Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα! Θα ήθελα τα φώτα σας, ακολουθεί σεντόνι..

      Εχουμε ανεξήγητη υπογονιμότητα. Προσπαθήσαμε δυο χρόνια «φυσικά» 2021-2023. Παρακολουθούσα ωορρηξία, είχαμε επαφές, ούτε ένα τεστ θετικό. 
      Αποφασίσαμε να κάνουμε εξωσωματική. Φτιάξαμε δέκα έμβρυα. Όλα πήγαιναν κατ’ευχην, όλες οι εξετάσεις ή φυσιολογικές ή εξαιρετικά καλές. 
      Έμεινα έγκυος στην πρωτη έμβρυομεταφορά δυο βλαστοκύστεων 5ης ημέρας κ αιμορράγησα την 6η εβδ, εγινε απόξεση. Ιστολογική οκ. Καρυότυπος: φυσιολογικός, αγόρι.

      Κάναμε μοριακή εξέταση για μικροβιωμα με βιοψία σε υστεροσκοπηση, τίποτα. Ανεξήγητη αποβολή. 

      Δεύτερη ετ, έμεινα έγκυος. Απέβαλα την 5η εβδομάδα με φοβερή αιμορραγία. Είχαμε δει δυο σάκους, χοριακη 14000. Δεν έμεινε υλικό για καρυοτυπο.

      Απο εξετάσεις έχουμε κάνει πάνελ θρομβοφιλιας, υστεροσαλπιγγογραφια, καρυοτυπο ζεύγους, έλεγχο για αυτοάνοσα.

      Κάτι πάει στραβά αλλά δεν το βρίσκουμε και δεν μπορώ να το διορθώσω, αν διορθώνεται. Θα ήθελα εμπειριες από αλλά άτομα με «ανεξήγητη» υπογονιμότητα. Βρήκατε αιτία και λύση; 
      Τί εξετάσεις ή ποίους γιατρούς μου προτείνετε; 
      Έχω σκεφτεί για λαπαροσκόπηση για σιωπηλή ενδομητρίωση και δρομολογώ προεμφυτευτικό έλεγχο. 
       

       

Θυρεοειδής αδένας-παθήσεις-συμπτώματα


georgiamami

Recommended Posts

Δεν είναι μόνο το γάλα ωφέλιμο για τον οργανισμό και τα κόκαλά μας. Μπορούμε να ενισχύσουμε τα οστά μας και με τροφές που όμως δε συμπεριλαμβάνονται στα γαλακτοκομικά.

Εξάλλου νεώτερες μελέτες δείχνουν την επικινδυνότητα των συσκευασμένων γαλακτοκομικών.

Το γεγονός αυτό είναι πολύ σημαντικό για όσους δεν αρέσκονται στα γαλακτοκομικά προϊόντα, για τους χορτοφάγους που δεν καταναλώνουν γάλα, όπως επίσης και για την περίοδο της νηστείας.

1. Ρόκα

(63 mg ασβεστίου ανά μισό φλυτζάνι)

Επιλέξτε αυτό το αρωματικό πράσινο λαχανικό, για μια πιο πλούσια σε ασβέστιο σαλάτα (και καλύτερη σε γεύση!). Ένα φλιτζάνι ρόκα, περιέχει μόλις 5 θερμίδες κι έτσι αποτελεί μια καλή επιλογή για να προσλάβετε περισσότερο από το ένα τρίτο της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης ασβεστίου, χωρίς να παχαίνει.

2. Λευκά φασόλια

(70 mg ασβεστίου ανά μισό φλιτζάνι, μαγειρεμένα λευκά φασόλια)

Τα λευκά φασόλια έχουν τριπλή δράση: Θα σας χαρίσουν 10g φυτικές ίνες και 10 g πρωτεΐνης, καθώς και θα ωφελήσουν τα οστά σας με ασβέστιο.

3. Αμύγδαλα

(80 mg ασβεστίου σε 36 γρ.)

Αυτοί οι νόστιμοι ξηροί καρποί, περιέχουν μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που καταπολεμούν τις καρδιακές παθήσεις και ενισχύουν επίσης την υγεία των οστών παρέχοντας περίπου το 8% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης ασβεστίου. (Απλά μην το παρακάνετε, καθώς 30 γρ. περιέχουν 170 θερμίδες και περίπου 15 g λίπους).

