Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα έκλεισα 30 εβδομάδες κύησης με τα διδυμακια μου και ο γιατρος μου είπε πως ο τράχηλος κοντυνε αρκετά. Πριν από 2 εβδομάδες ηταν 3,5 και σημερα 2,4. Μου ειπε να σκεφτώ το ενδεχόμενο να πάω Αθήνα. Υπαρχει κάποια κοπέλα που να χρειάστηκε να πάει Αθήνα για το τελευταίο διάστημα? Και τι έκανε με το θέμα της διαμονής? Θα μου νοικιάσουνε διαμέρισμα για 1- 2 μήνες? Γνωρίζει κάποια?

EASY LIVING {Ειρήνη}


Ειρήνη

Recommended Posts

ετσι αντιδρω κ εγω στην πιεση γκρρρρ.....:evil::evil:

εκεινος το κανει για να με παροτρυνει φυσικα (τελειομανης παρθενος:rolleyes:) αλλα το αποτελεσμα ειναι τα νευρα μου τσαταλια κ να μην προσπαθω τελικα. οοοοοταν:oops: το αποφασισω να ασχοληθω με την παρτη μου θα ειναι για μενα;) κ σε οποιον αρεσει!

Λογικό είναι και βάλε πως σου χαλάει και τη διάθεση... πολύ άσχημο αυτό...:?

Αχ.. ξέρω και σε νιώθω... τελειομανής Παρθένος και του λόγου μου είμαι! :tongue::tongue:


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Ειρήνη

    10846

  • YOTOU

    4856

  • χρυσα81

    3863

  • mamavasia

    3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολλά like και στις δυο σας!!!!!

Δυστυχώς τα χρηματά μας δεν φτάνουν μεχρι τα αξεσουάρ ετσι οπως καταντήσαμε, αλλα η αλήθεια είναι πως με αυτά εχουμε το κάτι παραπάνω!

Χρύσα μου, τα ίδια και γω.. μη νομίζεις!

Δεν έχω ψωνίσει απολύτως τίποτα {ούτε καλσόν δηλαδη} για μένα ούτε και θα ψωνίσω. Ασε που ο άντρας μου χρειάζεται αθλητικά και τζιν οπότε... ούτε γι αστείο κάτι για μενα.

Απ αυτά που είχα, θα δω τι συνδιασμούς μπορώ να κάνω και έτσι θα πορευτώ.

Σήμερα, μέσα στο πρωινό έχω σκοπό να τακτοποιήσω τις μπλούζες μου, της ντουλάπας μου. Αν μου "βγει" το πρόγραμμα θα σας βάλω και φωτογραφία μήπως σας παροτρύνω και σας για νέες τακτοποιήσεις!!! ;):tongue:


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα νοικοκυρούλες!!! Να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε, ο καθένας να λάβει πραγματικά αυτό που επιθυμεί!!

Περάσαμε πολύ όμορφα, λίγο σπίτι μας και λίγο στις μαμάδες μας... μέχρι την Κυριακή δεν ήμασταν ούτε μια μέρα μόνοι μας τις γιορτές... όταν ήμασταν σπίτι μας φιλοξενούσαμε ξαδέρφια και στις μαμάδες μαζεύονταν όλα τα σόγια αχ περάσαμε ωραία!

Φάγαμε πάρα πάρα πολύ, ξεκουραστήκαμε και όλα καλά! κάναμε 2 γιορτούλες στο σπίτι μας, τη γιορτή του άντρα μου και την πρωτοχρονιά, μαγείρεψα πάρα πάρα πολύ και όλοι τρώγαμε όλη την ώρα!! Ακόμη και τα μικρά τρώγανε συνέχεια :)

Το σπιτάκι μου το έχω σε πολύ καλή κατάσταση, περνάω τη φάση της νοικοκυροσύνης μου.. αν εξαιρέσουμε τα ασιδέρωτα στα άλλα είμαστε οκ!!

Αυτά τα νέα μας εν ολίγοις, πάω να σας διαβάσω να μάθω τα νεάκια σας!

