Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 5 λεπτά , LeneL είπε:

      Κορίτσια μου θα σας στενοχωρήσω.. αν μιλάμε για το ίδιο επίδομα, γιατί έχω αρρωστουλια τα δίδυμα και είμαι άυπνη 3 μέρες, η αίτηση φεύγει αυτόματα μόλις γεννηθούν και δηλωθούν στο ληξιαρχείο. Όταν το οικογενειακό εισόδημα είναι πάνω από 40.000, η αίτηση απορρίπτεται αυτόματα. Όπως είπε και μια άλλη κοπέλα παραπάνω, η Λίνα νομίζω, τα επίδομα είναι βοηθητικά για μεσαια- χαμηλά εισοδήματα. Με 75.000 ετήσιο εισόδημα, δε νομίζω ότι βγαίνει επίδομα. Εγώ με λίγο πάνω από 40.000 και δύο παιδιά, δεν δικαιούμαι όχι επίδομα, ούτε καν τα όρια του ΕΣΠΑ για βρεφικούς...

      περαστικά τους μωρέ τα ψυχακια 

EASY LIVING {Ειρήνη}


Ειρήνη

Recommended Posts

Επίσης ειρήνη ενω πέρισυ τον είχα ξελασκάρει το πάγκο φέτος τον βλέπω παραγεμισμένο πρέπει να βγάλω πράγμα.

Ερώτηση : την ηλεκτρική σκούπα που την αποθηκεύετε;

Χμ... είδες??? Λες βρε παιδί μου και τα πράγματα από μόνα τους μπουσουλάνε και ανεβαίνουν επάνω στις επιφάνειες!! Γι' αυτο εγώ είμαι κέρβερος και ας με λένε "κουλή". Καλύτερα κουλή και ήρεμη παρά μη-κουλή και σαλταρισμένη! Για... δες το!

Ευτυχώς εγώ είμαι τυχερή φίλη μου. Εχω δική μου αποθήκη ακριβώς έξω από το διαμέρισμα μου οπου εκεί βάζω τα πάντα! Από άπλυτα, σκούπα μέχρι παπούτσια κλπ! :)


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • Ειρήνη

    10846

  • YOTOU

    4856

  • χρυσα81

    3863

  • mamavasia

    3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μήπως έχετε καμιά ιδέα πως να καθαρισω τα ντουλαπια της κουζίνας?εινα μαυρο βεγκε και με ότι και να τα καθαρίσω φαίνονται μεσα στη λέρα σε σημείο που ντρεπομαι:-(

και τα καθαρίζω καααααααθε μερα.

Αυτό το πρόβλημα, φίλη μου, το χω και γω... :( Και πραγματικά δεν νομίζω πως υπάρχει λύση! Εμένα είναι κερασιά και πάλι φαίνονται τα πάντα. ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ να τα καθαρίζω καθε μέρα! Απλώς τα καθαρίζω με ένα βρεγμένο αλλά πολύ καλά στιμμένο πανί και μετά τα περνάω με στεγνό. Τίποτα περισσότερο.

Υ.Γ. Μην βασανίζεσαι! ;)


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

ποτέ τρόφιμα κάτω από το νεροχύτη. είναι κανόνας υγιεινής. κάτω από το νεροχύτη, στο ντουλάπι μόνο απορρυπαντικά. ούτε καν μαγειρικά σκεύη. απαγορεύεται.

Αγγελική, θα ρωτήσω αύριο κιόλας σε φαρμακείο για αιθέριο έλαιο.

μου αρέσει η λεβάντα!!!!!

εσάς ποιό σας αρέσει;

αύριο θέλω να καθαρίσω το ψυγείο μου. το έχω παρατημένο κ δεν μου αρέσει καθόλου.

καμιά ιδέα για καθαριότητα ψυγείου; κάτι φρες;

καληνύχτα!

Κοριτσάκι μου,

Εγώ τις πατάτες μου και μόνο (έχω εξηγήσει πως αποθηκεύω τα λοιπά λαχανικά και φρούτα) τις βάζω κάτω από το ντουλάπι του νεροχύτη. Και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα θέμα. Φυσικά, πρέπει να πω, πως αγοράζω μικρές ποσότητες, δεν ξέρω αν έχει να κάνει. Αγοράζω κάθε 8-9 μέρες επειδή δεν μπορώ να κουβαλάω μεγάλες ποσότητες. Οπότε την κάθε σακούλα την τοποθετώ εκεί (μαζί με τα λάδια που έχω όμορφα τακτοποιημένα, θα γράψω ξεχωριστό post για το συγκεκριμένο ντουλάπι) και σχεδόν κάθε εβδομάδα που τελειώνουν, πετάω τη σακούλα και μπαίνει μία καινούργια.