Δείτε περισσότερα για τα άκρως ωφέλιμα αμύγδαλα: 10 οφέλη από μία και μόνο χούφτα αμύγδαλα!

Δείτε ακόμη μία πολύ ενδιαφέρουσα και υγιεινή χρήση τους: Φτιάχνουμε γάλα αμυγδάλου ή αμυγδαλόγαλα!

4. Μπρόκολο μαγειρεμένο

(90 mg ασβεστίου ανά μισό φλυτζάνι)

Αυτή η τροφή που καταπολεμά τον καρκίνο, ωφελεί και τα οστά μας, προσφέροντας μέχρι σχεδόν το 10% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας ασβεστίου, με μισό φλιτζάνι. Το μπρόκολο, επίσης, περιέχει τεράστιες ποσότητες βιταμινών C και K.

5. Γογγύλι βρασμένο

(100 mg ασβεστίου ανά μισό φλυτζάνι)

Μην πετάτε τα φύλλα από τα γογγύλια. Είναι το πιο θρεπτικό μέρος αυτών των λαχανικών. Βάλτε τα σε σούπες ή μαγειρευτά, ή τα σοτάρετέ τα με σκόρδο, για ένα θρεπτικό και νόστιμο πιάτο. Τα γογγύλια έχουν βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β5, PP, καροτίνη, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, σίδηρο, νάτριο, θείο, μαγγάνιο και μια μικρή ποσότητα ιωδίου. To μαγνήσιο, που περιέχουν, βοηθά τα οστά να συσσωρεύσουν ασβέστιο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ανάπτυξη και την ενίσχυση του σκελετού.

6. Φασόλια σόγιας βρασμένα

(100 mg ασβεστίου ανά μισό φλυτζάνι)

Η σόγια μας εφοδιάζει με πρωτεΐνη καθώς και ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν στη λειτουργία του εγκεφάλου, μειώνουν τη φλεγμονή και προλαμβάνουν τις καρδιαγγειακές παθήσεις. 100 mg ασβεστίου ανά μισό φλιτζάνι είναι μόνο το κερασάκι στην τούρτα.

7. Σπανάκι μαγειρεμένο

(120 mg ασβεστίου ανά μισό φλυτζάνι)

Ένας ακόμη λόγος για να γεμίσετε το πιάτο σας με το αγαπημένο σνακ του Popeye: Κάθε μερίδα, σπανάκι, μας εφοδιάζει με το 12% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης ασβεστίου. Αυτό το πράσινο λαχανικό είναι επίσης καλή πηγή σιδήρου, που βοηθά την ανάπτυξη των μυών, καθώς και των βιταμινών Α και Κ, φυλλικού οξέως, καλίου και ψευδάργυρου.

8. Σύκα αποξηραμένα

(150 mg ασβεστίου σε μισή κούπα)

Εκτός από το ότι μας παρέχουν 15% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης ασβεστίου, τα σύκα μας εφοδιάζουν επίσης με περισσότερα από 7 γρ. φυτικών ινών ανά μερίδα.

9. Tόφου

(120-390 mg ασβεστίου σε 110 γρ.)

Καλά νέα για τους χορτοφάγους: Ένα από τα αγαπημένα υποκατάστατα του κρέατος, έχει σημαντικές ποσότητες ασβεστίου. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο στο τόφου, έχει να κάνει με τον τρόπο που οι ειδικοί επεξεργάζονται το πηγμένο γάλα σόγιας.

10. Κονσέρβα σολομού

(170-210 mg ασβεστίου σε 85 γρ.)

Αντικαταστήστε τον τόνο με το σολομό και θα διπλασιάσετε την περιεκτικότητα σε ασβέστιο στο σάντουίτς σας. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με τον τόνο, ο σολομός κονσερβοποιείται με τα κόκαλά του.

11. Σπόροι από σουσάμι ολόκληροι, καβουρδισμένοι

(280 mg ασβεστίου σε 28 γρ.)

