καροτσι και καθισμα αυτοκινήτου Peg Perego Pliko Switch
Πωλείται καρότσι peg perego pliko swich και καθισμα αυτοκινήτου . Σε αριστη κατασταση!!!
Κλείνει σαν ομπρέλα και όταν είναι κλειστό στέκεται μόνο του. Το κάθισμα είναι αποσπώμενο και αναστρέψιμο (το παιδί μπορεί να βλέπει τη μαμά ή να βλέπει μπροστά. Είναι πολύ άνετο, με πολύ καλή και μαλακή επένδυση. Εχει ρυθμιζόμενη κλίση πλάτης σε πολλές θέσεις. Επίσης, διαθέτει μπάρα ασφαλείας , η οποία αφαιρείται όταν το παιδί μεγαλώσει. Διαθέτει ζώνη ασφαλείας 5 σημείων και αντιολισθητική πλατφόρμα για την μεταφορά μεγαλύτερου παιδιού. Οι χειρολαβές ρυθμίζονται στο ύψος και περιλαμβάνει υποδοχή ποτηριού. Διαθέτει τροχούς 17 cm με αναρτήσεις. Οι μπροστινοί τροχοί είναι περιστρεφόμενοι ή σταθεροί και οι πίσω τροχοί με κεντρικό φρένο. Διαθέτει στο κάτω μέρος μεγάλο πρακτικό καλάθι για τα ψώνια. Η κουκούλα του μετατρέπεται σε τέντα για τον ήλιο, χάρη στο διπλό φερμουάρ. Κλείνει πολύ εύκολα. Ο σκελετός είναι ελαφρύς και ανθεκτικός από αλουμινίο.
Η τιμη ειναι 300 ευρω.
Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε κ εμένα μόνο το καθισματάκι γιατί έχω το ίδιο καρότσι. Προσαρμόζεται έτσι δεν είναι; Αν αποφασίσεις να το δώσεις χωριστά, σε τι τιμή;
Καλησπέρα, θα με ενδιέφερε κ εμένα μόνο το καθισματάκι γιατί έχω το ίδιο καρότσι. Προσαρμόζεται έτσι δεν είναι; Αν αποφασίσεις να το δώσεις χωριστά, σε τι τιμή;
Καλησπερα,ναι προσαρμοζεται. Η τιμη χωριστα θα ειναι 85 ευρω.
Όταν λες ρόδες για το καθισματακι, εννοείς σκελετό με ρόδες, στον οποίο βάζεις το καθισματακι και το κανεις καροτσι; Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το καθισματακι αλλα θέλω να το χρησιμοποιώ και σαν καροτσι για όσο είναι μικρουλι το μωρο...
Όταν λες ρόδες για το καθισματακι, εννοείς σκελετό με ρόδες, στον οποίο βάζεις το καθισματακι και το κανεις καροτσι; Εμένα με ενδιαφέρει μόνο το καθισματακι αλλα θέλω να το χρησιμοποιώ και σαν καροτσι για όσο είναι μικρουλι το μωρο...
χίλια συγνώμη, αλλα που ακριβως εγω γραφω "ρόδες για το καθισματακι"???