Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eirini2025 είπε:

είμαι 43 με ΑΜΗ 0,33 πλέον. Δε μου εδωσαν πολλες ελπιδες η αληθεια ειναι. μου είπε για το βραχυ κι αν δεν έχω ικανοποιητική ανταπόκριση, να δοκιμάσω ή φυσικούς κύκλους ή με δότρια. δεν έχω ιδέα από αυτά. πάω στα τύφλα.. σου εύχομαι να τα καταφέρεις αυτή τη φορά! 🙏

Λογικά μου ακούγονται όσα σου είπε. 

Γενικά, δύσκολος ο δρόμος της εξωσωματικής! Προσπαθεις και δε ξέρεις κι αν θα τα καταφέρεις και ποτε.

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

h.gife.gifl.gifl.gifo.gif

γεια σου υρις μου!!! τελικα τι θα κανεις με αυτον τον μονοψηφιο αριθμο που εχεις? θα πας κανενα ταξιδακι???:P:p:psmileys-3d-121403.png

δεν σας ειπα κατι : (με τοση δουλεια ξεχαστηκα)

ειδα παλι το ιδιο ονειρο οπως και την περασμενη φορα .. αιμα να σταζει αναμεσα απο τα ποδια " .. "

Didako αν θυμασαι το συζητουσαμε τοτε

μιλαμε ξενερωσα... για αυτο λοιπον προχθες ειχα πεσει ψυχολογικα και δεν μπορουσα να τα βλεπω αισιοδοξα

το περασα για κακο

πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο απο το αγχος σου

θες να σου πω κι εγω κατι που δεν εχω πει σε κανεναν?

εχω δει στον υπνο μου οτι ... εγκυμοσυνη γιοκ

εννοειται σε χαλαει για εκεινη τη μερα αλλα μετα ξεχνας το κακο το ονειρο ετσι δεν ειναι?

έβετ !!!!!!! :P:p:p:p:p:p

πω πω τελεια τελεια τελεια!!!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

ξεκινησες απο τωρα τα θελω??? που να γινεις σαν την ιρινικο δηλαδη!!!

ρεεεεεε το ιδιο ειπαμε!!!!!!

η ιρινικος το τι θελει με το τι θα φαει ειναι αλλα λογια να αγαπιόμαστε :tongue:

VdRPp3.png0Smqp2.png

ειμαι μια ερωτευμενη κατουρημενη τσουτσουνιθρομανα

Didi

Ο μονοψήφιος αριθμός θα γίνει πάλι τριψήφιος (δεν αγχώθηκα, το γαμώτο είναι) γιατί πληρώνεται και ο σύζυγος αύριο.....αλλά μου έκανε εντύπωση .... η εφορία μας τρώει όλο το budget μας!!!

Με το όνειρο το ίδιο είπαμε!!!

pregnancy-ticker___.png

Hoping πολύ μου αρέσει αυτό που εχεις γράψει για το family meeting!!!

Σχετικά με το όνειρο σου δεν νομίζω να έχει πραγματική σημασία....σίγουρα αντικατοπτρίζει τον μεγαλύτερο φόβο σου!!!Για αυτό μην δίνεις σημασία!!!!

την προηγουμενη φορα ειδα λιγο αιμα αναμεσα στα ποδια μου λιγο πριν την ωοληψια και το βραδυ πριν την εμβρυομεταφορα ειδα πηχτο κοκκινο αιμα αναμεσα στα ποδια μου παλι .. ειχα τρομαξει πολυ και δεν ειχα καλο προαισθημα ... μετα απο λιγες βδομαδες επιβεβαιωθηκα (και με τις μετριες χοριακες κ με την αποβολη)

τωρα ειδα τον αντρα μου να μου λεει: ρε αγαπη κατι τρεχει στο ποδι σου .. και ηταν μια σταγονα που κατρακυλουσε

:confused::confused::confused::confused::confused:

1η-->MAY 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (24)

2η-->OCT 2012 -->ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (19)

3η-->MAR 2013 -->ICSI: ΑΚΥΡΗ ΕΤ

4η-->MAY 2013 -->NC-ICSI: ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΗ (3)

5η-->JUN 2013 -->NC-ICSI: ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ (71)

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Θα σου ελεγα να κανεις ενα ζεστο μπανακι, βοηθα στις συσπασεις τις μητρας ωστε να αποβληθει το ενδομητριο αλλα κι απο την αλλη φοβαμαι μη σε πιασει και καμια αιμοραγια...

ναι κι εγω συμφωνω

επισης το ζεστο στην κοιλια ξερω οτι βοηθαει στους πονους αλλα δεν ξερω γιατι?

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

πιστευω οτι ειναι ψυχολογικο απο το αγχος σου

θες να σου πω κι εγω κατι που δεν εχω πει σε κανεναν?