Μικροί αλλά θαυματουργοί, οι σπόροι σουσαμιού (μόλις 28 γρ.) προσφέρουν περισσότερο από το 1/4 των ημερήσιων αναγκών μας σε ασβέστιο. Το σουσάμι και τα προϊόντα του (ταχίνι, χαλβάς, σησαμέλαιο), αποτελούν τρόφιμα θερμιδογόνα μεν, υψηλής διατροφικής αξίας δε.

Μάθετε περισσότερα για το σουσάμι και τις ιδιότητές του!

12. Ενισχυμένος χυμός πορτοκαλιού

(300 mg ασβεστίου σε 226 γρ.)

Τα εμπλουτισμένα τρόφιμα και τα συμπληρώματα έχουν αποδειχθεί ότι είναι εξίσου πολύτιμες πηγές ασβεστίου, όπως και τα φυσικά τρόφιμα. Εκτός από εμπλουτισμένο με ασβέστιο, χυμό ή ψωμί, μπορείτε επίσης να πάρετε και συμπληρώματα ασβεστίου.

13. Σαρδέλες

(370 mg ασβεστίου σε 85 γρ.)

Αυτά τα ψάρια αποτελούν έναν θησαυρό για το τραπέζι μας και την υγεία μας, προσφέροντας πάνω από 30% της ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης ασβεστίου ανά μερίδα. Οι σαρδέλες έχουν πράγματι υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο, λόγω των δικών τους οστών, γιʼ αυτό και πρέπει να τρώτε το ψάρι ολόκληρο. Επίσης παρέχουν μεγάλες δόσεις σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο, κάλιο και μια σειρά από άλλες θρεπτικές ουσίες.

agioritikovima.gr

Πηγη: http://www.newsitamea.gr/13-%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%83%CE%B2%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CF%80%CE%BB%CE%AE%CE%BE%CE%BF%CF%85%CE%BD/


:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 7,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

GEIA SAS PAREOYLA!!! AYTO TO PARENTSCAFE POSO ME EXEI BOHTHISEI...PRIN 2,5 XRONIA EIMOYN STO PAREAKI THS EKSWSWMATIKHS GIATI ETSI APEKTHSA TA AGGELOYDIA MOY KAI TWRA BRISKWME STHN DIKIA SAS PAREA...MONO KRIMA POY DEN SYNANTAW POTE KANENAN MESA:(

TA NEA MOY...META APO AIMATOLOGIKH EKSATASH DIAPISTWSAME OTI TO TSH MOY EINAI POLY XAMHLA..KSEKINISA EDW KA MIA EBDOMADA ME THYROSTAT (3 FORES THN HMERA) GIA NA ANEBEI ALLIWS H EPEMBASH STIS 04-11 DEN THA MORESEI NA GINEI..YPARXEI PERIPTWSEI ORMONIKHS KRISHS MOY EIPAN:confused::confused:

THN PEMPTH KSANADINW AIMA KAI EYXOMAI NA EXEI ANEBEI GIATI APLA THELW NA BGEI KAI NA TELEIWNW:!::!: THA TELEIWSW H THA EINAI H ARXH MIAS ALLHS TALAIPWRIAS:confused::confused:

LOIPON KALHNYXTA SE OLOYS KAI YGEIA EYXOMAI FILAKIA POLLA (ATHANASIA LEGOMAI:wink:)


as1csQN0g410030MDM3ODEwc3wxNTA3NTZzfFdlIGFyZSBtYXJyaWVk.gif

0R6xp3.png

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες Athi80. Να σου ζησουν τα μωρακια.

Παρακληση να γραφεις ελληνικα και μικρα (αλλωστε ειναι κανονας χρησης του φορουμ).

Δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες για την περιπτωση σου και να μην ανησυχεις για τιποτα. Ολα ειναι θεμα ..... ημερων..... να σκεφτεσαι θετικα και ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

Ειμαστε εδω για οποιαδηποτε απορια σου.


