαγε ξανα... :roll:

Πολυ με φοβιζει ολο αυτο, αλλα και παλι δε γινεται να την κλεισω και σε γυαλα.. Και σε βρεφικο να μην καταφερω να την παω απο το Σεπτεμβρη, δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανουμε εστω και μια εξωσχολικη δραστηριοτητα, οποτε αναγκαστικα και μη θα συναναστρεφεται εκει παιδακια..

Τωρα για τη δασκαλα... Δεν ξερω τι να πω..


Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ λόγω της εμπειρίας με την Κωνσταντίνα, που μπορώ να την συγκρίνω μόνο με τη συνομήλική της του τρίτου ορόφου (15 μέρες διαφορά) νομίζω πως ο παιδικός μόνο οφέλη έχει. ΟΚ είναι πρόβλημα οι ιώσεις αλλά είμαι της άποψης πως αν το παιδί δεν επιβαρύνεται με ωτίτιδες και άλλα τραβηγμένα δυναμώνει σιγά σιγά το ανοσοποιητικό του. Αλλά σε θέματα συμπεριφοράς, ομιλίας, περπατήματος, παιχνιδιού κ.λπ. ΜΟΝΟ οφέλη έχω δει ;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κι εγω ειμαι υπερ του παιδικου και ειλικρινα δεν με πειραζει καθολου η καρεκλα της σκεψης.Απλα δεν μου αρεσει το υφος της συγκεκριμενης δασκαλας.Ολες οι υπολοιπες ειναι μια χαρα,ασχετα αν ο Τασος ειναι καλο παιδι ή οχι.Απλα η συγκεκριμενη και οταν μου λεει οτι ηταν καλο παιδι ο Τασος απλα μου λεει "μια χαρα ητανε" ενω οι αλλες δυο μου λενε πιο συγκεκριμενα....δλδ "ηταν καλο παιδι,ειχε ορεξη,επαιξε,εφαγε,μια χαρα".

Απλα μεχρι τωρα δεν εδινα βαση στο υφος της γιατι λεω μπορει αυτο να ειναι το στυλ της.Αλλα οταν πηγε ο Βασιλης να τον παρει του ελεγε σαν να ειχαμε εναν μικρο "ταλιμπαν".Και στους αντρες δεν ειναι να τα λες αυτα....αλλιως τα βλεπουν οι γυναικες...


GRJdp2.png

xefUp3.png

Link to comment
Share on other sites

Κι εγω υπερ του παιδικου ειμαι, ασχετως αν φετος δεν τα καταφερα να τη στειλω. Δε γνωριζω ακομα οφελη αλλα μονο και μονο το γεγονος πως θα ερχεται σε επαφη με παιδακια και δεν θα ειναι μονιμως μεσα στο σπιτι με ενηλικες, πιστευω ειναι καλο! Εγω αιτησεις θα στειλω για να την παρουν απο Σεπτεμβριο αλλα σε περιπτωση που κανεις δεν τη δεχτει (λεμε τωρα), θα ξεκινησει καποια δραστηριοτητα οπωσδηποτε! Αλλιως αν τη δεχτουν θα τα κανει και τα δυο! ;)

Παντως ειναι στο προγραμμα... Οσο κι αν μου κακοφαινεται, ξερω πως και θα χτυπηθει και θα τη χτυπησουν και θα μαλωσει... Δεν ειναι αλλωστε κλεισμενη και σε μεμβρανη.. Κι επειτα αν δεν παθει δεν θα μαθει! ;)


Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Link to comment
Share on other sites

Φαιη μου αν δεν εχεις δουλεια θα ειναι σχεδον ακατορθωτο να τη δεχτουν σε σταθμο δημοσιο.Και οι ιδιωτικοι κοστιζουν αρκετα....αλλα θα της κανει καλο της τσουγδως η συναναστροφη με παιδακια της ηλικιας της!!!!