καλη σας χωνεψη:tongue::D:D

α μην σκας! τα ασιδερωτα ξεφυτρωνουν σαν τα μανιταρια:confused:

εχθες την καθαρισα την λεκανη κ σημερα ξεφυτρωσαν αλλα 2 πλυντηρια:evil:

νομιζω πως περισοτερα απλυτα ρουχα βγαζουμε σαν οικογενεια παρα πιατικα:rolleyes::rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Λογικό είναι και βάλε πως σου χαλάει και τη διάθεση... πολύ άσχημο αυτό...:?

Αχ.. ξέρω και σε νιώθω... τελειομανής Παρθένος και του λόγου μου είμαι! :tongue::tongue:

ΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! ετσι εξηγειται:rolleyes::rolleyes:

ε! δεν σου ξαναμιλαω μεχρι να αλλαξεις ζωδιο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Link to comment
Share on other sites

my billy διαβάζω για τη μανούλα.. περαστικά σας και εύχομαι να είναι μαζί σας για πολλά πολλά χρόνια! Πάντως από αυτά που διαβάζω φαίνεται δυνατή γυναίκα, το παλεύει.. μπράβο της!! Παίζει ρόλο βέβαια σε αυτές τις περιπτώσεις και η υποστήριξη από τους γύρω και μπράβο που τη στηρίζεις τόσο πολύ..

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Εγώ είμαι ακόμη στο μαγαζί αλλά σε 5 λεπτάκια θα κλείσω. Έστειλα τον άντρα με τα πιτσιρίκια για καφέ στην πλατεία (μου είπαν να πάω και εγώ αλλά δεν....) και θα πάω να φτιάξω το φοβερό και τρομερό φαγητό ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ και αν προλάβω μέχρι να έρθουν και καγιανά. Πέραν της πλάκας νομίζω ότι αυτό είναι το πιο-πιο αγαπημένο μου φαγητό και μιας και εχθές γυρίσαμε αργά και ήμουν ρετάλι και δεν μαγείρεψα αυτό έχει για σήμερα και σε όποιον αρέσει.:cool:

Μαζί με τα μακαρόνια, το πιο αγαπημένο μου φαγητό!!!! ;)

Ειρηνάκι το χέρι μου το έχω στην καρδιά μου αρκετούς μήνες τώρα όταν σας λέω ότι κάτι έχει αλλάξει μέσα μου τώρα που το σπίτι μου, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον, είναι τακτοποιημένο. Νιώθω, πιο ήρεμη, το απολαμβάνω περισσότερο, άσε που πια, αφού γενικά είναι τακτοποιημένο, κάνω λιγότερη ώρα να το συμμαζέψω όταν ξεγεύγει λιγουλάκι!!!;) . Και όταν λέω ότι κάνω το σταυρό μου και λέω "Αγία Ειρήνη", εσύ νομίζεις ότι υπερβάλλω και αστειεύομαι, αλλά εγώ το λέω πολύ σοβαρά. Είναι αυτό που λένε ότι ήσουν ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο (πάλι σε ευχαριστώ γι' αυτό).
Σε υπέρ ευχαριστώ. Κυρίως που νιώθεις έτσι αλλά και επειδή πήρες τον χρόνο να τα γράψεις όλα αυτά που με κάνουν και νιώθω τόσο καλά.

Το χω πει πολλές φορές αλλά το νιώθω να το ξαναπω. Υπάρχουν στιγμές που νιώθω πως "κουράζομαι" και αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να σταματήσω να δίνω τόσο από τον χρόνο μου... ξέρεις, κάποιες δύσκολες μέρες που νιώθω κουρασμενη.

Και μετά έρχεται μία κοπέλα σαν και σένα, μου γράφει αυτά που νιώθει και αισθάνομαι τόσο χαζή που σκέφτομαι πως κουράστηκα και τόσο χαρούμενη που βοηθήθηκε έστω και ένας άνθρωπος. Ελπίζω να μην σας κουράζω που σας τα ξαναγράφω αλλά τα νιώθω βρε κορίτσια... :D

Όσο για την περιποίηση, πρέπει να σας ξαναεξομολογηθώ, ότι περάσαμε ένα θεματάκι με τον άντρα μου (λόγω οικονομικών δυσκολιών του έφταιγαν όλα, ξέρετε τώρα πως είναι αυτά και το θέμα τράβηξε λιγάκι παραπάνω και ειπώθηκαν κουβέντες που δεν έπρεπε και, και, και, και διάβαζα τα της Γιώτας και έλεγα... "μα συνεννοημένοι είναι όλοι τους τέτοιες μέρες;;;") και από τότε είπα ότι μάλλον πρέπει και εγώ να συμμαζευτώ λιγάκι και να μην θεωρώ ούτε εγώ τίποτα δεδομένο αλλά ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ!!!