Φιλάκια πολλά :)


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Γειά σου fefi και κορίτσια! Εκπληκτικό το νέο τόπικ καλύτερο από ποτέ! Ειρήνη είσαι έμπνευση!

fefi μου πραγματικά εδώ και πολλά χρόνια μισώ τις πλαστικές σακούλες του σούπερ μάρκετ, και έχω βρει πολλές λύσεις. Η καλύτερη είναι μια σακουλίτσα πλαστικη πολλών χρήσεων που μπαίνει σε πλαστική θηκούλα - μπρελόκ (έχει και στο Βασιλόπουλο) και που μπορείς να έχεις πάντα μαζί σου. Όταν πηγαίνω π.χ. στη δουλειά επειδή χρησιμοποιώ το μπρελόκ αναγκαστιά δεν ξεχνάω και τη σακουλιτσα. Οπότε αν θυμηθώ να πάρω κάτι μετά τη δουλειά απλά ξεδιπλώνω τη σακουλίτσα.

Ευούλα.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ!!! ;)

Βρε συ... τι τέλεια ιδέα αυτή με το μπρελόκ που σου θυμίζει τη σακούλα!!!!!!!!


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

κορίτσια καλημέρα και καλή αρχή!!!

"γνώρισα" την Ειρήνη και τις υπόλοιπες νοικοκυρές-έμπνευση

στο περσινό θέμα για τα Χριστούγεννα,

με το οποίο είχα πάθει έρωτα :oops:

θα σας παρακολουθώ

και αν μπορέσω κάπου να βάλω το λιθαράκι μου,

θα το κάνω ευχαρίστως ;););)

Αχ.... το θέμα με τα Χριστούγεννα..... τι μου πες τώρα???!!! :( Δεν μπορώ να σου περιγράψω τι στεναχώρια φέτος που δεν άνοιξα το θέμα.... το άνοιγα από το 2007 νομίζω... :(

Ελπίζω του χρόνου... να το κάνουμε λαμπόγυαλο το θέμα!!!! ;)

Καλώς ήρθες μαζί μας.... ελπίζω να περνας καλά και οτι χρειαστείς... εδώ!!! ;)

Μάκια!


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Ειρηνουλα, θα ηθελα καποια στιγμη να ποσταρεις συβμουλες για το ψυγειο.

Κοριτσάκι μου, μείνε ήσυχη. Μου το έχουν ζητήσει κι άλλες κοπέλες και το χω στο πρόγραμμά. Θα το κάνω άμεσα. :)

Ευχαριστούμε για τις συμβουλές!!!! ;)


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα κ από εμένα, είχα πάρει χαμπάρι το άλλο θέμα αφού είχε κλειδωθεί κ κάθησα κ το διάβασα όλο. Περίμενα ότι κάποια στιγμή θα ανοίξει κ εδώ. Λοιπόν γεια σε όλα τα κορίτσια, είμαι εδώ κ παρακολουθώ. Εγώ όπως όλες μας μου αρέσει η τάξη, θέλω να ναι όλα στην εντέλεια αλλά με ένα παιδί κ έναν άντρα τσαπατσούλη δεν μένουν ποτέ σε τάξη. Θα ήθελα τις συμβουλές σας για το πως κ που τατκοποιείται τα cd, dvd σας. κ κάτι άλλο, τώρα το χειμώνα όλο κ κάποια κουβερτούλα - παπλωματάκι κυκλοφορεί στο σπίτι ξέμπαρκη για όταν καθόμαστε στο σαλόνι για καμιά ταινιούλα. Δεν ξέρω που να τα βάζω, στις ντουλάπες έτσι χύμα δεν χωράνε κ τα αφήνω σε ένα σκαμπό στην κρεβατοκάμαρα αλλά με εκνευρίζει η θέα τους. Καμία ιδέα;

Καλώς ήρθες φίλη μου!

Αλήθεια? Έκατσες και διάβασες όλο το παλιό θέμα???? Ελπίζω να το βρήκες χρήσιμο!

Κάνε υπομονή και... οργάνωσε τους! Βάλτους σε τάξη όσο μπορείς και... βάλε και καμιά φωνή! :lol:

Για τα CD / DVD:

Μου την έδιναν στα νεύρα... τα βλεπα και πάθαινα αμόκ.Και δεν έβρισκα και κανένα έπιπλο που να μου αρέσει ιδιαίτερα.... :(

Ήθελα κάτι φτηνό και άμεσο. Έτσι πήγα στο ΙΚΕΑ και αγόρασα κάτι μακρόστενα, οικονομικά, ψάθινα καλάθια και τα τακτοποίησα εκεί.