GRJdp2.png

xefUp3.png

Link to comment
Share on other sites

Το γνωριζω αυτο αλλα δεν απογοητευομαι.. Ετσι κι αλλιως μεχρι το καλοκαιρι θα γυρισουμε πισω Αγιο Δημητριο για να εχω βοηθεια αλλα και γιατι υπαρχει τροπος να μπει σε δημοτικο σταθμο του Αγιου Δημητριου! ;) Απο εκει και περα αν δεν την παρουν, θα μπει σε ιδιωτικο.

Πολλα ειναι στο πλανο να γινουν, ενα απο αυτα ειναι η μετακομιση, απλα δεν τα λεω γιατι μεχρι να γινουν πολλα μπορει να αλλαξουν και δεν θελω ουτε να παραμυθιαζω τους γυρω μου αλλα ουτε να παραμυθιαζομαι κι εγω η ιδια!


Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Link to comment
Share on other sites

Ασχετο! Σημερα καναμε meeting οι ενοικοι του 3οροφου για το πετρελαιο.. :rolleyes: Ζησαμε μεγααααλες στιγμες! :lol:

Τουλαχιστον θα φροντισουμε στο επομενο διαμερισμα να εχουμε κοινοχρηστα για να εχουμε την ησυχια μας!! :lol: Μονο αυτο εχω να δηλωσω!!

Σοφια που εισαι? Τις πηρες τις απαντησεις των εξετασεων?


Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


επιτελους γυρισαμε σπιτι!πηραμε τις εξετασεις στο τσακ προλαβαμε κ τον φιτσιαλο στο ιατρειο να τις δει.σε γενικες γραμμες καλες ειναι υπαρχει θεμα με το θυρεοειδη ομως ειναι στα ανωτερα φυσιολογικα ολες οι τιμες ο φιτσιαλος δεν φανηκε να ανησυχει κ πολυ μου ειπε να της επαναλαβουμε σ ενα εξαμηνο κ αν χρειαστει να την δει παιδοενδοκρινολογος τοτε.μου ειπε οτι η κοιλιοκακη συνδεεται με το θυροειδη τ αντισωματα για κοιλιοκακη βγηκαν αρνητικα-αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν εχει δυσανεξια λεει οτι δειχνει οτι λειτουργει η διαιτα καλα κ να τη συνεχισω.ο σιδηρος επισης ειναι χαμηλος(μας εδωσε σταγονες να παρουμε) αλλα η φεριττινη καλη πραγμα που ισως δειχνει στιγμα.του ειπα να της κανω εξετασεις μου λεει οχι τωρα να παρει το σιδηρο κ θα ξαναμιλησουμε(βασικα μου ειπε γιατι βιαζεσαι θα τη παντρεψεις τωρα?:lol:).οπως καταλαβατε η αγωνια μου συνεχιζεται μεχρι το καλοκαιρι που θα ξανακανουμε εξετασεις.του ειπα οτι εκλεισα κ ραντεβου σε αναπτυξιολογο κ με κοιταζε καπως ετσι:shock:-μου ειπε κ μενα να μη μεταφερω τις ανασφαλειες μου στο παιδι γιατι της κανω κακο-φαιη παρεουλα θα παμε στο ψυχιατρο:tongue: δε λεω δικιο εχει αλλα εγω δε μπορω να παψω ν ανησυχω οκ το ελεγχω τις περισσοτερες φορες αλλα αυτη η αναμονη κ η αγωνια εχει δεν εχει κατι τελικα η ελισαβετ με σκοτωνει...

αυτα τα νεα μας.παω να πεσω για υπνο γιατι ειμαι κομματια.

καλο βραδυ σε ολες!


uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Link to comment
Share on other sites

Σοφακι αφου βγηκαν καλες σε γενικες γραμμες να μη φοβασαι! Ολα θα πανε καλα!

Μαζι θα παμε στον ψυχιατρο??? Ρε 'συ εγω εψαχνα το γιατρο στο facebook!! Εμενα η κατασταση μου ειναι ανιατη!