Μια χαρά είμαστε, ευτυχισμένοι και αγαπημένοι αλλά.... όπως είπα και πιο πριν όλα θέλουν την προσπάθειά τους. Τίποτα στην τύχη. Δεν θα το καταφέρνουμε πάντα, αλλά όταν το έχουμε στο μυαλό μας συνέχεια, κάποιες φορές θα βρίσκουμε το χρόνο να κάνουμε κάτι. Έτσι η ζωή μας θα γίνεται πιο easy living.

Υ.Γ. Ειρηνάκι, μήπως βγαίνω εκτός τόπικ που γράφω τέτοια εδώ; Μήπως αλλάζω το θέμα του "θέματός σου"; αν νομίζεις ότι πρέπει να ανοιχτεί άλλο θέμα πες το μου.

Οχι! Καθόλου εκτός τόπικ! Οπως σου είπε και η Χρύσα μας, οτιδήποτε μας κάνει να "ξαλαφρώνουμε" είναι easy living!

Είπες τις μαγικές λέξεις!

ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ!

Μπράβο που το βλέπεις έτσι! Τιποτα κορίτσια μου δεν είναι δεδομένο. Κανείς και τίποτα. Το μόνο {για μένα} που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι η αγάπη μου για το παιδί μου. Ολα τα άλλα, όλες οι άλλες σχέσεις, φιλικές, ερωτικές, οικογενειακές είναι πάντα στο "τραπέζι" και πρέπει να κυνηγάμε τις εξελίξεις, όπως συνηθίζω να λέω.

Μην αφήνετε κανέναν να σας κάνει να αισθάνεστε "λιγότερα" απ αυτά που χρειάζεστε, αξίζετε!

Σας φιλώ όλες!


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Τελικά αποφασισα να μην πάω πουθενα!Αναψα καλή φωτιά στο τζακι και θα μεινω μεσα.Εξω χιονίζει αρκετα και δεν είναι για πολλά πολλά..

Εβαλα γιγαντες να φουσκωσουν και θα τους βαλω στο φούρνο με λουκανικο και του μικρού μου θα του ψησω ψαρι επειδη δεν τους τρωει.


eTeNp3.pngeTeNp3.png
Link to comment
Share on other sites

καλημέρα κοριτσάκια απο το παγωμένο μου γραφειο!!!

Σήμερα λιγο μάλωσαμε πρωι πρωι με τον μικρο δεν ήθελε να βάλει μπουφάν ..και στεναχωρήθηκα...και ξέχασα τον σκουφο μου και τα γαντια μου!!!

Ουφ!!! Θα περιμένω να ερθει το απογευμα να του δώσω ένα φιλάκι!!!

Link to comment
Share on other sites

λοιπον το θεμα περιποιησης.... μεγαλο θεμα!

παντα ημουν στην τριχα με κομμωτηρια μανικουρ κ τα σχετικα, ξερετε τωρα.

λιγο η οικονομικη κριση, λιγο το μωρο, λιγο η δουλεια κ λιγο η κλεισουρα, οχι οτι εγινα "μπαζο" αλλα δεν εχω αυτο το κατι που ειχα.

τα νυχια μου ας πουμε δεν βλεπονται....

ετσι λοιπον το δουλευα στο μυαλο μου κ με την ευκαιρια της σταυρουλιτσας κ της ειρηνης αποφασισα τα εξης:

δεν ξαναμενω χωρις να φτιαχνω τα μαλλια μου καθε μερα!

δεν ξαναβγαινω αβαφτη απο το σπιτι

δεν ξαναβαζω οτι βρω μπροστα μου απο βιασυνη

θα χρησιμοποιω τα αξεσουαρ μου

θα βαζω ξανα καθε μερα αρωμα

δεν θα ξανα αφησω ριζα να φαινεται

δεν θα ξανααφησω τα νυχια μου χαλια

κ θα προσεχω ΠΑΝΤΑ να φοραω ωραια εσωρουχα (εννοω να τα σεταρω κ να μην φοραω αλλα αντι αλλων)

ετσι για να γουσταρω!!!!!!:tongue:

πρωτα απο ολα για μενα κ μετα για τον αντρα μου!