:-D ΣΤΟΧΟΣ - ΑΠΟΦΑΣΗ - ΕΠΙΜΟΝΗ - ΥΠΟΜΟΝΗ - ΕΠΙΤΥΧΙΑ -ΕΥΤΥΧΙΑ :P

Link to comment
Share on other sites

Georgia η Athi μας είχε πει κάποια πράγματα, στις 4/11 θα κάνει την αφαίρεση. Δυστυχώς Athi δεν έχω ξανακούσει κάτι παρόμοιο αλλά μην αγχώνεσαι, θα ανέβει η Tsh και θα ξεμπερδέψεις...μπορεί να μην γίνει με τη πρώτη αλλά δεν φαντάζομαι να του πάρει πολύ.

Εμένα τα νέα μου είναι καλά και κακά: θυρεοσφαιρίνη στο μηδέν αλλά ο λεμφαδένας που είχε διογκωθεί, επιμένει. Δεν έχει να κάνει με θυρεοειδή μου είπαν αλλά η ιδιώτης ενδοκρινολόγος που πήγα τελευταία, μου πρότεινε να επαναλάβω τον υπέρηχο σε κάποιον ακτινολόγο που ξέρει ότι είναι καλός. Αλλά τον λόγο που διογκώθηκε δεν ήξερε να μου τον πει αλλά ούτε και τι θα γίνει....πάντως αφού δεν έγινε κάτι με την αντιβίωση, λέει, δεν θα ξαναπάρω. Καμιά φορά τυχαίνει να χρειάζονται λέει κ αφαίρεση οι λεμφαδένες για διάφορους λόγους....και σκιάχτηκα μόλις μου το είπε αυτό. Ξέχασα να της αναφέρω και αυτό που είπε η Δέσποινα για τη χορήγηση κορτιζόνης....ουφ...δεν βλέπω τι νόημα έχει να κάνω δεύτερο υπέρηχο αφού η πρώτη ακτινολόγος είπε να γίνει παρακέντηση....

Link to comment
Share on other sites

Ars μην ανχωνεσαι,ειμαι σιγουρη πως αν μιλησεις με τους πυρηνικους ή αν μπορει η ενδοκρινολογος σου να ερθει σε τηλεφωνικη επαφη με πυρηνικο, εστω και ασχετο,θα σου ελεγαν αν μπορει να ειναι αντιδραση απο το ιωδιο.Αν ομως δε σου δημιουργει λειτουργικο προβλημα,δε νομιζω πως υπαρχει λογος να επιβαρυνεις τον οργανισμο σου με εξτρα φαρμακα.Ολα θα ερθουν στη θεση τους με τον καιρο.Εγω ειχα πρηστει στο προσωπο,πονουσα και δεν ειχα καθολου σαλιο.Τωρα εχω κρατησει τη μικροτερη δοση που μπορω για να μην υποτροπιαζω,τρωω πιο ευκολα και θελω να πιστευω πως θα επανελθω.Για την ξηροτητα του στοματος και του λαιμου μου εδωσε ενας αλλος οριλας που πηγα και μου ειπαν πως ειναι καλος,ενα σπρευ Ξερογκελίν.Να προσεχετε ολοι το ανοσοποιητικο σας.Εμενα μου βρηκε ο οριλας μυκητες στη γλωσσα,λογω ελειψης σαλιου.Τι να πω,δοκιμασιες ειναι και με υπομονη θα τα ξεπερασουμε.Καλο βραδυ σε ολους.:)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα...λειτουργικό πρόβλημα αν εννοείς δυσκολία στην κατάποση κτλ όχι δεν μου δημιουργεί αλλά με πονάει, με ''φαγουρίζει'' εσωτερικά και στο αυτί και έχω και αυτά τα δέκατα εδώ και δύο μήνες που με κουράζουν...η ενοκρινολόγος δεν φάνηκε να ασχολείται ιδιαίτερα με αυτό, γιατί μου ειπε θα τα ξαναπούμε τον ιούνιο για τον ετήσιο έλεγχο και αν κάνεις υπέρηχο ξανά για τον λεμφαδένα, πάρε με να μου πεις τι σου είπαν, αυτό.

Αλλά με ανησύχησε αυτό για το ότι καμιά φορά θέλουν αφαίρεση οι λεμφαδένες και θέλω να πάρω και δεύτερη γνώμη.