εχω δει στον υπνο μου οτι ... εγκυμοσυνη γιοκ

εννοειται σε χαλαει για εκεινη τη μερα αλλα μετα ξεχνας το κακο το ονειρο ετσι δεν ειναι?

πω πω τελεια τελεια τελεια!!!!!

ναι ετσι ειναι αλλα εκεινη τη μερα εισαι μαυρα χαλια

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Ηρθαααααααα!!!σας ελειψα;;;;εμένα πολυ!!!!

Τι έχασα;;πόσες σελίδες γεμισατε;;έχουμε κανένα νέο;;;

Μάιος 2012, 1η Ivf : Βιοχημικη

Νοεμβριος 2012, 2η Ivf : Αρνητικη

Μάρτιος 2013, 3η Ivf : +++++:D

MKF0p3.png[/urlK2Ccp3.png

την προηγουμενη φορα ειδα λιγο αιμα αναμεσα στα ποδια μου λιγο πριν την ωοληψια και το βραδυ πριν την εμβρυομεταφορα ειδα πηχτο κοκκινο αιμα αναμεσα στα ποδια μου παλι .. ειχα τρομαξει πολυ και δεν ειχα καλο προαισθημα ... μετα απο λιγες βδομαδες επιβεβαιωθηκα (και με τις μετριες χοριακες κ με την αποβολη)

τωρα ειδα τον αντρα μου να μου λεει: ρε αγαπη κατι τρεχει στο ποδι σου .. και ηταν μια σταγονα που κατρακυλουσε

Δεν έχεις αδικο να ανησυχείς αλλά δεν θα το αφήσεις να σε ρίξει τώρα....δηλαδή και εγώ θα τα έκανα πάνω μου αλλά σημασία έχει να αλλάζουμε την ζωή μας, όχι να μην τολμάμε απο φόβο μην αποτύχουμε!!!

Εσύ θα κάνεις αυτό που πρέπει....θα προσπαθήσεις, θα ακολουθήσεις με ευλάβεια τις εντολές του γιατρού και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!!!

Κάθε φορά που κάνουμε ένα τεστ ή μια χοριακή υπαρχουν δύο ενδεχόμενα και θα τα αντιμετωπίσουμε και τα δύο με το κεφάλι ψηλα!

Πάντως και εγώ βλέπω πολλά όνειρα από τότε που έχασα το παιδί και πολλές φορές κλαίω στον ύπνο μου και με ξυπνάει ο άντρας μου και με σκουντάει!

Όλα θα φτιάξουν!!!

We will be mammies soon!!!

pregnancy-ticker___.png

Παει και η τελευταια ενεση καταστολης !

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

η ιρινικος το τι θελει με το τι θα φαει ειναι αλλα λογια να αγαπιόμαστε :tongue:

το ξερω κοριτσακι....

να σου πω το γιουβετσι το τρως?με κριθαρακι , μοσχαρακι, ντοματουλα και τριμμενο τυρακι???

Didi

Ο μονοψήφιος αριθμός θα γίνει πάλι τριψήφιος (δεν αγχώθηκα, το γαμώτο είναι) γιατί πληρώνεται και ο σύζυγος αύριο.....αλλά μου έκανε εντύπωση .... η εφορία μας τρώει όλο το budget μας!!!

!!!

ξερω κι εμας το ιδιο!!! γι'αυτο σου εκανα πλακιτσα μια απο τα ιδια κι εμεις...

ειμαι σιγουρη οτι απλα αγχωθηκες που στην αρχη ειχες λιγα ωαρια και σου βγηκε στο ονειρο! μην το σκευτεσαι καν!

UzVGp2.png

Δεν έχεις αδικο να ανησυχείς αλλά δεν θα το αφήσεις να σε ρίξει τώρα....δηλαδή και εγώ θα τα έκανα πάνω μου αλλά σημασία έχει να αλλάζουμε την ζωή μας, όχι να μην τολμάμε απο φόβο μην αποτύχουμε!!!

Εσύ θα κάνεις αυτό που πρέπει....θα προσπαθήσεις, θα ακολουθήσεις με ευλάβεια τις εντολές του γιατρού και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει!!!

Κάθε φορά που κάνουμε ένα τεστ ή μια χοριακή υπαρχουν δύο ενδεχόμενα και θα τα αντιμετωπίσουμε και τα δύο με το κεφάλι ψηλα!

Πάντως και εγώ βλέπω πολλά όνειρα από τότε που έχασα το παιδί και πολλές φορές κλαίω στον ύπνο μου και με ξυπνάει ο άντρας μου και με σκουντάει!

Όλα θα φτιάξουν!!!

We will be mammies soon!!!

οχι αυτο εγινε προχθες και για αυτο ημουν ετσι ..

εχω ηδη συνελθει !

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Τελειαααααααααα!!!

pregnyl αργοτερα .... και φυγαμε για τελικοοοο

1455682apvfgvhztr.gif

Mom to be ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...