Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • Καλημέρα σε όλες! Θα χρειαστώ την βοήθεια από κοπέλες που έχουν προχωρήσει με δωρεά ωαριων στην Θεσσαλονίκη. Χρειάζομαι πληροφορίες (σε προσωπικο μήνυμα αν είναι εύκολο καθώς δεν ξέρω αν επιτρεπεται η δημόσια αναφορά)για γιατρούς και κέντρα καθώς δεν γνωρίζω καθόλου.Επίσης ο γιατρός είναι προτιμότερο να είναι του κέντρου η εξωτερικός συνεργάτης;ευχαριστώ πολύ και ευχομαι σε όλες ότι καλυτερο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}


Ειρήνη

Recommended Posts

τωρα εχω στρωμενα τα ψαθινα χαλια που ειναι μπεζ, με μπεζ ριχταρια στους καναπεδες. οι κουρτινες ειναι μπεζ-κοκκινες. μπεζ-κοκκινα ειναι και τα χειμωνιατικα τα χαλια που θα στρωσω αργοτερα με κοκκινα ριχταρια στους καναπεδες


YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Ειρήνη

    10846

  • YOTOU

    4856

  • χρυσα81

    3863

  • mamavasia

    3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

{Κόρες, το ποστ για τα πανωφόρια}

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΝΩΦΟΡΙ!

IMG_2840-1024x742.jpg

Αγαπημένες μου,

Ηρθε ο καιρός για να ετοιμάσουμε τα πανωφόρια μας. Τώρα! Οσο ο καιρός είναι ακόμα σχετικά καλός! Προνοούμε για να είμαστε έτοιμες όταν χρειαστεί αλλά και για να είμαστε ήρεμες και χαλαρές...

Βγάλτε τα πανωφόρια σας από την ντουλάπα που τα φυλάτε. Θα σας πρότεινα να έχετε ένα φύλλο στη ντουλάπα μόνο γι αυτά, καθώς είναι ογκώδη και χρειάζονται χώρο ν' αναπνέουν και να μην χαλάει το σχήμα τους.

Τσεκάρετέ τα.

Υπάρχει κάτι που θέλετε να δώσετε? Υπάρχει κάτι που πάλιωσε? Που δεν σας αρέσει πια? Κρατείστε μόνο αυτά που είστε σίγουρες πως θα φορέσετε {βασικός "κανόνας"!} και μην κρατάτε πανωφόρια για συναισθηματικούς ή άλλους λόγους.

Πλύνετε στο πλυντήριο αυτά που πλένονται και δώστε στο καθαριστήριο αυτά που "φοβάστε" να πλύνετε εσείς.

Κρεμάστε τα σε κρεμάστρες ανάλογες του μεγέθους τους, αφήνοντας πάντα λίγο κενό μεταξύ τους ώστε να διατηρείται το σχήμα τους.

Κρεμάστε ένα αγαπημένο σας μυρωδικό ή ρίξτε πάνω τους {από απόσταση} λίγο από το άρωμά σας.

Θα σας κάνει τόσο κέφι να τα βλέπετε τόσο τακτοποιημένα!

Καλό φθινόπωρο με οργάνωση!

{μου έγραψε μία κοπέλα, σαν σχόλιο, μήπως είναι νωρίς ν' ασχοληθούμε μ αυτό. Και της απάντησα το εξής (σας το γράφω για να το σκεφτείτε):

Καθόλου νωρίς!

Σκέψου πως:

1) Αυτά που θα τα πλύνεις στο χέρι, θέλουν καλό καιρό για να στεγνώσουν σύντομα, ώστε να μην μείνουν στο μπαλκόνι 2 μέρες και δεν μυρίζει πια ούτε το μαλακτικό σου.

2) Αν έχεις 2-3 πανοφώρια που θα πρέπει να τα πας στο καθαριστήριο, με την κρίση που όλοι βιώνουμε, δύσκολο το βλέπω να έχεις τα χρήματα να τα πας με μιάς... οπότε και γι αυτό θα χρειαστεί χρόνος... οπότε... καθόλου νωρίς! }


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Ηλιαχτιδα μου ειδα στο τικερ σου εχι μικρουλη μπεμπακι να σε ρωτησω ποτε περιπου σταθηκε στα ποδαρακια του? Να σηκωνει δλδ το βαρος αλλα με παντα φυσικα κρατωντας το απο τις μασχαλιτσες του.

Καλημέρα Ευάκι!!!