Link to comment
Share on other sites

Σε καταλαβαινω απολυτα Αrs.Παντα μια δευτερη γνωμη μετραει.Παντως και εμενα μετα το χειρουργειο η μαγνητικη που με εβαλε η ενδοκρινολογος να κανω εδειξε διογκομενους λεμφαδενες.Με εστειλε να κανω υπερυχο υψηλης ευκρινειας με ελασματογραφια που ειναι εγχρωμος και δειχνει αν υπαρχει αλοιωση οποτε ειναι κακοηθια.Εμενα μου ειπε πως ειναι ερεθισμενοι αλλα δειχνουν υγιεις οποτε δε θα χρειαστει επεμβαση.Αυτα μου ειπαν εμενα απο την Κρητη.Ομως επειδη χειρουργηθηκα Αθηνα με την πρωτη ευκαιρια που θα νιωσω καλυτερα θα κλεισω ραντεβου και στο χειρουργο μου.

Το καλυτερο για ολους μας θα ηταν να υπηρχε ενα νοσοκομειο με εξειδικευμενο τμημα, να μπορουμε να περνουμε απαντησεις στα μικρα ή μεγαλα προβληματα που αντιμετωπιζουμε και να μπορουν να μαζευονται πληροφοριες απο ολη την Ελλαδα.Δυστυχως ομως, οπως και σε ολους τους τομεις, αυτος που εχει προβλημα προσπαθει να βγαλει ακρη μονος του, ρωτωντας,ψαχνωντας και βγαζοντας μονος του συμπερασματα.Εχω ακουσει πολλες φορες τους τελευταιους μηνες οτι εχω κατι που οι γιατροι εδω δεν το εχουν ξανασυναντησει.Ειμαι σιγουρη πως αν δεν υπηρχε αυτη η ιστοσελιδα θα ειχα λαλησει.

Ρωταω λοιπον ολους τους γιατρους,ενδοκρινολογους,χειρουργους,πυρηνικους,αιματολογους για το προβλημα που αντιμετωπιζω και ολο και απο καπου θα βρω απαντηση.Λυπαμαι που το λεω αλλα με μενα μεχρι τωρα αυτο ισχυει.

Link to comment
Share on other sites

Χχαχαχχαα θα είχε λαλήσει λέει....πες το ψέμματα και εγώ μια από τα ίδια με αυτά που 'χα ακούσει στην αρχή περί σπανιότητας της περίπτωσης κτλ.

Μαγνητική και υπέρηχο υψηλής ευκρίνειας ε; Δεν μου έχουν αναφέρει τίποτα από τα δύο...ψάχνω για ενδοκρινολόγο στην Αθήνα από γνωστούς που να έχει και υπέρηχο, να μην χρειάζεται όλη την ώρα να τρέχω πέρα δώθε αλλά ακόμη δεν έχω βρει....

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα φιλαράκια μου! Απ' ότι βλέπω υπήρχαν αρκετά θέματα όλες αυτές τις μέρες.

Anthi80 το κεφάλι ψηλά, κάνε υπομονή και μη φοβάσαι τίποτα, θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!

georgiamami σ' ευχαριστώ πολύ για την πληροφόρηση, νομίζω ότι πρέπει να έχω αλλάξει και χρώμα πλέον απ' το πολύ ασβέστιο!

Ars! με έχουν παραπέμψει από τρεις μεριές στον ίδιο ακτινολόγο που είναι καθηγητής, κάνει εξειδικευμένο υπέρηχο και θα μπορεί να σου δώσει τις απαντήσεις που θες για τους λεμφαδένες, πήγα τον Ιούνιο, τα ξέρετε τα αποτελέσματα, θα πάω πάλι το Δεκέμβρη. Αν θέλεις πες μου να σου δώσω τα στοιχεία του (για Αθήνα μιλάω, απλά να ξέρεις ότι ακριβώς επειδή είναι κορυφή στους υπέρηχους, παίζει να περιμένεις πολύ για ραντεβού)

ΔέσποιναΚ Για πόσο καιρό ακόμα θα παίρνεις κορτιζόνη; Δεν είναι επιβαρυντική για τον ήδη καταπονημένο οργανισμό σου; Έχεις πρηστεί απ' αυτό;

Sonia 64 Την καλημέρα μου!