Τα έχω κατηγοριοποιήσει σε Ελληνικά τραγούδια, Ξένα τραγούδια, DVD παιδικά και DVD μεγάλων.

Α... η ρημαδο-κουβέρτα... το χα και γω αυτό το θέμα. :( Να σου πω... μια ιδέα είναι να την διπλώνεις στο μάκρος και να την απλώνεις στο πάνω μέρος του καναπέ σου. Να φαίνεται δηλαδή σαν μία κουβερτούλα "θαλπωρής" στο σαλόνι... όπως την λέω εγώ. Δοκίμασε το. Το είχα δει στο Friends, στο διαμέρισμα της Μόνικα. Δεν ξέρω αν την βλέπεις αυτή την εκπομπή! :P

Εγώ, επειδή χρησιμοποιούμε και μεις κουβερτούλα το χειμώνα, το πρωί με το που μαζεύω το σπίτι, τη διπλώνω και την βάζω στο πάνω μέρος της ντουλάπας. Δεν μπορώ να την βλέπω και πολύ έξω... :P


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

ΨΥΓΕΙΟ

Φίλες μου,

Η εικόνα των περισσοτερων ψυγείων είναι λίγο πολύ η ίδια... Παραγεμισμένα, με χαρτοσακούλες να ξεχυλίζουν, τάπερ που ξεχνιούνται κλπ.... Πω πω... με χαλάει!

Τα δικά μου tip:

1) Αγοράζω πάντα μικρές ποσότητες. Και εξοικονομώ χρήματα και δεν μου χαλάει η μαναβική και το ψυγείο έχει μία νορμάλ εμφάνιση αλλά και δεν πετάω τίποτα!

2) Τα λεμόνια που διατηρούνται αρκετό καιρό και συνήθως μου φέρνει ο μπαμπας μου σε μεγάλη ποσότητα, τα βάζω στο πλαστικό συρτάρι του ψυγείου στο κάτω μέρος ώστε και τακτοποιημένα να είναι και να έχουν το δικό τους χώρο.

3) Μαρούλι / λάχανο, αγοράζω μόνο ένα (γιατί είναι αρκετή ποσότητα για μας) και το κόβω / πλένω αμέσως με το που θα το φέρω σπίτι. Απευθείας το βάζω μέσα σε ένα τάπερ αεροστεγώς κλεισμένο (προσοχή, να έχουν στραγγίξει καλά) και έτσι διατηρείται πολύ περισσότερο, είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή το χρειαστώ χωρίς να ταλαιπωρούμαι, δεν μου πιάνει χώρο!!!

4) Έχω αγοράσει από το carefour, πλαστικά καφασάκια της CURVER (παρόμοια σαν αυτά της πιο κάτω φωτογραφίας) σε κόκκινο χρώμα και σε 3 διαφορετικά μεγέθη (τα μεγέθη που χρειάζομαι).

curver.jpg

Εκεί και μόνο εκεί βάζω ντοματούλες / καροτάκια ή οτιδήποτε λαχανικό χρειαστώ για το φαγητό της εβδομάδας. Αγοράζω λίγα και γι αυτό ψωνίζω κάθε εβδομάδα από μικρές ποσότητες γιατί μετά αρχίζουν και χάνουν την ποιότητά τους. Τα βάζω ανά είδος στα καφασάκια και έτσι κάθε φορά που ανοίγουμε το ψυγείο είναι πανέμορφα, τακτοποιημένα και πιάνουν συγκεκριμένο χώρο!

Για τις μανούλες που ξεχνάνε {όλες μας δηλαδή!} έχω ακόμη ένα μικρό tip:

Εκτυπώσε σε έναν υπολογιστή τις δικές σας ή αγοράστε έτοιμες ετικετούλες και σημειώστε στα τρόφιμα την ημερομηνία που τ' αποθηκεύσατε. ;) Aυτό είναι πολύ καλό ιδιαίτερα για την κατάψυξη ;)

msl_sept04_freezerlabels_xl.jpg

Σας φιλώ όλες! ;)


777885dugw57gt25.gif

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα Ειρηνουλα!!!!:D:D:D

Καλησπερα κοριτσια!!!:D:D:D

Επιτελους!!!

Μολις το ανακαλυψα το θεματακι μας και ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη!!!

Ευχομαι καλες,πολλες,δημιουργικες ιδεες

που θα ευκολυνουν την ζωη μας και θα συμβαλουν στο μεγιστο την ψυχολογια μας!

Φιλια πολλα!!!

Θα τα λεμε!!!!