Αρχικά, θα σου πω ότι κάθε παιδί είναι διαφορετικό, για παράδειγμα, άλλα περπατάνε στους 9 και άλλα στους 15 μήνες. Το ίδιο και με την ομιλία. Ξέρω παιδάκι 17 μηνών που δεν έχει πει ακόμα ούτε μαμά-μπαμπά, κι όμως δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι απολύτως υγιές.

Στη συνέχεια θα σου πω ότι ο δικός μου μέχρι 7 μηνών δεν καθόταν χωρίς στήριξη. Γύρω στους 7,5-8 μήνες άρχισε να κάθεται μόνος του (χωρίς στήριξη). Όμως, από 6 μηνών στήριζε το βάρος του στα πόδια του και 7 μηνών άρχισε να εναλλάσει πόδι (πάντα κρατώντας τον). Στους 9 μήνες άρχισε την προσπάθεια να σηκωθεί μόνος του (κρατούσε τους κρίκους που του έχω βάλει στο πάρκο και προσπαθούσε να σηκωθεί). Στους 10 μήνες μπουσούλησε και αμέσως άρχισε να πιάνεται από τα έπιπλα για να σηκωθεί και να κάνει πλάγια βηματάκια.

Όμως όλα αυτά δεν πρέπει να σε αγχώνουν.

Η δική σου, όπως λές, κάθεται χωρίς στήριξη από 6 μηνών. Ο δικός μου άργησε. Τίποτα δεν είναι στανταρ. Όποιο βιβλίο και να διαβάσεις, θα δεις ότι δε λένε ακριβώς πότε κάθε ποαιδάκι κάνει κάποια πράγματα, αλλά βάζουν ένα χρονικό όριο (από, εώς...).

Επίσης, μη σε αγχώνει το βάρος της. Και ο δικός μου 6 μηνών ήταν 8κιλά και 7 μηνών ήταν 8,850. Βέβαια, δεν ξέρω και το ύψος της, αλλά το βάρος της μια χαρά μου ακούγεται.


JAf3p3.png

qtEXp3.png

Link to comment
Share on other sites

Ειρηνάκι να τους χαίρεσαι όλους και να πας να ανάψεις και ένα κεράκι στη μανούλα... εγώ πέρασα σήμερα πρωί και άναψα στη γιαγιάκα που γιορτάζαμε μαζί μέχρι πέρισυ!!

Eυχαριστώ, Σοφούλα μου γλυκιά.

Αυτό θα κάνω....:?


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

τωρα εχω στρωμενα τα ψαθινα χαλια που ειναι μπεζ, με μπεζ ριχταρια στους καναπεδες. οι κουρτινες ειναι μπεζ-κοκκινες. μπεζ-κοκκινα ειναι και τα χειμωνιατικα τα χαλια που θα στρωσω αργοτερα με κοκκινα ριχταρια στους καναπεδες

Μια χαρα συνδιαζεται!!Να την βαλεις!;)

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

πειτε μια γνωμη: θελω να βγαλω την βιβλιοθηκη που εχω στο παιδικο (ειναι απο ικεα, αυτη με τα μεγαλα τετραγωνα) στο σαλονι. το επιπλο της τηλεορασης και το τραπεζακι ειναι μαυρα, βεγκε πως το λενε. η βιβλιοθηκη ειναι μπεζ. λετε να ειναι πολυ παραφωνια; εχω εναν αδειο τοιχο που την χωραει ισα ισα, ξαπλωτη και επανω θα βαλω καμμια κορνιζα, κανα κερι, το ενυδρειο μας.. ξεσηκωθηκα πρωινιατικα

εντιτ: http://94.246.113.66/images/images/23/2335519727.jpg τετοια ειναι αλλα μπεζ. τα υπολοιπα επιπλα εινα ισε αυτο το χρωμα της φωτο. και θελω να την βαλω ετσι ξαπλωτη. στα ραφια τα βιβλια και απο πανω διακοσμητικα

Υπέροχο έπιπλο. Μου αρέσει γιατί έχει απίστευτες εναλλακτικές!!!

Ναι, να το κάνεις όπως λες, θα δείχνει τέλειο!

Και αν και όταν το βαρεθείς, μπορείς κάποια στιγμή, όταν μπορέσεις, να βρεις ψάθινα καλάθια του γούστου σου και να τα βάλεις στο κάτω μέρος. Και θα αποθηκεύεις πράγματα και θα φαίνεται ένα έπιπλο με ιδιαίτερο ύφος!