Όσο για τις εξετάσεις που σας έλεγα, το ασβέστιο ακόμα στον πάτο...για άλλον ένα μήνα το oneA και διατροφή πλούσια σε ασβέστιο και βλέπουμε.... κάποια στιγμή θα καταφέρω να το φέρω στα ίσα του αλλά ως τότε θα έχω γίνει γιουβαρλάκι με πόδια απ' αυτά που τρώω...

Link to comment
Share on other sites

Χχαχχαχα μ'αρέσει που παρά τα προβλήματα δεν χάνουμε το χιούμορ μας....!

Χρύσα δεν πειράζει πες μου για ποιον λες να τον έχω ούτως ή άλλως στα υπόψη και εγώ και τα άλλη μέλη του φόρουμ. Εμένα μου σύστησαν τους Καλοβιδούρη και Αντωνίου στο Αρεταίειο.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλημέρα,

Ars! για τον Καλοβιδούρη λέω, δεν ξέρω αν είναι και σε νοσοκομείο, εγώ πήγα στο ιατρείο του έχοντας κλείσει το ραντεβού έξι μήνες πριν. Απ' ότι κατάλαβα πάντως τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια.

Επίσης, TenTen είσαι καλά;

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα παιδια!Στον Καλοβυδουρη ειχα παει και γω (μετα απο προτροπη του χειρουργου μου) πριν το χειρουργειο γιατι χρειαζοταν σχεδιαγραμμα για το χειρουργειο.Τελικα ηταν το ιδιο με αυτο που εβγαλα εδω οποτε υποθετω πως ειναι πολυ καλος και εχει καλα μηχανηματα.Εμενα με εχωσε στα ραντεβου για να μπω χειρουργιο λεγωντας το ονομα του γιατρου.

Ars iσως μπορεσεις να χρησιμοποιησεις το ενδεχομενο νεου χειρουργιου και σε βαλει συντομα.

Tenten πραγματι δεν εχουμε νεα σου.Πως εισαι;

Link to comment
Share on other sites

Ουφ έχω βαρεθεί να τρέχω πια...τι να πω, το ιδανικό θα ήταν να έβρισκα έναν ενδοκρινολόγο με υπέρηχο αλλά τελικά απ'ότι κατάλαβα δεν έχουν όλοι. Αλήθεια που εξαφανίστηκε ο Ten-Ten; Ελπίζουμε να αναρρώνει!

Καλημέρα σε όλους!

Link to comment
Share on other sites

Ars! έχω πικρή εμπειρία από ενδοκρινολόγο με υπέρηχο, μια βδομάδα πριν την παρακέντηση έκανα, με υπέρηχο που φαινόταν τελευταίας τεχνολογίας και δεν έδειξε ΤΙΠΟΤΑ άλλο πέρα από το μέγεθος του όζου. Έκτοτε αποφάσισα να εμπιστεύομαι την ειδικότητα που πρέπει για το πράγμα που πρέπει. Τράβα πουλάκι μου στον Καλοβιδούρη να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο....

Link to comment
Share on other sites

Επανέρχομαι για να σας ρωτήσω το εξής: έκανα την εγχείριση αφαίρεσης Μάρτιο 2012, το ιώδιο Μάϊο 2012, έκανα ολόσωμο σπινθηρογράφημα το Μάϊο του 2013 που βγήκε καθαρό και πήγα χτες στην ενδοκρινολόγο η οποία για πρώτη φορά μου είπε οτι τα πρώτα 5 χρόνια θα κάνω σπινθηρογράφημα κάθε χρόνο γιατί είναι η νέα διεθνής οδηγία. Το πρόβλημά μου είναι οτι θέλω να κάνω παιδί και με το σπινθηρογράφημα παίρνεις ιώδιο, οπότε εγώ δε θα μπορέσω να κάνω παιδί για άλλα 4 χρόνια τουλάχιστον (καλώς εχόντων των πραγμάτων). Το έχετε ακούσει εσείς αυτό; Ισχύει; Να μην μπορείς να κάνεις παιδί για 5 χρόνια;;;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...