Ολα θα πανε καλα, θα το δεις!


Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Link to comment
Share on other sites

Θα σας εκμυστηρευτώ κάτι: Μπερδεύω τη Σοφία με τη Σόνια :lol: αλλά μην τους το πείτε :lol:

Εμείς γυρίσαμε από το Mall που συναντηθήκαμε με τις άλλες μανούλες από παραδίπλα και ξεραθήκαμε! Τώρα σκέφτομαι να φάμε και να ξεραθούμε κι εμείς :D

Χάρηκα που οι εξετάσεις της Ελισάβετ βγήκαν σχεδον καλές :D (είδες δεν σε βρίζω εσένα για τις ανησυχίες σου όπως την άλλη την τρελλή που με τίποτα έκανε θέμα :lol: ) Εγώ προτείνω να κάνεις όσα σου είπε ο παιδίατρος και να χαλαρώσεις λίγο μέχρι τις επόμενες εξετάσεις ;)

Φαίη μου θα εύχομαι και θα προσεύχομαι να έρθετε πίσω στον Άγιο Δημήτριο. Πρώτον και κύριον γιατί θα κάνει καλό σε εσένα και δεύτερον για το Μαράκι. Να δεις που επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη θα σου φύγουν διάφορες φοβιες που έχεις ;)

Γιώτα τι εννοείς; Πως το είδε δηλαδή ο Βασίλης; :confused:

Link to comment
Share on other sites

Φαίη μου θα εύχομαι και θα προσεύχομαι να έρθετε πίσω στον Άγιο Δημήτριο. Πρώτον και κύριον γιατί θα κάνει καλό σε εσένα και δεύτερον για το Μαράκι. Να δεις που επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη θα σου φύγουν διάφορες φοβιες που έχεις ;)

Χριστινακι ευχαριστω πολυ!! Το οτι θα ερθουμε ειναι 100% σιγουρο! Απλα δεν ξερω ακριβως το ποτε.. Υπαρχει μια εντονη φημη για κατι που αφορα τη δουλεια του Βασιλη και αν ισχυει, τοτε θα ερθουμε αρχες της χρονιας. Αν ομως δεν ισχυει, κατα το καλοκαιρακι θα ερθουμε στανταρ! Οταν επιβεβαιωθει η ημερομηνια θα πω σιγουρα, αλλα να το 'χεις κατοχυρωμενο πως i 'll be back!!!!! :D:D:D:D

Για το βρεφικο της μικρης σε περιπτωση που δεν εχουμε ερθει ως το Μαϊο που γινονται οι αιτησεις εκει, θα δηλωθει η διευθυνση της μαμας μου και οταν κατοχυρωσουμε το δικο μας σπιτι, την αλλαζουμε. Υπαρχουν πολλα πισω απο αυτο! ;) Παντως εν τελει, τα πατρια εδαφη δεν τα αλλαζω με τιποτα! :lol:


Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Link to comment
Share on other sites

Γνωρίζοντάς σε μόνο μέσα από τα γραπτά σου και κρίνοντας με βάση τα όσα γράφεις εγώ καταλαβαίνω ότι όλη σου η ανασφάλεια και οι φόβοι σου διογκώνονται λόγω της απομάκρυνσης και της "απομόνωσης" που νιώθεις εκεί και ας ξέρεις ότι είναι καλύτερο το περιβάλλον. Είναι αλλιώς να ξέρεις ότι μπορείς ακόμα και με τα πόδια να βρεις ένα δικό σου άνθρωπο σε 5 λεπτά και αλλιώς να μην μπορείς να μην κουνήσεις ρούπι. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Να δεις... μόλις επιστρέψετε και γυαλίσεις το νέο σπίτι :lol: θα γίνεις άλλος άνθρωπος :lol: να ανασάνει και το Μαράκι xaxaxaxa

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


×
×
  • Δημιουργία νέου...