Πάρε ιδέες

Αυτό είναι το δικό σου αλλά δεν μου αρέσουν τα καλάθια που έχουν επιλέξει ούτε το ότι τα έχουν βάλει στο πάνω μέρος:

ShelfIkeaCubes.jpg

Άλλη ιδέα που μου αρέσει πολύ:

dsc_0029.jpg


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα και απο μένα!!!!

Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες!!!Και σε όσουσ δικούς μας έχουμε!

'Ησυχο ΣΚ είχαμε, ζόρικη Δευτέρα ξημέρωσε...

Χριτιάννα,βάλε ξύδι στον βραστήρα σου και βάλτον να δουλέψει.Μόλις "βράσει" κλείστο, άδειασέ το και ξέπλυνε με νεράκι.Εγώ έτσιι τον καθαρίζω.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Κόρες,

Ήρθε η κοπέλα {με μισή ώρα καθυστέρηση, όπως πάντα!!! :mrgreen:}, μου έκοψε τα μαλλάκια και πολύ ανανεώθηκα! :P

Αφού με κούρεψε, ήταν χάλια το σαλόνι {γι αυτό περίμενα} και έβαλα πολύ προσεκτική ηλεκτρική και σφουγγάρισα. Λάμπει τώρα το σπίτι.

Μαγείρεψα {ζυμαρικά με κόκκινη σάλτσα}, πήγα πήρα το φιογκάκι από το σχολείο, επιστρέψαμε, φάγαμε και τώρα θα χαλαρώσω λίγο....:D


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Ειρηνη μου με γεια το μαλλακι.

Χρονια πολλα σε οσες κοπελες γιορταζουν.

Ταζ μου σου εστειλα πμ ελπιζω να ηρθε γτ ειμαι λιγο ασχετη. Να μεταφερεις το επιπλακι, η αλλαγη στο χωρο θα σου φτιαξει τη διαθεση.


IIk6p3.png

Qskdp3.png

Link to comment
Share on other sites

Έκανες πολύ καλά που τα ξεφορτώθηκες! Ειδικά τα αντικείμενα που μας "μιζεριάζουν" {ρούχα, καλλυντικά, διακοσμητικά, τσάντες κλπ.} είμαι τόσο υπέρ να τα ξεφορτωνόμαστε!!!!

Υ.Γ. Οσο για τα κιλά, σιγά-σιγά. Όταν θα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις προσπάθεια, σκέψου το 1 κιλό. Το 5 ακούγεται δύσκολο και είναι ανασταλτικό... Βάλε το 1 κιλό στόχο, χαλαρά... που είναι και πιο εύκολο και ακούγεται και πιο εύκολο. Όταν το χάσεις, προσπάθησε να το διατηρήσεις.. και επειδή θα έχει ανέβει η ψυχολογία σου, θα πας και για το 2ο, σιγά-σιγά. Στο μεταξύ και μένα με έχει "πιάσει" τρέλα τελευταία... όλο τρώω... ακόμα και τη στιγμή που τρώω σκέφτομαι τι θα φάω μετά... :|:-|

Ηθελα να το ακουσω αυτο το καλα εκανες και τα ξεφορτωθηκες.... μου δινει αυτοπεποιθηση γιατι ενω καποια λεω ευκολα Οκ δεν το χρειαζομαι για καποια δισταζω λιγο

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα Ειρήνη και όλες οι νοικοκυρούλες!

Μια χαρά είναι στο νέο μας σπίτι, σιγά-σιγά προσαρμοζόμαστε στη νέα ζωή, το σπιτάκι πολύ βολικό, έχει και υπόγειο! Έχουμε ελλείψεις που άλλες αναβάλλουμε λόγω έλλειψης χρημάτων (χαλιά, ντουλαπάκι τουαλέτας), άλλες από ιδεολογια (δεν αγοράζουμε τηλεόραση!). Τα χαλιά όμως, ο καλόγερος στο χωλ και το ντουλαπάκι στο μπάνιο θα το πάρουμε γιατί δε γίνεται.

Αυτό που δε μαζεύεται με τίποτα είναι ο κήπος, πολύ μπάζο και σκουπίδι, αυτοί που μένανε εδώ δεν είχανε καμία αίσθηση του τί είναι να ζεις σε μονοκατοικία με κήπο έστω μικρό. Θα γάλω φωτο να ανεβάσω σύντομα!

και εμεις εχουμε ελειψεις. Σιγα σιγα. Βαλε σειρα 1, 2...και θα δεις θα γινουν

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...