1066964t550bl3o0t.gif328052gqbj0xn03d.gif

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Γειά σας κορίτσια!

καλορίζικο το νέο καφέ!

Εγώ έχω μια λύση που καταργεί άπλωμα, μανταλάκια, ασιδέρωτα και σίδερο αλλά είναι κάπως ακριβούτσικη αλλά αξίζει τον κόπο. ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ! μου έλυσε τα χέρια. είναι η κακλύτερη φιλενάδα μου ένα πράγμα. τα ρούχα βγαίνουν , αφράτα, μυρωδάτα, γιατί τα δικά μου τουλάχιστον τον χειμώνα μύριζαν την κάπνα απο τα τζάκια και καλοριφέρ, τα ψάρια της γειτόνισσας, το μπάρμπεκιου του γείτονα κλπ και πάνω απ'όλα ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΑ! σιδερώνω 5 ρούχα το μήνα:P και επειδή δεν ήθελα να κλείσω το χώρο του μπάνιου το έβαλα στο μπαλκόνι. το είχα πάρει στις εκπτώσεις πριν 2 χρόνια γύρω στα 400 ευρώ. νομίζω πως αξίζει!

τα μπουφάν τα τοποθετώ και εγώ χώρια σε ντουλάπα όπως η ειρήνη και έχω μια κρεμάστρα πίσω απο την πόρτα της κρεβατοκάμαρας για τις φορμούλες του σπιτιού .

Ποιο εχεις;;εμενα γιατι τσαλακωνουν;;

Link to comment
Share on other sites

Κοριτσάκι μου,

Εγώ τις πατάτες μου και μόνο (έχω εξηγήσει πως αποθηκεύω τα λοιπά λαχανικά και φρούτα) τις βάζω κάτω από το ντουλάπι του νεροχύτη. Και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κανένα θέμα. Φυσικά, πρέπει να πω, πως αγοράζω μικρές ποσότητες, δεν ξέρω αν έχει να κάνει. Αγοράζω κάθε 8-9 μέρες επειδή δεν μπορώ να κουβαλάω μεγάλες ποσότητες. Οπότε την κάθε σακούλα την τοποθετώ εκεί (μαζί με τα λάδια που έχω όμορφα τακτοποιημένα, θα γράψω ξεχωριστό post για το συγκεκριμένο ντουλάπι) και σχεδόν κάθε εβδομάδα που τελειώνουν, πετάω τη σακούλα και μπαίνει μία καινούργια.

Φιλάκια πολλά :)

Να γράψεις, να γράψεις :tongue:!!!


4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Link to comment
Share on other sites

Να σου ζήσει και από μένα η μικρή αγγελίνα σου!

Να είναι γερή, ευτυχισμένη και καλότυχη φίλη μου!!! ;)

ευχαριστω!

ωραιο αυτο με το ψυγειο, θα το κανω αμεσα! (τι γινεται οταν παει ο αντρας μου λαικη και την φερνει ολη στο σπιτι???????)

καμια ιδεα για τα ριχταρια του καναπε που φευγουν απο την θεση τους, συγκεκριμενα οταν καθετε ο αντρουλης μου! κ σε εμενα φευγει αλλα στο τελος την ημερας, οχι στο 5λεπτο!

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω!

ωραιο αυτο με το ψυγειο, θα το κανω αμεσα! (τι γινεται οταν παει ο αντρας μου λαικη και την φερνει ολη στο σπιτι???????)

καμια ιδεα για τα ριχταρια του καναπε που φευγουν απο την θεση τους, συγκεκριμενα οταν καθετε ο αντρουλης μου! κ σε εμενα φευγει αλλα στο τελος την ημερας, οχι στο 5λεπτο!

Πρώτον να μην πηγαίνει ο άντρας σου λαική. Χθες πηγε ο δικός μου και μου έφερε 10 κιλά ψάρια που βρήκε προσφορα για να τα βάλουμε στον καταψύκτη! 2μιση ώρες καθάριζα μόνο τα ψαρια και πόση πάγκο -νεροχύτη:rolleyes:

και δεύτερον να μην κάθεται στον καναπέ:tongue: ότι και να κάνεις πάλι θα τα καταφέρει να τα ριμάξει....:tongue: άντρες παιδί μου!


Link to comment
Share on other sites

Ποιο εχεις;;εμενα γιατι τσαλακωνουν;;

whirpool. χρησιμοποιώ το πρόγραμμα έτοιμα για φόρεμα και πραγματικά είναι έτοιμα για φόρεμα. Ελάχιστα είναι αυτά που θέλουν σιδέρωμα,πχ : πουκάμισα.

μήπως δε βάζεις σωστό πρόγραμμα?


Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...