Ευγε! Μακάρι να τις κρατήσεις τις αποφάσεις σου και να νιώθεις μία κουκλάρα!

Ειδικά το θέμα της ρίζας, είναι πολύ σημαντικό για μένα! Πολύ όμως.. λες και μου "γερνάει" ένα πρόσωπο όταν φαίνεται έντονα!

Μπράβο σε όλα, μακάρι να τα κρατήσεις!!!;)


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


ευχαριστω κοριτσακι μου!

κ ευχαριστω κ για αλλα πραγματα που αθελα σου με βοηθας, εσυ κ τα υπολοιπα κοριτσια, χωρις να το ξερετε!;)

Και εγώ ευχαριστώ που μας ανεβάζεις με τα κέφια σου! :P


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Αχ κορίτσια πού τον βρίσκετε τόσο χρόνο και προλαβαίνετε και να διαβάζετε και να γράφετε;! Εγώ μπαίνω στο parents cafe στη χάση και στην φέξη και το μόνο που έχω χρόνο να διαβάσω είναι η τελευταία, άντε και η προτελευταία σελίδα :rolleyes:, σπανίως περισσότερο! Θα μπορούσα, αλλά μετά αφήνω άλλα πράγματα πίσω, που τα βρίσκω μπροστά μου μετά:confused: . Μάλλον είμαι πολύ αργή με τις δουλείές μου...

Μαράκι μου,

Η απάντηση νομίζω είναι "σωστή διαχείριση του χρόνου". Πολύ σημαντικό στις μέρες μας!;)


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

ΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!! ετσι εξηγειται:rolleyes::rolleyes:

ε! δεν σου ξαναμιλαω μεχρι να αλλαξεις ζωδιο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Είμαι ΤΡΕΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ καλη μου γυναίκα!!! Τι σας λέω τόσο καιρό???!!!! :lol::lol:


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα νοικοκυρούλες!!! Να ευχηθώ και εγώ χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε, ο καθένας να λάβει πραγματικά αυτό που επιθυμεί!!

Περάσαμε πολύ όμορφα, λίγο σπίτι μας και λίγο στις μαμάδες μας... μέχρι την Κυριακή δεν ήμασταν ούτε μια μέρα μόνοι μας τις γιορτές... όταν ήμασταν σπίτι μας φιλοξενούσαμε ξαδέρφια και στις μαμάδες μαζεύονταν όλα τα σόγια αχ περάσαμε ωραία!

Φάγαμε πάρα πάρα πολύ, ξεκουραστήκαμε και όλα καλά! κάναμε 2 γιορτούλες στο σπίτι μας, τη γιορτή του άντρα μου και την πρωτοχρονιά, μαγείρεψα πάρα πάρα πολύ και όλοι τρώγαμε όλη την ώρα!! Ακόμη και τα μικρά τρώγανε συνέχεια :)

Το σπιτάκι μου το έχω σε πολύ καλή κατάσταση, περνάω τη φάση της νοικοκυροσύνης μου.. αν εξαιρέσουμε τα ασιδέρωτα στα άλλα είμαστε οκ!!

Αυτά τα νέα μας εν ολίγοις, πάω να σας διαβάσω να μάθω τα νεάκια σας!

Γλυκό μου πλάσμα!!!!

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχετε!!!!!!!!!!!!


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλημερα!!!!τι καιρος και αυτος,το πρωι χιονιζε και τωρα εβγαλε ηλιο...παντως απο κρυο αλλο τιποτα....

Ηλιαχτιδα να χαιρεσαι το παιδακι σου και μακαρι να το φτιαξεις συντομα το λαπτοπ..

Ειρηνη και εγω θελω να φτιαξω εδω και μερες το συρταρι με τα πουλοβερ μου και ολο το ξεχναω,ευκαιρια τωρα πο το ανεφερες να βρω χρονο να το κανω και εγω σημερα..εστρωσα κρεβατια ,επλυνα το μπανιο και αλλαξα -ταισα την μικρη..τωρα που κοιμηθηκε μπορω να συνεχισω τις δουλειες μου και να φτιαξω τον κιμα για γιουβαρλακια..


vSYvp3.png

6HIKp3.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...